ΚΟΥΚΑΚΙ: ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    5002690

    Σε οκτώ συλλήψεις, πέντε γυναίκες και τρεις άνδρες προχώρησε η Αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης για την εκκένωση του κτιρίου στην οδό Παναιτωλίου, στο Κουκάκι, το οποίο είχε ανακαταληφθεί.

    Η συγκεκριμένη αστυνομική επιχείρηση ολοκληρώθηκε στις 21:30, ενώ διενεργήθηκε με την παρουσία εισαγγελέα, όπως και αυτή που έγινε νωρίτερα, στην οδό Ματρόζου, στην ίδια περιοχή. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα Κυριακή στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες από την επιχείρηση.

    Στην επιχείρηση για την εκκένωση του κτιρίου της οδού Ματρόζου, στο Κουκάκι, που ολοκληρώθηκε στις 20:30, συνελήφθησαν τρεις άνδρες (ο ένας ανήλικος) και δύο γυναίκες. Παράλληλα, η Αστυνομία προχώρησε σε εννέα προσαγωγές. Oλοι οι συλληφθέντες -και από τις δύο επιχειρήσεις- οδηγήθηκαν στην Κρατική Ασφάλεια.

    capture333.jpg
    12012020panaitoliou003.jpg
    12012020panaitoliou001.jpg
    capture-2.jpg

    Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, στις επιχειρήσεις για την εκκένωση των κτιρίων τραυματίσθηκαν συνολικά 6 αστυνομικοί.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Το μεροκάματο του τρόμου για τους αστυνομικούς. Οι κοπρίτες που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους το παίζουν επαναστάτες. Απέλαση στα μουνόμανα, να κρατήσουμε τους λαθραίους, να φύγουν αυτοί. Έχουν και άποψη χωρίς να έχουν προσπαθήσει για τίποτα στη ζωή τους. Μόνο λόγια.

    2. ΑΣ ΠΑΕΙ Ο ΒΟΘΡΟΣ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΑΡΚΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΟΟΥ ΔΗΘΕΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙΩΝ.
      ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΜΟΥΛΟΣ.

    3. ΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΜΑΣΤΟΥΡΙΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ… 20ΧΡΟΝΑ ΚΑΙ 30ΧΡΟΝΑ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙς ΠΑΙΔΙΑ….

      ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΒΥΖΑΝΙΑΡΙΚΑ…; ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΝ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΛΟΥΓΚΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΒΥΖΑΙΝΟΥΝ…ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΠΑΛΑΜΑΡΙΑ;

    4. Μετά από αυτά πρέπει να μπούνε φυλακή, είναι πραγματικά δολοφόνοι και τραμπουκοι.

    5. ΑΣ ΠΆΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΓΑΓΕΙ ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΝΙΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΗΔΗΧΤΟΥΛΗΣ ΠΟΥ Γ@ΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΌ ΤΑ ΣΎΝΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΉΣΟΥΝ ΤΑ ΕΦΈ ΠΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ. ΌΛΑ ΑΥΤΆ Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΏΝΕΙ ΚΟΡΟΙΔΑ

    6. Χαχαχαχαχαχα τα παιδια εχουν φαντασια όμως τους πετανε ωραια χρωματα αχαχαχαχαχαχαχ…

    Comments are closed.