ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ! ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ “ΚΛΑΤΑΡΟΥΝ” ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ – ΒΡΟΧΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – “ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ” -ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΩΡΕΕΣ ΓΙΑ ΜΕΘ;

    Κοινοποίηση:
    1

    Οι γιατροί στο νοσοκομείο Νίκαιας μετά από γενική συνέλευση αποφάσισαν πως αδυνατούν να νοσηλεύσουν άλλα επιβεβαιωμένα και ύποπτα κρούσματα που προκαλεί ο κορονοϊός. Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου, αλλά και η υπεύθυνη της πτέρυγας Covid-19

    Η πλημμυρίδα ασθενών με κορονοϊό στα νοσοκομεία της χώρας, έχει αρχίσει να δοκιμάζει τις αντοχές του συστήματος Υγείας.

    Η αρχή έγινε από το Nοσοκομείο της Νίκαιας, όπου μετά από γενική συνέλευση οι γιατροί αποφάσισαν ότι αδυνατούν να νοσηλεύσουν άλλα επιβεβαιωμένα και ύποπτα κρούσματα που προκαλεί ο κορονοϊός.

    Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν μάλιστα, ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου, αλλά και η υπεύθυνη της πτέρυγας Covid-19, ενώ αναμένεται το πλήρες κείμενο της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης.

    Την υπόθεση γνωστοποίησε μέσω των social media, ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος, και γιατρός του νοσοκομείου Νίκαιας, Πάνος Παπανικολάου.

    Συγκεκριμένα ανέφερε:
    “ΕΚΤΑΚΤΟ 22/9
    Η ΓΣ ιατρών νοσοκομείου Νίκαιας ομόφωνα δηλώνει πως με αυτές τις συνθήκες υποστελέχωσης, υποδομών κλπ το νοσοκομείο αδυνατεί πλέον να δέχεται επιβεβαιωμένα κρούσματα #COVID19.
    Ήδη υποβάλλουν παραιτήσεις ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας κι η υπεύθυνη της Πτέρυγας COVID”.

    Κοντοζαμάνης: “Δεν γίνονται δεκτές οι παραιτήσεις”
    “Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκαιας δεν έκανε δεκτές τις παραιτήσεις, οπότε οι δύο επικεφαλής γιατροί συνεχίζουν να εργάζονται κανονικά”, δήλωσε ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, κατά τη διάρκεια της τακτικής απογευματινής ενημέρωσης της Τρίτης για τον κορονοϊό. Πρόσθεσε επίσης, ότι το νοσοκομείο ενισχύεται άμεσα με 10 επιπλέον κλίνες νοσηλείας Covid-19 και πλέον η δυναμικότητα του νοσοκομείου αγγίζει στο σύνολο, τις 40 κλίνες.

    Συγκεκριμένα ο κ. Κοντοζαμάνης τόνισε: “Όπου χρειαστεί θα αυξήσουμε τις δυνάμεις και θα δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή! Η Νίκαια συνεχίζει να υποδέχεται περιστατικά και να διαχειρίζεται ύποπτα και επιβεβαιωμένα κρούσματα. Μάλιστα να σας πω ότι η παραίτηση, όπως γράφτηκε, του διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας δεν έγινε δεκτή, συνεχίζει κανονικά να ασκεί τα καθήκοντά του. Ο προγραμματισμός μας συνεχίζεται προκειμένου να εξυπηρετήσουμε όλους τους πολίτες”

    Αναπλ. διοικητής Νοσοκομείου Νίκαιας: “Ενισχύεται η κλινική Covid-19 με προσωπικό και νέες κλίνες”
    Ανακοίνωση εξέδωσε ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Νίκιας, Αναστάσιος Μύτογλου, στην οποία προαναγγέλλει την ενίσχυση του νοσοκομείου με στόχο “τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας, όπως και των αυξημένων αναγκών νοσηλείας λόγω της πανδημίας COVID-19”.

    Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, θα υπάρξει αύξηση των κλινών που νοσηλεύουν θετικά κρούσματα και συγκεκριμένα, από 30 κλίνες (12 θετικών και 18 υπόπτων που διέθετε το νοσοκομείο μέχρι το Σάββατο 19/9/2020) σε 40 κλίνες (30 θετικών και 10 υπόπτων) προκειμένου να ανταπεξέλθει στις ανάγκες νοσηλείας του λεκανοπεδίου.

    Επίσης, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις της διοίκησης, η κλινική ασθενών COVID-19 “θα ενισχυθεί άμεσα με επιπλέον νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, όπως είχε προγραμματιστεί, για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας του τμήματος αλλά και της καλύτερης περίθαλψης των ασθενών”

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. διαβάζω στην ανακοίνωση:θα υπάρξει αύξηση των κλινών που νοσηλεύουν θετικά κρούσματα και συγκεκριμένα, από 30 κλίνες (12 θετικών και 18 υπόπτων που διέθετε το νοσοκομείο μέχρι το Σάββατο 19/9/2020) σε 40 κλίνες (30 θετικών και 10 υπόπτων) προκειμένου να ανταπεξέλθει στις ανάγκες νοσηλείας του λεκανοπεδίου..
      μεταφράζω:το νοσοκομείο διατηρεί πτέρυγα κοβιντ που αυτή τη στιγμή εξυπηρετεί 12 επιβεβαιωμένα κρούσματα. Εχουμε τοποθετήσει μαζί και 18 ύποπτους , που μοιάζανε κόβιντ.Δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί θα φροντίσουμε οι ύποπτοι να κολλήσουν.Σε λίγες μέρες οι καινούργιες κλίνες θα υποδεχτούν προ-κόβιντ περιστατικά …και πάει λέγοντας…

    2. Με λίγα λόγια τρέφουμε τους δολοφόνους μας τους εξωλοθρεφτες μας

    3. Δεν ήλθαν για λίγο, δεν ήλθαν επειδή κινδύνευε η ζωή τους, δεν θέλουν να επιστρέψουν στην χώρα τους. Δυστυχώς, ήλθαν για να μείνουν, ήλθαν για να εκτοπίσουν τους Έλληνες από το σύστημα υγείας, την εκπαίδευση, τις συγκοινωνίες, τα σπίτια μας, τις πλατείες μας κ.α. Έκαναν τα φανάρια των πόλεων μας Καμπούλ μα θρασείς ανθρώπους που πιεστικά θέλουν να μας πλύνουν τα τζάμια του αυτοκινήτου μας. Μας ροκανίζουν τους φόρους με τα επιδόματα που τους παρέχει η πολιτεία, χρησιμοποιούν δωρεάν τα δημοτικά δίκτυα κοινής ωφέλειας, χρεώνοντας όμως τους αντίστοιχους δημότες. Τα επιδοματική εισοδήματα μιας οικογένειας αιτούντων άσυλο, δεν έχουν καμία σχέση με το ύψος εισοδημάτων αντίστοιχης ελληνικής οικογένειας. Αποτέλεσμα, στέλνονται πακτωλοί εμβασμάτων στις πατρίδες τους, με αποτέλεσμα την τεράστια εκροή συναλλάγματος για την Ελλάδα. Οι περισσότεροι από αυτούς, ζουν σε καθεστώς παρανομίας και εργάζονται εισπράττοντας μαύρο χρήμα, χωρίς βέβαια να πληρώσουν ασφαλιστικές εισφορές. Ως προς την παραβατικότητα, βρίσκονται μακράν μπροστά, με την αστυνομία μας να μην μπορεί να παράσχει ούτε την παραμικρή αίσθηση ασφαλείας στους Έλληνες φορολογούμενους. Τα σώματα ασφαλείας και ο στρατός μας έγιναν θεραπαινίδες τους, ως μη όφειλαν. Αυτοί όμως, παραμένουν πιστοί στον πολιτικό και θρησκευτικό ηγέτη τους, τον εχθρό της Ελλάδας, τον κ. Ερντογάν.

      1. μονο ενα ισχυρο ακροδεξιο πολιτικο κομμα που θα παρει την 1η ή 2η θεση στα ποσοστά, μπορει να κανει κατι προς αυτην την κατευθυνση.., αλλιως στο τουνελ θα ειναι συνεχεια πισα σκοταδι….,αν με καποιο μαγικο τροπο τα βρουν οι πολιτικες συνιστωσες της ακροδεξιας στην ελλαδα.. και ενωθούν .., ισως δουμε φως στο τούνελ.., τι ειπε ο μητστκης…, θα βαλουμε 1% σε καθε περιφερεια.., ομως σε 5 χρονια το 1 θα γινει 10 και σε 50 χρονια 90%, γιατί οι νεοι ελληνες φευγουν εξω και οι λαθροπ@θ@κοι γεννανε 20 παιδια ο καθενας.. και οι τουρκοι να μην ερθουν θα μας αλωσουν ετουτοι εδω εκ των εσω.. και θα γινουμε οτι εγινε στον λιβανο.., μειοψηφια.., φανταστειτε εδω σε 50 χρονια να κυβερνανε οι αδελφοι μουσουλμανοι, ή η χαμας ή η χεσμπολαχ…

    4. Καλά ένα καθαρό και σοβαρό με πρόγραμμα γνήσιο πατριωτικό κόμμα δέν υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι να το κάνουν….πού είναι όλοι αυτοί η δήθεν πατριώτες;
      Δέν μιλάω γιά τον απλό κόσμο αλλά γιά αυτούς πού έχουνε τις γνώσεις και τήν δυνατότητα να βγούν μπροστά.

    5. ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΙΚΟ ΗΔΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…….Κ ΤΡΟΜΟ….
      ΧΑΑΧΧΑΑ
      ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΤΑ ΜΑΣΩΝΑΚΙΑ Κ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΚΛΙΝΕΣ!!!
      ΧΑΑΑΑΧΧΧ
      ΗΔΗ ΕΙΣΤΕ ΝΕΚΡΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ Κ ΕΧΕΙ Κ ΣΥΝΕΧΕΙΑ………
      ΑΝΟΣΙΑ-ΑΓΕΛΗΣ.
      ΔΕΧΤΗΤΕ ΤΟ.
      ΠΑΛΙ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝ ΓΥΑΛΙΑ….

    6. Φέρτε και άλλους ακόμη δεν πιάσαμε τα νούμερα γεμίστε την Ελλάδα, είμαστε τρυπιοκωλοχανείο φέρτε λεβεντιές μας αφού μας το είπατε θέμε δε θέμε θα ζήσουμε μαζί τους όσοι ζήσουμε φέρτε άχρηστα τομάρια.

    7. Τα 30 μυριάκια που είχαν μοιραστεί στα ιδιωτικά “υγειονομικά” τσαρδιά, ακόμη και σε υπόδικα, στο πρώτο lockdown, ποιόν και σε τι ακριβώς ωφέλησαν;;; Και φυσικά, οι δωρεές για την ενίσχυση του καταρρέοντος συστήματος υγείας, πού στο διάολο τελικά πήγαν;;;

    8. Μ@λ@κ@ κούλα, παραιτήσου. Δεν θα κάνουμε δεκτή την παραίτηση…..

    9. Άμεση σύλληψη του ανωμάλου αληταρα Σύψα που επικαλέστηκε ότι οι λαθρο δεν κολλάνε γιατι είναι όλοι νέοι…
      Ντροπη σε όλους τους δικαστικούς που τους καλύπτουν….ντροπη επίσης και στον δικαστικό σύλλογο που δεν επεμβαίνει με όλες αυτές τις μηνύσεις που έχουν γίνει και αφήνουν να υπάρχει σιωπή…
      Μουνοπανα ξεφτιλισμενοι πολιτικοί….που είναι ρε οι μεθ που βγαινατε και λέγατε ότι πήρατε δώρο από τόσους εφοπλιστές και όχι μόνο; 100 απ τον έναν…200 απ τον άλλο;
      Τι κάνατε ρε σιχαμένοι τόσους μήνες;
      Γιατί δώσατε τα λεφτά στα μμε και όχι στα νοσοκομεία να φτιάχνουν μεθ και υποδομές;
      Γιατί συνεχίζετε και φέρνετε λαθρο σε όλη τη χώρα;
      Γιατί ανοίξατε τα συνορα ενώ μπορούσατε να κάνετε έστω για φέτος εσωτερικό τουρισμό;
      Ουστ αποβρασματα της κοινωνίας και όλοι αυτοί που σας υποστηρίζουν από αριστερά μέχρι δεξια…γαμω την δημοκρατία σας…

    10. Ζειτε για τα λαθρο…..Ταιστε τα …Για ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ Τουρκμενισταν ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ.

      προδοτες

    11. αφου δεν υπαρχει ιος ουτε νοσηλειες
      ειναι κοροδοιος το διαβασα στο φβ

    12. Ακόμα είναι η αρχή τον Οκτώβριο και Νοέμβριο θα πάθουμε την πλάκα μας

    13. γιατι τρωγεστε ρε παιδια;;; κορωνοιος δεν υπαρχει..ειναι μια μεγαλη συνωμοσια..
      φιληθειτε, αγκαλιαστειτε, κοινωνιστε…αφηστε τους υπολοιπους να κουρευονται
      λες και ειχατε μια σκασιλα για το κοινωνικο συνολο

      1. Και σένα αργά ή γρήγορα κάποιος θα σε πλακώσει! Έτσι είναι οι νομοτέλειες…

    14. Γαμω το φελεκι μου γαμω..οι λαθραιοι εξαντλούν το υγειονομικό απόθεμα των νοσοκομείων πράγμα που συνεπάγεται σε ιατρική καταστροφή και οικονομική. Απομυζούν ότι έχει απομείνει όρθιο μέχρι να διαλυθεί και να αποσταθεροποιηθεί όλος ο οικονομικός μηχανισμός της χώρας. Επιδοτησεις για ιατρικό υλικό δεν υπάρχουν αφού όλες έχουν πάει για πληρωμές υπέρ των σκαφών λαθραίων του ισλάμ. Πρόκειται για μεγάλη νοσηλευτική καταστροφή όπως οι προδότες αυτής της χώρας υπό διαταγές Μπίλντερμπεργκ και μασονίας στην Αχαρνών, δυακυουν και παραχωρούν τα πάντα χωρίς κανέναν δισταγμό και φυσικά χωρίς να υπάρχει ίχνος ανάπτυξης. Οι λάθρο εμποδίζουν την ανάπτυξη καθώς έρχονται για έναν μόνο σκοπό. ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΦΟΥΡΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΟΥΚΙ, ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.

    15. Για να καταλάβουμε δηλαδή με λίγα λόγια. Σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους δεν υπάρχει κορονοϊός εκτός και αν τον φέρνουν οι λαθρομετανάστες.

    16. Φωνάχτε την κυρά Τασία του ΣΥΡΙΖΑ να μας σώσει. Αυτοί τους μαζέψανε και μείς τώρα θα φάμε το lockdown γιατι δεν υπάρχουν κρεβάτια στις ΜΕΘ αφού έχουν γεμίσει από λαθροεισβολείς.

    17. Περιμένω κυβερνητική προπαγάνδα «Είμαστε τέλειοι,τα κάναμε όλα τέλεια, σας σώσαμε,θαυμάστε μας».

    18. Αφήνουν κέντρα αναφοράς 4 νοσοκομεία για 4-5 εκατομμύρια κατοίκους. Έτσι και ότι πήζουν από τον covid φαίνεται και ότι δεν αντέχει το σύστημα. Ποτέ δεν είχαμε πολλές κλίνες σε μονάδες! Να σημειώσουμε πως οι περισσότεροι λάθρο έρχονται με ελονοσία, aids και ηπατίτιδα Β. Με μια απλή γρίπη αυτοί ψοφάνε. Έτσι φαίνεται ότι πήζουμε!!! Ανοίξτε όλα τα νοσοκομεία του λεκανοπεδίου!!! Απλό.

      1. ΕΦΟΣΟΝ ΕΡΧΟΝΤΕ Μ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΒΙΝΤ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΒΕΒΑΙΑ, ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ.

    19. Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Μ@ΛΑΚΑΣ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

      1. Άμα έχει προλάβει να κάνει τη ζημιά (και νά ‘ταν μία), τι να το κάνω που θα τον πάρει ο διάολος οικογενειακώς;;; Too little, too late…

    20. Εμένα μου φαίνεται πάντως πολύ περίεργο πρώτα το κάψιμο των ΚΥΤ και μετά όλο αυτό
      με τον κορωνοϊό που γουστάρει πολύ τους λαθρο.Συμφωνα με το κείμενο από άρθρο που
      σας έστειλα προηγουμένως για το τι έγινε
      στην Γαλλία βγάλτε μόνοι σας κάποια συμπεράσματα.

    21. Όλα στημένα.Τσιράκια της Νουδούλας να μας πούνε ντε και καλά ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα.
      Μπαρούφες λένε.

      1. προσπαθούν να φορτώσουν στον κοροϊδοϊό το πραγματικό πρόβλημα με τους λαθραίους που έχουν κάνει κατάληψη στα νοσοκομεία τις τελευταίες δεκαετίες, με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια

    Comments are closed.