ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΟ ΛΟΓΟ Ο “ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΚΑΪΛΑΣ” (ΤΣΙΟΔΡΑΣ) – ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΛΥΤΗ ΑΠΗΓΓΕΙΛΕ – ΔΑΚΡΥΣΕ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ

Κοινοποίηση:
tsiodrasxardaliasape

Τέλος από σήμερα στην σχεδόν καθημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό. Αρχικά ο κ. Τσιόδρας που τον περισσότερο χρόνο αναλώθηκε σε οτιδήποτε άλλο από την καθιερωμένη ενημέρωση, και στη συνέχεια ο κ. Χαρδαλιάς που κόνεψε να βάλει τα κλάματα όταν αναφερόταν στο έργο της επιτροπής, έκαναν την τελευταία ενημέρωση και μετά από σχεδόν 75 μέρες αύριο δεν θα τους δούμε στις οθόνες μας .

Ο κ. Τσιόδρας που στο τέλος της αρχικής του ενημέρωσης απήγγειλε Ελύτη, μας ενημέρωσε ότι το τελευταίο 24ωρο είχαμε 10 νέα κρούσματα, τα οποία συνολικά έφθασαν τα 2.892 και 1 θάνατο, φτάνοντας τον αριθμό των νεκρών στους 173. Ανέφερε ότι 18 συμπολίτες μας νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, ενώ εξήλθαν 101.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Δόξα και τιμή στους Ελλαδιστανούς ήρωες Πόρδα και Πορδαλιά. Εάν δεν υπήρχαν αυτοί, η μισή Ελλάδα θα είχε πεθάνει από τον θανατηφόρο ιό! Αχαχαχαχαχαχααααααααααααα!!!

    Κλεἰστους πάλι μέσα και φέρε και άλλους λάθρο, δεν φτάνουν αυτοί…… Αχαχαχαχαχαχααααααααααα!!!!!

  2. Τα ψεματα κ οι ανακρίβειες τους δεν έχουν όρια! Η Σουηδια με ισο σχεδον πληθυσμό με την Ελλαδα ,χωρις κανενα μετρο,ποσο μαλλον lock down,εχει 4000 κ κατι θανάτους! Εμεις τσακαλι κυριε Τσιοδρα, θα ειχαμε 13000;;Ελεος!

  3. ουστ κι αυτός που λεει οτι το λoνγκ νταουν φταίει που το φερόμενο του θερμοκηπίου ήλθε ενώ αλλα λένε τοσα χρόνια τόση βλακεια πια αμαν !!!!!!!

    1. Εάν φταίει το λονγκ ντάουν ‘ντάξει . Αυτό το συγκεκριμένο όμως λόνγκ και το φερόμενο να τά προσέξεις , μπορεί να είναι μοιραία

  4. ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΕΝΑΝ ΜΠΟΥΤΣΟΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΧΛΕΧΛΕ

  5. ενταξει γιατρε περασες τις εξετασεις θα γινεις υπουργος ( χωρις να σε ψηφισει κανεις ) αλλωστε αυτη η δημοκρατια κανει οτι γουσταρει

Comments are closed.