ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ! ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ! ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΦΕΝΤΕΡΕΡ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ ΑΓΚΟΥΤ – ΜΕ ΝΑΔΑΛ Ή ΤΙΑΦΟ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Νέος θρίαμβος από τον Στέφανο Τσιτσιπά ο οποίος προκρίνεται στους «4» του Αυστραλιανού Open και πλέον να περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στα ημιτελικά του τουρνουά που θα προκύψει από το ζευγάρι Ναδάλ ή Τιαφό!

Σε ότι αφορά τον σημερινό αγώνα ο Τσιτσιπάς κατάφερε να κερδίσει το πρώτο σετ με 7-5. Έχασε το δεύτερο σχετικά εύκολα με 4-6 και έκανε μια εκπληκτική επιστροφή εκεί που όλα έδειχναν χαμένα στο τέταρτο σετ το οποίο τελικά πήρε με 6-4.

Στο τελευταίο σετ ο Έλληνας τενίστας με… αέρα νικητή, παρά τη σθεναρή αντίσταση του Αγκουτ Μπαουτίστα, κατάφερε και επικράτησε (έπειτα από ένα αγώνα που κράτησε πάνω από τρεις ώρες) με 7-6 στο τάι μπρέικ και πανηγύρισε με την ψυχή του τη μεγαλειώδη πρόκριση.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. οι ελληνες τής αυστραλίας εχουν τόν …τσιτσιπά ,
    οι ελληνες στην ελλάδα εχουμε τόν αθεο προδότη ψευτοτσίπρα μαζί με τόν φίλο του τον καρανίκα

  2. Oποιος βάζει στόχους και δουλεύει σε αυτή τη ζωή απολαμβάνει τους καρπούς του ΚΟΠΟΥ του έτσι απλά!!!!!!! ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΆΡΙ ΑΥΤΌ, ΟΎΤΕ ΗΡΩΑΣ ΈΓΙΝΕ ΟΎΤΕ ΘΑ ΓΊΝΕΙ!!!

  3. καλα περιμενετε εσεις βοδια να σας κανει περηφανους ο τσιτσιπας ο σπανουλης ο διαμαντιδης ο φορτουνης ο πελκας και ο μπακασετας. αυτοι γεμιζουν τις τσεπες τους με λεφτα και εσεις φατε περηφανεια

Comments are closed.