ΜΑΣ ΡΗΜΑΞΑΤΕ!!!!!! Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡ – ΣΩΤΗΡΗ “ΕΝΤΑΦΙΑΣΕ” ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΨΥΧΙΚΗ ΜΑΣ ΥΓΕΙΑ! ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΡΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ….. ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ;;;

    Κοινοποίηση:
    202011301850021066

    Από τον Μάιο και μετά ίσως και να ξεφορτωθούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας κατά του κορωνοϊού εκτιμά ο Γκίκας Μαγιορκίνης. Σε συνέντευξή του στο Πρακτορείο FΜ, ο επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Υγιεινής & Επιδημιολογίας της Ιατρικής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων πρόσθεσε ότι κάτι τέτοιο θα γίνει «όταν δούμε τα νούμερα να πέφτουν δραματικά».

    Προφανώς ο κ. Μαγιορκίνης βλέπει άλλα νούμερα καθώς, τα νούμερα έχουν ήδη πέσει δραματικά. Δεν έχουμε πια τα 3000+ που βλέπαμε στο πρόσφατο παρελθόν. Αλλά είναι ψιλά γράμματα.

    Δεν μπορεί να αποτελεί τυχαία η φράση του κ. Μαγιοκρίνη που εμφανίστηκε σχεδόν σίγουρος ότι και με μία ήπια κάλυψη του εμβολιασμού, 40-50%, «που θα έχουμε πετύχει το καλοκαίρι, θα δούμε μεγάλη ύφεση της επιδημίας».

    Όσο περνούν οι μέρες επιβεβαιώνεται αυτό που γράφαμε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ πρόσφατα, ότι τα μέτρα θα μας συντροφεύουν μέχρι να μας μπήξουν το εμβόλιο.

    Πρόσθεσε δε ότι «Σε αυτή τη φάση είμαστε στη συρρίκνωση του δεύτερου κύματος, δεν έχουμε ακόμα ενδείξεις για αύξηση, οπότε τρίτο κύμα προς το παρόν δεν βλέπουμε». Αιτιολογώντας την απόφαση για το κλείσιμο ορισμένων δραστηριοτήτων ανέφερε πως το κλείσιμο αυτών, «που σχετίστηκαν με εκθετική αύξηση μέσα Οκτωβρίου -Νοέμβριου, ίσως μας επιτρέψει να πούμε ότι η επιδημία μπορεί να κινηθεί σε σταθεροποιητικά επίπεδα και να μην δούμε τρίτο κύμα».

    Σε ερώτηση ωστόσο, αν το ξαφνικό κλείσιμο ήταν αποτέλεσμα μιας αύξησης των κρουσμάτων της τάξης του 8-9% λόγω του click away, ο κ. Μαγιορκίνης απάντησε πως δεν έχει κάποια τέτοια εκτίμηση στα χέρια του. «Δεν την έχω δει, αλλά δεν αποκλείεται και να υπάρχει. Ωστόσο δεν ξέρω ποια θα ήταν η στατιστική σημαντικότητα, γιατί το 8-9% θα ήταν ένα πολύ μικρό νούμερο.

    Το κλείσιμο έγινε προληπτικά, γιατί υπήρχαν ενδείξεις για αύξηση της κινητικότητας μέσα στις γιορτές, κι επειδή θέλαμε να προτεραιοποιηθεί το άνοιγμα των σχολείων έγινε το κλείσιμο χωρίς να έχουμε σαφή στοιχεία αύξησης της μετάδοσης».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Τ αρχιδια μου τα δυο που ειναι επικουρος καθηγητης! Επικουρος απατεωνας ειναι..! Καλα τα 500.000 ευρω περι-
      που που τσεπωσε? Τσογλανια του κερατ, τα ψωμια σας τελειωνουν, μετα θα τα πουμε!

    2. όπως και στα Μνημόνια έτσι και τώρα με την ανοχή των άχρηστων που μας κυβερνούν μάς κάνουν πειραματόζωα!! είμαστε ο παρίας της ΕΕ. σωτηρία δεν θα υπάρξει εάν δεν μας αφήσουν να πτωχεύσουμε επίσημα και επιστρέψουμε στην δραχμή

    3. Πότε να μην σώσουν να έρθουν ΡΕΕΕΕΕΕ ΤΑ ΚΟ@ΟΕΜΒΟΛΙΑ…
      ΠΑΣ ΚΑΛΆ????? ..

      .

    4. Στέφανε,καλή χρονιά με υγεία πρώτα από όλα.Eίναι απόλυτα λογικό αυτό που λέει γιατί τέλη Απριλίου με αρχέs Μαίου οι εφοπλιστέs θα πρέπει να γεμίζουν με κόσμο τα πλοία τουs λόγω τουρισμού.Αλοίμονο αν ο Μητσοτάκηs τουs πάει κόντρα.Θα τον ρίξουν σε μια βδομάδα.

    5. επρεπε να μην παρει και να μην περνει δεκαρα ουτε αυτος να βλεπαμε μετα τι εισηγηση θα εκαμνε , οχι 800.000e για το aids αλα 700.000 χιλιαρικα για τον covid , αλο μισο εκατομυριο για να μιλαει καθημερινα και οι αναστολες να μενουν ετσι χωρις φραγκο , εχει κοσμο που εκλεισε απο περυσι τον μαρτιο και δεν ανοιξαν αλο ενοικιαστηρια και πωλητηρια εχουν τα καταστηματα γαμησαν τον κοσμο σε ουτε χρονο .

    6. ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ??????
      ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ…..
      ΟΧΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ…….

      Γαλλία:Έβαλαν σε ψυχιατρικη κλινική Κορυφαίο Καθηγητή που Δημοσιοποίησε Αποδείξεις για το Ότι ο Covid-19 Είναι Προσχεδιασμένος (Βίντεο)

      https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/01/covid-19_9.html

      ΠΟΥΣΤΑ@IA……………

    7. Το εντυπωσιακό στην φανερή πια απάτη για το θανατηφόρο κορονοιο, είναι ότι δεν αντιδρά κανείς.

    8. Οι πολίτες έχουν 2 όπλα: Είτε στάση πληρωμών είτε όλοι στους δρόμους είτε και τα 2….Η κατάσταση ΔΕΝ πάει άλλο….

      1. καλα τα λες,εγω δεν πληρωσα τη δεη 3 μηνες και μου το κοψανε για 511 ευρω!ναι για 511 ευρω.εργαζομουν στην εστιαση ενσημα δεν κολλαει κανενας εδω στην κοζανη,εγω με τι θα ζησω;δεν δικαιουμε τιποτα ουτε την ανοιξη ουτε τωρα

    9. πάει και αυτό το καλοκαίρι σίγουρα. δε θα αφήσει επιχείρηση ανοιχτή. θα ρθουν μετά τα ξένα funds θα αγοράσουν ότι τουριστική επιχείρηση υπάρχει τζάμπα και μετά θα προσλαμβάνουν με 200 ευρώ. τίποτα δε θα μείνει όρθιο

    10. Σοβαρές κατηγορίες κατά Μητσοτάκη από το Politico για τα εμβόλια.
      Το δημοσίευμα χρησιμοποιεί την Ελλάδα ως αρνητικό παράδειγμα όσον αφορά την συμφωνία με την Ευρωπαΐκή πολιτική για τα εμβόλια, αποκαλύπτοντας ότι για έναν ανεξήγητο λόγο η Ελλάδα δεν παρήγγειλε ούτε τα μισά από τα εμβόλια που δικαιούτο βάσει της συμφωνίας με την ΕΕ! Με λίγα λόγια, βάσει της έρευνας του διεθνούς μέσου, η κυβέρνηση Μητσοτάκη κατηγορείται ότι δεν άσκησε τα δικαιώματα της, προς όφελος της Γερμανίας. Θέτοντας έτσι σε κίνδυνο την ζωές 1 εκατομμυρίου Ελλήνων, οι οποίοι θα αργήσουν να εμβολιαστούν ακριβώς γι’ αυτό το λόγο. Και η έρευνα αυτή του περιοδικού απαιτεί άμεση απάντηση από την ελληνική κυβέρνηση, διότι μία τέτοια ενέργεια θεωρείται αδιανόητη, αν οχι εγκληματική. Ενας ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ρε….

    11. Ουδης προδότης είχε καλό τέλος. Γενικά μιλάω…

    12. Το καθεστώς Μητσοτάκη σαν ένας άλλος μεγάλος αδελφός, για το καλό μας και προληπτικά, συνεχίζει το βίαιο εγκλεισμό μας, καταπατώντας την συνταγματικά θεμελιωμένη ελευθερία μας. Κρίμα που υπάρχουν ακόμα γίδια που τον εμπιστεύονται.

    13. Ρε πάτε καλά.. μια οποιαδήποτε μαριονέτα είναι.. λέει ότι του λένε, αν πει κάτι δικό του θα φάει κλωτσιά και ουστ.. απλά αντί να κονομαρι άλλος, τα παίρνει αυτός..χαζος ειναι; Κάποιος άλλος θα έλεγε τα ίδια ακριβώς που λέει αυτός.. ο Τσιορδας έφυγε γιατί σήκωσε κεφάλι.. απλό.. Αυτός ο μέγας τώρα προφήτευσε ότι τον Μάιο θα είμαστε οκ, ξέχασε να πει λόγω τουρισμού .. νομίζει η μαριονέτα ότι μας δουλεύει..

    Comments are closed.