ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ “ΜΠΑΜ” ( ; ) ANΩΤΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ: “ΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΘΑ ΤΗΝ…” (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    28232357559_0aa84cd9e5_b

    Μιλώντας υπό το καθεστώς ανωνυμίας, Έλληνας ανώτατος αξιωματικός ε.α. του ΠΝ ανέφερε στο πρακτορείο ειδήσεων Ahval ότι «η πιθανότητα η Τουρκία να περάσει την “κόκκινη γραμμή” με την Ελλάδα, είναι υπαρκτή αν αρχίσει να επιχειρεί δραστηριότητες όπως γεωτρήσεις ή σεισμικές έρευνες στην περιοχή νότια του Καστελόριζου».

    Όπως συνέχισε, ο απόστρατος ανώτατος αξιωματικός, σε μια τέτοια περίπτωση η απάντηση της Ελλάδας θα είναι στρατιωτική, και το λέω αυτό για πρώτη φορά, είπε.

    «Η απάντηση της Ελλάδας σε μια τέτοια παραβίαση θα βασίζονταν σε μια πολιτική απόφαση, η οποία θα υλοποιούνταν ανάλογα με το πόσο επιθετικές θα ήταν οι ενέργειες της Τουρκίας, αλλά για πρώτη φορά μπορώ να πω ότι η στρατιωτική επιλογή ως απάντηση στις τουρκικές ενέργειες βρίσκεται σίγουρα στο τραπέζι», ανέφερε ο ίδιος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Σιχαμερά αναρχοκομμούνια, απατριδα ριψάσπιδα δειλά ανθελληνικά πιθήκια,
      η Ελλάδα έχει Έλληνες και στρατό να πολεμήσουν αν χρειαστεί.

    2. Θα την αναχαιτίσουμε!
      Κάθε χρόνο έχουμε πόλεμο με την Τουρκία, είσαστε άρρωστοι όλοι σας απο στρατόκαβλοι μέχρι φαντάρο που έχει κάβλες για πολέμους. Δεν θέλετε να γίνει πόλεμος με την Τουρκία γιατι θα μας γαμήσουν και εμάς και τις μάνες μας. ΓιΑ ΑΥΤΌ καθίστε καλά και να αφήσετε τα νταιλίκια. είναι 70 και είμαστε 4 + 6 οι λαθρομετανάστες .

    3. Σιγα μονο μην σκισετε τα καλτσον δημοσιοι πολιτικοποιημενοι στρατιωτικοι….

    4. Να ερθουν κι αλλοι προσφυγες να πολεμησουν για εμας χαχαχαχα

    5. Ενώ ο buldog το κομάντο μάλλον θα την κοπανησει μαζί με τα λαθροαφγανια…

    6. Ποιό πολεμικό ναυτικό ρε καραμήτρο αυτό που δεν πολέμησε ποτέ?
      Ετοιμάστε κουβέρτες και γεύματα για τους λαθραίους και πηγαίντε να πατήσετε το pin σαν καλοί δημόσιοι υπάλληλοι.Μας έχετ ζαλίσει τα παπάρια κομάντος τους κώλου

    7. αυτη η κοκκινη γραμμη εχει γινει ροζ. και ποια ΦΠ να μοιραστουν Στα ΙΜΙΑ οι μισοι βαρεσαν αναρρωτικη. αυτο τον αξιομαχο στρατο εχουμε

    8. Μας έχουν πρίξει τόσα χρόνια οι οπαδοί της μισητής ημισελήνου ( κλεμένο Ελληνικό σύμβολο της Εκάτης). Να γίνει το μπάμ να ξεμπερδεύουμε δεν πάει άλλο, μοιράστε φύλλα πορείας – επιστράτευση τώρα. Ραντεβού στα χαρακώματα κατάντησε κουραστική η μαλακία τους.

    9. Ζητείται Κατσιμήτρος άξιος απόγονος του Κίμωνος με ναυτικά βαρίδια. Η Αθήνα κείται μακράν.

    Comments are closed.