ΜΑΣΚΕΣ – ΦΙΜΩΤΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΟΚ! Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ – ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ…..

    Κοινοποίηση:
    1

    Εκτίναξη του δημοσιονομικού ελλείμματος και του δημόσιου χρέους στην Ευρωζώνη σημειώθηκε στο δεύτερο τρίμηνο του 2020, λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα η Eurostat, με την Ελλάδα να είναι «πρωταθλήτρια».

    Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ το έλλειμμα της γενικής κυβέρνησης της Ευρωζώνης ανήλθε στο 11,6% του ΑΕΠ από 2,5% στο πρώτο τρίμηνο του 2020.

    Είναι το υψηλότερο που έχει σημειωθεί από την έναρξη της σχετικής χρονολογικής σειράς, ενώ και η αύξηση του ελλείμματος σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο είναι η υψηλότερη που έχει καταγραφεί. Έλλειμμα κατεγράφη σε όλες τις χώρες της Ευρωζώνης.

    Ως συνέπεια της μεγάλης αύξησης του ελλείμματος, στο τέλος του δεύτερου τριμήνου του 2020 το δημόσιο χρέος στην Ευρωζώνη ανήλθε στο 95,1% του ΑΕΠ από 86,3% στο τέλος του πρώτου τριμήνου και 86,2% το δεύτερο τρίμηνο του 2019.

    Το υψηλότερο δημόσιο χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ στο τέλος του δεύτερου τριμήνου είχαν η Ελλάδα (187,4%), η Ιταλία (149,4%), η Πορτογαλία (126,1%), το Βέλγιο (115,3%), η Γαλλία (114,1%), η Κύπρος (113,2%) και η Ισπανία (110,1%), ενώ το χαμηλότερο είχαν η Εσθονία (18,5%) και το Λουξεμβούργο (23,8%).

    Σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2020, οι μεγαλύτερες αυξήσεις σημειώθηκαν στην Κύπρο (17,1 ποσοστιαίες μονάδες), τη Γαλλία (12,8), την Ιταλία (11,8), την Ισπανία (11,1), το Βέλγιο (11), τη Σλοβακία (10,6) και την Ελλάδα (10,5).

    Τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό που θα κάνουν ακόμη πιο τραγική την κατάσταση. Δείτε εδώ

    Mε χαρτί εργοδότη οι μετακινήσεις εργαζομένων μετά τα μεσάνυχτα

    Μόνο με χαρτί εργοδότη που θα κατατίθεται στην ΕΡΓΑΝΗ και μέσω του οποίου θα πιστοποιείται η εργασία των υπαλλήλων, θα γίνονται αποδεκτές οι μετακινήσεις στις περιοχές που από το Σάββατο θα τεθεί σε εφαρμογή η απαγόρευση κυκλοφορίας, μετά τα μεσάνυχτα.

    Αυτό ανέφερε εο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

    «Το μόνο έγγραφο που θα υπάρχει είναι οι πιστοποιήσεις των εργοδοτών με τις αντίστοιχες βεβαιώσεις από την ΕΡΓΑΝΗ ότι εργάζεται κι ότι τον απασχολεί η επιχείρηση» τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς, πρόσθετοντας παράλληλα ότι «μετά τις 12 έως τις 5 το πρωί, θα επιτρέπεται η μετακίνηση και σε εξαιρετικές περιπτώσεις θεμάτων υγείας».

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. ΦΙΜΩΤΡΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, για να μην κάνεις συγκεντρώσεις και υπάρχουν αντιδράσεις, για την πολιτική της κυβέρνησης που ξεπουλάει την Ελλάδα!

    2. μαλακα μητσοτακη διελυσες μεσα σε 8 μηνες την χωρα με τον ψευτοιο κατεστρεψες της ζωες των πολιτων.ξυπνατε βγειτε στους δρομους αυτος ο βλακας δεν θα αφησει τιποτα ορθιο μονο καταστροφη φερνει δεν το βλεπετε τι περιμενετε για να επαναστατησετε ποσο ακομα θα κοιμαστε ξυπνηστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε επιτελους να τους παρουμε με τις πετρες και να τους κρεμασουμε τους προδοτες της δημοκρατιας.

    3. Όλοι στηρίζουμε και ψηφίζουμε Ντόναλντ Τραμπ.

    4. Η χαρδχάλω και η κούλα πότε θα δικαστούν για εσχάτη προδοσία και έσχατη ποινή;

    5. # …Ένας νεαρός προς τον διάβολο: – Πώς κατάφερες να στείλεις στην κόλαση τόσες ψυχές;
      Ο διάβολος:
      – Μέσο του φόβου!
      Ο νεαρός:
      – Μπράβο! Και τι φοβόντουσαν; Πολεμούς; Πείνα;
      Ο διάβολος:
      – Όχι… Μια αρρώστια!
      Ο νεαρός:
      – Δεν αρρώστησαν; Δεν πέθαιναν; Δεν υπήρχε γιατρειά;
      Ο διάβολος:
      -….. αρρώστησαν. Πέθαναν. Υπήρχε γιατρειά…
      Ο νεαρός:
      – Δεν καταλαβαίνω…
      Ο διάβολος:
      – Πίστεψαν, καταλάθος, ότι το μοναδικό πράγμα που πρέπει να κρατήσουν με κάθε κόστος είναι η ΖΩΗ!!!
      Σταματήσαν να αγκαλιάζονται…
      Σταματήσαν να χαιρετάει ο ένας τον άλλον!!!
      Παράτησαν όλες της ανθρώπινες επαφές….
      Αφήσαν οτιδήποτε ήταν ανθρώπινο!
      Έμειναν χωρίς χρήματα. Έχασαν την δουλειά τους. Επέλεξαν όμως να φοβούνται για την ζωή τους ακόμα κι αν δεν είχαν ψωμί να φάνε. Πίστεψαν ότι άκουσαν, διάβασαν εφημερίδες και πίστεψαν τυφλά ότι διάβασαν. Παράτησαν την ελευθερία. Δεν έφυγαν ξανά από το σπίτι. Δεν πήγαν πουθενά. Δεν επισκέφθηκαν ποτέ ξανά φίλους και συγγενείς. Όλος ο κόσμος μετατράπηκε σε μια τεράστια φυλακή με εθελοντές κατάδικους.
      Δέχτηκαν τα πάντα!!! Όλα αυτά για να επιβιώσουν μια ακόμα μίζερη ημέρα….
      Δεν έζησαν, πέθαιναν κάθε μέρα!
      Ήταν πολύ εύκολο να πάρω την μίζερη ψυχή τους…#
      C. S. Lewis – “Οι συμβουλές ενός γέροντα διαβόλου σε έναν νεότερο” – Βιβλίο γραμμένο το 1941.

    6. Όλοι οι Έλληνες ψηφίζουμε Τραμπ και Χρυσή Αυγή.

    7. Σιγά πια όλο γκρίνια είμαστε. Δηλαδή τι θέλετε να κολλησουμε οι περισσοτεροι και να κολλήσουν με τη σειρα οι μεγαλύτεροι και να “φύγουν”; Και αμάν με τις βόλτες. Οι περισσοτεροι διαμαρτυρεστε οτι δεν έχετε λεφτά και τώρα σας νοιάζει η βόλτα; Έλεος πια με τη συνεχή αντίδραση σε όλα. Αφού δεν θέλετε να περιοριστουμε για το καλό μας, εσείς τι προτεινετε; Αλλά εύχομαι να μην κολλησετε γιατί είναι φοβερό. Ρωτηστε και κάνα γιατρό. Όλο αντίδραση. Δυστυχώς, κάνουμε σαν μικρά παιδιά. Ας σκεφτούμε και τους συνανθρώπους μας που είναι ευπαθείς.

      1. Είσαι ζώον,κάτι ηλίθιοι σαν εσένα υπάρχουν και μας παίρνει όλους η μπάλα.

      2. Είσαι βλάκας με πατέντα κ ηλιθος μ σφραγίδα γίδι.

      3. Βασίλη , είσαι ηλίθιος , τρολάρεις ή μήπως κσι τα δύο ???

      4. Είσαι ένα γίδι που τρώει σανό που το ταίζουν από τις τηλεοράσεις τους. Εμείς όμως τι φταίμε;;;;

      5. Μωρή βρωμόγιδα που τα βρήκες αυτά και τα έγραψες? Σιγά μην τα σκέφτηκες…..ου να μου χαθείς γιδα

    8. Εμετρηθη…εζηγησθη…και αποφασισθη….οτι ο Κουλης ειναι πιο χαζος και απ’τον χαζοτζεφρυ.
      Και βαλανε οι μαλακες τους ΧΑ υγιτες φυλακη.
      Οταν φανε την π@@τσα…θα γελαω!

    9. Τό δημόσιο χρέος.
      Ελλάδα 187,4%,Ιταλία 149,4%,Πορτογαλία 126,1%.Τρείς χώρες θύματα τής Γερμανικής λιτότητας.Τής Austerity.
      Λουξεμβούργο πατριδα τού μέθυσου Ζάν Κλόντ Γιούνκερ μόνο 23,8%.
      Η Γερμανία έχει καταστρέψει οικονομικά τήν Ελλάδα.Είναι ο εχθρός μας πού έχει αρχίσει νά σκλαβώνει τήν χώρα μας.Παρόλα αυτά ο εξόφθαλμος ο γιός του προδότη πάει στό Βερολίνο καί προσκυνάει καί φυλάει τήν κατουρημένη ποδιά τής Μέρκελ.
      Γιάννης Λάκων

    10. ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΜΕΤΑ ΜΟΛΙΣ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ…ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ…ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΑΓΚΩΤΟ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…ΞΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΛΑΙΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ

    11. Θα μπορώ να βγάλω τα σκουπίδια στον σκουπιδοτενεκέ της γειτονιάς μεταξύ 00:30 και 5 π.μ. ή πρέπει να έχω “βεβαίωση εργοδότη”;

      1. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ

        1. Και οι εγκληματιες,οπως ελεγε ο Κοσμας ο Αιτωλος.”Εσεις θα ειστε μεσα & εξω το ρεμπελο θα εγκληματη”.

    12. Θα θες να πας μια βόλτα και θα πρέπει να κοιτάς το ρολόι!!! Σαδιστικό!!!

    Comments are closed.