ΛΕΥΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΑΜΨΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ! ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ – ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ – Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ

    Κοινοποίηση:
    1

    Λευκοί και μελαμψοί παίρνουν τα όπλα στα χέρια κατά της Νέας Τάξης

    Η Μινεάπολη στην Μινεσότα των ΗΠΑ απειλεί να πυροδοτήσει εμφύλια σύγκρουση στην Αμερική, καθώς ο θάνατος του Αφροαμερικανού από τον Αστυνομικό δείχνει να γίνεται «εργαλείο» στα χέρια του Βαθέως Κράτους των ΗΠΑ που θέλει να σπείρει την καταστροφή στην χώρα, με απώτατο σκοπό να μειώσει την δημοτικότητα του Ν.Τραμπ.

    Πολίτες που ναι μεν τάσσονται υπέρ των αντιδράσεων για τον άδικο χαμό του Αφροαμερικανού, αλλά ταυτόχρονα κατά του πλιάτσικου των συμμοριών, έχουν πάρει όπλα στα χέρια και προστατεύουν τις επιχειρήσεις της πόλης.

    Φυσικά κανένα από τα μεγάλα ΜΜΕ δεν κάνει λόγο για μη τήρηση των αποστάσεων από τους συμμορίτες και δεν δείχνει τις εικόνες

    Ένας από τους οπλισμένους πολίτες αναφέρει: «Οι αστυνομικοί σκέφτονται καλά αν πρέπει να καταπατήσουν τα δικαιώματα των ανθρώπων, όταν υπάρχουν Αμερικανοί που είναι εξίσου οπλισμένοι». Στην συνέχεια αναφέρει πως βρέθηκε εκεί για να βοηθήσει το μαγαζί, πίσω του, από τους συμμορίτες, καθώς οι αστυνομικοί λάμπουν δια της απουσίας τους, όπως έχει καταγγείλει ο Τραμπ . Μαζί τους μάλιστα βρίσκονται και μελαμψοί οπλισμένοι πολίτες, δείγμα του ότι η εξέγερση δεν έχει φυλετικό αλλά πολιτικό χαρακτήρα.

    Ένα άλλο βίντεο δείχνει μελαμψή γυναίκα να προσπαθεί να βρει φάρμακα για την κόρη της, λέγοντας για τους εξεγερμένους: «Αυτοί οι κ@@ληδες πρέπει να πάνε σπίτια τους».

     

    Ακόμα και η ίδια η αρραβωνιαστικιά του νεκρού Floyd  καταδικάζει την εξέγερση που λαμβάνει χώρα στην Μινεάπολη, λέγοντας πως εκείνος θα είχε συγχωρήσει τους αστυνομικούς που εμπλέχθηκαν στο περιστατικό που τον άφησε νεκρό.

    «Δεν μπορείς να πολεμήσεις την φωτιά με φωτιά. Όλα καίγονται και αυτό το βλέπω όλη μέρα. Οι άνθρωποι μισούν, μισούν, μισούν, είναι αγριεμένοι. Ο Floyd δεν θα το ήθελε αυτό.  Θα είχε δώσει συγχώρεση».

    Συμπερασματικά λοιπόν οι πολίτες, λευκοί και μελαμψοί, όχι απαραίτητα δεξιοί, παίρνουν τα όπλα για να αμυνθούν έναντι των συμμοριτών αλλά και της ανεξέλεγκτης αστυνομικής βίας στην Αμερική. Τα επεισόδια δεν έχουν στόχο την αστυνομία για τον θάνατο του Αφροαμερικανού, καθώς ακόμα και η αρραβωνιαστικιά του τα καταδικάζει.

    Έχουν πολιτικό στόχο και υποκινούνται, καθώς δεν έχουν καμία σχέση με διαδηλώσεις, στοχοποιώντας ακόμα και επιχειρήσεις Αμερικάνων, έτσι ώστε να χτυπηθεί η ασφάλεια των πολιτών και η ιδιωτική οικονομία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. Έχουν κλ@υσει μέντες στην Ελλάδα τα τσιράκια του Σόρος και της Μερκελ. Ίσως γιατί ξέρουν πως αν ξαναβγεί ο Τραμπ τελειώνει οριστικά η παγκοσμιοποίηση αλλά και οι ίδιοι. Και ίσως δούμε άλλο πολιτικό σκηνικό.
      Εως τώρα όλως τυχαίως εμφανίστηκε ο κορωνοιός και μετά ειχαμε ταραχές. Να δούμε τι άλλο θα συμβει μπας και χάσει ο Τραμπ τις εκλογές.

    2. Πήρες φόρα κατηφόρα και τα πήρες όλα σβα
      ρνα και τα ισοπεδώσες.Περα από τις πολιτι
      λες μπουρδολογιες σου περί αριστεράς και
      δεξιάς αφού τόσα χρόνια δεν αντιλήφθηκες
      ότι και τα δύο είναι όψεις του ίδιου νομίσματος με το οποίο πληρώνει η ελιτ
      τους απανταχού γήινους ψηφοφόρους,
      είσαι και εντελώς αμόρφωτος από τεχνολο
      για 5g και 6g.Οι χαζογεροι και οι χαζογριες
      ασχολούνται με την υγεία τους που πάει
      περίπατο με όλα αυτά που συμβαίνουν όντας
      πιο ευαίσθητοι ως ηλικιωμενοι, και με τις
      συντάξεις που θέλουν να τις πετσοκοψουν
      αριστεροί σαν του λόγω σου!
      Άρη Βελουχιώτη η αλλιώς Αθανάσιε Κλάρα
      με ότι Gay Pride συνεπάγεται αυτό!

    3. Μήπως παίζεται ξανά το χαρτί της ρατσιστικής βίας στην αμερική για να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη απο το πραγματικό πλιάτσικο που έχει συμβεί στην πραγματική της οικονομία από τα αρπακτικά των επενδυτών και τραπεζιτών μέσα στην αναμπουμπούλα του lockdown που οι ίδιοι προκάλεσαν με τον ψευτο-ιό τους;

      1. Τον κορωνοϊο τον αμόλησαν οι κατσαπλιάδες κουμουνιστές Κινέζοι για να χτυπήσουν τις ΗΠΑ.Πολύ σωστά τα λέει ο πρόεδρος Τραμπ.Και τραγούδα εσύ ότι πάλι φταίνε οι Αμερικανοί που έχουν και τα πιο πολλά θύματα απο όλους!!!

    4. Τωρα απο μακρια.Συντομα και απο πολυ κοντα.Ερχεται και εδω.

    5. Ο ΠΑΠΑΡΑΣ ο τραμπ εκτός για τους Βανδάλους και τις λεηλασίες της πόλης έκανε καμια καταδικαστική δήλωση για τον δολοφόνο αστυνομικό ???? Να δειξει οτι είναι αντικειμενικος και όχι εμπαθης???? Οχι αρα τα θέλει και αυτουνου ο πάτος!!!
      Φυσικά και παραδεχομαι οτι είναι κατα της παγκοσμιοποιησης οτι κοιτάει την οικονομία της χώρας του τα χωνει στο τσιρακι της Κίνας Π.Ο.Υ αλλά συχνα δεινει τις λαβές σε αυτους που τον πολεμούν με τις κατα καιρους γελοίες δηλωσεις του!!

        1. Δεν έχω βρει κάποια δήλωση του φιλέ για το συγκεκριμένο ζήτημα στο κάτω κάτω αυτός ο ηλίθιος αστυνομικός αν είναι υποστηριχτης του τραμπ τι κατάφερε?? Να βάλει βούτυρο στο ψωμί των πολεμίων του φαντασου τι μ@λακας είναι αλλά όπως σου είπα και ο τραμπ είναι απαραδεχτος

          1. ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ. ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΙΝΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΣΤΟ ΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΕ ΧΘΕΣ Η ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΤΟΥ Kayleigh McEnany ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ.

      1. ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΒΟΔΙ ΟΤΙ ΣΤΟ “ΟΝΟΜΑ” ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ. ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ;

        ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Η ΠΟΡΔΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ.

        1. Εσένα περιμεναμε ξυπνοπουλι να μας πεις οτι στο όνομα μας βάζουμε το όνομα η ψευδώνυμο και όχι μια πρόταση μονο που εδώ δεν γράφουμε έκθεση για το σχολείο!! Και σύμφωνα με την δικιά σου λογική για το συγκεκριμένο το 60 με 70 % εδώ μέσα και πλέον είναι αμόρφωτοι!!
          Μήπως εσύ είσαι ο αμόρφωτος???
          Γιατί δεν καταλαβαίνεις αυτά τα απλα που γράφω για τον τραμπ!! Διακρίνεις οτι είμαι εμπαθης μαζί του η οτι με νευριαζουν τα γελοία που κάνει κατα καιρους δίνοντας αφορμές στους επικριτές του??
          Το οτι δεν βάζω μάσκα σε εποχή καραντίνας γιατί συναντω πολιτικούς
          Το κάντε ενέσεις χλωριου
          Το κάνω χρηση υδροξυχλωροκινης που πρόσφατα αμφισβειτηται απο τους επιστήμονες
          Και πόσες αλλες συμπεριφορες που θυμιζουν μικρο ανώριμο παιδάκι δεν αντιστοιχούν σε λεγόμενα σοβαρού και υπεύθυνου πολιτικου !!
          Τα καλά που πρεσβεύει τα είπα πιο πανω όπως επίσης ξέχασα και το σωστο τροπο που συμπεριφέρεται στα μέσα μαζικης ενημέρωσης που παντα ηταν εχθρικά απέναντι του και πριν της εκλογής του!!!

    6. ME TON TROPO POU PATAI O DOLOFONOS TON LEMO TOU THIMATOS,AFTI I IKONA APODIHNI OTI GNORIZONTAN … O DOLOFONOS ME TON TROPO POU PATAI STON LEMO TO THIMA,APODIHNI ANAKOUFISI EKDIKISIS…O DOLOFONOS PIRE EKDIKISI GIA KATI POU MONO O IDIOS KE TO THIMA TO GNORIZAN………………, SISTIMATIKA EGINE AFTI I DOLOFONIA, O KOSMOS DEN GNORIZI TIN ALITHIA KE GIAFTO EPANASTATOUNE HORIS NA GNORIZOUNE TIN PRAGMATIKI ETIA … DOLOFONOU KE THIMATOS……………..
      DEN FTEI O TRUMP GIAFTES TIS KATASTASIS…,O DOLOFONOS PIRE EKDIKISI GIA KATI POU EKRIBAN ANAMETAKSITOUS,DOLOFONOS KE THIMA….

    7. Θα χάσει η Βενετία βελόνι αν δε βγει το βουρλο ο τράμπας. Χειρότερος και ποιο αμόρφωτος και απ το δικό μας Αλέξη. Το θέμα είναι ότι αν ήταν λευκός δεν θα τον είχαν δολοφονήσει οι μπάτσοι σαν σκυλι

    8. Μόνο Ελλάς…. Όλοι οι άλλοι είναι βάρβαροι..

    9. Το προβλημα της υπερβολικής χρήσης βίας γενικά από την αστυνομία στις ΗΠΑ είναι πολύ παλαιότερο του προέδρου Τράμπ και σίγουρα δεν είναι υπεύθυνος αλλά συνυπεύθυνος όσο και οι προηγούμενοι πρόεδροι. Είναι αδιανόητο οι πολίτες να αντιμετωπίζονται ως εν δυνάμει κακοποιοί και σίγουρα όλοι έχουμε παρακολουθήσει τι γίνεται σε έναν απλό έλεγχο οδηγών στις ΗΠΑ, μην κινηθείς, τα χέρια στο τιμόνι να τα βλέπω, με αργές κινήσεις δώσε μου τα χαρτιά σου και άλλα τέτοια ταπεινωτικά παραγγέλματα. Ήταν επόμενο και κατά τη γνώμη μου άργησαν οι διαμαρτυρίες για την απαράδεκτη συμπεριφορά της αστυνομίας των ΗΠΑ καθώς και τις υπερεξουσίες που της έχουν δωθεί.
      Προσωπική μου άποψη καλώς γίνονται διαμαρτυρίες με μια μικρή επιφύλαξη ως προς την έντασή τους.

    10. Βρηκαν την ευκαιρια κατι συμπλεγματικοι κου κλοψ κλανες να βγουν να πουν τα δικα τους ενώ στο σπιτι μαυροι κανουν παρεα στην κυρα τους περαστικα βρε κεραταδες!

    11. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΑΞΟΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ . ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ NICK NAME ΠΑΡΑΚΜΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΑΜΠ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΟΙ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΩΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΘΕΑΡΕΣΤΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΑΜΠ

    12. Οι βλάκες ακροδεξιοί ελληναραίοι που υποστηρίζουν Τραμπ και κράζουν την “ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς” στην Ελλάδα, αν δεν ήταν η αριστερά και το κέντρο (όχι οι επαγγελματίες αριστεροί τύπου Παπαδημούλη να ξηγιόμαστε) θα μέναν σε τροχόσπιτα όπως μένουν οι μπατίρηδες λευκοί του νότου, και θα πουλούσαν το αμάξι τους για να βάλουν λάμα στο πόδι σε περίπτωση ατυχήματος.
      Για να μη μιλήσω για το κωμικοτραγικό εκπαιδευτικό σύστημα της Αμερικής που είναι άριστο για τους ελάχιστους αμερικανούς που το σηκώνει η τσέπη τους και απαίσιο για όλους τους υπόλοιπους. Γι αυτό οι συνωμοσιολογίες τύπου “το 5g θα ελέγξει τους πληθυσμούς”, και “η γη είναι επίπεδη” έχουν απήχηση σε εκατομμύρια ηλίθιους αμερικανούς (ψηφοφόροι τραμπ) ενώ στην ελλάδα τα χάφτουν σύνολο 10 χαζόγεροι και 5 χαζόγριες. Και μόνο το λύκειο να έχεις τελειώσει στην Ελλάδα κόβει το μυαλό σου να ξεσκαρτάρεις τις μπούρδες.

      1. Αν δεν ήταν οι Κομμουνιστές στην Ελλάδα θα είχαμε γλιτώσει εκατοντάδες χιλιάδες ζωές και τώρα θα ήμασταν μια χώρα πρότυπο.
        Δυστυχώς κυριάρχησαν στην πολιτική ζωή του τόπου και έχουμε καταντησει μια χρεοκοπημένοι μπανανία με λαθρομετανάστες και ανύπαρκτο εκπαιδευτικό σύστημα. Με πανεπιστήμια που αντί για γνώση τα παιδιά μαθαίνουν κομμουνιστική προπαγάνδα και όλες οι σχολές είναι μπάχαλο, βρώμικές και φυσικά δεν μπορείς να πες ελεύθερα την άποψη σου. Υπομονή. Μόνο στη Β. Κορέα και στην Ελλάδα υπάρχουν. Αλλά και εδώ θα τελειώσουν σύντομα.

    13. Απο οτι φαίνεται αφορμή βρήκαν για να κλέψουν. Αν σκοτώσε κάποιος θα το λύσει η δικαιοσύνη. Προς τι οι κλεψιές;

    14. Καθαρά μια εξέγερση μήπως και ρίξουν τον Τραμπ. Όπως είδατε οι rednecks προστατεύουν τις περιουσίες αντί να κάνουν πλιάτσικο όπως η μερίδα των διαμαρτυρόμενων Αφροαμερικανών αλλά και οι δικοί μας κατσαπλιάδες, μικροκλέφτες αναρχοκομμουνιστές. Τους red necks τους συντροφεύουν και οι μυαλομένοι Αφροαμερικανοί και Λατίνοι.
      Τι έγινε τώρα; Ο Αφροαμερικανός φέρεται να πήγε με πλαστά λεφτα να αγοράσει κάτι. Κατα τη σύλληψη η κόψη του καλαμιού πίεσε καταλάθος την καρωτιδιαία αρτηρία του Αφροαμερικανού και έπαθε υποξία. Όλοι οι σχετικοί γνωρίζουμε. Ίσως και να πήγε απο άλλη αιτία. Ή κάποιο ατύχημα είναι λοιπόν ή πήγε απο άλλα αίτια. Όπως βλέπουμε οι λαοί πρέπει να είναι οπλισμένοι για να υπερασπίζονται την πατρίδα και το βιός. Για άλλη μια φορά ο πατριωτισμός κέρδισε.

    15. Το να διαμαρτυρονται οι ανθρωποι ειρηνικα για τον αδικο χαμο του αφροαμερικανου, που προκαλεσε αυτος ο κοπριτης αστυνομικος, ενω ο ανθρωπος του ελεγε δεν μπορω να αναπνευσω και αυτος συνεχιζε να τον πιεζει στον λαιμο ειναι αλλο και αλλο ειναι οι λειλασιες και το πλιατσικο των καταστηματων αθωων ανθρωπων!!!!!!! Ο αστυνομικος να τιμωρηθει παραδειγματικα, αλλα και οι λειλατουντες πλιατσικολογοι κοπριτες να πυροβοληθουν στο ψαχνο!!!!!!!!!

    16. Ε βεβαια…
      Η μεγαλη αμερικανικη…δημοκρατια….
      Χωρα….τρισ-χειροτερη….και απο…. μπουρδελο….
      Σκοτωνουν τον κοσμακη…αναιτια…στο δρομο….
      Και δεν τρεχει τιποτα…..
      Πρωτη φορα ειναι…?

      1. Ειπες εσυ, που στο ελλαντα εβγαλαν εξω τον παιδερα με 400 χρονια ποινη.. ΕΣΥ κρινεις μια χωρα που η δικια σου αφηνει παιδερες και εγκληματιες εξω. Εισαι βουρλο και δεν θα επρεπε να ψηφιζεις.

      2. Ενώ στο Ελλάντα δεν έχουν σκοτώσει οι αστυνομικοί ή δεν έχουν σκοτώσει αναίτια ή κάψει ζωντανούς οι κατσαπλιάδες. Εδώ οι κοπρίτες της 17Ν δολοφονούσαν και έκλεβαν ανανόχλητα τόσα χρόνια ενώ οι συστημικοί αναρχοκομμουνιστές καίνε και σπάνε οτι γουστάρουν.

    17. Οπλισμένος πολίτης= Φρουρός της δημοκρατίας!!!Δεν έχουν δικαίωμα οι κατσαπλιαδες συμμορίτες να σπάνε και να κλέβουν για την μαλακιά ενος μπάτσου.Θα αποφασισουν οι Αμερικανοι δικαστες για την ποινη στον κακο αστυνομικο.Πάντως οτι και να κάνουν ο Τραμπ θα βγεί περπατώντας αφού ο παππους Μπάιντεν δεν τραβάει με τίποτα!!!

    18. Φυσικά μαζί με την πειθαρχεία έχουν και μπ0υρδ3λα με σκύλους… στο φραγμένο τους αμπέλι…

    19. Όταν δολοφονήθηκε λευκή άνευ αιτίας από αράπη μπάτσο στην ίδια πολιτεία πριν λίγο καιρό ουδείς ενδιαφέρθηκε.

    20. Ο πορτοκαλί περουκάκιας με το ψεύτικο μαύρισμα-λαδομπογιά κατάφερε να διαλύσει την Αμερική σε 5 χρόνια μέσα. Έχασε τη Συρία, η ανεργία είναι στο 20%, έσπασαν το ρεκόρ θανάτων από κορωνοϊό και ο άνθρωπος έλεγε να κάνουν σολάριουμ για να σκοτώσουν τον ιό (!).
      Κατέστρεψε το υποτυπώδες σύστημα υγείας που είχε φτιάξει ο Ομπάμα με αποτέλεσμα αν δεν ανήκεις στο 1% της ελίτ να σπας το πόδι σου και να πας νοσοκομείο μόνος σου γιατί οι περισσότεροι αμερικανοί δεν έχουν λεφτά ούτε για ασθενοφόρο το οποίο το πληρώνεις όταν το φωνάζεις.
      Κράζουμε το σύστημα υγείας το δικό μας αλλά εδώ ότι και να πάθεις μπαίνεις στο νοσοκομείο και λες κάντε με καλά. Εκεί σπας χέρι και χρειάζεσαι δάνειο. Για πιο σοβαρές καταστάσεις όπως καρκίνο κτλ δεν το συζητάμε. Καρκίνος = χρεοκωπία για το 99% των οικογενειών που πουλάνε τα σπίτια τους για να κάνουν ακτινοθεραπείες-χημειοθεραπείες.
      Κερασάκι στην τούρτα όλων αυτών: η συνομωσιολογία, ο ρατσισμός και η μισαλλοδοξία που οδηγεί τους σκατόψυχους να έχουν ξεθαρρέψει και να δολοφονούν αφρο-αμερικανούς εν ψυχρώ! Ευτυχώς σε λίγους μήνες θα έχει ξεβρωμίσει απ΄αυτόν η Αμερική.

      1. ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ…ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΩΣ ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ Η΄ ΑΠΛΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ;
        ΠΡΩΤΟΝ ΣΤΟΚΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΧΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ Η ΗΠΑ ΠΟΤΕ. Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΠΑΛΙΟΣΚΟΥΛΗΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ.
        ΔΕΥΤΕΡΟΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΧΑΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΑΛΙΟΣΚΟΥΛΗΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ
        ΤΡΙΤΟΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΤΑΕΙ ΠΑΛΙΟΣΚΟΥΛΗΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ

      2. Η αμερικανική οικονομία ήταν η καλύτερη όλων των εποχών μέχρι που εμφανίστηκε αυτός ο περίεργος κομμουνιστικός ιός απο τους νυχτεριδοφάγους που τόσο λατρεύουν οι democrats. Χάρη στον Τραμπ φτιάχτηκε το ανύπαρκτο σύστημα υγείας που είχε διαλύσει ο “Michael and I” ενώ είχε διαλυθεί και ο στρατός και πήγαιναν για φούντο. Αν ο Τραμπ ακολουθούσε την τακτική των ψυχοπαθών και στρίμωχνε και άλλο τη Ρωσία αναγκαστικα οι Ρώσοι θα απαντούσαν με πυρηνικά. Αλλά που να το σκεφτείς αυτό ε; Και κάτι μαγκιές που πήγαν να του κάνουν στη Γεωργία τους τσάκισε σαν σε παρέλαση.
        Χάρη στον Τραμπ ο στρατός έχτισε νοσοκομεία σε 2 ημέρες, έφτιαξαν αναπνευστήρες και μάσκες ενώ μέχρι τότε δεν είχαν τίποτα και τα αγόραζαν όλα απο την Κίνα. Κοίτα τα χάλια μας ρε που έχεις 500 κρεβάτια εντατικής και δεν έχεις ούτε γάζες.
        Ο Τραμπ θα βγει αέρα πατέρα ξανά και θα τσούξει. Τα κουτσαβάκια του Σόρος τέλειωσαν.

    21. Η Αδαμικη φυλη ειναι υπο εξαφανηση.Οι Σταυρωτες χρησιμοποιουν σαν οπλα τις συγγενικες τους φυλες απογονοι ολοι των εκπτωτων αγγελων για να τους εξαφανησουν. Πολλοι ειναι λοβοτομημενοι απο την προπαγανδα αιωνων οτι ειμαστε παιδια ενος θεου αλλα οποιος μελετησει με καθαρο μυαλο την Αγια Γραφη αλλα και τους πρωτους Πατερες της Εκκλησιας θα διαπιστωσει οτι υπαρχουν και αλλοι αναμεσα μας

    22. Στην Γερμανία αυτά δεν γίνονται διότι υπάρχει πειθαρχία παντού δεν είναι ξέφραγκο αμπέλι εκεί

      1. Απλά κάτι τρομοκρατικές επιθέσεις έχουν γίνει μωρέ.. Κατα τα άλλα ήσυχα. Κάτσε να μεγαλώσει και άλλο ο αλλοδαπός πληθυσμός και θα δεις τι θα γίνει. Όλες οι πολυφυλετικές κοινωνίες είναι γεμάτες συγκρούσεις και είναι θέμα χρόνου η κατάρρευση τους.

      2. Η Γερμανία αυτό που λες.Σήμερα με μύρια απο νεαρούς μουσουλμάνους που έχουν μαζέψει είναι απο τα χειρότερα μπουρδελα!Κλέβουν σφάζουν βιάζουν κτλ και οποίος Γερμανός τολμήσει να πει κάτι αμέσως τον λένε Νεοναζί!Αφού η χοντρό Μέρκελ λατρεύει τους Λαθρο και μισεί τους Γερμανούς.Οποτε δεν τα ξέρες και πολύ καλά.

    Comments are closed.