ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ ΚΑΙ ΚΡΟΤΑΛΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΡΠΥΣΤΡΙΕΣ: ΘΑ ΤΟΥΣ “ΓΛΕΝΤΗΣΕΙ” ΑΓΡΙΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ ΧΑΦΤΑΡ! ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΑ ΤΑ T-72 ΚΑΙ Μ-113 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    xxxxx_0

    Στην Βεγγάζη και στην κατοχή του «Εθνικού Στρατού της Λιβύης» βρίσκεται το πρώτο τμήμα των τεθωρακισμένων που έστειλε η Αίγυπτος προς βοήθεια του στρατηγού Χαλίφα Χάφταρ, όπως αναφέρουν ισραηλινές πηγές.

    Πρόκειται για άρματα μάχης Τ-72 και ΤΟΜΠ Μ-113 τα οποία στη συνέχεια αναμένεται να προωθηθούν νότια της Τρίπολης, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η επίθεση του LNA που έχει πανικοβάλει το καθεστώς της Τρίπολης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Κανένας Έλλην σαν το χαφταρ θα υπάρξει;;

    2. Εγώ να σας πω την αλήθεια είμαι μισός μισός Αιγύπτιος από πατέρα και μισός μισός Έλληνας από μητέρα.Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ελλάδα και υπηρέτησα στα ένδοξα τεθωρακισμένα,λόγω του ότι είχαμε παράδοση οικογενειακή να υπηρετούμε οι άντρες της οικογένειας ως μαυροσκούφηδες.Επίσης ο παππούς μου ο Αιγύπτιος ήταν Λοχαγός στα τεθωρακισμένα και είχε μεγάλη συμμετοχή σε όλους τους πόλεμους στον Αιγυπτιακό χώρο και στην ευρύτερη περιοχή του Νείλου.Μάλιστα έλεγε με καμάρι ιστορίες για τότε που πολεμήσανε το Ρόμελ,τη Γερμανική αλεπού της ερήμου,όταν έκανε εισβολή στον παγκόσμιο πόλεμο το δεύτερο,μαζί με τους Άγγλους τους συμμάχους μας.Έχω δει κάτι φωτογραφίες που είναι πάνω στο άρμα γεμάτος περηφάνεια με τη στολή του την ερημική παραλλαγή και το ειδικό κράνος των οδηγών με τα γυαλιά της τότε εποχής.Η Αίγυπτος έχει πάρα πολύ καλούς τεθωρακιασμένους και φαντάρους αλλά και στελέχη και έχω ακούσει και ιστορίες για μια πορεία που κάνουνε με τα άρματα χωρίς φαϊ και νερό μέσα στην έρημο Σαχάρα για μία ολόκληρη εβδομάδα μέσα στη ζέστη και χωρίς καθόλου ύπνο.Πρόκειται για τη διαβολοβδομάδα των Αιγυπτιακών αρμάτων μάχης,κάτι αντίστοιχο με τη δικιά μας διαβολοβδομάδα των ΟΥΚ.Δεν υπάρχει κανένας φόβος και καλύτερα να τους εμπιστευτούμε απόλυτα γιατί αυτοί είναι δασκαλεμένοι να πολεμάνε μέσα στα καυτά σίδερα και την άμμο χωρίς νερό και σε κάθε κίνδυνο.

    3. Καλά…. Το μόνο που θα γίνει θα είναι να γεμίσουμε και με Λίβυους “Πρόσφυγες” καθώς οι Ιταλοί και χωρίς τον Σαλβίνι στην κυβέρνηση, συνεχίζουν όμως να εφαρμόζουν τους νόμους του….ενώ εμείς είμαστε μπάτε σκύλοι αλέστε…

    Comments are closed.