ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΑΧΕΠΑ – “ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ”

    Κοινοποίηση:
    Ψηφιακό Πιστοποιητικό1

    Μα τι μας λέτε; Γίνονται αυτά τα πράγματα με αυτούς τους αήθεις και δήθεν πολιτικούς που διαθέτει η χώρα μας; Όπως καταγγέλει ο πρόεδρος των εργαζομένων ΑΧΕΠΑ, Χαράλαμπος Κοροξενός, πολιτικά πρόσωπα διαθέτουν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού και μάλιστα έδωσε το παράδειγμα πολιτικού προσώπου από τη Θεσσαλονίκη, το οποίο πήγε στο νοσοκομείο να εμβολιαστεί.

    Μετά το πέρας της διαμαρτυρίας κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, ο πρόεδρος των εργαζομένων ΑΧΕΠΑ έκανε μια δήλωση «βόμβα», για πολιτικούς που διατείνονται πως έχουν εμβολιαστεί και έχουν πλαστά πιστοποιητικά. Μάλιστα έφερε το παράδειγμα και πολιτικού από τη Θεσσαλονίκη.

    Όπως ανέφερε: «Δε θα πω ονόματα γιατί ψάχνουν το παραμικρό για να μας κυνηγήσουν. Δε μπορώ όμως να κλείσω το στόμα μου.

    Είχαμε ακούσει ότι κάποιοι πολιτικοί από τη Βουλή δεν είναι εμβολιασμένοι. Κάποιος μας είπε ότι παίρνουν πλαστά πιστοποιητικά χωρίς να έχουν εμβολιαστεί και ταυτόχρονα ακούω ότι ήρθε ένα πολιτικό πρόσωπο στο νοσοκομείο, πέρασε όλη τη διαδικασία της γραφειοκρατικής ενημέρωσης του προσώπου και την ώρα που ήταν να τρυπηθεί, πήρε ο διοικητής του νοσοκομείου τη σύριγγα απ’ το χέρι της νοσηλεύτριας και είπε αφήστε το, θα το κάνω εγώ το εμβόλιο στο γραφείο μου. Εγώ δε λέω ότι δεν έκανε το εμβόλιο ο άνθρωπος. Μπορεί και να το έκανε.

    Η διαδικασία όμως αυτή είναι νομότυπη; Δηλαδή θα μπορώ εγώ να πηγαίνω να εμβολιάζομαι στο οποιοδήποτε κέντρο και να λέω αφήστε το, θα το κάνω μόνος μου το εμβόλιο; Είναι νόμιμη αυτή η διαδικασία; Μήπως θα έπρεπε να παρέμβει εισαγγελέας και να κάνει έρευνα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, έδωσα και ημερομηνία, έδωσα και ώρα, και να δει ποιο πολιτικό πρόσωπο πέρασε τότε; Ποιος γιατρός υπέγραψε τον εμβολιασμό του; Και ποια είναι η νοσηλεύτρια που το έκανε; Και αν δειλιάσουν οι συνάδελφοι, προκαλώ τον άνθρωπο αυτόν που “εμβολιάστηκε” να κάνει τεστ αντισωμάτων».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Ονόματα κύριε Αυγολέμονε, ονόματα.

    2. οι πολιτικαντηδες εχουν καταντησει τα χειροτερα λαμογια οι πιο ξεφτυλισμενοι

    3. Υπάρχει πολύ διαφθορά στα νοσοκομεία(πχ Novartis, απελπισμένοι άνθρωποι στις αυλές του νοσοκομείου που λένε που θα βρω 5000€ για την εγχείριση!!!). Εγώ υπολογίζω ότι και πάρα πολλοί γιατροί δεν το έχουν κάνει αλλά πήραν πιστοποιητικό. Γνωρίζω γιατρούς που δίνουν πιστοποιητικό υγείας χωρίς εξετάσεις.
      Οι περισσότεροι γονείς γνωρίζουν ότι οι ιατροί τους δίνουν πιστοποιητικά για τα παιδιά για το σχολείο χωρίς εξετάσεις. Υπάρχουν αυτοί που επί ΠΑΣΟΚ έβγαζαν ολόκληρα χωριά ΑΜΕΑ με επιδοματάκια και συντάξεις.
      Επίσης είναι γνωστό ότι κάποιοι και κάποιες από πολιτικές νεολαίες παίρνουν πτυχίο χωρίς παρακολούθηση και εξετάσεις, πχ κάποια Νατάσα…
      Και αυτό είναι γνωστό γιατί δεν έχουν καμία φωτογραφία με συμφοιτητές τους και δεν τους γνωρίζει κανένας πρώην συμφοιτητής τους, και μετά γίνονται πολιτικοί και διοικητές οργανισμών!!!
      Οι “ανεμβολίαστοι” υγειονομικοί είναι αυτοί που δεν έχουν “μέσο” ή δεν έχουν “λαδώσει” ιατρό ή έχουν ιδεολογικούς ή θρησκευτικούς-ηθικούς λόγους μη εμβολιασμού.
      Για αυτό τους διώχνουν για να προσλάβουν προσωπικό με “μέσο” και “λάδι”.

    4. Εισαγγελέας = η λεκάνη που χέζουν οι πολιτικοί

    5. Θέλουν κρέμασμα μέρα μεσημέρι έξω από την βουλή

    6. Όποιος πιστεύει, ότι αυτοί οι διάβολοι έχουν κάνει το εμβόλιο, είναι το λιγότερο βλάξ……

    7. Όσο πιέζονται οι υγειονομικοι τόσο θα βγαίνει βρώμα στην επιφάνεια τα καλύτερα έρχονται και είμαστε ακόμα στην αρχή…..

    8. ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ….
      ΡΕ ΕΙΣΤΑΙ ΚΑΛΑ…. ΤΟΝ ΛΑΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ
      ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ…

    9. ΑΓΆΠΗ ΓΙΑ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΊΔΑ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.
      .
      ΜΟΝΟ ΧΡΉΜΑ.
      .
      ΤΥΧΟΔΙΏΚΤΕΣ , ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ, ΤΕΜΠΈΛΗΔΕΣ, ΣΤΗΝ ΔΎΣΗ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΎΣ ΕΊΧΑΝ ΜΕ ΠΊΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΎΠΟΥΛΑ .

    10. Καλά ρε ορισμένοι ακόμα ονειρεύεστε εισαγγελείς;; Ακόμα δεν έχετε συνειδητοποιήσει ότι σας κυβερνάει μια συμμορία χειρότερη κι από εκείνη του Πάμπλο Εσκομπάρ;;;
      Ας προσέχατε ποιους ψηφίζατε και τον συγκεκριμένο κύριο στο βίντεο τον βλέπω να τον επισκέπτονται τίποτε μουσαφίρηδες σαν εκείνοι που επισκέφθηκαν τον Σ.Χίο πέρσι το καλοκαίρι….

    11. Νοσήσαντες άνω 6μήνου περιφέρονται με πιστοποιητικά νόσησης υποτίθεται 6μήνου και γλιτώνουν τα εμβόλια. Να γίνει έλεγχος.

    12. Εκτός από το επάγγελμα του Πεταλωτή, του Σαμαροποιού κ.τλ ποιο άλλο εππάγγελμα εξαφανίστηκε στις μέρες μας ???
      μα του ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ 😎

    13. Εχεις ακουσει το ” στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος”? Ε αυτο γινεται με τους πολιτικους.Ο κουλης κανει επιδειξη των αγγλικων του με προφορα.Γι’αυτο τον ψηφισαν οι νουδουληδες.το ιδιο γινεται με τους τσιπραιους και ολους τους παρατρεχαμενους της καρεκλας, τους ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ

    14. Οι Εωσφοριστές έχουν σκοπό να σκοτώσουν τη μάζα, όχι τους εαυτούς τους… Εννοείται πως είτε θα έκαναν νεράκι είτε δε θα το έκαναν καθόλου…. Η νοσηλεύτρια δεν έπρεπε να δεχτεί. Υποτίθεται πως η διαδικασία έχει γίνει έτσι για να μη δίνονται ψεύτικα πιστοποιητικά.

    15. Αυτήν την γενοκτονία ποιος θα την χρεωθεί;;;; η ιστορία θα γράψει ονοματεπώνυμα των υπαιτιων αλλά και όσων έπρεπε λόγω καθήκοντος να αντιδράσουν και δεν το έκαναν…

    16. Τσιοδροπαγωνοβασιλακόπουλοι, πώς δεν ζητάτε την παρέμβαση εισαγγελέα, εσείς που λέτε ότι όλοι θα πεθάνουμε αν δεν κάνουμε το μπόλι; Βασιλακόπουλε, πώς δεν σε πίστεψε ο συγκεκριμένος πολιτικός ότι δεν υπάρχει καμία παρενέργεια; Τόσο κόπο κάνεις στον σκάι(που συνεργάζεται με τον τούρκο ατζούν!) και δεν σε πίστεψε! Βγάλτε τα ονόματα στη φόρα γιατί αυτοί που ζητάνε υποχρεωτικότητα, δεν το κάνουν οι ίδιοι! Και δίνουν και το ακαταδίωκτο στα τσιράκια τους που το προτείνουν ανεπιφύλακτα! Γιστί άραγε αν είναι όλα νόμιμα; Ρε τι ζούμε, από τους ανθέλληνες του συριζα πήγαμε στα υπαλληλάκια των φαρμακευτικών και των μ.κ.ο. Αντίσταση μέχρι εσχάτων στα σατανικά σχέδιά τους. Μην περιμένετε βοήθεια από τους πουλημένους μητροπολίτες , λαός και απλοί κληρικοί να γίνουμε ένα για να ξεκουμπιστούν οι πλασιέ των εμβολίων.

    17. ….πήρε ο διοικητής του νοσοκομείου τη σύριγγα απ’ το χέρι της νοσηλεύτριας και είπε αφήστε το, θα το κάνω εγώ το εμβόλιο στο γραφείο μου…..
      ΕΔΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ.
      ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.

      Και αν δειλιάσουν οι συνάδελφοι, προκαλώ τον άνθρωπο αυτόν που “εμβολιάστηκε” να κάνει τεστ αντισωμάτων».
      ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ.
      ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΕΣΤ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΝΤΕΣ ΠΡΩΤΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ.
      Η ΠτΔ, Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΑΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ

        1. Τα στοιχεία που θα μπορούσε να προσκομίσει στους εισαγγελείς, να τα δημοσιοποιήσει, αλλιώς…τα ακούω βερεσέ! Δεν θα πέσει το σύστημα με αερολογίες χωρίς στοιχεία.

    18. Ειναι γνωστο ηδη οτι γίνεται αυτο εδω και καιρο..!!

    19. Γνωστά αυτά.Κι οποίος δεν τα.ηξερε η δεν τα υποψιάζονταν είναι βλαξ.

    20. Ε, καλά. Το ότι δεν έχει εμβολιαστεί κανένα λαμογιο από όλους αυτούς που μας έχουν πρήξει τα ΑΡΧΙΔΙΑ τόσο καιρό να εμβολιαστούμε εμείς το ξέρουμε. Δεν είναι ηλιθιοι. Εμάς μας έχουν για ηλιθιους. Φυσικά τους έχουν δώσει το δικαίωμα πάρα πολλοί και το πιστεύουν αυτό.

    21. μπλε, πράσινοι και ροζ συριζαίοι = ΑΠΑΤΕΏΝΕΣ (πριν ακόμα γεννηθούν ! LOL)

    22. Ε τι θα έκαναν το εμβόλιο που προορίζεται για τις μάζες… τρώτε κοροϊδία από όλους όταν σας δείχνουν ότι πάνε και το χτυπάνε στο μπράτσο και να κάνουν το σήμα της νίκης ✌️

    23. η αληθεια ειναι αυτη και φωναζει. μπραβο στον προεδρο των εργαζομενων. τωρα για να επεμβει εισαγγελεας χλωμοτατο το βλεπω γιατι εχει αποδειχθει οτι το δικαστικο συστημα ειναι πουλημενο ας αποδειξουν οι πλιωτες και σια οτι εχουμε αδικο….

    24. Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη ο Διοικητής του “Γεννηματάς”

    25. Γιατί τους γιατρούς τους ξεχάσατε;;;
      Και ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!
      Μόνο εμείς δε μπορούμε !!
      Τόσο ΑΚΙΝΔΥΝΑ είναι τα πειραματικά εμβόλια τους!!

    Comments are closed.