ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ! ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! «ΕΠΕΣΕ» ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ. ΆΠΛΥΤΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ. ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΑ)

    Κοινοποίηση:
    0000

    Διαμαρτυρίας Μαγκλαντεσιανών τώρα στο κέντρο της Αθήνας.

    Η διαμαρτυρία οργνώνεται από την Κοινότητα Μπαγκλαντεσιανών στην Ελλάδα με την στήριξη της ΚΕΕΡΦΑ

    0000

    Και βέβαια πρώτη μούρη στο καβούρι ο αναρχοάπλυτος Π. Κωνσταντίνου της “Ανταρσίας”

    κεντρο5

    Διαβάστε εδώ γιατί διαμαρτύρονται 

    Η Βιρμανία έχει διαπράξει γενοκτονία, ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Ο στρατός της Βιρμανίας έχει δολοφονήσει χιλιάδες, ανάμεσα τους γυναίκες και παιδιά, βίασε βάρβαρα πολλές γυναίκες Ροχίγκια από την μέρα της μεγάλης επιδρομής από τις 25 Αυγούστου 2017.

    Πάνω από ένα εκατομμύριο Ροχίγκια έφυγαν από τις πατρογονικές τους εστίες και βρήκαν καταφύγιο στο Μπαγκλαντές. Παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις από την διεθνή κοινότητα, η κυβέρνηση της Μιανμάρ είναι απρόθυμη να διασφαλίσει την ασφαλή, εθελοντική και αξιοπρεπή επιστροφή στα εδάφη τους στην Μιανμάρ.

    Μια προσφυγή έχει κατατεθεί στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης του ΟΗΕ κατά της Μιανμάρ. Η αφρικανική χώρα Γκάμπια έχει στηρίξει την προσφυγή και η ακρόαση θα γίνει στις 10.11 και 13 Δεκέμβρη.

    Μια “ανθρώπινη αλυσίδα” και πορεία θα γίνει με αίτημα την τιμωρία των εγκληματιών της Μιανμάρ και τον επαναπατρισμό των Ροχίγκια στην πατρίδα τους στην Μιανμάρ. Θα συγκεντρωθούμε μπροστά στο Σύνταγμα την τετάρτη 11 Δεκέμβρη στις 2.30μμ.

    Σας καλούμε να συμμετέχετε σε αυτήν την διαμαρτυρία και να υψώσετε την φωνή για να μπει τέλος στην γενοκτονία, για τον επαναπατρισμό των Ροχίγκια στην Μιανμάρ και να σιγουρέψουμε την καταδίκη των εγκληματιών της Μιανμάρ.

    Σας καλούμε να συμμετέχετε για να σωθούν οι ζωές των Ροχιγκία και να υψώσουμε την φωνή μας για την προστασία των καθολικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

    Δείτε το αναλυτικά ΕΔΩ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ
    ΜΚΟ=Μπίζνες Καλά Οργανωμένες! Οι ΜΚΟ του Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του Κούρκουλα!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Ο βουλευτης τις χρυσης αυγης παναγιωταρος ειχε πει πριν μπει φυλακη .. Φατε μνημονια..εγω λεω φατε τα σκατα τα ισλαμοπιθικια και μοκο βλαμενοι ελληνες ραγιαδες…γαμω τη δημοκρατια σας βλαμενοι…θα περιμενετε με τις ωρες τον καθε παπαρα που θα κλεινει τον δρομο για να πατε σπιτι…φατε τιυς στην μαπα ραγιαδες…την χρυση αυγη την στειλατε στα ταρταρα…βγαλτε και προεδρο δημ τον βενιζελο τον σημιτη η τον παπανδρεα..χα χα χα

    2. Οι ροχίγκια είναι φανατικοί ισλαμιστές και δημιουργούσαν μεγάλα προβλήματα γι’ αυτό κάνουν εκκαθάριση στην Μιανμάρ. Άλλωστε γι’αυτό βρήκαν καταφύγιο σε όμορα κράτη φανατικά ισλαμικά. Προβλέπω αυτόν τον ξεκωλιαρη τον Κωνσταντίνου να τους καλεί στην Ελλάδα.

      1. Και αν θυμάσαι πριν καιρό τους διαμαρτυρόταν και ο Πάπας και υποστριζε τους ροχιγκια…

    3. Είδε κανείς ματ κ μπάτσους πουθενά; Είδε κανείς προσαγωγές που οι μισοί απ αυτούς δν έχουν καν χαρτιά; Είδε κανείς να συλαμβανετε αυτός ο Κωνσταντίνου; Κτλβε κάνεις τι θέλω να πω;;!!

    4. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΓΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΟΤΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ. ΥΠΟΜΟΝΗ

      1. Μπερδευτηκες η Ν.Δ ειναι κυβερνηση δηλ.τα ιδια σ…α με τον Τσυριζα.

    5. Στην Ρωσία του Πούτιν, ο Πέτρος Κωνσταντίνου θά είχε εξαφανιστεί,απλώς!!!
      Το σάπιο πολιτικό σύστημα, χρησιμοποιεί αυτά τα καθηκια για νά περάσουν τη γραμμή πού θέλουν…
      Να! Ο Κωνσταντίνου φταίει!! Είμαστε δημοκρατική χώρα,δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα!!!
      Αναρωτιέμαι..Ποιός ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ είναι επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών τής χώρας;;;

    6. Μόνο σε ένα εντελώς μπουρδέλο κράτος θα κυκλοφορούσαν ακόμη ελεύθεροι προδότες και φονιάδες που έκαψαν ζωντανούς ανθρώπους…

    7. ο γνωστος καριολας Κυπριος εμοισθος πρακτορας ανθελληνας τουρκοσπορος και δολοφονος των ανθρωπων στιν Μαρφιν ……………….ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    8. Κι εμεις γιατι πρέπει να τρωμε 3 ώρες κίνηση για να επιστρέψουμε σπίτι μας;;;

    9. Ο στρατός της Βιρμανίας δολοφονήσε γυναίκες Ροχίγκια και οι Μπαγκλαντεσιανοι κλείνουν τους δρόμους της Αθήνας και την πληρώνουν οι Ελληνες λες και αυτοί φταίνε. Σε λίγο θα έχουμε και μάχες μεταξύ Σουνιτών και Σιιτων στις πλατείες, εκεί να δεις γέλιο. ΦΑΤΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΖΩΑ

    10. Απελαση αμεσα ολοι οσοι προερεχοντε απο το μπαγκλαντες,Πακισταν,Αφγανισταν,Ιρακ, Μαροκκο,Αλεγερια και Τυνησια.
      ΜΝετα αμεση απελαση ολων των Αρφικανων
      Αλλα με τους Ηλιθιους που εχουμε εκλεξει να κυβερνησουν αυτο αποκλειετε.

    11. ούτε πουθενά, τσακίστε χριστιανούς σε κάθε γειτονιά.

      1. Ουτε στην Ελλαδα…..
        Πλυνε το στομα σου,μυριζεις καφριλα.

      2. να πας στον διαολο και εσυ και οι υπολοιποι καφροι που θελετε και πορειες τρομαρα σας οσο για τον κωνσταντινου θα ερθει και αυτου η ωρα . ειναι ολοι τους δειλα υπουλα ανθρωπακια

    12. Αυτος ο μπαστα@δος ο βρωμοπουστ@ς ο Κωνσταντινου, εχει 11 σφραγιδες ΜΚΟ στην κατοχη του. Τα παιρνει απο 11 μεριες…

    Comments are closed.