ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ ΤΟ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ – ΠΗΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΒΑΡΚΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    fatih-1555

    Τι και αν η Άγκυρα προχώρησε στην αγορά των 3 υποστηρικτικών σκαφών από νορβηγική εταιρεία για ενίσχυση των εργασιών του Φατίχ, ο στόχος «γεώτρηση» κινδυνεύει να μείνει… μεσοπέλαγα, εξαιτίας της «άτακτης» φυγής των Ευρωπαίων Υπηκόων που στελεχώνουν τα σκάφη Korkut, Sancar και Altan.

    Η πρόθεση της Λευκωσίας να εκδώσει διεθνή εντάλματα σύλληψης, αλλά και οι παρασκηνιακές επαφές του Υπουργείου Εξωτερικών με την ίδια την νορβηγική εταιρεία που είχε αναλάβει χρέη διαχείρισης των 3 πλοίων φαίνεται να έφεραν καρπούς.

    Εδώ και μέρες ο ένας μετά των άλλων, το προσωπικό των υποστηρικτικών πλοίων με ευρωπαϊκή ταυτότητα, φοβούμενοι τυχών επιπτώσεις εγκαταλείπουν το πόστο τους, καθιστώντας εκ των πραγμάτων, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ιδιαίτερα δύσκολο τον στόχο της Τουρκίας να τρυπήσει την κυπριακή ΑΟΖ.

    Ενδεικτικό της κατάστασης και το γεγονός πως από τα 3 σκάφη που βρίσκονταν τις προηγούμενες ημέρες στο πλευρό του Φατίχ, σήμερα μονάχα το Altan συνέχιζε το υποστηρικτικό του έργο, με τα άλλα δύο, Korkut και Sancar να βρίσκονται αγκυροβολημένα στο λιμάνι της Αττάλειας.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Εαν εννοειτε το Θεο που πιστευουμε τοτε το Θ πρεπει να ειναι κεφαλαιο, ο λογος οτι ειναι
      ανωτερος απο τους αλλους.

    2. Το κακο με καποιους ειναι να υποτυμουν τα αλλα εθνη και να νομιζουν οτι μον ο οι Ελληνες ειναι απο την Αρια φυλη και παιδια ενος ανωτερου θεου αν οι μογγολοι ΤΟΥΡΚΟΙ ηταν τοσο μπουνταλαδες δεν θα μας ειχαν 400 χρονια υποδουλους .και διαβαστε τους ξενους περιηγητες να δειτε τι γραφουν για τους Ελλγνες και για τους Τουρκους αλλωστε οι ξενες δυναμεις τα πηγαιναν καλα με τους Σουλτανους και δεν ηθελαν να ελευθερωθουν οι Ελληνες καποια στιγμη τα συμφεροντα τους αλλαξαν και αποφασισαν να δωσουν καποια αυτονομια γιατι φοβηθηκαν την οθωμανικη αυτοκρατορια.μην επικτατησει εναντι αυτων

      1. Εαν εισουν διαβασμενος θα ηξερες οτι οι Φαναριωτες διοικουσαν την Οθωμανικη Αυτοκρατορια.
        Οσο για τα τετρακοσια χρονια δεν ειμαστε οι μονοι κατω απο τον Τουρκικο Ζυγο. Οι αναφορες
        των κλεφτοπεριηγητων ειναι διχασμενες, Οι αναφορες των Φιλελληνων μετρανε πιο πολυ.

    3. Συμφωνα με την Ελληνικη ορθοδοξη εκκλησια ειμαστε παιδια ενος Θεου (μογγολοι,γυφτοι, Εβραιοι,Αραβεσ ,Μαυροι κτλ) Αρα δεν εισαι ορθοδοξος.Εκτος και αν ο πραγματικος Χριστιανισμος δεν λεει αυτα?

      1. Δες μια παράλληλη σκέψη…
        Ο Ιησούς είχε συνομιλία με τον θεό και αυτή η συνομιλία καταγράφηκε, και αποτυπώθηκε σε χαρτί από κάποιον ο οποίος γεννήθηκε μερικούς αιώνες αργότερα!!!

        1. Συμφωνα με αυτα που γραφουν Ο Μωυσης ειχε συνομιλιες με το Θεο και οχι ο Χριστος.

      2. Δέχομαι ότι όλοι είμαστε παιδιά του θεού εκτός απο τους μογγόλους της τουρκίας. Αν κάποιος έχει κάποιο πρόβλημα μέσα σε μία χώρα του θεού, τότε η αγάπη του κόσμου του υπερκαλύπτει τα κενά του και έτσι ζεί όμορφα και υπάρχει συνολική αρμονία. Στην μογγολία της Τουρκίας όμως, την χώρα η οποία εκολάπτει μόνο μογγόλους, μόνο πύρ χρειάζεται για να πάνε όλοι στο διάολο και να καθαρίσει η ατμόσφαιρα η οποία δυστυχώς είναι συγκοινωνούσα. Η λύση με τους Τουρκομογγόλους δεν είναι να πέσουν στη θάλασσα απο μόνοι τους γιατί θα μολύνουν τη θάλασσα. Η λύση είναι Πύρ με γκάζι που θα ανάψουν απο μόνοι τους και θα αφανιστούν.

        1. Αυτο που λες δεν ειναι ορθοδοξο.Αρα εισαι αιρετικος.Αλλα να ξερεις και κατι αλλο οτι συμφωνα με τον Πραγματικο Χριστιανισμο εχεις απολυτα δικαιο καθως ολοι αυτοι που αναφερω δεν ειναι δικοι του.Το πραγματικο κατα σαρκα Ισραηλ ειναι ολοι οι Ευρωπαιοι.(ειναι οι Χαμενες φυλες του Ισραηλ)Για αυτο και ο πολεμος στην Παλαια Διαθηκη σαν κατι που ειναι των Εβραιων και πρεπει να το κανουμε περα.Οι σημερινοι Εβραιοι ειναι οι Χαναναιοι της Παλαιας Διαθηκης.Το ονομα Αλητης σου λεει τιποτα? Ειναι ο Δωριευς ηγεμονας που κατελαβε την Κορινθο.Στα Εβραικα υπαρχει το ονομα Αλιτα που σημαινει στην γλωσσα τους(Ψηλα ,Πανω η Εξεχων).Δεν νομιζεις οτι ειναι καταλληλο για ονομα για ενα ηγετη.Φυσικα δεν ειναι η μονη αποδειξη υπαρχουν πολλες αλλα ολοι προσπαθουν να στα κρυψουν αυτα
          Δοξα στο ενα Θεο του Ισραηλ

    4. na doume tora ti tha valoun gourounia na doulevoun mia ke osoultanos to gourouni osoultanos paei kata ton xristianon.

    5. θες να πεις οτι παιζουν βαρκουλες και κουβαδακια τα μεμετια ?

    6. Όταν έλεγα ότι ο Μογγολικός Λαός είναι Μογγολικά καθυστεριμένος στο DNA του, κάποιοι μου έλεγαν ότι είμαι ρατσιστής. Ρε μαλάκες ξυπνάτε. Δεν αναρωτηθήκατε πώς μία ολόκληρη Τουρκομογγολία δεν κατάφερε να υποδουλώσει μία Κύπρο ανίσχυρη και μία Ελλάδα με στρατιωτικό εξοπλισμό ληγμένο και χρεωκοπημένο ? Όταν σας λέγω ότι πρόκειται για ένα έθνος με μογγολικά γονίδια πνευματικής καθυστέρισης σημαίνει ότι κάποιος θεός μου το είπε. Μιά τυχαία απόφαση που ο κάθε βλάκας θα μπορούσε να σκεφτεί το “Ευρωπαϊκό ¨Ενταλμα Σύλληψης των Ευρωπαίων τεχνοκρατών” ήταν αρκετό για να αφήσει μόνους τους Τουρκομόγγολους να τα βγάλουν πέρα με την πνευματική τους καθυστέρηση. Πρόκειται για ένα ηλίθιο και άσχημο έθνος με μυαλό λυκόσκυλου το οποίο θα αυτοκτονήσει απο μόνο του. Απλά ακούτε (όπλο 1), βλέπετε (όπλο 2) σωπάτε (όπλο 3). Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτε. Ο θεός θα βάλει το χέρι του και εδώ.

    Comments are closed.