ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ! ΟΤΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! “ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!” (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    Untitled-1

    Ο κύκλος της χειρότερης κυβέρνησης της Μεταπολίτευσης μετράει αντίστροφα πλέον. Ο Τσίπρας πνέει τα λοίσθια και αυτό διαφάνηκε και στην χθεσινή συζήτηση στην Βουλή, χώρος όπου (υποτίθεται) αποτελούσε προνομιακό πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης για τον Τσίπρα, έναντι του Κυριακου.

    Υπήρξε πάντως και μια αναφορά του καταρρέοντος πρωθυπουργού που προκάλεσε αίσθηση αλλά και ξύπνησε μνήμες του παρελθόντος. Αναφερόμαστε στην απάντηση Τσίπρα σε σχέση με τις καταγγελίες Μητσοτάκη σχετικά με ύποπτες δανειακές συναλλαγές του στενού του οικογενειακού περιβάλλοντος του πρωθυπουργού.

    Δείτε τι είπε ο Τσίπρας:

    «Προκαλώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη αν υπάρχουν στοιχεία που να αφορούν εμένα, την οικογένειά μου ή κάποιον από τους υπουργούς, να τα πάει στον εισαγγελέα. Σταράτες κουβέντες. Μ’ αυτά δεν θα παίζουμε»

    Αυτή η λοιπόν η αναφορά «να πάτε τα στοιχεία στον Εισαγγελέα» μας θύμισε εντόνως αντίστοιχες αναφορές στην Βουλή του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, λίγο πριν την πτώση του. Αλλά και του Κώστα Καραμανλή λίγο πριν οδηγήσει την χώρα σε πρόωρες εκλογές για να ηττηθεί στην συνέχεια από τον Γιώργο Παπανδρέου.

    Και αυτοί, σαν τον Τσίπρα, τα ίδια έλεγαν στην Βουλή λίγο πριν πέσουν: «Αν έχετε στοιχεία για σκάνδαλα να τα πάτε στον Εισαγγελέα…»

    simitis1karamanlis

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: