ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ! ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΙΝΗΣ ΛΑΙΛΑΠΑΣ! ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ – ΦΟΒΕΡΗ ΜΑΧΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ – ΕΚΚΕΝΩΘΗΚΑΝ ΜΑΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΤΣΤΕΝΑ – 112 ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ -ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ! ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΟ – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    2

    Φωτιά ξέσπασε στις 3:30 το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση στα Μακρίσια Ηλείας, σε δύσβατη περιοχή κοντά σε ελαιώνες.

    Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει κοντά σε λιοστάσια και βρίσκεται σε δύσβατη περιοχή, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να την προσεγγίσουν οχήματα της πυροσβεστικής. Στο σημείο επιχειρούν εναέρια μέσα.

    Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.gr η φωτιά έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις, ενώ κινείται πλέον προς Κρέστενα. Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά έχει ήδη μπει στα πρώτα σπίτια στην Σκιλλουντία και έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση στην κατασκήνωση της Φρίξας.

    Όπως αναφέρει το ilialive.gr εξαιρετικά επικίνδυνη είναι η φωτιά, η οποία πλησιάζει προς την Κρέστενα και ζητήθηκε η προληπτική εκκένωση της. Απειλούνται το διυλιστήριο και τα πρώτα σπίτια της περιοχής. Εντολή για προληπτική εκκένωση δόθηκε για το χωριό Γρύλλος αλλά και την κατασκήνωση της Φρίξας.

    Πριν λίγο δόθηκε εντολή για εκκένωση των οικισμών Κρεστένων, Σκιλλουντίας και Γρύλλου, ενώ στάλθηκε μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της περιοχής.

    112-1-1

    Σε πλήρη ετοιμότητα έχουν τεθεί τα Κέντρα Υγείας Κρεστένων, Αρχαίας Ολυμπίας και Ζαχάρως και το Γ.Ν. Πύργου. Μέχρι στιγμής δεν έχει προσέλθει κάποιος πολίτης.

    1 2 4 5 6 7 8

    Οι κάτοικοι στα Κρέστενα στην Ηλεία άρχισαν να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους, με ολόκληρη την περιοχή όπως φαίνεται στα βίντεο και τις φωτογραφίες, να έχει καλυφθεί από ένα μαύρο σύννεφο καπνού…

     

     

     

    Εντολή για προληπτική εκκένωση δόθηκε και για το χωριό Γρύλλος καθώς και για την κατασκήνωση της Φρίξας.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Αυτό είναι ο Θεός. Κι αυτοί είναι καταραμένοι από τον Θεό!

    2. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΔΕΚΑ 10 ΡΙΧΤΕΡ ΟΜΩΣ ΚΟΥΥΥΥΛΛΑΑΑ

    3. ΨΟΦΑΤΕ ΜΟΥΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ. ΚΑΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ

    4. Τράβα ρε άχρηστε Στυλιανίδη να διουρησεις για να σβήσουν οι φωτιές και εσύ εκπρόσωπε της πυροσβεστικής αρτοποιε άσε τα μικρόφωνα και φτιάξε καμιά φρατζολα για δώσεις στους αγωνιστές στην πρώτη γραμμή συναδέλφους σου.

    5. Έχει βάλει στο μάτι ο αλήτης τις καλλιέργειες.

    6. Αυτη την Ελλαδα θελουν οι γενιτσαροι νεοελληνες …αδιαφοροι για την πατριδα τους ,απαθεις στην αθροα εισροη εκατομμυρίων λαθρο ανευ ταυτοποιητικων εγγραφων γεματοι καθε ειδους ασθενειες ,απατριδες που χαιρονται οταν η κοινωνία μας δεν αναγενναται πληθυσμιακα και τα ελληνοπουλα αισθανονται την πιεση του μεγαλου αριθμου των λαθρο που λαμβανοντας 400 ευρω το κεφαλι χωρις να δουλευουν γεννοβολουν και ελληνοποιουνται εν συντομω χρονο …αποστατες και ανυποτακτοι αρκει να περνανε λουφα λαμβανοντας ενα σωρο επιδοματα με στοχο των κυβερνωντων την ενοχη σιωπη της συνειδησης τους ..

    7. Αν δεν φύγει ο Μητσοτάκης θα καούν τα πάντα…..

    8. Ποιοί αλλοι;
      Οι φιλοι μας οι μογγόλοι.
      Πιαστε απλως εναν και παλουκώστε τον αν και πιστεύω οτι η δουλεια εχει πάει σε αλλο επίπεδο και με 1 ντρόουν το κανεις ανενοχλητα ψαχτε το….

    Comments are closed.