ΛΑΒΡΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΜΠΑΣ: “Η ΕΥΠ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ” – ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    parakolouthiseis

     Σε περίοδο πολέμου εαν συλληφθεί κάποιος ο οποίος παρακολουθεί τις στρατιωτικές επικοινωνίες ή τις επικοινωνίες των διοικητών των μειζόνων σχηματισμών και των Αρχηγών, ξέρετε ότι στον στρατιωτικό ποινικό κώδικα είναι Εσχάτη Προδοσία” επισήμανε ο Στρατηγός ε..α. Γεώργιος Καμπάς στο Kontra24, ενώ για τον ρόλο της ΕΥΠ εξήγησε ότι “μέσα στην αποστολή της είναι και η αντικατασκοπεία. Δηλαδή η προσπάθεια και δράσις έτσι ώστε να προστατεύονται όλοι οι θεσμοί και οι παράγοντες και οι διοικητικοί παράγοντες του Κράτους, από τις κατασκοπευτικές δραστηριότητες ξένων κρατών” .

    Συμπερασματικά ο Στρατηγός Καμπάς κατέληξε λέγοντας ότι η ΕΥΠ “‘όφειλε να προστατετεύει όλους αυτούς που παρακολουθούσε. Μιλάω για τους Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων και των Κλάδων βεβαίως.”

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. ΕΝΩ ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΞΕΓΥΜΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

    2. Ασε ρε καμπα. Εσυ τι εκανες οταν ησουν εε? Τίποτα ,ενα μηδενικό κ υποτακτικός των πολιτικών που κοιτουσες την καρέκλα σου κ όχι το στράτευμα ,αρκετά .

    3. Ξηλωμα εσχατη προδοσιας και στα εξη μετρα μπαμ και κατω τα κοματοσκυλα εφιαλτες και με τα χρηματα του λαου. αρε κουλα τι σε περιμενει ρεεεεεεεεεεεεε ουυυυυυυυυυυυσσσσσσττττττ.

      1. Τι σειρά βάτραχος ήσουν κ ποιον είχες διοικητή?

    4. Η ΕΥΠ αντι να προστατευει τη χωρα απο τους εξωτερικους εχθρους εχει μετατραπει σε οργανο εσωτερικης ρουφιανιας του καθε Μητσοτακη!

    5. ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
      ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ,
      είναι και η μετατροπή κάθε στρατιωτικού, (μετά απο κάποιο βαθμό), σε πολιτικό πρόσωπο!
      Θέλετε περισσότερες επεξηγήσεις;
      Απο Συνταγματάρχης, Σμήναρχος κλπ φιίππινέζες των πολιτικών γίνεστε!!! (και μετά πολιτευεστε)
      Γιατί παραξενεύεστε τώρα;

    Comments are closed.