ΤΟ «ΧΤΙΚΙΟ» ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ! ΣΤΟΥΣ 119 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ – ΘΥΜΑ 35ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΝΟΣΗΜΑ. ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ 75ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ.

    Κοινοποίηση:
    IOS-NEKROI-1

    Τους 119 έφτασαν οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα. Θύματα ένας 35χρονος και ένας 75χρονος οι οποίοι πέθαναν τα ξημερώματα.

    Άλλοι δυο συνάνθρωποί μας έφυγαν από την ζωή νικημένοι από τον κορωνοϊό. Πρόκειται για έναν 75χρονο ο οποίος εξέπνευσε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έπασχε από υποκείμενο νόσημα. Επίσης την μάχη με τον κορωνοϊό έχασε 35χρονος στην Θεσσαλονίκη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 35χρονος ο οποίος νοσηλευόταν στον «Άγιο Δημήτριο»

    Πλέον οι νεκροί είναι στους 119 από τον κορωνοϊό και η Ελλάδα σύμφωνα και με τα χθεσινά στοιχεία έχει 2.245 κρούσματα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Έγινε νεκροψία;Το τεστ του κορονοιού υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις ότι είναι αξιόπιστο;Από την κοινή γρίπη δεν πεθαίνουν νέοι άνθρωποι χωρίς υποκείμενα νοσήματα;Αυτές τις ερωτήσεις πρέπει να κάνετε εσείς οι ψεκασμένοι που πιστεύετε ό,τι σας λέει το χαζοκούτι και ο ελεγχόμενος αλγόριθμος του ίντερνετ.Αλλά τι ζητάω κι εγώ από κάτι πρόβατα που ψηφίζουν προδότες στις εκλογές εδώ και 40 και βάλε χρόνια.

      1. Μην πάτε μακριά. Εάν ήταν καπνιστής, απόλυτα φυσιολογικό να καταλήξει. Ο κορονοϊός χτυπάει τα πνευμόνια. Επομένως προς το η έκπληξη; Απλά δεν το λέμε γιατί καπνίζει το 70 τοις εκατό του πληθυσμού.

        1. Τι λες μωρέ?
          Η νικοτίνη είναι ισχυρότατο δηλητήριο κι αν δεν είσαι ΧΑΠίτης η με χρόνια βρογχίτιδα δηλαδή με χαλασμένα πνευμόνια, δρα χημειοπροφυλακτικά. Γι αυτό λύσσαξαν να διακόψουν το κάπνισμα στα καταστήματα. Ο καπνός με την νικοτίνη προστατεύει και τους παθητικούς καπνιστές καθώς αιωρείται στον χώρο, εγκλωβίζει τους ιούς που αιωρούνται, τους κρατά ώρα ψηλά μη αφήνοντάς τους να επικάτσουν σε ανθρώπους κι επιφάνειες και μέχρι να επικαθίσει ο ιός τελικά, η νικοτίνη έχει σκοτώσει τα παθογόνα. Και το λιβάνι έχει αντίστοιχη δράση στον χώρο. Γι αυτό οι πρώτοι Χριστιανοί στις κατακόμβες λιβάνιζαν αβέρτα, διότι θέριζαν τα αερομεταφερόμενα λοιμώδη νοσήματα μέσα στις κατακόμβες. Το ίδιο και οι Ινδιάνοι και ήταν γεροί, μέχρι που τους ξεπάστρεψαν οι δυτικοί.
          Δεν επικροτώ το κάπνισμα πρόσεχε τι λέω. Μην ξεχνάς ότι οι πρώτοι θάνατοι ή άτομα που νόσησαν βαρειά έβγαιναν κι έλεγαν …ευτυχώς που δεν κάπνιζα…ήμουν αθλητής και έτρεχα μαραθώνιο. Και να που στους βρόγχους του δεν είχε περίσσεια βλέννη λόγω καπνού, και θρονιάστηκε ο ιός αμέσως. Η πρωινή απόχρεμψη του καπνιστή πετάει έξω τα πάντα καθώς όλα είναι εγκλωβισμένα μέσα στις εκκρίσεις.
          Επιπλέον οι γύφτοι καπνίζουν από τα 6 τους χρόνια ε; Πόσους νεκρούς ή διασωληνωμένους γύφτους έχουμεee;

    2. Βγήκε το 1ο δείγμα αρνητικό και ουσιαστικά τον άφησαν να πεθάνει αβοήθητο.
      Υπεύθυνοι οι γιατροί ξεκάθαρα….

    3. Αυτό πού αναγκάζει τα κράτη πού είναι σοβαρά να πάρουν μέτρα είναι η φονικότητα τού ιού καί η γρήγορη εξάπλωσή του σύν το γεγονός οτί δέν υπάρχει εμβόλιο ή φάρμακο.
      Τα υπόλοιπα που λέγονται γιά το τσίπ καί άλλα είναι γιά τούς ψεκασμένους.
      Έτσι κι αλλιώς δίνουμε τόσες πληροφορίες στό κράτος από μόνοι μάς με το facebook καί το instagram αλλά καί με τις αγορές πού κάνουμε με τις πιστωτικές καί τις χρεωστικές κάρτες πού ρουφιανευόμαστε από μόνοι μας.

      1. … Όταν λες φονικότητα τι εννοείς? Στα 10.000.000 που είμαστε, οι 119 νεκροί είναι 0.01%. Χαλάρωσε… Don’t panic…

    4. ειμαι Δημοσιος υπαλληλος…εχω αραξει και ο μισθος πεφτει..καραντινα για παντα
      ας δανειζεται ο Κουλης να πληρωνει στην ωρα του

      1. Σε λίγο ο μισθός σου μπορεί να πέσει στο μισό, αν δεν απολυθείς….

        1. μπορει;;; ψηφισα Κουλη ο μισθος θα πεφτει και ποτε δεν απολυσαν Δημοσιο υπαλληλο…Οι ιδιωτικοι υπαλληλοι θα την πατησουν παλι…υπαρχει παραδοση στο Ελλαδισταν

    5. Που είστε ψευτόμαγκες; Που είστε κρυμμένοι γιαλαντζί επαναστάτες της δεκάρας, συνομωσιολόγοι και καταστροφολόγοι, υπέρμαχοι των πολιτικών και θρησκευτικών δικαιωμάτων για να πάτε να πείτε στην οικογένεια του αδικοχαμένου νέου ότι ήταν μια απλή γρίπη και να τους πείτε για τις συνομωσίες και τη χούντα της ΝΤΠ; Που είσαι γιατρέ Τράγκα κρυμμένος και δεν έδωσες στο παλλικάρι τα φαρμακα σου και τις ιατρικές σου γνώσεις; Που είσαι καθηγητά κ. Ιωαννίδη με το 0,1% της θνησιμότητας να εξηγήσεις στην οικογένεια του ότι το 0,1% εάν νοσήσει το 60% του πληθυσμού της Ελλάδας αυτό είναι περίπου 6000 θάνατοι και ότι ο γιός τους ήταν απλά θύμα των αριθμών; Μιλάτε για Brugades, για νοσοκομεία αναφοράς, αξιόπιστα τεστ, κτλ. Εσείς τι λέτε; Να μην έγινε τεστ; Και τι σημασία εχει πια; Ο νέος απεβίωσε από επιπλοκές του κοροναιού. Τελεία και είτε σας αρέσει είτε όχι. Και ποιος άνω των 40 δεν έχει και κάτι; Μα μια χοληστερίνη, μα ένα ζάχαρο, μα κάτι άλλο. Εκεί θα το πάμε τώρα; Ειχε ζάχαρο και πέθανε; Είχε αρρυθμία και πέθανε; Και που να δείτε τα άποτελέσματα της Πασχαλινής επανάστασης σας σε καμμια δεκαριά μέρες. Θέλετε και ονειρεύεστε χαλάρωση μέτρων, παραλίες , καφετέριες και πλίτσι πλίτσι στο κύμα ανεγκέφαλοι και ανεύθυνοι παρτάκηδες. Όταν μάθετε να σέβεστε και να σκέφτεστε το διπλανό σας το ξανασυζητάμε.

      1. φιλαρακι
        ολα καλα τα λες, σκεψου μονο λιγο αν ειχε κανει τεστ και ηταν οντως θετικο γιατι δεν ειχε μεταφερθει στο αχεπα και παρεμεινε στο Αγιος Δημητριος???
        παντως εσυ εισαι μαγκας, μπραβο σου…συνεχισε ετσι!!!

      2. …800άρις ή 400άρις?

        Βαλτουλη, Ξεφτιλα της κοινωνίας και της οικογένειάς σου!

    6. για νεους ανθρωπους παγωνει η ψυχη σου. εχει και παιδακι οπως λενε….

      ελα κεραμεως ανοιξε τα σχολεια ολα. εκει οπου δεν μεταδιδεται τιποτα. ολα τα παιδια σε αποσταση 2μ και να πλενουν τα χερια τους καλα. και ο μπορις αυτες τις μ@λ@κιες ελεγε και μπηκε εντατικη

    7. Με 1700 τεστ στατιστικα την ημερα μας βαζουνε ολους σε κινδυνο καραντινα,τεστ αυτα πανε μαζι.
      Ο τσιωδρας ειχε πει οτι υπολογιζουν οτι ειναι 250.000χιλ. που ειναι ολοι αυτοι?? κυκλοφορουν αναμεσα μας.

    8. Ο 35χρονος είχε διαγνωστεί με τον κορωνιό με αξιόπιστο τεστ και έγινε νεκροψία και βρέθηκε πως πέθανε από αυτό; Ή να πιστέψουμε τον Τσιόδρα επειδή είναι ψάλτης; Να μας δώσουν τη λίστα των θυμάτων να τη δούμε να διασταυρώσουμε αν στα αλήθεια πέθαναν αυτοί οι άνθρωποι και από τι. Και μη χρησιμοποιούν τη πιπίλα των “προσωπικών δεδομένων”, εδώ ολόκληρες συνταγματικές ελευθερίες καταπατάνε ένα μήνα τώρα χωρίς στρατιωτικό νόμο….

    9. Το Νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος δεν είναι αναφοράς…

    10. Εφ όσον δεν γίνεται νεκροψία νεκροτομή κανένας δεν μπορεί να πει ότι δεν υπάρχει υποκείμενο νόσημα. Είναι αντιεπιστημονικό και εκ του πονηρού. Το σύνδρομο Brugada πχ μόνο αν κάνεις ηλεκτροφυσιολογικό έλεγχο διαπιστώνεται καθώς και άλλες ύπουλες παθήσεις που μένεις από καρδιά στα 29 στον ύπνο σου και ψάχνονται όλοι γύρω….Αν προσθέσεις και μια βαριά γρίπη, συν το άγχος του ασθενή, δεν θέλει πολύ. Δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι ταύρος και να πεθάνεις από covid.

    11. Και μετά λέει άρση καραντίνας στις 4 Μαΐου.Αν γίνει άρση και άνοιγμα καταστημάτων στις 4 Μαΐου όλος ο κόπος μας ως πολίτες θα πάει χαμένος γιατί απλά θα αυξηθούν τα θύματα και θα γίνει χαμός και φτου και από την αρχή μετά.

    Comments are closed.