ΛΑΪΚΟΣ «ΣΕΙΣΜΟΣ» ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ – «ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ» – ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – «ΕΣΚΑΣΕ» ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ! (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    antimask

    Χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν χθες στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, το Ηράκλειο, τη Λάρισα, τα Χανιά, τη Ζάκυνθο και σε άλλες πόλεις της χώρας, διαμαρτυρόμενοι για τη χρήση μάσκας από τα παιδιά στα σχολεία.

    Το θέμα της χρήσης μάσκας από τους μαθητές στα σχολεία, το οποίο αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας, έπειτα από υπόδειξη της επιτροπής για τον κορωνοϊό, εξακολουθεί να προκαλεί αντιδράσεις σε χιλιάδες γονείς και πολίτες.

    Ανάμεσά τους ήταν ορισμένοι με μάσκες προβάτων, σε έναν συμβολισμό που υποστηρίζει πως η όλη πανδημία του κορωνοϊού είναι «στημένη», όπως υποστηρίζουν αρκετοί επιστήμονες.

    11-1-735x459

    13-1-735x459

    14-1-735x459

    17-1-735x459

    20-734x459

    21-735x459

    Οι μερικές εκατοντάδες διαδηλωτών ενάντια στη χρήση μάσκας στο σχολείο παρατάχθηκαν στο Σύνταγμα και πέριξ της ελληνικής Βουλής το απόγευμα της Κυριακής, ωστόσο, από όσο μπορεί κανείς να συμπεράνει από τις φωτογραφίες της διαδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι δεν φαίνονται να νοιάζονταν να τηρήσουν τις σχετικές αποστάσεις.

    Ανάμεσα στις δράσεις της διαδήλωσης ήταν και η ρίψη δεκάδων μασκών μιας χρήσης στο οδόστρωμα, τις οποίες μια γυναίκα διαδηλωτής ποδοπατούσε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα μέτρα προστασίας ενάντια στον κορωνοϊό.

    Πολλά από τα πλακάτ στη διαδήλωση υποστήριζαν πως οι μάσκες σε μαθητές βλάπτουν την υγεία των παιδιών.

    Δικογραφία για τη συγκέντρωση στο Ηράκλειο

    Στα ίχνη δύο γυναικών που φέρονται να είναι διοργανώτριες της συγκέντρωσης κατά της χρήσης μάσκας στο κέντρο του Ηρακλείου το απόγευμα της Κυριακής, έφτασε η τοπική ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με αστυνομική πηγή που μίλησε στο site, «ekriti», έχουν ταυτοποιηθεί δύο γυναίκες 33 και 30 ετών οι οποίες και αναζητούνται, μετά και τον σχηματισμό της δικογραφίας!

    Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αρχών, περίπου 500 άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη χρήση μάσκας στα σχολεία.

    maskes-irakleio-diamartyria

    Υπενθυμίζεται ότι για την περίπτωση του Ηρακλείου, μετά τα αυξημένα κρούσματα του προηγούμενου διαστήματος, έχουν τεθεί σε εφαρμογή έκτακτα περιοριστικά μέτρα, τα οποία μεταξύ άλλων προβλέπουν: Αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης, απαγόρευση κάθε είδους συνάθροισης πολιτών άνω των 9 ατόμων για οποιονδήποτε λόγο, τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό χώρο και υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.

    maskes-sxoleia-thessaloniki_0

    Η συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη

    Με μεγάλη συμμετοχή διοργανώθηκε και στη Θεσσαλονίκη η συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στη χρήση μάσκας στα σχολεία. Με συνθήματα όπως «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας» και «Ελλάδα σημαίνει ορθοδοξία», αλλά και κρατώντας πανό ενάντια στις μάσκες, όπως αναφέρει το GRTimes, διαδηλωτές έδωσαν ραντεβού -μετά από διαδικτυακό κάλεσμα- στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και στη συνέχεια έκαναν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Μετά από πορεία μέσω της Τσιμισκή και στη συνέχεια της παραλιακής οδού, οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν και πάλι στον Λευκό Πύργο και το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου από το οποίο και ξεκίνησαν το απόγευμα.

    Οι διαμαρτυρόμενοι που συγκεντρώθηκαν χθες μέσα από διαδικτυακό κάλεσμα, επισήμαιναν ότι θέλουν να προστατέψουν τα παιδιά τους.

    Έκαψαν μάσκες στα Χανιά

    Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής και στα Χανιά, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, με γονείς να παρίστανται μαζί με τα παιδιά τους, ώστε να διαμαρτυρηθούν κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία.

    Και ως πράξη αντίστασης, όπως αναφέρει το zarpanews, οι παρευρισκόμενοι έκαψαν χειρουργικές μάσκες προστασίας και πηδούσαν πάνω από τη μικρή εστία φωτιάς.

    Στην πολυπληθή διοργάνωση, οι συμμετέχοντες ακολούθησαν πιστά τα συνθήματα και δεν φορούσαν μάσκες, παρά τον συνωστισμό, ενώ εκ μέρους των διοργανωτών ακούστηκε ότι «δεν θα αφήσουμε κανέναν να κάνει τα παιδιά μας πειραματόζωα», αρνούμενοι προκαταβολικά και τα «νέα εμβόλια», όπως έγραφαν τα πανό.

    maskes-patra-diamartyria

    Πάτρα: «Ναι στο σχολείο, όχι στις μάσκες»

    Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις μάσκες στα σχολεία πραγματοποιήθηκε και στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας. Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα όπως «Ναι στο σχολείο, ΟΧΙ στις μάσκες» και «Κάτω τα ξερά σας από τα παιδιά μας».

    maskes-larisa-diamartyria

    Μηχανοκίνητη πορεία στη Λάρισα

    Μέσω Facebook οργανώθηκε συγκέντρωση και μηχανοκίνητη πορεία στη Λάρισα. Όσοι συμμετείχαν, σύμφωνα με το larissane, διαμαρτυρήθηκαν για τη χρήση μάσκας από τα παιδιά στα σχολεία τη νέα σχολική χρονιά. Η συγκέντρωση έγινε στη σκεπαστή της Νεάπολης και στη συνέχεια ακολούθησε μηχανοκίνητη πορεία στους δρόμους της πόλης, η οποία κατέληξε στη Κεντρική Πλατεία.

    Συγκέντρωση και στη Ζάκυνθο

    Και στη Ζάκυνθο πολίτες συγκεντρώθηκαν προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη χρήση μάσκας από τα παιδιά στα σχολεία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    49 Σχόλια

    1. Πυροβολημένοι σκοταδιστές μπετόβλακες.

    2. Όταν οι ΑΡΛΟΥΜΠΟΛΟΓΙΕΣ των facebook, πλήττουν σοβαρά τη νοημοσύνη των ανθρώπων, βλέπουμε τέτοια αίσχη! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ διαμαρτυρίας γιά λάθος λόγους… το ΠPOΩPO ΑΝΟΙΓΜΑ των σχολείων είναι το επικίνδυνο και ΟΧΙ οι μάσκες!!!

    3. Όλοι εσείς που κάνετε συγκεντρώσεις για να μην έχουν μάσκες τα παιδιά στα σχολεία, το κάνετε από επιστημονικής άποψης η από αντίθετα πολιτικά φρονηματα; Εαν το κάνετε από επιστημονικης απόψεως, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν και επιστήμονες που έχουν άλλοι άποψη απο την δικιά σας!Εαν πράγματι ενδιαφέρεστε για την υγεία των παιδιών σας,θα έπρεπε τόσα χρόνια να κάνετε συγκεντρώσεις για τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας που γεμίζουν καρκίνο τα παιδιά μας,για το καυσαέριο που ρουφάνε καθε μέρα από τα αυτοκίνητα, από τα γαριδάκια πατατάκια και τα έτοιμα φαγητά που τα ταΐζετε κάθε μέρα, τυχαίο που έχουμε τα ποιο παχύσαρκα παιδιά στην Ευρώπη ;Από τον τρομο που βιώνουν κάθε μερα από την εγκληματικοτητα που αυξάνεται, Από την αύξηση των λαθρομεταναστων που σε λίγο καιρό τα παιδιά μας θα είναι μειονότητα, από τα τροχαία που χάνονται τόσοι νέοι καθε χρόνο, από τα ναρκωτικά, και τόσα άλλα που είναι καταστροφή για τα παιδιά μας!

      1. Εσυ Περσεα που δεν πηγενεις στις συγκεντρωσεις, δεν χρειαζεται να λες τι θα κανουμε και ποτε.
        Αντε τωρα που θα περνουμε και παραγγελιες

    4. Ποτέ δεν επιβλήθηκε μάσκα στις πανδημίες του 20ου αιώνα. Είναι δυνατόν να έκαναν λάθος οι σπουδαίοι ιατροί που υπήρχαν τότε και να έχουν δίκιο τα σημερινά ανδρείκελα του Σόρος που κυβερνούν τον κόσμο και τα τσιράκια τους ιατροί της πλάκας, που άλλα λέγαν πριν λίγους μήνες και άλλα λένε τώρα.

    5. Τι ειπατε θα ξαναψηφισετε?? ΤσιπροΚουλη?? Μασκουλα και τουμπεκι!

    6. ΒΗΜΑ 1/ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ “ΦΙΜΩΤΡΑ” ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

      ΒΗΜΑ 2/ ΟΧΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ

      ΒΗΜΑ 3/ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ, ΑΝ ΝΟΣΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ COVIDIOTS, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Η ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΝΟΣΗΛΕΙΑ.

      ΒΗΜΑ 4/ ΨΗΦΙΣΗ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΕ ΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΑ ΑΛΛΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΑΙΤΙΕΣ (ΑΓΓΙΓΜΑΤΑ ΚΛΠ) ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ COVIDIOTS

        1. Δεν φαίνεται καθόλου ότι είναι από τα πληρωμένα τρολ του Σόρος!!!!

    7. Ποτε των ποτων μασκα σκουπιδι κουλη γα,,,,,,sou..ασυλο τρελων καταντησε η ελλαδα….

    8. ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΑΣΥΝ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΓΟΥ. ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΕΓΡΑΦΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ elasyn.com

      1. Τι κόμμα μας λές, ουτε 0.00009 δεν παιρνετε

    9. Δεν καταλαβαίνω που το πρόβλημα; τα παιδιά, λένε, δεν αρρωσταίνουν, μόνο μεταδίδουν.. οποτε Χωρίς μάσκες και θα δείξει ποιος είχε δίκιο.. Η κάθε κυβέρνηση, αυτοί που πουλάνε τις μάσκες η οι γονείς; τόσο απλό.. αν , απευχομαι, ερχόσουν να φεύγουν παππούδες και γιαγιάδες τότε;;;

    10. Ο νόμος στα πρώτο αρθρο λέει ότι εκπαιδευτικοι και μαθητές πρέπει να ΦΈΡΟΥΝ μάσκα. Όχι να φορούν. Θυμάστε κάποτε τον νόμο για τις μηχανές που έλεγε να φέρουν κράνος κι όλοι το είχαν στο μπράτσο και δεν μπορούσαν να τους γράψουν; Αυτό το κάνανε γιατί αν κάποιο παιδάκι πάθει κάτι με τη μάσκα δε θα μπορούν να τους κάνουν μήνυση. Θα σου πουν εμείς είπαμε να φέρουν και όχι να φορούν.

      1. Ποιος νόμος;βγήκε κανενα ΦΕΚ με υπογραφη κεραμεως και δεν το μάθαμε;ανέβασε λινκ

    11. Εσυ που εγραψες “ανεγγεφαλοι γονεις” να ξαναπας δημοτικο για να μαθεις οτι γραφεται με γκ ο εγκεφαλος και ο ανεγκεφαλος! Αγραμματε αστοιχειωτε!

    12. η πολύ δημοκρατία κάνει κακό έτσι εχει λόγο ο κάθε ανόητος
      Μάσκες ή κάτσε σπίτι

      1. Και οι χειρότεροι ανόητοι είναι αυτοί που έχουν εξουσία και αλλάζουν απόψεις σαν τα πουκάμισα. Και οι δούλοι τους ακόμα χειρότεροι.

      2. Ευχαρίστως θα καθόμασταν σπίτι αν μας αφήσει το home schooling ελεύθερο

    13. Εχθες βουλιαξε η Θεσσαλονικη….ηταν χιλιαδες στην πορεια και οχι εκατονταδες που γραφει το αρθρο..ανεβαστε κανενα βιντεακι απο την πορεια στην Θεσσαλονικη και θα καταλαβετε τι εγινε και αυτο ηταν μονο η αρχη…παραδειγμα προς μιμηση…και πολλα πατριωτικα σωματεια,… νομιζω πως η Μακεδονια ειναι το τελευταιο οχυρο οσο αφορα την αντισταση, το ξεπουλημα της Μακεδονιας απο τσιπρα και κουλα κραταει ακομη ψηλα το φρονημα των Μακεδονων που θα δωσουμε νεο ραντεβου 12 Σεπτεμβρη που ερχεται ο αφορισμενος για την ΔΕΘ….Δυστηχως το σαιτ σε αντιθεση με την εφημεριδα του μακελειο υποτίμησε τις συγκεντρωσεις και πριν (χωρις να αναφερει τιποτα για το τι οργανωνεται) αλλα και μετα μιλωντας για εκατονταδες ατομα που δεν κρατουσαν αποστασεις! (σας τραβηξαν το αυτι να μην μιλατε;)….οσο για τους Αθηναιους αναμενομενο να μην εχουν κοσμο στο συνταγμα, 4000000 κοσμος σε μια πολη και κοιμουνται τον υπνο του δικαιου, ουτε για την λαθρομεταναστευση εχουν ξεσηκωθει, ουτε για το ξεπουλημα του αιγαιου, ουτε για την καταπατηση της ελευθεριας του λογου ακομη και για την Μακεδονια αν δεν γινοταν οι μεγαλες συγκεντρωσεις στην Θεσσαλονικη χαμπαρι δεν θα παιρναν…ειναι φανερο πως τους εχουν ευνουχισει και δεν ακουγονται καθολου πατριωτικες φωνες στα Αθηναικα μεσα και εχουν χασει καθε επαφη με το εθνος….ξυπνηστε πριν ειναι αργα….

    14. Για γράψτε λιγο και σε ποιες πόλεις δεν βγήκε κανένας να εχουμε μια εικόνα που να μας επιβεβαιώσει ότι οι περισσότεροι για όλα τα πράγματα είναι κότες και περιμένουν από λίγους να κάνουν κάτι και να βολευτούν και οι ίδιοι,Κοζάνη απ ότι ξέρω δεν έγινε τπτ

    15. οι υφασματινες βαμβεκερες μασκες δεν προκαλουν κανεανα προβλημα, το θεμα ειναι αν προφυλασουν απο τον κορονιοιο, οι πολλες ωρες με μασκα θα ειναι προβλημα, 6 – 8 ωρες για παιδια ειναι παρα πολλες, ισως πρεπει να γινουν τα μαθηματα με τηλεδιασκεψεις για ενα χρονο, μεχρι ναβρεθει το εμβολιο, η ασφαλεια και η ζωη των παιδιων ειναι πιο σημαντικη απο αποιαδηποτε καλυτερη μεθοδο διδασκαλιας

    16. φυσικα, κανενα καναλι δεν θα εδειξε τιποτα…

    17. Κομματοσκυλα ξυπνηστε.,βγείτε από τη βολή σας…την άλλη Κυριακή πάλι εκεί.εσεις δεν ενδιαφέρεστε για τα παιδιά σας που τα σκατε ,επειδή σας το είπαν.

    18. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ Κ ΕΓΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ , ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ Κ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ

      1. Εσύ γιατί τους στηρίξειΣ φίλε?,ειδικά αυτό το κόμμα είναι γνωστό τι πρεσβεύει, τόσες φορές έγιναν κυβέρνηση και πάντα γαμουσαν τα εργασιακά,αύξηση φορων και σβησημο χρεών και προστίμων στους εφοπλιστές,δεν τους ήξερες?, όταν πας να ψηφίσεις σου δίνουν καμία 20 ψηφοδέλτια,γιατί δεν ψηφίζεις πχ τους περιπτεράδες που λέει ο λόγος?

        1. Βρε βούρλο που είδες αύξηση φόρων!Την μείωση του ΕΦΚΑ δεν την είδες; Βγάλε τα πράσινο κόκκινα γυαλιά που φοράς!

    19. Δυστυχώς τα παπαγαλάκια της πουλημένης Κυβέρνησης έκαναν πάλι την εμφάνισή τους προκειμένου να μας πείσουν ότι το φίμωμα των παιδιών είναι απαραίτητα.
      Πως θα μιλήσει πως θα γελάσει;;;;;;; Σώνει και καλά να τα φιμώσουμε.Να τα κάνουμε ανάπηρα;;; Τι γονείς είναι αυτοί θεέ μου.
      Φίμωτρα να βάλουν στα δικά τους παιδιά.

    20. Καλως τα συριζοπουλαααα….. χαχαχα Α στα διαλα απο δω.. Σας εκοψε για τις μασκες και τα παιδια σας! Δεν ειδα να βγαινετε για τα λ@θρο στους δρομους που αλλωνιζουν μερα μεσημερι. Εκει δεν σκεφτεστε τα παιδια σας που κυκλοφορουν ελευθερα στο δρομο? Α να χαθειτε υποκριτες

      1. ποια η διαφορα συριζα-νδ ρε κομματοσκυλο; ακομη πιστευεις ρε παπαρα οτι οσοι αντιδρουν ειναι συριζαιοι….αυτοι ειναι ανυπαρκτοι…οι Ελληνες ξυπνησαν οχι οι συριζαιοι ουτε οι νουδουλοι….αντε και στο διαολο ΙΣχαιμικε Χαπακωμενε Νουδουλε….

    21. Τουμπανους ειχαμε τυμπανα δεν ειχαμε.
      ΚΑΝΕΝΑ! ΠΑΙΔΙ! ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ!
      ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ! ΚΑΝΤΕ ΜΑΣΚΕΣ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ !
      ΕΞΩ ! ΟΙ ΛΑΘΡΟ ! ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

    22. Αναμφισβητήτως η μάσκα θά προκαλέσει βραχυπρόθεσμα καί μακροπρόθεσμα πολυποίκιλα προβλήματα υγιείας, ένεκα μειωμένης εισπνοής οξυγόνου (εάααααν δύναται νά θεωρηθεί αυτό τό οποίον εισπνέομεν ως ……οξυγόνο !!!!!! κι’οχι καυσαέριο) όπως αύξηση ημικρανίας, περαιτέρω εξασθένηση τού ανοσοποιητικού συστήματος μέ όλα τά παρελκόμενα καί επακόλουθα όπως ζημία εις ζωτικής σημασίας όργανα (εις αναπνευστικό, κυκλοφοριακό κλπ) μέ απροβλέπτους διαστάσεις.Καταδεικνύεται εμφανέστατα ότι προχωρούν ακάθεκτοι οι αναθεματισμένοι κυβερνώντες καί διοικούντες, πρός αφανισμό τού γηγενούς πληθυσμού.Κυρίως πρός υποδούλωση καί υποταγή τού λαού εις κάθε παρανοϊσία τούς υπαγορεύει ο κατηραμένος διδάσκαλός των.Μού κινεί όμως τήν περιέργεια νά θέσω ως ερώτημα τό εξής βασικότατο. Βεβαίως νά διαμαρτυρηθούμε εντόνως διά τήν προστασία τής σωματικής υγιείας καί ακεραιότητος τών τέκνων ημών (τά οποία βλέπουν ως θήραμα οι αιμοδιψείς λύκοι τού καρκινοσατανοβουλίου).Τί γίνεται όμως περί τής ψυχικής των υγιείας;;;;; Όταν τά σχολεία καί εκπαιδευτήρια (όλων τών βαθμίδων)έχουν καταντήσει διαφθορεία καί καταγώγια, διδάσκοντα καθαρά ειδωλολατρεία, ωθώντας άμεσα ‘ή έμμεσα τά παιδιά πρός ανηθικότητα καί σαρκολατρεία καταστρέφοντάς τα ψυχικώς (τό οποίον εστίν απείρως βαρύτερο καί σοβαρότερο από τήν σωματική καταστροφή) εκεί διατί δέν γίνονται έντονες διαμαρτυρίες;;;;;; Διατί δύο μέτρα καί δύο σταθμά;;;;; Διατί παραθεωρείται τό μείζων καί δίδεται έμφαση μόνον εις τό ελάσσων;;;;; Πώς είναι δυνατόν νά παραθεωρείται ένα τοιούτον σοβαρότατο ζήτημα;;;; Όταν ο αντίχριστος ιουλιανός παραβάτης,μετερχόμενος ψεύδη επί ψευδών υποσχέσεων, ήρπασε τά σκήπτρα τής αυτοκρατορίας, άμεσα ανεπλήρωσε διδασκάλους καί καθηγητάς μέ ειδωλολάτρας μέ στόχο τήν διαφθορά τών Χριστιανών παίδων.Ως εκ τούτου ο Μέγας Βασίλειος έλεγε :::: «η παιδεία αυτών ειδωλολατρεία εστί» καί προέτρεπε τούς Χριστιανούς νά μήν στέλλουν τά τέκνα των εις τά φθοροποιά αυτά σχολεία,αλλά ό,τι ηδύναντο από μόνοι των νά τά διδάσκουν.Άραγε, τί θά έλεγε εν τή εποχή ημών ο Άγιος όταν έχει πλέον διαφθαρεί τό σύμπαν καί η απροκάλυπτη αθεΐα πήρε τά σκήπτρα εκ τής ειδωλολατρείας ώστε ο ελληνόφων λαός νά μήν διαθέτει πλέον Χριστιανούς πρός διακυβέρνηση τού κράτους αλλά μόνον άθεους καί αναθεματισμένους δαίμονας μεταμορφωμένους;;;;;

    23. Επιλεκτική δικαιοσύνη.Στη Μόρια κόψαν ελαιόδεντρα και σφαξαν αμνοερίφια και καμμία δικογραφία για τους απόλυτους.Εδω για τη μάσκα… δικογραφία..ΟΥΕ

    24. Όλοι αυτοί οι μπατιρόβλακες σε λίγες μέρες θα είναι στημένοι στην εφορία, με τις μάσκες τους, για να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ. Στο σχολείο (που μάλλον δεν τέλειωσαν ποτέ) τους πείραξε η μάσκα. ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

      1. Εύχομαι και ελπιζω να μην εχεις παιδια. Καποιοι ανθρωποι δεν πρεπει να κανουν παιδια. Δεν τους αξίζουν.

      2. Οτι και να πινεις νεοταξιτη κοφτο.
        Δεν καταλαβαίνεις οτι στο εχει καψει τον εγκέφαλο. Εστω αυτο το λιγο που διαθετεις!!

      3. Ακόμα και ο Ερντογαν είναι μεγαλύτερος δημοκράτης από σένα Ανεγκέφαλε μ@λακα. Από τι να σωθούν τα παιδιά μας ρε γίδι;;; Από αυτό που ΔΕΝ μπορούν να νοσησουν;; Ή να σωθούν από την εισπνοή των αερίων αποβλήτων του σώματος;;; Επιστήμονες του κ@λου μου γίνατε όλοι…. Ουστ…
        Ο ΚΆΘΕ ΓΟΝΙΟΣ ΕΊΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΆΚΙ ΤΟΥ. ΆΛΛΟΙ ΜΕ ΜΆΣΚΑ ΆΛΛΟΙ ΧΩΡΙΣ. Αυτό λέγεται δημοκρατία κύριε σκ@τά.

        1. @Ιωνας Άμα είχες ακούσει έστω και λίγο την αντίθετη επιχειρηματολογία απο αυτή του κεφαλιού σου θα είχες καταλάβει ότι τα παιδιά αν και ασυμπτωματικά μπορούν να μεταφέρουν τον ιο. Αλλά να υποθέσω εσύ είσαι ένα απο τα ζώα που στριμοχνωνται στην εκκλησία να κοινωνισουν. Θέλεις παλουκωμα.

          1. Και επειδή μπορούν να μεταφέρουν τον ιό τι έγινε;Στην παιδική χαρά δεν θα μπορούν να τον μεταφέρουν που δεν θα φοράνε μάσκα;;Στην Σουηδία δεν τον μεταφέρουν;

    25. ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 6.30μ.μ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

    26. Αυτους δεν ψηφισαν? Παλι τους ιδιους δεν θα ψαναψηφισουν? Μασκουλα και τουμπεκι τωρα

    27. ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ ΒΡΕΦΟΦΑΓΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΖΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΝΔΟΥΛΟΥΣ ΣΥΡΙΖΟΚΚΚΕΧΑΦΙΕΔΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!ΑΜΗΝ ΘΕΕ ΜΟΥ!

    28. Τα ερπετά Στέφανε για να γονατίσουν τον κόσμο θα εμφανίσουν ένα πραγματικό ιό με καμιά 20ρια τα εκατό ποσοστά θνησιμότητας θα πεθαίνει κόσμος και θα το ριξουνε στο ότι μεταλλάχτηκε ο κορωνοιος.Οι ανθρωποι της Βουλής κοινώς τα πιόνια των Αμερικανών είναι επικίνδυνοι….

      1. Απο τους κυβερνωντες θα πεθανη καποιος η εχουν το αντιδοτο;

    Comments are closed.