ΛΕΣΒΟΣ: ΑΠΟΘΕΩΣΑΝ ΤΗ ΔΙΜΟΙΡΙΤΙΣΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΥΧΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ – ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Η διμοιρίτισσα με τα ψυχωμένα παραγγέλματά της, πήρε το πιο θερμό χειροκρότημα από τους συγκεντρωμένους κατοίκους της Λέσβου κατά την υποστολή της γαλανόλευκης σημαίας την περασμένη Τρίτη 3 Μαρτίου.


    Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί αποθέωσε τη διμοιρίτισσα, η οποία συνέχισε προσηλωμένη και ολοκλήρωσε την αποστολή της. Δείτε το δυναμισμό και το πάθος της Ελληνίδας στρατιωτικού στο βίντεο που ακολουθεί…

    Πηγή: lesvospost.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. ο τελευταιος δεξια παει χερι ποδι σαν φιγουρα απο καραγκιοζη

    2. Πολύ ωραία όλα αυτά και μπράβο στην κοπέλα.Αλλά που είναι όλοι αυτοί ρε παιδιά όταν κάνουν κανονική απόβαση οι Λάθρο -Τζιχαντιστές???Γιατί ποτέ δεν έχουμε δεί ποτέ ούτε έναν Έλληνα στρατιώτη σε παραλία όταν φτάνουν οι ορδές των Λάθρο αλλά βλέπουμε μόνο τους μισθοφόρους των σιχαμερών ΜΚΟ???Φτάνει πια με τις φιγούρες θέλουμε μόνο ουσία ο στρατός είναι για να φυλάει τα Γαμημέν@ σύνορα και όχι για να κάνει την Φιλιππινέζα στους Λάθρο ψευτο-πρόσφυγες!!!

    3. πολύ καλά όλα…. το μόνο που μπορείς να πεις ότι δεν πήγε καλά είναι ότι ο τελευταίοςπεζοναύτης στην δεξιά πλευρά πηγαίνει συνεχώς χέρι-πόδι λάθος βήμα…

    4. Μπράβο πολλά συγχαρητήρια μεγάλη τιμή να έχει η χώρα μας αυτές της ψυχές….

    5. ΣΚΑΣΕ ΜΥΞΙΑΡΙΚΟ ΝΑ ΣΚΟΥΖΕΙΣ. ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΘΑ ΚΑΤΟΥΡΗΘΕΙΣ.

    6. Τέτοιες γυναίκες χρειάζεται η Ελλάς !Μπράβο και Εύγε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Να σας πω την αλήθεια την ζήλεψε.Ν την την καμαρώνει η οικογένεια της αλλά και όλοι μας.

    7. Τετοιες γυναικες θελουμε στην βουλη των Ελληνων, οχι τα τσοκαρα που μαζευτηκαν εκει και που λεγονται Ελληνιδες μονο κατ’ευφημισμο….

    8. Ανατριχιλα απλά. Και συγκλονιστικο το πλήθος του κόσμου. Μπράβο Ελλάδα, μπράβο Έλληνες.

    9. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ , Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ .

    10. Είμαι στρατιωτικός και με συγκίνηση και αγάπη προς την σημαία και την πατριδα, σεβασμό στην στολη και στο εθνόσημο. Μπράβο στον ελληνικό στρατό. Στους φύλακες του έθνους. Σε όλους τους συναδέλφους μού.

    11. Ούτε ο μυξιάρης ο Τσίπρας ούτε ο γουρλομάτης είναι είς θέσην νά μάς τσακίσουν τό ηθικό.
      Ζήτω ο στρατός.Ζήτω τό Εθνος.Ζήτω η γαλανόλευκη.Ζήτώ η διμοιρίτισα.Αυτές είναι ελληνίδες
      καί όχι οι σακαράκες τού Σύριζα.
      Γιάννης Λάκων

      1. Σε έχουν τσακίσει ήδη αφού δεν έχεις πάρει όπλο ακόμα. Σε έχουν παραδώσει στους εχθρούς εδώ και 10 χρόνια….! Τα ζήτω και οι κραυγές της γκόμενας δεν σε σώζουν. Οι πράξεις μπορεί να σε σώσουν!

    12. Ελληνίδες στρατιωτινες, αεροπορινες, ναυτινες. Νοικοκυρές, μανάδες αλλά στη δουλειά κερβεροι

    13. Έκλαψα βλέποντας αυτόν τον βασανισμένο κόσμο. Έχω πάει τέσσερις φορές στην Λέσβο, γύρισα το νησί πόντο πόντο, προσκύνησα τα μοναστήρια της και τις εκκλησίες της, και τώρα αυτό το πανέμορφο νησί είναι σκλαβωμένο επειδή οι προδότες του Σύριζα θέλησαν να βγάλουν πάνω τους τις βρωμερές δήθεν αριστερές εμμονές τους και τον μισελληνισμός τους και κάποιοι θέλησαν να γίνουν πλούσιοι απ’ την σκλαβιά του.

    14. Παρατηρω το τελευταιο καιρο να διαφημιζονται οι γυναικες ενστολοι οι γυναικες προςδροι της δημοκρατιας οι γυναικες πιλοτοι μαχητικων. Τωρα οι γυναικες στρατιωτινες. Καλα ολα αυτα κ η διαφημιση ΑΛΛΑ στα συνορα τωρα που γινεται πανικος δεν ειδα ΚΑΜΙΑ γυναικα να τοποθετηται να φυλα σκοπια στα συνορα μπροστα στο χαος. Περα απο αυτο στις σημανρτικες μοναδες των ΕΔ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ γυναικες. Και στους πολεμους που κανουν οι μεγαλες δυναμεις ΔΕΝ πολεμαν 1η γραμμη γυναικες. Τπτ δεν ειναι τυχαιο. Μηπως αυτοι που διορισαν εποπ μαχιμες 1η γραμμης στον ΕΣ μηπως με βυσματικα κριτηρια καναν λαθος και κατι πρεπει ν αλλαξει? Που ειναι οι μαχιμες εποπινες ρης 1ης γραμμης? Μονο νταγλαραδες στειλαν…..καλες οι γυναικες αλλα μηπως δν πρεπει να εχουν μαχιμες ειδικοτητες????

      1. Γιορτή της Γυναίκας σήμερα. Γιορτή της μητέρας σου, της γιαγιάς σου, της αδελφής σου, της δικής σου γυναίκας και της κόρης σου αν έχεις ή όταν θα αποκτήσεις. Για σήμερα μόνο αυτό ταίριαζε.

      2. Καταρχας υπαρχουν γυναικες που υπηρετουν στις ΕΔ, απλα ειναι 2-3 σε καθε μοναδα. Κατα δευτερον καταλαβαινω τι λες, αλλα υπαρχουν αρκετες δουλειες στο στρατο τις οποιες μπορουν να αναλαβουν γυναικες χωρις να βρισκονται στη πρωτη γραμμη. Τελος, αυτη η εικονα ειναι μεν επικοινωνιακη απο τη κυβερνηση μητσοτακη για να δειξουμε ποσο “προοδευτικοι” ειμαστε αλλα στην ουσια υψωνει το ηθικο των Ελληνιδων και υποδεικνύει στους λ@θροεισβολεις οτι ακομα κι οι γυναικες θα πολεμησουν εναντιoν τους.

    15. Δείξτε και την έπαρση και την υποστολη στο λιμανι χανιων

    16. Αυτό το κάνουν στα 4 χρόνια στη σχολή,έτσι παρουσιάζεσαι έτσι δίνεις παραγγέλματα είναι γνωστά αυτά και μπράβο της.Ας μας πει κάποιος τι σειρά τελείωσε η συγκεκριμένη την Ευελπίδων να δούμε εάν διάβαζε κιόλας.

    17. Αυτό το κάνουν στα 4 χρόνια στη σχολή,έτσι παρουσιάζεσαι έτσι δίνεις παραγγέλματα είναι γνωστά αυτά.Ας μας πει κάποιος τι σειρά τελείωσε η συγκεκριμένη την Ευελπίδων να δούμε εάν διάβαζε κιόλας.

    18. Δάκρυσα ρε παιδια. Να ειναι καλα τα παιδια μας.

    19. …αλλο παρελαση αλλο μαχη….καλη η βαθμοφορος στην υπηρασια της…. συ

    Comments are closed.