“ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΠΑΡΑΒΑΝ ΜΕ 40 ΠΥΡΕΤΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ…ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΡΑΝΤΖΑ, ΑΝΤΕ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΔΩ. ΕΚΑΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΜΕΤΟ…ΙΚΕΤΕΥΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ…ΣΤΟ ΛΑΪΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΖΗΤΑΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ” – ΝΑΙ, ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΛΕΥΡΗ ΘΑ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ 

    Κοινοποίηση:
    nosokomeio-61

    Μια τρομερή καταγγελία έφτασε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, και αφορά στη συμπεριφορά νοσοκομειακών γιατρών και μη στο “Λαϊκό”. Η συμπεριφορά των “ειδικών” προς Έλληνες πολίτες, επειδή ήταν ανεμβολίαστοι. Τους πέταξαν, όπως αναφέρουν οι ίδιοι, σε ένα ράντζο με 40 πυρετό και δεν ασχολήθηκαν μαζί τους.

    Διαβάστε όλη την καταγγελία που γίνεται επώνυμα, με τους ανθρώπους να ζητούν παρέμβαση του Εισαγγελέα.

    “Συνέβη τα ξημερώματα 5 προς 6/1 /2022. Μετά από 6 και πλέον ώρες αναμονή για το ΕΚΑΒ μη μπορώντας να σταθούμε όρθιοι φτάσαμε στις 2:00 μετά τα μεσάνυχτα στο Λαικό νοσοκομείο.

    Αφού μας έγραψαν τα στοιχεία μας ιστορικό νόσησης, ημερομηνίες διεξαγωγής τεστ, αποτελέσματα, αμκα κλπ και φυσικά ρώτησαν αν είμαστε εμβολιασμένοι και έλαβαν αρνητική απάντηση μας στοίβαξαν στην κυριολεξία όλους τους ασθενείς covid σε ένα υπαίθριο παραβάν όπου έκλεινε με κουρτινάκια και με χίλια παρακάλια μας έφεραν κάτι κουβερτάκια αλουμινίου για να ζεσταθούμε γιατί οι εσωτερικοί χώροι ήταν όλοι κατειλημμένοι.

    Παγώναμε όμως και ο πυρετός μες το κρύο άρχιζε να καλπάζει ενώ εγώ και ζητώ συγνώμη για την λεπτομερή περιγραφή έκανα συνεχείς εμμετούς. Τότε ο Κωνσταντίνος μου ο γιος μου με 40 πυρετό με ένταση πλέον κατάφερε να πείσει έναν κύριο της φύλαξης να μας αφήσει να μπούμε σε έναν εντελώς άδειο χώρο στον πρώτο όροφο όπου και εκεί εμείς και κάποιοι άλλοι ασθενείς ξαπλώσαμε σε ημιλυπόθυμη κατάσταση σε κάτι παγκάκια.

    Έχει και συνέχεια.

    Στις 7-8 το πρωί περίπου μας έδιωξαν σχεδόν με τις κλωτσιές όλους γιατί ήταν αδύνατο να μας φροντίσουν και να μας περιθάλψουν με τη δικαιολογία ότι δεν υπήρχαν ούτε ράντζα για τη βραχεία νοσηλεία και ούτε γιατρός να μας εξετάσει..

    Μια ταλαιπωρεία άνευ προηγουμένου με την περιπέτεια να συνεχίζεται όταν ζητήσαμε το αυτονόητο. Ένα ασθενοφόρο να μας επιστρέψει σπίτι για να μην μπούμε σε κάποιο ταξί και ακούσια βάλουμε σε κίνδυνο τον οδηγό.

    Εκεί γίναμε μπαλάκι μεταξύ νοσηλευτικού , προισταμένης της βάρδιας και το ΕΚΑΒ όπου κυριολεκτικά μας έστελναν από τον Άννα στον Καιάφα. Το ΕΚΑΒ ήθελε εντολή από την προισταμένη , η προισταμένη μας έστελνε στις νοσηλεύτριες και οι νοσηλεύτριες στην προισταμένη.

    Η κατάληξη;;;
    Φύγαμε με ταξί ακόμη πιο άρρωστοι από όσο πήγαμε. Βρισκόμαστε στο Γέρακα στο σπίτι μας και συνεχίζουμε στα όρια να δίνουμε τη μάχη μας…

    Δεν ξέρω τι θα γίνει στη συνέχεια.

    Το θετικό είναι το οξυγόνο μας παραμένει σε φυσιολογικά επίπεδα αλλά κατά τα άλλα είμαστε σε φάση κατάρρευσης.

    Στέφανε και ο Κωνσταντίνος μου κι εγώ θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε εσένα και την ομάδα σου που πάντα σε κάθε μας δυσκολία είστε δίπλα στους Έλληνες τιμώντας την έννοια της αλήθεια σε όλο της το μεγαλείο.
    Η Παναγιά μαζί μας..

    Αφροδίτη Δρακοπούλου-Σάρδη. Εικαστικός -Διοργανώτρια εκθέσεων
    Κωνσταντίνος Λαγός

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    52 Σχόλια

    1. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ο αντίχριστος έχει κόμμα Νέα Διαβολοκρατία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    2. δεκαετιες ειναι ετσι η κατασταση στα νοσοκομεια με μεγαλυτερο προβλημα το προσωπικο που στην πλειονοτητα του ειναι αδιαφορο και αγενες .πριν μερικα χρονια σε πρωτευουσα νομου επαρχιας φτιαχτηκε νεο συγχρονο νοσοκομειο. πολλοι χαρηκαν εως οτου ηρθε η στιγμη να εξυπηρετηθουν απο το νοσοκομειο οπου αντιληφθηκαν οτι μονο τα ντουβαρια αλλαξαν.

    3. Όσο τιμωρήθηκαν για τη φούσκα του Χρηματιστηρίου, όσο τιμωρήθηκαν για τα Ίμια, όσο τιμωρήθηκαν για τα μνημόνια, όσο τιμωρήθηκαν για τα καταπατημένα δημοψηφίσματα, όσο τιμωρήθηκαν για τους καμμένους στο Μάτι, άλλο τόσο θα τιμωρηθούν για τους νεκρούς της πανδημίας. Άλλο τόσο θα μας σώσουν οι εισαγγελείς δίκην αντιπροέδρου ΣτΕ διακινητή κόκας στους πηδίκουλες του. Δεν υπάρχει αύριο. Καλό παράδεισο.

    4. Γιάννης έχεις δίκιο σ’αυτο που λες.Ποτε κανένας δεν πλήρωσε μέχρι τώρα.Σκεψου όμως ότι για όλα υπάρχει η πρώτη φορά.Και να είσαι σίγουρος ότι θα πληρώσουν για όλες τους τις βρωμιες.

    5. ….Ο ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗΣ ΠΙΝΟΣΕΤ ΑΠΕΛΥΣΕ 7000 ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΛΕΕΙ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ….ΑΡΕ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ!!!….

    6. Μην απορείτε …. ο Κούλης κ η παρέα του είναι Τέρατα, Δολοφόνοι πότε θα το καταλάβετε? Αν ήσασταν φίλοι του θα σας έδιναν κ μονοκλωνικά που τα έχουν για πάρτι τους….Είδατε τι έγινε κ με την περίπτωση του αδικοχαμένου Τράγκα….που τον άφησαν κ πέθανε χωρίς να του δώσουν….Κόσμε φυλάξου όσο μπορείς μόνος σου γιατί φάρμακα ακούμε αλλά δεν βλέπουμε, δεν φέρνουν, προωθούν τα εμβόλια που στην ουσία δεν κάνουν τίποτα γιατί η μίζα είναι μεγάλη. Η ώρα που θα λογοδοτήσουν όλοι τους πλησιάζει.

    7. Ρε εισαγγελείς αν κανένας άνθρωπος πάνω στην απόγνωση του απασφαλισει και μπει με καραμπίνα σε κάνα νοσοκομείο τι θα γίνει?

    8. Greekman …. κανε εσυ τις δοσεις σου και ασε τους ανεμβολιαστους .Κοιτα εσυ σαν εμβολιασμενος το τι μεταδιδεις στους αλλους.Βαζε πενταπλη μασκα με επενδυση και με ηχομονωση γιατ εισαι επικινδυνος

    9. Σταματηστε να πληρωνετε τι δεν καταλαβαινετε ; Αν ηταν λαθρο θα ειχε την καταλληλη φροντιδα.Αισχος και η απανθρωπια στο μεγαλειο της απο τους εργαζομενους εκει οσο π.χ αυρον εδω μεσα που εγραψε γιατι μπηκαν σε ταξι.Δεν εχει βρεθει στην φαση αυτη για να δει και να ζησει κατι σαν αυτο.Τετοια απανθρωπια ;;; Η Θεια Δικη δεν θα σας ξεχασει ολους εσας με τιποτα.Θα ειστε μεσα στους πρωτους.

    10. Άμεση επιστροφή στις θέσεις τους των 7000 απολυμένων υγειονομικών. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για καπρίτσιο κανενός!

    11. ακομα ικετευει ο ελληνας…… καλα σας κανουν……..

    12. Καλομάθαμε όλοι και θέλουμε και κουβερτάκια. Μου θυμίζει τον άλλο που παραπονιόταν που δεν του έδωσαν ούτε μια μπανάνα στο νοσοκομείο. Και ασθενοφόρο να τους γυρίσει σπίτι σε Φούλερ περίοδο κορώνα! Εδώ προ κορώνα και περίμενα ώρες και ώρες για ασθενοφόρο να πάρει την μητέρα μου από την Βούλα. Στέφανε άντε να κάνεις κυβέρνηση με τον Κασιδιάρη να κόψετε όλες αυτές τις απαιτήσεις για κουβερτάκια, ασθενοφόρα και μπανάνες.

      1. Αλλος θελει την κυβερνηση Στεφανου και Ηλια γιατι νομιζει οτι θα κοπουν οι απαιτησεις για κουβερτακια και μπανανες,κι αλλος την θελει γιατι νομιζει οτι θα χορηγησουν πριβε ασθενοφορο,γιατρο,νοσοκομα,κουβερτες,γκομενα και μασερ.Εγω θελω κυβερνηση Στεφανοου και Ηλια για να μου δωσουν το Τζοκερ.

      2. Έχουμε καλομάθει

        Ποσο μα ποσο σιχαμενα υποκειμενα, ειστε εσεις τα τρολλια και τα καρακολια! Πιο σιχαμενοι … πεθαινεις!

      3. Έχουμε καλομάθει

        Ταδε εφη, ο ως ανω!
        “Στέφανε άντε να κάνεις κυβέρνηση με τον Κασιδιάρη να κόψετε όλες αυτές τις απαιτήσεις για κουβερτάκια, ασθενοφόρα και μπανάνες”!

        Βρε, να μην σου πω καμμια βαρεια κουβεντα! Εαν τα κοψει, τοτε ειναι που δεν θα τους ψηφισει κανεις! Νταξ’; Χαφιεδιστικο περιττωμα! Αιντε! Που περνιεστε και για εξυπνοι, οι του iq ραδικιου!

        1. Τι νομίζεις είναι ο Στέφανος; Κανενα λαμόγιο; Παλεύει για να κοπούν όλες αυτές οι απαιτήσεις. Άντε να οργανωθούμε επιτέλους σαν χώρα. Ψηφίζεις Στέφανο για να σε οργανώσει όπως δεν σε έχει οργανώσει ΚΑΝΕΝΑΣ στο παρελθόν και όχι για τις κουβερτούλες που θα σου δώσει. Αυτά κομμένα!

    13. Αυτη ειναι η ανταποδωση των φορων μας ολα αυτα τα χρονια. Συνεχιστε ραγιαδες να πληρωνεται εφορια εφκα δεη για να παιρνουν επιδοματα οι πολυ εργατικοι σκ@τογυφτοι και οι αλλοδαποι.

      1. μα πόσο απάνθρωπος έχεις καταντήσει, αν δεν το έχεις καταλάβει κοιτάξου απλά στον καθρέφτη σου

      2. Τι λες ρε ντουγανι!!!πληρώνουν φόρους και εισφορές όλοι και όλοι δικαιουνται περίθαλψη ανθρωποειδή τέρας

    14. Βεντούζα βεντούζα. Ο πλανήτης φλέγεται και όλοι εσείς πλέκετε καλτσακια και γαντακια. Θα σας πάει έτσι μέχρι το τέλος της παράστασης. Ο μαμωνας έχει αποστολή να εκπληρώσει. Μετανοηστε και κάντε τα κουμάντα σας.

    15. χειροκροτήστε τους!!!!! σας σώσανε, γλυτώσατε τα ενδονοσοκομειακά μικρόβια και καμμιά εκδικητική διασωλήνωση…..μην πατάτε στα νοσοκομεία….

    16. Δεν κάνουμε βόλτες στα νοσοκομεία, όταν ο κορεσμός του οξυγόνου είναι εντάξει κάθεσαι σπίτι και παίρνεις τα φαρμακά σου. Σχετικά με τη συμπεριφόρα νοσηλευτών κλπ είναι λογικό οι άνθρωποι να έχουν γίνει άγρια ζώα, αφού η Κούλα έχει διώξει τους συναδέρφους τους (7000 άτομα). Σκέψου πόσες βάρδιες έχουν να βγάλουν μόνοι τους. Γενικά αποφεύγουμε να πάμε νοσοκομείο-χωρίς πολύ σοβαρό λόγο αυτές τις μέρες.

      1. Μην τους δικαιολογείς που έγιναν και καλα άγρια ζώα , δεν υποστοίριξαν καθόλου τους ανεμβολιαστους , μάλλον για πρόβατα ειναι

      2. Συμφωνώ με Α! Τί πάς ρε τρόμπα στο Νοσοκομείο χωρίς αναπνευστικά προβλήματα κι ανεμβολιαστος??
        Βλέπω κάτι ηλίθιους στο Μάρκετ, κυρίως αλλοδαπούς, με κατεβασμενη μάσκα!
        Πολλοί Έλληνες, έχουν υποτυπώδεις μάσκες, μονές!!
        Αν τόν σταματήσει ό μπάτσος καί τού αστράψει μιά ανάποδη, θά φταίει?
        Μακελειό, μήπως είσαι μαλακισμενο τελικά?? Αποφάσισε τελικά: Θά υπερασπίζεσαι τό δίκαιο ή όποιον είναι απλώς ενάντια στην κυβέρνηση??
        Σού ζήτησα νά βάλεις αναλυτικά τη διαδικασία αγοράς της εφημερίδας μέσω ΝΕΤ για νά παίρνω τό τεύχος πού θέλω..ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ!!
        Οπότε στά αρχιδια μας κι εμάς, όσα γράφεις!

        1. Εϊσαι μεγάλος καραγκιοζάκος.Βάλε και ναϋλον σακούλα, και κλείστην καλά. Θα βρεις την γαλήνη. Εγγυημένα. Καραγκιόζη.

      3. Εσυ με 40 πυρετο καθεσαι σπιτι σου? Ρε εχετε σαλταρει τελειως!? Τι μακακιες λετε?

    17. εγω νοσω απο της 5/1 , εκανα ολα τα προβλεπομενα του εοδυ μη χεσω ραπιντ μοριακο ολα θετικα και ακομα περιμενω τον εοδυ να επικοινωνησει μαζι μου για οδηγιες ,,,,ας γελασω χαχαχχαχ , ειμαι με πυρετο βηχα και πολυ κοπωση,,,,δεν προκειται να μου παρει κανεις τηλεφωνο μιας και δηλωσα οτι δεν εκανα μπολι……

      1. είναι η πρώτη φορά στην ζωή σου που έχεις γρίπη τον χειμώνα;;; τις προηγούμενες χρονιές τι έκανες;;;

    18. Δεν έχω λόγια…….Τι είναι αυτά τα πράγματα? Ο κόσμος πεθαίνει στα νοσοκομεία και εμείς καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια? Έλεος Θεέ μου!

    19. Σκοτώνουν χιλιάδες ανθρώπους για να υποστηρίξουν την αφήγηση για τον κορονοιό έτσι όπως την έχουν σχεδιάσει.
      Κατά τα άλλα όλα γίνονται για το δικό μας καλό.
      ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!

    20. Καλά να πάθουμε όλοι μας ειδικά όσοι τους ψηφίσατε και αυτούς και τους προηγούμενους. Όταν όμως έπρεπε να βγούμε στους δρόμους οι περισσότεροι έκαναν τις πάπιες και κοίταζαν την πάρτη τους, καθίστε τώρα μόνοι σας.
      Αυτό είναι το κράτος, αυτό ήταν πάντα άλλωστε, συνεχίστε να ψηφίζετε τους ίδιους και τους ίδιους για ένα ρουσφέτι και μετά αναρωτηθείτε γιατί όχι μόνο δεν αλλάζει τίποτα αλλά γιατί πηγαίνουμε απ΄το κακό στο χειρότερο.

    21. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΠΟΔΩΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ.ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΟΥΣ.

      1. ΑΓΝΩΣΤΗ? κανεις τους δεν θα παει μεσα ειδες εσυ τοσα χρονια να πληρωσει καποιος απο αυτα τα πολιτικα παρασιτα? μονο ενας πληρωσε γιατι ηταν μακακας και εδειχνε τον πλουτο βλεπε ακης ολοι οι αλλοι εχουν το ακαταδιωκτο μονη λυση ειναι η λαικη ετυμηγορια και εκτελαση μην περιμενεις απο δικαστικο κλαδο ολοι ειναι μια συμμορια

    22. Δυστυχώς για τον μακάκα τον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη, δεν υπάρχει δημόσια περίθαλψη!!Τσάμπα τα λεφτά που πληρώνουμε!!Κάποιοι για να κάνουν σωστά την δουλειά τους, καταλαβαίνουν μόνο μεθόδους γυφτορομά!!!Ο νοών νοείτω!!

    23. Περαστικα σας ευχομαι Κανονικα επρεπε να τους κανετε μυνηση Κ@λοκρατος……….

    24. στην ισλαμικη χρεοαποικια δεν υπαρχει εισαγγελεας. Ειναι στο payroll του βλακα

    25. Μια χαρα δεν έχετε φόβο από μια γριπούλα. Τι φωνάζετε και τρέχετε νοσοκομειο.

    26. γιατι μωρε νουχριτσες μπηκατε στο ταξι;
      για να τον κολλησετε και αυτον ρε σκουπιδια;
      δεν ντρεπεστε;

      1. Είναι οι κλασικοί πρώην ΠΑΣΟΚτζήδες του “ξέρεις ποιος είμαι εγώ;”. Είναι αυτοί που πριν έλεγαν “δεν υπάρχει κοροϊδοϊος” και πίστευαν πως τα εμβόλια έχουν μέσα “τσιπάκια” που ανάθεμα αν ξέρουν τι είναι “τσιπάκι” (λες και είναι ένα και λειτουργεί με ενέργεια από το … υπερπέραν). Όχι μόνο μπορεί να κόλλησαν τον άνθρωπο αλλά απαιτούν να πετάξουν έξω άλλους ανθρώπους που έχουν νοσήσει άσχημα για να μπουν οι ίδιοι! Τα νοσοκομεία είναι γεμάτα και δεν μπορούν να μπουν πουθενά με αυτή την αρρώστια αν δεν είναι για διασωλήνωση και αν χρειαστούν διασωλήνωση θα μπουν στην κλινική COVID του νοσοκομείου (αν υπάρχει θέση) και όχι μέσα στο νοσοκομείο γενικά για να κολλήσουν κόσμο που έχει άλλες ασθένειες ή είναι εκεί για εγχειρήσεις και ιατρικές εξετάσεις! Υποθέτω πως οι συγκεκριμένοι ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ αφού είναι και εικαστικοί του “support art workers”.

        1. τα “τσιπάκια” που βρέθηκαν από τον Campra στα εμβόλια της Pfizer είναι τα λεγόμενα QCA (Quantum Cellular Automata) τα οποία λειτουργούν όμοια με τα RFID που λαμβάνουν τα την ενέργεια επαγωγικά και αναμεταδίδουν έναν μοναδικό αριθμό (MAC address) όπως κάθε τσιπ που συνδέεται σε κάποιο δίκτυο, αυτά τα τσιπ φαίνεται να δημιουργούνται από αυτοσυναρμολογούμενους κρυστάλλους, μπορεί να δεις περισσότερα στο richplanet τελεία net και στο κανάλι orwellito στο Rumble ή στο Bitchute, ωστόσο για το θέμα της ενέργειας του τσιπ μπορείς να ψάξεις πατέντες που αντλούν ενέργεια είτε χημικά από το αίμα είτε την θερμότητα από το σώμα…

      2. Αυτό σε μάρανε; Ολη η Ομόνοια που γίνεται δεκαετίες τωρα διασπορά φυματίωσης και ΑΙDS δεν σε έκανε να αναρτήσεις σχόλιο!!! Φόρα τριπλή μάσκα, τράβα χτύπα και την τέταρτη μυτιά και στην τρύπα σου. Απάνθρωποι γίνατε μωρέ και χ@στες. Λες να μην ενημέρωσαν τον οδηγό; Εσένα άμα σου ζητηθεί βοήθεια κάνε πέρα υπάνθρωπε.

        1. Έχεις δίκιο! Πώς έχουμε καταντήσει έτσι;;; Απάνθρωπα τέρατα! Τρωγομαστε μεταξύ μας, φοβόμαστε και τη σκιά μας, βομβαρδιζομαστε από το πρωί ως το βράδυ από ειδήσεις! Η κατρακύλα συνεχίζεται… μείνετε συντονισμένοι…

        2. Αυτό ακριβώς θα κάνει! Τετοια ανιωθα διποδα σαν αυτόν θέλει η χουντα που ζουμε.

    27. Γιατι προ κοροδοιου υπηρχε διαφορετικη μεταχειριση σε πολλες κρισιμες περιπτωσεις? Μην ανοιγετε το κουτι της Πανδωρας γιατι το ΕΣΥ βρωμαει δεκαετιες τωρα με τη καταντια του@ Πολιτικη εκμεταλλευση και απανθρωπες συμπεριφορες υγιειονομικων ευτυχως οχι στο συνολο τους!

    Comments are closed.