ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ! ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ – ΔΕΝ ΤΑ ΛΑΜΒΑΝΑΜΕ ΥΠΟΨΙΝ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ; ΠΡΟΩΡΟ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗΣ

    Κοινοποίηση:
    covid19

    Ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ και ειδικός σε μαθηματικά μοντέλα επιδημιολογικής διασποράς, Δημοσθένης Σαρηγιάννης, παρουσίασε στον ΣΚΑΪ , τον αριθμό των κρουσμάτων ανά εβδομάδα μέχρι το τέλος του έτους, σημειώνοντας ότι στις 22 Δεκεμβρίου θα έχουν υποχωρήσει στα 900 κρούσματα.

    Αφού ο κ. Σαρηγιάννης μπορεί να κάνει τέτοιες προβλέψεις, γιατί η κυβέρνηση παρουσιάστηκε ανέτοιμη στην αύξηση (αν είναι πραγματική) των κρουσμάτων και έφερε το δεύτερο lockdown.

    Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του κ. Σαρηγιάννη, στις 8 Δεκεμβρίου τα κρούσματα θα έχουν διαμορφωθεί στα 1.475 κρούσματα ανά ημέρα. Στις 15 Δεκεμβρίου η χώρα θα μετρά 1.100 κρούσματα. Στις 22 Δεκεμβρίου τα κρούσματα θα έχουν υποχωρήσει περίπου στα 900 και στο τέλος του χρόνου στα 770 κρούσματα.

    «Τα κρούσματα δε συνάδουν με τον στόχο που είχε θέσει ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας που ήταν τα 500 κρούσματα για να ανοίξει η αγορά.  Οι προσομοιώσεις μας  δείχνουν ότι αν ανοίξουν τα καταστήματα και δεν τηρηθούν τα μέτρα, 15-20 μέρες μετά θα δούμε μια αναζωπύρωση. Επομένως οποιοδήποτε άνοιγμα θα είναι πρόωρο», υπογράμμισε ο κ. Σαρηγιάννης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Με μαθηματικά μοντέλα,, ναι.Οποιος εχει παρακολουθήσει τις εκπομπές του Χρήστου. Κασταμονίτη τα έχει πει με ακρίβεια.Είχε πει ότι μας βγάλουν έξω κατά τις 18 Δεκέμβρη, ότι ακολουθούν εντολές ευρωπαικής ένωσης, ότι θα μείνουμε έξω 15 μέρες και μετά πάλι μέσα απο τις 4/1/2021 μέσα ως την 1η του Μάρτη!!!!!!!!Σκέτη τρέλα αν τους αφήσουμε να το τελειώσουν όλο το σχέδιό τους.

    2. Φυσικά και με μαθηματικά μοντέλα κάνουν μία πρόβλεψη για την έκβαση του αριθμού των κρουσμάτων; Δηλαδή εσείς βρε μεγάλοι επιστήμονες του Μακελειό, πως θέλατε να κάνουν προβλέψεις; Με την Λίτσα Πατέρα;

    3. Με τι αριθμό τεστ ανά ημέρα και σε ποιες πληθυσμιακές ομάδες; Και τι ποσοστό αξιοπιστίας των τεστ; Και τα κρούσματα μπορούν να μαγειρευτούν βάση της κυβερνητικής βούλησης.

    4. ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΟΣΟ ΥΓΕΙΙΝΟ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΤΟΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΦΙΜΩΤΡΑ. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΧΡΗΖΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ.

    5. Λαγοί , πολλοί λαγοί , γέμισε η Ελλάδα λαγούς !

    6. ο μέση διάρκεια ιοφορίας είναι 30 ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι στο ιικό φορτίο των λυμμάτων συνεισφέρουν άνθρωποι που πέρασαν την ίωση και βγήκαν από την καραντίνα των 14 ημερών γιατί δε θεωρούνται μεταδοτικοί. ΤΑ ΛΥΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΚΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΟΛΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΡΕΕΕΕΕ.

    7. ο ιός είναι μέσα στα σπίτια. Το lockdown έχει μικρή ή καθόλου σημασία. Γι αυτό και ο Κούλις κάνει swings στην Πάρνηθα με μηχανόβιους, ξέρει ότι το παιχνίδι του περιορισμού έχει χαθεί και κάνει επικοινωνιακή διαχείριση

    8. Ακούστε τι μέτρα εφαρμόζουν στην υπόλοιπη Ευρώπη στο παρακάτω βίντεο
      https://youtu.be/ie2Tr3zfKqk
      Εμείς για να πάρουν περισσότερη χρηματική ενίσχυση απ’την Ευρώπη ένωση , έχουν ισοπέδωση τα πάντα!

    9. Αυτός ο άθλιος ο Σαρήγιαννης έκανε όλο το κακό με τα μοντέλα και τα λύματα.

    10. Και αυτά τα επικίνδυνα δουλάκια πρέπει πάση θυσία να ξεκουμπιστούν απο τη διακυβέρνηση της Ελλάδας

    11. απλα ειναι τα παραγματα θελουν να κανουμε και χριστουγεννα μεσα στα σπιτια αυτος ηταν ο σκοπος τους απο το πασχα και σιγα σιγα θα καταργησουν τις γιορτες μας κατα τα αλλα ολοι αυτοι που το παιζουν επιστημονες απλα ειναι ασχετοι με ολα αυριο θα αφησουν παλι τους αλητες να διαδηλωσουν για τον ομοιο τους

    Comments are closed.