ΜΑΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ – ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΛΙΡΕΣ ΑΓΓΛΙΑΣ Η… ;

    Κοινοποίηση:
    xrima vouli

    Τα πόθεν έσχες των υπουργών και των βουλευτών δημοσιεύτηκαν πριν από λίγο στον ιστότοπο της Βουλής.

    Συνολικά δημοσιεύτηκαν 1.072 δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που υποβλήθηκαν για το 2019 και αφορούν την χρήση του 2018, από τους βουλευτές και τους υπουργούς. Η αρμόδια επιτροπή ωστόσο, ανακοίνωσε πως οι δηλώσεις δημοσιεύτηκαν χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος από τους ορκωτούς λογιστές.

    Τα πόθεν έσχες που δημοσιεύτηκαν αφορούν τις μεταβολές στην οικογενειακή κινητή και ακίνητη περιουσία του πρωθυπουργού, των αρχηγών πολιτικών κομμάτων που εκπροσωπούνται στο Εθνικό ή το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καθώς και όσων λαμβάνουν κρατική χρηματοδότηση, υπουργών, αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών, βουλευτών και ευρωβουλευτών, περιφερειαρχών και Δημάρχων, καθώς και των οικονομικών διαχειριστών των κομμάτων.

    Δείτε τα Πόθεν Εσχες βουλευτών και υπουργών ΕΔΩ!

    Με μια σύντομη πρώτη ματιά, είδαμε το Πόθεν Έσχες της Κούνεβα, χιλιάδες ευρώ και λίρες Αγγλίας, που τα βρήκε τόσα λεφτά;

    To Πόθεν Έσχες της Κούνεβα – Ευρώ και λίρες Αγγλίας!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Δηλώνουν ο,τι τους συμφέρει…..Τις καταθέσεις στην Ελβετία τις ξεχάσαν!!! Αγαπητέ Στέφανε μην μας ανεβάζεις την πίεση 400….Πρέπει να ντρέπονται με αυτές τις δηλώσεις,μας κοροιδεύουν μες τα μάτια μας…Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Γρηγόρη….

    2. Η αλλοδαπή Κούνεβα είναι πουτάνα από Ρωσία ή Βουλγαρία….::::::: Ντροπή σε όλους σας που δεν τους έχετε γεμίσει σφαίρες και απλά τους κοιτάτε με απάθεια!

    3. Και σπίτια και μετρητά …… βλέπεις, Ελληνίδα (;) ευρωβουλευτής η κα KUNEVA KONSTANDINKA του NIKOLA. Κι’ όμως, κάποιοι την ψήφισαν δαγκωτό, ώστε να αναδειχθεί Ελληνίδα (;) Ευρωβουλευτής …….. δε ρωτάω με ποιό κόμμα, άστο καλύτερα …..

    4. για το ακίνητο 2, 4 και 5 κοιτάξτε την αιτιολογία απόκτησης
      “ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΕΧΕΙ
      ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ
      ΟΕΚ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΥΠ
      ΑΡΙΘΜ 25 02-07-09 Θ.47
      ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ
      ΟΕΚ”

    5. Kυριε χιο δεν χρειαζεται να σας ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι , χρονια τωρα γνωριζουμε οτι παιρνουν πολλα λεφτα και μιζες οι υπουργοι και οι βουλευτες για αυτο κανουνε τα παντα για την καρεκλα , το θεμα ειναι ο ελληνικος λαος πως θα το διαχειριστει την κατασταση για να σωσει οχι μονο το μελλον των παιδιων του αλλα και το μελλον ολοκληρης της Ελλαδος …

    Comments are closed.