«ΜΑΚΕΛΕΙΟ» ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΕΚΠΕΜΠΕΙ “S.O.S” Η ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΑΝΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ! «ΝΤΟΥ» ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! «ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ…» – ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ! (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Κοινοποίηση:
ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ

ΜΠΟΥΚΑ από «Επενδυτές» και παράνομους μετανάστες σε ορεινά χωριά του Νομού Καβάλας!

Συνεχίζουν να μπουκάρουν οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα με τις ροες να ειναι καθημερινές – Καληνύχτα Ελλάδα! Κύριε Μηταράκη όλα καλά;

Διαβάστε την καταγγελία που έφτασε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο από κάτοικο της περιοχής:

«Όπως βλέπετε στις εικόνες που σας αποστέλλω, 27/9 έλαβαν χώρα αυτά τα αίσχη (και δεν ειναι τα μόνα) σε ορεινά χωριά του Νομού Καβάλας. Συγκεκριμένα αυτά διαδραματίζονται στα χωριά Κρυονέρι, Ζυγός, καθώς και Βουνοχώρι Καβάλας, χωρις να ειναι τα μόνα ορεινά χωριά που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα.

λαθρο1

Επίσης, ένα άλλο περιστατικό, παράνομοι μετανάστες στο Βουνοχώρι Καβάλας άρχισαν να μπαίνουν σε σπίτια και να κλέβουν ειδη πρωτης αναγκης και τροφιμα.

Η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει πολλά, οι αντιδράσεις των κατοίκων είναι έντονες και αρχίζουν να χάνουν την υπομονή τους, είμαστε σε στάδιο πριν βγούμε στα όπλα και να προστατεύουμε τις οικείες μας, η πολιτική ηγεσία δεν συγκινείται για τα προβλήματα αυτά, εχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι όμως.

λαθρο-2

Σε παρακαλώ διαδώστε το, είναι πολύ σοβαρό ζήτημα και τα τοπικά ΜΜΕ δεν το αναφέρουν καθόλου…»

Σταύρος Κ. 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. αμα κανει ντου ο ερντογαν και δωσετε οπλα στον λαο προσεξτε μην τα γυρισει επανω σας προδοτες

  2. Όπλα δεν έχετε ????τι περιμένετε????ΧΑΙΒΑΝΙΑ!!!

  3. Φτεει η κυβέρνηση και η πολιτική της Μακεδονίας με λίγα λόγια η κυβέρνηση δίνει εντολή η Μακεδονία πρέπει να εκτελεί το ότι μπενουν μέσα στα σπίτια το να πυροβολούμε είναι άδικο προς αισχρό όταν δεν έχουν κτυπήσει αυτοί κανέναν ίσως μια λύση με την εθνικότητα είναι να γράψουμε κάτι στην γλώσσα τους απειλητικό η κάτι άλλο κλπ και βλέπουμε αντίδραση εντυποση ότι είναι άντρες η γυναίκες που βρισκοντε κλπ και βλέπουμε πως πάει

  4. Ανεβασα αυτο το link στην σελιδα του Κυριακου στο facebook μηπως το δει Ισως δεν ξερει οτι μπαζει απο λαθρο ολη η χωρα απο παντου ,Ανεβαστε το και αλλοι μπας και το δει Ειναι καλο παιδι ο Κυριακος εγω τον βριζω καθε μερα εκει και του αρεσει https://www.facebook.com/kyriakosmitsotakis

  5. Πυροβολήστε ρε, άκου μπαίνουν στα σπίτια σας και κλέβουν, πυρ ρε, πυρ ρε άχρηστοι, κάνετε υπόμνημα όπως και ο πρωθυπουργός σας, αχρηστοι

  6. ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΑΙ ΤΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΚ ….ΟΠΠΟΥ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ…………………………………………ΟΛΟΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ………………………………………..

  7. θα μας σώσει η Μηταράκα, το έχει πάρει προσωπικά το θέμα. Όλοι αυτοί είναι κατά του Ελληνικού Έθνους γιατί είναι Μούλοι..
    Τώρα Εκδικούνται τον Ελληνικό λαό.

  8. Ολο όπλα παίρνετε και το σώβρακο χαισμένο από τον φόβο είναι, δειλοί τσιφτετέλληνες. Για να πυροβολήσετε καμιά γκόμενα είστε πρώτοι. Στους ισλαμοφασίστες και Τουρκομογγόλους κάθεστε κότες…!!!!

    Σιχαμερά υποκείμενα.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. ……o σημερινος Μουριχιδης – πρωθυπουργος της ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!!!!!!- εδω και δεκαετιες -διχως τον Μαρδονιο διπλα του- σαν περσοασιατης ανοιξε δρομους , μονοπατια , πυλες και μπουκαρουν οι πατριωτες του ενω ακομη δεν ”’χωνεψαμε”’ τους ινδονησιους που ηρθαν επι τουρκοκρατιας…….ρε σεις πατριωτες τι γινεται ? Τριζουν τα κοκκαλα των προγονων μου , δεν μπορω να κοιμηθω ΓΑΜΩ τον ΑΣΙΑΤΙΣΜΟ.

  10. ο κνίτης ο θεοδωρικάκος όμως λέει ότι δεν περνάει ούτε κουνούπι !! ΛοΛ Τι ψηφίσατε ρε μλκες ;;;

    1. ο σύντροφος θεοδωρικάκωφ : όντως, δεν περνάει κουνούπι, αράπηδες περνάνε ….

  11. Κατω τα χερια απο τους…. επενδυτες και λυτες του….δημογραφικου! Απλα… πλενομαστε και ειμαστε…ετοιμοι/ες! Λουλη μου εσυ προστατη μας!
    Αι Σιχτιρ καραμ@λ@κ@ Μητσοτακη με το κοντοπιθαρο εβραιουπουργακι σου!

Comments are closed.