ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! “ΣΚΥΛΙΑ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΘΑΝΑΤΟΣ”. ΕΝΟΠΛΟΣ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΣΕ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΣΕ ΤΗ ΦΡΙΚΗ – ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 11 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ – ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    hpa-eglima

    Ένας ύποπτος κρατείται μετά από γυρίσματα σε μια συναγωγή στο Πίτσμπουργκ της Πενσυλβανίας. Τουλάχιστον οκτώ άτομα έχουν αναφερθεί νεκρά και τρεις αξιωματούχοι τραυματίστηκαν.

    Η αστυνομική ραδιοφωνική συνομιλία δείχνει ότι ο ύποπτος είπε στους αξιωματικούς ότι «όλοι αυτοί οι Εβραίοι πρέπει να πεθάνουν» και ότι «δεν θέλει κανέναν από αυτούς να ζήσει» προτού κρατηθεί.

    Ο σκοπευτής έφερε πιστόλι AR-15 και Glock. Ένα επιπλέον όπλο βρέθηκε συνδεδεμένο με τον αστράγαλο του ύποπτου και ένα πιστόλι στη μέση του. Ένα “στρατιωτικό πακέτο” ελέγχθηκε μέσα στη συναγωγή μετά από αναφορές για μια εκρηκτική συσκευή.

    Άγνωστα είναι μέχρι στιγμής τα κίνητρά του, όπως και ο ακριβής αριθμός των θυμάτων.

    Όταν έφτασε η αστυνομία, ο δράστης φέρεται να έστρεψε τα πυρά του και κατά των αστυνομικών, οι οποίοι κατέβαλλαν προσπάθειες προκειμένου να εκκενώσουν το κτίριο και να απομακρύνουν σώους τους ανθρώπους. Τελικά, ο δράστης συνελήφθη.

    Ώρα 20:20

    Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, μπορεί μεν να παραμένει στους 8 ο αριθμός των νεκρών αλλά άλλοι 12 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

    Ώρα 21:50

    Όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, ο άνδρας που σκόρπισε τον θάνατο ανοίγοντας πυρ σε μια συναγωγή στο Πίτσμπουργκ είναι 46 ετών και ονομάζεται Ρομπ Μπάουερς.

    Προς το παρόν δεν έχουν αποσαφηνιστεί επισήμως τα κίνητρά του, μολονότι, αμερικανικά ΜΜΕ γράφουν ότι ο άνδρας αυτός είχε αναρτήσει μηνύματα αντισημιτικού περιεχομένου σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

    makels

    Ώρα 23:22

    Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο αριθμός τον νεκρών αυξήθηκε από 8 σε 11.

    Δείτε LIVE τι μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο CBS

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Σίγουρα θα πουν ότι σκότωσε 6 εκατομμύρια ανθρώπους και αυτός :p

    2. ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΥΤΟΥ ΕΦ’ ΗΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΗΜΩΝ (ΜΑΤΘ. 27.25)

    3. Οπως, τα λεει και ο φιλος, παραπανω. Στημενο. Για να ακολουθησει, οτι ακολουθησει. Καρατσεκαρισμενο.

    4. Να μην υπαρχει ουτε ενας ενοπλος να φυαλαει την συναγωγη??? Πολυ περιεργο εδω στην Ελλαδα που δεν εχουμε οπλα φυλασονται και στις Ηπα που ειναι γεματη οπλα ουτε ενας.Βρωμαει για ενα ακομη στημενο για να παρουν τα οπλα

    Comments are closed.