ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ – ΒΟΥΒΟΣ ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΜΕ 8 ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ(ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή2

    Περισσότερες από πέντε μαχαιριές δέχθηκε η άτυχη 48χρονη Νεκταρία Μ. η οποί λίγο πριν τις 8 σήμερα το πρωί, δολοφονήθηκε από τα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της, έξω από τον χώρο εργασίας της στην περιοχή Περιστεράς Ιεράπετρας.

    nektaria2

    Το θύμα της στυγερής δολοφονίας

    Το θύμα της στυγερής δολοφονίας

    Το θύμα, που εργαζόταν σε τρεις δουλειές για να τα βγάλει πέρα, βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια του 54χρονου. Κανένας από τους στενούς συγγενείς της δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί.

    Ο 54χρονος πήγε στον χώρο εργασίας της και την σκότωσε αφού πρώτα την χτύπησε με την μοτοσικλέτα του ρίχοντας της κάτω. Στη συνέχεια της κατάφερε πολλαπλά τραύματα με μαχαίρι έως ώτου επήλθε ο θάνατος.

    Προσπάθησε να διαφύγει όμως το όχημά του τον … εγκατέλειψε καθώς δεν έπαιρνε μπροστά κι έτσι αναγκάστηκε να καταφύγει στο κρεμνώδες σημείο όπου και παραμένει κρατώντας το φονικό όπλο στα χέρια του, απειλώντας να δώσει τέλος στη ζωή του.

    ekriti.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Η κυριαρχία του μητριαρχίας ,στην Ελλαδα αλλα και στις χώρες της Μεσογείου ,δημιουργεί τέτοιες εκρήξεις βίας απο άντρες συζύγους ,συντρόφους κλπ.Υπαρχει μια αντιστροφή της κατάστασης σε σχέση μέχρι τι συνέβαινε πριν 70 χρονια,με τον άντρα σχεδόν να να εχει τον ρόλο του “κηφήνα”,δηλ στο απαξιωμένος στο περιθώριο, χωρίς επιλογές, με κανένα πρωταγωνιστικό ρόλο,ενω θεωρείται κοινωνικά αποδεκτό να γίνεται συστηματικά αποδέκτης λεκτικής και συναισθηματικής βίας.

    2. Τακη Καραβιδη εισαι εμβολιασμενος γιαυτο σκεφτεσαι ετσι

    3. ΝΟΜΟΣ:
      Όταν δεν μας θέλουν είτε άντρες είτε γυναίκες είμαστε
      ΦΕΥΓΟΥΜΕ!!!
      Πόσο πιο απλό????
      Υπάρχει πάντα κάποιος/κάποια εκεί έξω για τον καθένα/καθεμια!!!!
      Και αν το αντέχει και η περδικουλα σου μένεις και στη μοναξιά σου….σε βοηθάει και να φιλοσοφήσεις…..

    4. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΧΩΡΕΣΕΙ Κ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ

    5. Πολύ σχιστά μάτια έχουν εκεί στην … Girit!!!

      1. Πες τους καλύτερα κρητοτουρκους…τους πάει γάντι στους τοπικιστες…

    6. crosof ΜΙΑ Επισημανση”ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ”
      δηλαδη ο ανδρας δεν συνεβαλε με το σπερμα του? Η ειναι αυτο που λενε συνηθως οι γυναικες στους ανδρες τους”σου εκανα παιδια”!!
      Δευτερον ο συζυγος -οπως οι περισσοτεροι- δεν θα ηθελε να χωρισει γιατι βολευοταν. Εξ αλλου απο τη φωτογραφια φαινεται οτι η δυστυχη ηταν ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ, αρα περναγε η μπογια της.
      Οταν θελει μια γυναικα να χωρισει, τον ποπο του να χτυπαει ο ανδρας της, αυτη θα ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ(ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ)
      αντιθετα. οταν ο ανδρας θελει να χωρισει, η γυναικα του στις μεγαλυτερες πθανοτητες ειναι να τον ΜΕΤΑΠΕΙΣΕΙ με τα κοπλπα της
      τριτον “ΤΗΝ ΔΙΩΧΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ” το γεγονος οτι την δολοφονησε σημαινει οτι καθε αλλο παρα την εδιωξε.Η μακαριτισσα τον ειχε διωξει!!!!

      1. Πάντως στη φωτογράφια δείχνει πολύ μεγαλύτερη γυναίκα θα ήταν ταλαιπωρημένη, πολλοί άντρες δεν δέχονται την απόρριψη ίσως υπάρχουν και άλλοι λόγοι… όπως και να έχει δυστυχώς η κατάληξη ήταν τραγική

      2. Τα έφτιαξε με τον επί 35ετιας κολλητό του. Αυτό δεν άντεξε και την έσφαξε, όχι τόσο τον χωρισμό..

      3. ΕΜΦΑΝΙΣΗΜΗ? ΚΡΙΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΟΨΕ ΛΙΓΟ… ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΑ.

    7. Ανεμβολίαστος ήταν μάλλον ο Κρητίκαρος, έέέ;

    8. Να γκρεμοτσακιστεί, να μην τον ταίζουμε και στην φυλακή….

      1. Γι αυτό παραδόθηκε,για να προλάβει και το τέταρτο.Να μην χάσει την σειρά…

    9. ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ;ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ . ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΣΦΑΖΕΙ. ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΤΟΤΕ ΕΚΕΙ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΖΕΙ ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ …ΤΗΝ ΔΙΩΧΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ …

      1. Μαλλον του τα φορεσε και δεν το αντεχε ο ”αντρακλας”

      2. Δεν είναι μονο στη Κρήτη είναι παντού στην Ελλάδα!
        Έχουν γίνει στο σύνολο τούς τόσο σατανικές και οι γυναίκες και έχουν καβαλήσει το καλάμι νομίζοντας ότι μπορούν να παίζουν γιογιό με τις αντρικές ψυχές… Χωρίζουν, κοροϊδεύουν, τσαμπουκαλεοντε, βρίζουν, εκδικουντε, μισούν και αλλα πολλά.
        Δεν λέω ότι όλες είναι έτσι αλλα το μεγαλύτερο ποσοστό για αυτό και τρελαίνονται οι άντρες!

        1. το ιδιο ομως συμβαινει και με μας και εγω ζαχαρωνω μια συναδελφο της γυναικας μου στο μαρκετ αλλα κανω πισω να ηταν μια αγνωστη αλλαζει το πραγμα

          1. Ψιλοπράγματα, άλλο είναι το ζητούμενο, αμα είσαι μπολιασμένος εσύ μπολιασμένη κι αυτή προχώρα! Ζαχάρωσε γιατί δεν θα έχεις και πολύ χρόνο μετά τα μπόλια που έφαγες

            1. κανεις μεγαλο λαθος εγω δεν πηγα για μπολι δεν θελω δεν ειμαι δεντρο

      3. Την είπες τη βλακεία σου με την Κρήτη, λες και αλλού δεν γίνονται τέτοια, δηλαδή ο Μπάμπης των Γλυκών νερών από που ήταν πχ??!!!!!

    Comments are closed.