ΜΑΛΛΟΝ ΛΕΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΑΝΤΟΝΟΦ: Ο ΣΕΡΒΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΝΕΜΠΟΙΣΑ ΣΤΕΦΑΝΟΒΙΤΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΦΟΡΤΙΟ ΤΟΥ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥ “ΘΗΡΙΟΥ” – Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

    Κοινοποίηση:
    antonov1

    Ο υπουργός Άμυνας της Σερβίας, Νεμπόισα Στεφάνοβιτς, προχώρησε ανακοίνωση για το φορτίο του αεροπλάνου που κατέπεσε το βράδυ του Σαββάτου στην Καβάλα, υποστηρίζοντας ότι «Τα όπλα δεν πήγαιναν στην Ουκρανία», παρά το ουκρανικό πλήρωμα και πάρά την προέλευση του αεροσκάφους, αλλά στο… Μπαγκλαντές.

    Μάλλον όμως θα πρέπει «Να ψαχτούν καλύτερα»: Η Σερβία χρησιμοποιεί ως διαμετακομιστικούς σταθμούς το Μπαγκλαντές, την Ταϊλάνδη και άλλες χώρες της Άπω Ανατολής  για να μεταφέρει τα όπλα στην Ουκρανία χωρίς να γίνει άμεσα αντιληπτή από την Ρωσία!

    Στην οποία Ουκρανία πωλεί συστηματικά οπλισμό , όπως αποκάλυψε χθες το pronews.gr προκειμένου να κρατά τις ισορροπίες με τις ΗΠΑ και την ΕΕ που της έχουν ζητήσει να πουλάει όπλα και στην Ουκρανία.

    H Ρωσία το γνωρίζει φυσικά, αλλά κάνει «τα στραβά μάτια»: Η επιβίωση της μόνης συμμάχου που έχει στην Ευρώπη είναι σημαντικότερη.

    Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και πάνω απ’όλα γιατί ο υπουργός Άμυνας της Σερβίας, Νεμπόισα Στεφάνοβιτς, ανέφερε ότι το ουκρανικό μεταφορικό αεροσκάφος με το ουκρανικό πλήρωμα μετέφερε όπλα στο… Μπαγκλαντές.

    «Μετέφερε περίπου 11,5 τόνους προϊόντων της αποκλειστικής μας βιομηχανίας στον τελικό πελάτη στο Μπαγκλαντές. Ως εκ τούτου, ο τελικός πελάτης είναι το Υπουργείο Άμυνας του Μπαγκλαντές», υποστήριξε ο κ. Στεφάνοβιτς.
    Στη συνέχεια, εξήγησε ότι ιδιοκτήτης του εμπορεύματος ήταν η ιδιωτική εταιρία Valir από τη Σερβία ενώ αρνήθηκε ότι μεταφέρονταν στην Ουκρανία, χωρίς να εξηγεί γιατί το σχέδιο πτήσης ήταν μέσω… Καβάλας!

    Μήπως γιατί θα φόρτωναν και ελληνικά όπλα στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης που χρησιμοποιεί το ΝΑΤΟ;

    «Υπήρχαν εικασίες ότι γινόταν λαθρεμπόριο όπλων από τη Σερβία στην Ουκρανία σε αυτήν την πτήση, αλλά αυτό δεν ισχύει φυσικά. Είχαμε ήδη τέτοιες πληροφορίες, αλλά στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αλήθεια», υπογράμμισε.
    Ο κ. Στεφάνοβιτς ανέφερε πως η εταιρία Meridian, από την Ουκρανία, ήταν απλώς ο ιδιοκτήτης του αεροπλάνου ενώ σχετικά με τον τύπο των πυρομαχικών ανέφερε ότι επρόκειτο για νάρκες, όλμους και εκπαιδευτικές νάρκες.

    H αλήθεια είναι ότι ο Στρατός τ0υ Μπάγκλαντες από σερβικά όπλα χρησιμοποιεί μόνο το νέο γιουγκοσλαβικό πυροβόλο των 155 χλστ. NORA (54 μονάδες) το οποίο επιχειρεί και η κυπριακή Εθνοφρουρά και το  λογικό θα ήταν να μετέφερε πυρομαχικά των 155 χλστ.
    Αλλά μετέφερε «νάρκες και όλμους», τα πλέον χρησιμοποιούμενα πυρομαχικά στον πόλεμο της Ουκρανίας, μαζί με ρουκέτες.

    Χθες έλεγαν στην Ιορδανία, σήμερα λένε Μπαγκλαντές.

    Η αλήθεια είναι ότι ένα ουκρανικό μεταφορικό αεροσκάφος με οκτώ Ουκρανούς πλήρωμα και 11,5 τόνους σερβικά όπλα που πέφτει στην Ελλάδα, πολύ δύσκολα θα μετέφερε στο… Μπαγκλαντές το φορτίο τους, εκτός και αν από το Μπαγκλαντές, πήγαινε κάπου… αλλού.
    Τυχαίο ότι ο γενικός πρόξενος της Ουκρανίας στη Θεσσαλονίκη, Βαντίμ Σαμπλούκ πριν από λίγη ώρα επισκέφθηκε το χώρο, όπου κατέπεσε χθες το βράδυ το αεροσκάφος και ενημερώθηκε από τις τοπικές αρχές για τις μέχρι στιγμής έρευνες που γίνονται στην περιοχή της Καβάλας.

    Ο Ουκρανός διπλωμάτης ενημέρωσε τις αρχές για την ταυτότητα του 8μελούς πληρώματος του αεροσκάφους και υπογράμμισε ότι τελικό προορισμό είχε το Μπαγκλαντές βιαστικά για να κλείσει την υπόθεση.

    Και πόσα σερβικά αεροσκάφη που πετάνε για το Μπαγκλαντές περνάνε επάνω από την Καβάλα;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ. (ασχετο με το θεμα αλλα το συνθημα ειναι σαν την κοκα κολα .. παει με ολα)!

      υπαρχει βεβαια και το ενδεχομενο να το εριξαν οι ρωσοι. δλδ η δουλεια να εγινε στο αεροδρομιο της νις.
      παντως λιγο σκοτεινη ειναι η σταση των σερβων. απο την στιγμη που κανουν τους φιλους στους ρωσους ΠΟΥ στελνουν οπλα? στους τουρκους? στους αραβες? στους ιρανους? ή στους συριους?

    2. φουκαρα πουτιν, νομιζες οτι οι σερβοι ειναι μαζι σου…..

    3. …………… το αεροσκαφος αν πατε στην σελιδα του flightradar24 ΕΔΩ https://www.flightradar24.com/data/flights/2cacaf1ehttps://www.flightradar24.com/data/flights/mem3032

      φαινεται ξεκαθαρα , οτι πεταγε στα 21000 ποδια περιπου και μεταξυ Θασου και Λημνους συμβαινει κατι που κανει αναστροφη 180 μοιρων…… εκει ξεκινα μια μικρη καθοδο οπου μεχρι να φτασει στις ακτες Δυτικα τις καβαλας, ειχε χασει 5000 ποδια περιπου……ηταν δηλαδη στα 15000 ποδια περιπου πριν κανει την στροφη για το αεροδρομιο της καβαλας.

      το ερωτημα που κανεις δεν απαντα? γιατι δεν πηγε κατευθειαν στην Λημνο που ηταν μπροστα και ισως προλαβαινε να προσγειωθει εκει….????

      δευτερο ερωτημα…..γιατι δεν εβαλε πορεια κατευθειαν για την Καβαλα αλλα αλλαξε πορεια για την Καβαλα αφοτου εφτασε στο ορος Παγγαιο οπου μπηκε απο την μεσα μερια του βουνου δηλαδη της πεδιαδας….κανοντας εννοειτε μεγαλυτερη διαδρομη… …..??

      περιεργες καταστασεις και περιπλοκες, βεβαια δεν ξερουμε πως αντεδρασε το πληρωμα και τι ειχε στο μυαλο του, ….

      ο θεος να τους αναπαυση

    4. Το αεροδρόμιο της Χρυσουπόλεως έχει την ικανότητα να δεχθεί ένα τέτοιο τέρας;
      Επιπλέον από το αποτύπωμα της πορείας του γιατί κατευθύνθηκε στην Καβάλα και δεν προσπάθησε να πιάσει συν Θεσσαλονίκη;

    5. Ουκρανια πηγαινε, τα παντα εχουν επιταχθει στην Ουκρανια, δεν υπαρχει περιπτωση Ουκρανικο μεταγωγικο να πηγαινει οπλα στους Μπανγκλα αυτη την εποχη. Το πιθανοτερο να ειχε οβιδες για αρματα Μ84 Γιουγκοσλαβικης κατασκευης που δωρισε η Κροατια στους Ουκρανους.

    6. Το αεροπλάνο έκανε την πτήση ΜΕΜ3032, και σύμφωνα με τα στοιχεία των ραντάρ απογειώθηκε από το Νις Σερβίας στις 20:36

      Η απόσταση Νις – Καβάλα είναι 300-350 μίλια που ένα τέτοιο αεροπλάνο μπορεί να καλύψει σε 1-1.5 ώρα, άρα θα έπρεπε να περνάει κοντά από Καβάλα στις 21:30-2200

      Το αεροπλάνο έπεσε 10:50 νομίζω, άρα καπου μας λείπει μια ώρα. Που ήταν αυτή τη μια παραπάνω ώρα το αεροπλάνο;

    7. Το ζαβό τα έχει πάρει από τους Αμερικανούς και θέτει την ζωή των Ελλήνων σε άμεσο κίνδυνο . Εάν είχε πέσει αυτό το ουκρανικό σε κάποια κατοικημένη περιοχή, αντιλαμβανεστε το τι θα γινότανε τώρα? Και το ζαβό εξακολουθεί να στέλνει συνεχώς όπλα στους ναζιστες του Κιέβου μέσω Αλεξανδρούπολης. Οι κάτοικοι της Αλεξανδρούπολης της Καβάλας και των γύρω περιοχών αισθάνεστε ασφαλείς μετά από αυτό? Μήπως να αρχίσετε ενέργειες να σταματήσει όλο αυτό που κάνει η ζαβη μαριονέτα? Προσέξτε, αυτό ίσως ήταν μια προειδοποίηση ένα σημάδι. Βρίσκεσται σε άμεσο κίνδυνο εάν γίνει ατύχημα στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης που το ζαβό έχει συγκεντρώσει χιλιάδες τόνους όπλων πυραύλων και πυρομαχικών το ξέρετε πως θα σκοτωθείτε ολοι??

    8. Ο/Η Κούλα θα σε γ@μήσεο η Ζαχάροβα αμα σε πιάσει, να φοβάσαι κουλάρα λέει:

      Ευτυχώς υπάρχει η Ζαχάροβα και η Ρωσία, θα βγουν και θα μας πουν όντως την αλήθεια να ξεστραβωθούμε κι εμείς τα γίδια οι έλληνες και πάψουμε να τρώμε το σανό των χαζοκάναλαων

    9. Οταν γινουν εκλογες θα σας πει ο λαος τι μετεφερε ποσα πηραμε απο το power pass και ολες τις κλεψιες σας.

    10. Αφού το πλήρωμα ήταν μόνο ουκρανικό στην Ουκρανία πήγαιναν. Ευτυχώς που έπεσε, από τη μια για να μη μας στοχοποιήσει περαιτέρω ο ρώσος, από την άλλη για να καταλάβει ο ρώσος ότι δεν έχει αληθινούς συμμάχους. Η δολοφονία ενός σέρβου δεν ήταν η αφορμή για τον δεύτερο παγκόσμιο; Μην αποκλείουμε και το γεγονός το αεροσκάφος να ήταν πειραγμένο γιατί ήθελαν οι σέρβοι να πέσει και να το μάθει ο Πούτιν. Ή ο Πούτιν το ήξερε ήδη, δηλαδή δίνουν πληροφορίες στον ρώσο.

    11. Θελετε να μας πειτε οτι κοτζαμ αεροπλανο με οπλα περνα πανω απο την Καβαλα και οι ΗΠΑ που εχουν βαση διπλα δεν ξερουν τιποτα……μηπως το εριξαν οι Αμερικανοι ? Μηπως ?

    Comments are closed.