ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΑΔΕΛΦΙΑ! ΜΟΛΙΣ 11 ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ – 110 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ

    Κοινοποίηση:
    ektakti eidisi

    11 νέα κρούσματα του κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας.

    Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2.235, εκ των οποίων το 56% αφορά άνδρες.

    Από αυτά, 570 (25.5%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 943 (42.2%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

    67 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 ετών. 15 (22.4%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Το 83.6% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.

    39 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

    Τέλος, έχουμε 2 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 110 θανάτους συνολικά στη χώρα. 29 ήταν γυναίκες (26.4%) και οι υπόλοιποι άνδρες.

    Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 74 έτη και το 90% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    Έχουν συνολικά ελεγχθεί 53.290 κλινικά δείγματα.

    Την ανακοίνωση υπογράφει ο Καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, εκπρόσωπος υπουργείου Υγείας για το νέο κορωνοϊό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Μόλις τελειώσει η Ανάσταση και το Πάσχα ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑ….Ετσι απότομα.Καλά το πάνε!!!!! τ’ιποτα δεν είναι τυχαίο….Για να δούμε στις 23/4 που ξεκινάσει το ραμαζάνι θα κλείσει τα τζαμία ,θα κλείσει τα μικρόφωνα των χότζηδων?Καλή Ανάσταση σε όλους και καλό Πάσχα με υγεία…..

    2. ΑΝΑΨΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΣΑΣ ….ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΣΑΣ…ΠΑΝΤΟΥ……
      ΑΝΑΨΤΕ ΤΙΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΣΑΣ…. (ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ)…ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ “ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ”…….

    3. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΟ 50% ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΦΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΣΕ ΚΟΡΟΝΟΙΟ!!!!!!!

    4. Tο 25,5% ( από το εξωτερικό) + 42,2% ( από γνωστό κρούσμα ???) = 67,7 % . Μας λείπει το 32,3 % ….
      Πάμε τώρα : Αν το 32,3 % είναι τα “ήδη γνωστά κρούσματα” πρόκειται για 722 άτομα. Κάθε άτομο μπορεί να μεταφέρει τον ιό σε 2-3 άτομα ( όπως λένε οι Επιστήμονες ). Αν πούμε 3 άτομα μας κάνει 722 Χ 3 =2166 , αν πούμε 2 άτομα έκαστος έχουμε 722 Χ 2 =1444 …

    5. Τζεμπετο συγνώμη τσορδα είσαι τόσο προβλέψιμος τελικά!¡!!!!!

    6. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΝΕΟΤΑΞΗΚΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ…ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ…ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΒΛΑΚΕΣ ΜΕ IQ ΜΠΑΝΑΝΑΣ

    7. Αν όλοι αυτοί οι αστυνομικοί και τα ντρον που θα βγουν στους δρόμους για να μη πάρουμε το Άγιο Φως και να ψήσουμε αρνί έβγαιναν καθημερινά στους δρόμους δεν θα υπήρχε καμία ληστεία και κανένα δυστύχημα στους δρόμους. Αντε στα τσακιδια.

    8. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΤΕΣΤ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΕΥΓΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥΣ.

    9. Ειμαι περιεργη να δω ποσες μερες θα κανει για να φτασει το Αγιο Φως(εν.απο σπιτι σε σπιτι)εδω στη Σταυρουπολη Θεσσαλονικης,απο τους ενστολους,δημοσιογραφους, φωτογραφους που το πηραν απο το μετοχι του Πατριαρχειου Ιεροσολυμων στη Πλακα.

    10. και οταν ξεμυτίσουμε λιγο θα αρχισουν οοοοοοοοοοοοο ανέβηκε παλι ο αριθμός κρουσμάτων κορονοιου ΜΕΣΑ ΠΑΛΙ ΠΡΟΒΑΤΑ

    11. Κάτι άλλο θα βρούνε για να μη πάμε τον Δεκαπενταυγουστο στην Παναγία στην Τηνο

      1. Δεκαπενταύγουστο; Που ζεις; Και τα Χριστούγεννα “ΤΥΧΑΙΩΣ” θα έχουμε έξαρση πάλι της ψευτογρίπης. Όλα τυχαία ε;

    Comments are closed.