ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕ! ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ Ο “ΛΑΓΟΣ” ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ – ΑΠΟΘΕΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ – ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΜΕΙΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ – ΠΙΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΑΠΛΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ – ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    αδν-1068x592

    Καλεσμένος στην ΕΡΤ και την εκπομπή “Από τις έξι” ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης και μίλησε για το θέμα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού σε ομάδες πληθυσμού πλην των υγειονομικών, των αλλαγών στα εργασιακά και το θέμα της μουσικής.

    «Χθες ήρθε στο γραφείο μου ένας μεγάλος ξενοδόχος και μου έθεσε το ζήτημα ότι ένα μικρό κομμάτι του προσωπικού δεν θέλει να εμβολιαστεί. Καταλήξαμε ότι θα πρέπει να ενημερώσουμε τους εργαζομένους ότι για την ασφάλεια της επιχείρησης θα πρέπει να εμβολιαστούν όλοι και όποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί, θα πρέπει να αναλάβει και τις συνέπειες της αποφάσεως του. Δεν μπορεί μια επιχείρηση να κινδυνεύει να κλείσει επειδή ένας υπάλληλος θέλει να ασκήσει το, δήθεν δικαίωμά του, να μην εμβολιαστεί. Στην υπάρχουσα εργασιακή νομοθεσία μια επιχείρηση μπορεί να απολύσει έναν υπάλληλο εάν ο εργαζόμενος θέτει σε κίνδυνο την επιχείρηση».

    Στην ερώτηση των δημοσιογράφων εάν αυτό είναι έσχατο μέτρο ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων είπε: «Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Αν ένας εργαζόμενος θέλει να θέσει σε κίνδυνο τους υπόλοιπους συμπολίτες και συναδέλφους δεν μπορεί να έχει απαιτήσεις. Θέλεις να θέσεις σε κίνδυνο τους άλλους, δικαίωμα σου», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: “Όπως είπε χθες και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας με έναν πάρα πολύ ωραίο τρόπο, πουθενά το Σύνταγμα δεν κατοχυρώνει αυτόν που θέλει, με τη συμπεριφορά το, να θέσει σε κίνδυνο τους άλλους».

    «Τον ανθρώπινο φόβο και την ανησυχία των συμπολιτών μου, κατά του εμβολίου, τον αντιλαμβάνομαι… Όλοι όσοι εμβολιαστήκαμε, είχαμε μια ανθρώπινη ανησυχία. Άλλο είναι η  ανθρώπινη ανησυχία που είναι σεβαστή και άλλο είναι η αποδοχή ότι οι λίγοι μπορούν να καταστρέψουν τους πολλούς. Αυτό δεν γίνεται», υπερθεμάτισε ο κ. Γεωργιάδης.

    Αναφορικά με τη συζήτηση για τις διευκολύνσεις που μπορούν να έχουν οι εμβολιασμένοι ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων δήλωσε: «Η κουβέντα για τα λεγόμενα προνόμια των εμβολιασμένων, που δεν είναι προνόμια αλλά περισσότερο βαθμοί ελευθερίας των εμβολιασμένων σε σχέση με τους ανεμβολίαστους θα ξεκινήσει όταν  θα έχουμε πλέον δώσει στο σύνολο των κατοίκων της Ελλάδας την ευκαιρία του εμβολιασμού. Όταν πια θα είναι δεδομένο ότι κάποιος δεν έχει εμβολιαστεί όχι γιατί δεν θέλει αλλά γιατί δεν μπόρεσε. Νομίζω ότι δεν είμαστε μακριά. Αρχές Ιούλιου θα έχει επιτευχθεί αυτός ο στόχος».

    Προβληματίζει ο χαμηλός εμβολιασμός σε Κέρκυρα και Σάμο
    «Διαβάζουμε χθες για την Κέρκυρα όπου έχουμε φτιάξει ένα σούπερ εμβολιαστικό κέντρο και πηγαίνουν αντί για 800 άτομα την ώρα, πέντε την ώρα. Αυτό είναι καταστροφή. Είσαι η Κέρκυρα, περιμένεις να έρθουν τουρίστες από την Μ. Βρετανία και να βγεις από την πορτοκαλί λίστα, αν έχεις κρούσμα κορονοϊού στην Κέρκυρα κλείνουν όλα και δεν πας να εμβολιαστείς… Δεν το καταλαβαίνω. Το ίδιο ισχύει στη Σάμο. Το γεγονός ότι η Σάμος έχει περάσει στα διεθνή μέσα ως παράδειγμα προς αποφυγή νομίζετε ότι κάνει καλό στα ξενοδοχείο και τα εστιατόρια της Σάμου; Θα ‘ρθουν μετά από τρεις μήνες και θα λένε δεν πήγε καλά ο εμβολιασμός; Αν δεν εμβολιαστείς, τι να σου κάνει το κράτος;»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    62 Σχόλια

    1. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. Ήρθε ο υδραυλικός στο σπίτι για μικρό μερεμέτι. Είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου. Σε δυο ημέρες πήγα στην συνοικιακή μοδίστρα (σε μαγαζάκι) για κόντεμα ρούχου. Τα έκανε και τα δύο μπόλια, για να τελειώνει ο φόβος της μην κολλήσει τον ιό. Δυο χρόνια τώρα κόλλησες? Γιατί να τα κάνεις? την ρώτησα. Βγήκαμε με τους οικείους μας και σε καφέ τρεις φορές. Και να, σε ελάχιστες ημέρες ο πυρετός, η κακουχία, ΑΥΤΟ το σωματικό αίσθημα πως δεν είσαι καλά. Με την πρώτη ένδειξη αδιαθεσίας αρχίσαμε apotel αναβράζον με βιταμίνη C, επιπλέον βιταμίνη C σε χάπι, και φρούτα, λαχανικά, καλή τροφή σπιτική.
      Βαίνουμε στην αποθεραπεία. Αλλά φαίνεται πως οι εμβολιασμένοι διασπείρουν τον ιό. Πάντως, όταν κολλάμε, το ανοσοποιητικό μας κάνει ενημέρωση. Και θα μπορεί να αντιμετωπίσει και μελλοντική ίωση με επιτυχία. Σε πιο άσχημη εξέλιξη ίωσης, σε μικροβιακή λοίμωξη, αλλά αυτό έρχεται σαν κατρακύλα της ίωσης, σαν επιπλοκή, σαν επιμόλυνση, οι γιατροί λένε να πάρουμε ZITHROMAX αντιβίωση (7 €) και Ψευδάργυρο. Ψάξτε το.

    2. Μας καταστρεψαν τα καθαρματα και ακομη βγαινουν και μιλανε.Ουστ!

    3. ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΧΥΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΜΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΔΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕΣ ΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜ ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΗΙΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΞΕΝΗ ΑΠΡΟΣΩΠΗ ΑΔΙΚΗ ….ΝΑ ΜΗΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ…..

    4. Η “Π.Δ”. είπε για όσους δεν εμβολιαζονται, πως ” το Σύνταγμα δεν αναγνωρίζει σε κανέναν το δικαίωμα να βάζει σε κίνδυνο τη ζωή των άλλων”. ΑΚΡΙΒΩΣ!!! Η υποχρεωτικότητα εμβολιασμού με πειραματικά σκευάσματα που είναι στη φάση τρία και έχουν παρουσιάσει θανατηφόρες παρενέργειες, βάζει σε κίνδυνο τη ζωή των άλλων. Οπότε το ίδιο το Σύνταγμα, ορίζει την μη υποχρεωτικότητα οποιουδήποτε εμβολιασμού.

    5. Eαν σκεφτουμε το γεγονος οτι και οι εμβολιασμενοι μπορουν να μεταδωσουν κανονικα τον ιο (οι ιδιοι το λενε),ολα αυτα που λεει ο γραφικος αυτος κυριος ειναι ψεμματα και ατοπα.

    6. Από τη στιγμή που και οι εμβολιασμένοι κολλάνε και ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ τον ιό, ο λόγος που επικαλούνται για την διάκριση μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων είναι ανύπαρκτος. Υποκρίνονται.

    7. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ;;;;;;;;;;;;;
      ΑΛΛΑ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΖΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΘΑ ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ !

    8. Αν σε είχα μπροστά μου θα σου παιρνα το κεφάλι παλιομαλάκα. Κοπιάστε από οκτωβριο τους διωγμούς και τους εκβιασμούς και θα δούμε ποιός θα λυγίσει πρωτος.

    9. Άραξε ρε σσρδαναπαλε κωλοτουμπα που θες και υποχρεωτικοτητα. Που μου βάλατε αυτό το φερέφωνο για πτδ. Που ξεφτιλισατε την ιδιότητα του γιατρού. Που κάνατε επιστήμη το φόβο και την τρομοκρατία κατά των πολιτών. Που νομίζετε ότι επειδή πήρατε την πλειοψηφία της συναλλασσόμενης και διεφθαρμένης μάζας, μπορείτε να ασκείτε τυραννία. Προσεχτε και μην παρατραβατε το σχοινί εσύ και οι όμοιοι σου.

    10. Τι μαλακίες λέει ο αποτυχημένος πλασιέ βιβλίων ;
      Οι μη εμβολιασμένοι θα κολλήσουνε τους εμβολιασμένους ;;;; Μα το λέει και το ξαναλέει στο βίντεο ο παπάρας !!!! Και οι δημοσιογράφοι δεν του λένε ρε αρχιμάλάκα μα καλά πως ο ανεμβολίαστος θα θέσει σε κίνδυνο τον εμβολιασμό ; Αφού ο εμβολιασμένος έχει προστασία !
      Στέφανε Χίο πρέπει να πιάσεις αυτά που λέει ο αποτυχημένος πλασιές και να τον ξετινάξεις το αληταρά ! Πάει να δημιουργήσει 2 κατηγορίες Ελλήνων ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ !

    11. Πρώην μακεδονομάχε, που τώρα είσαι υπέρ των πρεσπών, μία ερώτηση. Ο εργαζόμενος στο τζαμί θα απολύεται; Σε ρωτάω εσένα που ήσουν υπουργός της κυβέρνησης που άνοιξε το τζαμί. Και επειδή παλιά έλεγες ότι ήσουν ενάντια στο τζαμί και τους μετανάστες, κάνε κανένα σχόλιο για τους πακιστανούς που γδύσανε την κοπέλα και άσε τις απολύσεις. και τράβα στο τζαμί μαζί με τον φίλη κσι τον βούτση. Γιατί αυτών την πολιτική εφαρμόζεις πρώην μακεδονομάχε που δεν ντράπηκες να είσαι και στο συλλαλητλήριο κατά των πρεσπών.

    12. Την επιχείρηση θέτει σε κίνδυνο πρώτα απ’ όλα η “κυβέρνηση” με τα γελοία (έξωθεν προφανώς υποβαλλόμενα μέτρα που παίρνει) και όχι οι εργαζόμενοι οι οποίοι μπορούν να κάνουν τεστ. Προφανώς ο σκοπός της “κυβέρνησης” είναι να υποταχθούν, υποκύψουν (να παραδώσουν το σώμα τους) και να τρυπηθούν και όχι ότι υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον για την υγεία τους. Αν υπήρχε ενδιαφέρον θα έφερναν τα φάρμακα που προϋπάρχουν των εμβολίων… Επιπλέον δεν προστατεύεται και κάποιος όταν είτε εμβολιασμένος είτε ανεμβολίαστος κολλάει και μεταδίδει. Οσο για τις ιατρικές πράξεις αυτές είναι αυστηρά ατομικές και γίνεται προς όφελος αποκλειστικά αυτού που υποβάλλεται σε αυτές και όχι προς όφελος τους διπλανού του. Σιγά σιγά θα μας πουν ότι για να περάσει ο πονοκέφαλος του γείτονα πρέπει να πιω παρακεταμόλη εγώ. Και δεν είναι δήθεν δικαίωμα. Δήθεν είναι η “κυβέρνησή” σας, η “προεδρός” σας και η “δημοκρατία” σας.

    13. ΑΔΩΝΗ ΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ.ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΦΟΛΑ…ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΙΚΡΟΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΝ ΜΑΖΙ..ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΜΕΤΑ.

    14. Εχετε πεθανει στην αγωνια που δεν εμβολιαζομαστε!!!!!!!!!!!!!! Το τι καθρεφτακια για ιθαγενεις μοιραζετε δεν λεγεται!!!!!!!!!!!!!!! Ρε αλητη καταλαβετε το, κι εσυ και ολοι οι εραστες της ΝΤΠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΟΣΩΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΣΑΣΤΕ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ηδη εχει ξεκινησει!!!!!!!!!!!! Ο αρχηγος σας τον Δεκεμβρη ελεγε πως μεχρι τον Ιουνιο θα εχουν εμβολιαστει ολοι οι Ελληνες!!!!!!!!!!!! Κουνια που σας κουναγε!!!!!!!! Και αρχισατε τις απειλες!!!!!!!!!!!! ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!

    15. Φωνή λαού,οργή Θεού!!!!!!!!και τότε αλίμονο σας……..

    16. Υπουργείο ύφεσης και ξεπουλήματος θα έπρεπε να λέγεται

    17. πούλα κανα βιβλίο ρε πλασιέ που έγινες και υπουργός και μας κουνάς το χερί παλιομαλ@κα! αμόρφωτε καραγκιοζάκο αντε να το παίξεις μαγκάκος εκεί που σε παίρνει μωρή ψυχασθενική τάπα που δεν σε έχουν κλείσει μέσα σε κανα τρελοκομείο τόσα χρόνια

    18. Τι φοβούνται οι εμβολιασμένοι από τους ανεμβολίαστους; Υποτίθεται ότι οι εμβολιασμένοι είναι προστατευμένοι!!! Εκτός και αν τα εμβόλια είναι μούφα!!

    19. Τι εννοείς όλους ρε μπουμπούκο “όλους” , τούς λαθρό τούς μπολιάσατε ? η μήπως αυτοί δεν κολλάνε κοροδοϊό ? έτσι για να ξέρουμε δηλαδή τι μας γίνεται ρε άντε απο κει λαμόγιο

    20. από τοτε που ξεπουληθηκε στο χρημα και στο κομμα εγινε ανθρωπακι

      χλωμο ανθρωπακι

    21. Εισαι ο πιο μαλακας βιβλιοπωλης ολης της Ελλαδας

    22. Kαλυτερα μιας ωρας ελευθερη ζωη, παρα…….. 1000 χρονια σκλαβια και φυλακη!!!!!
      Μας λειπουν ομως ενας Παλαιων Πατρων Γερμανος και ενα λαβαρο της επαναστασεως!!!!!

    23. μιλάμε για το απόλυτο παράσιτο. οι κωλοτούμπες πέφτουν βροχή. προκειμένου να βγαίνει υπουργός εδω και 10 χρόνια έχει φιλήσει αμέτρητες κατουρημένες ποδιές. μη ξεχάσετε να τον βγάλετε πάλι πρώτο σε ψήφους στις επόμενες εκλογές. οι συριζαίοι μπροστά του είναι βρέφη.

    24. Ο/Η Οταν ο Φυλακουρης επαιζε μπαλλα μαζι μας στη Ραμονα στο Παγκρατι λέει:

      Πιος σας πληρωνει ψευτες και απατεωνες? Ποιος σου δινει μιζες μπουμπουκο για να μας λες αυτες τις μαλακιες? Ποιος εισαι εσυ που κουνας το δαχτυλο στους πολιτες που τους πινετε το αιμα με το καλαμακι? Ποιος αντεχει και σας ακουει ακομα? τι νομιζετε οτι εινα τσιφλικι σας η χωρα? Δεν εχετε πολυ καιρο ακομα καθαρματα

    25. Είναι δήθεν δικαίωμα να αποφασίζω για την ζωή μου; Σκουπίδι.

    26. Μα τα λαθροπιθικια βρίσκονται εδώ για να μας αντικαταστησουν. Άμα τα εμβολιασουν θα πεθάνουν κι αυτά.

    27. Ρε Αδωνη μπουμπουκο πως σε λενε. Επειδη σε θεωρω οχι μαλακα ακου. Δεν μπορεις με το ζορι να κανεις τους ποιλιτες να παρουν το εμβολιο. Το Συνταγμα μιλα για ελευθεριες ανθρωπου. Σε ξενες χωρες οπως η Αμερικη αμα θελεις κανεις το εμβολιο. Το εμβολιο ειναι πειραματικο δηλαδη δεν ειναι κανονικο. Σε λιγο οι Ελληνες εμβολιασμενοι και μη θα σας παρουν με τις τιετρες για να σας λιθοβολησουν. Εαν θελεις το καλο μας παραιτησου.

    28. Όσο περνάει ο καιρός και ο κόσμος τους έχει φτύσει τόσο πιο πολύ δείχνουν τα δόντια τους ,τους σιχαίνομαι και απαξιωνω κάθε καρικατούρα που κάνει δηλώσεις

      1. Ναι ήρθε η ώρα για ένα φραπέ, εχει και ζέστη καιρός για μπάνια σε κανένα νησάκι!
        Χαλαρουιτααα!

    29. Ο Αρχικαρνάβαλος της συμμορίας Κούλη που πήρε 70.000 από τα υπόζωα μας κουνάει και το δάκτυλο.
      Θα τα πούμε σύντομα στις δίκες εν μέσω οδώ. Τσεκούρι και φωτιά.-

    30. ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ…ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ
      ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ !

    31. Ο κουραδοκεφτές μίλησε

    32. Από τη πολύ μάσα Η σκατοφατσα του,ειναι σσν του δθακονιαρι το κωλο,παλιό φασιστομουτρο προδότη συχαμα

    33. Κομανέτσι βαψομαλιά που για πρωινό τρως ένα μπολ ψυχοφάρμακα
      απέτυχε η προπαγάνδα σας με τα μπόλια δηλητήρια.
      Ούτε οι επιχειρηματίες τα κάνουν,ούτε οι νέοι άνθρωποι.
      Γουστάρουμε να τσιρίζετε και να απειλείτε σαν τραβέλια
      στα μασαμπουκωμένα βοθροκάναλα.
      Σε λίγους μήνες θα πάτε αντιπολίτευση ,πάει η κουτάλα και οι μίζες κοπρόσκυλο θπύρο χαχαχα

    34. Να πας να κάνεις το εμβόλιο στούς λαθρομετανάστες στό κέντρο που όλα τα κρούσματα είναι από εκεί και μετά να μιλάς για τους Έλληνες τομάρι του κερατά που απειλείς κιόλας,από τη τσέπη μας πληρώνεσε παλιοκαραγκιόζη,μαζέψου.

    35. Καταναγκασμος = Εγκλημα κατα της ανθρωποτητας. Καταστατικο Διεθνους Ποινικου Δικαστηριου της Χαγης Αρθρο 7
      Άρθρο 12 – Νόμος 3418/2005 – Συναίνεση του ενημερωμένου ασθενή
      Σύμφωνα με το άρθρο 338 του Ν. 4512/2018, οποιαδήποτε απόφαση αντίθετη με τις διατάξεις του ν. 3418/2005 είναι άκυρη. Αν στη λήψη των αποφάσεων αυτών έχουν συμμετάσχει ιατροί, υπέχουν πειθαρχικές ευθύνες.

    36. Άσχετος, ανίκανος, πολυλογάς, κωλοτούμπας καιροσκόπος που έχει προδώσει την παράταξη και δεν το ξεχνάμε.

    37. Σε λίγο θα μας πει πως η επένδυση του ελληνικού, δεν προχωρά επειδή οι εμβολιασμοί δεν προχωρούν με τους ρυθμούς των φαρμακευτικών.

    38. αληταμπουρες γαμω τα σπιτια σας καταστρεψατε την χωρα

    39. Τι έλεγε ο ψευτοΚούλης; Ότι δεν θα εξαναγκάσει σε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς; Άλλο ένα ψέμα καταρρίφθηκε.

    40. Ναι στην σαμο δεν πηγαινουν οι τουριστες λογω των ανεμβολιαστων! και οχι οτι φοβουνται τους λαθροεποικους που κατεκλυσαν με τις ευλογιες σας το νησι.

    41. Τίποτα δεν μπορείτε να κάνετε, απλά απειλείτε! Υπάρχει το άρθρο 4 και 5 του συντάγματος, υπάρχει ο κώδικας ιατρικής δεοντολογίας, υπάρχει και ο νόμος 2361/2021 του Συμβουλίου της Ευρώπης. Θα τα καταπατήσετε όλα αυτά? Αν κινηθούνε νομικά κάποιοι πολίτες θα σας τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί!

    42. Και εμείς οι εμβολιασμενοι γιατί πρέπει να επιδεικνύουμε το πιστοποιητικό εμβολιασμού για να έχουμε πολιτικά δικαιώματα; Έτσι ισχύει το Σύνταγμα και μόνο έτσι; Αλλιώς θα είμαστε β και γ κατηγορίας υποδεέστεροι πληβείοι? Το αν κάνω εμβόλιο είναι κάτι που αφορά εμένα και όχι τον καθένα. Αν με υποχρεώσεις να το δείχνω από εδώ και από εκεί καηκαμε. Η βόρεια Κορέα είναι δημοκρατία σε σχέση με τον ελληνικό θαυμαστό κόσμο του Όργουελ-Κουλη

    43. Τι περιμένατε από ένα καραγκιόζη; Ένα φασίστα του κερατά, αμόρφωτο και άχρηστο; Μέχρι και τη γκόμενά του τη πληρώνετε εσείς με αργομισθίες στο δημόσιο.

    44. Καλά ανοσία σε όσους το έκαναν και θα το κάνουν.
      Μόνο να προσέχετε τις θρομβώσεις και τις μυοκαρδιτιδες.

    45. Καλά Σπύρο ,( το Αδωνις το πηρες ως δήθεν αρχαιολάτρης,αλλά με την τουρκόφατσα που έχεις, γάντι σου ταιριάζει) ,να δώ πού θα πάς να κρυφτείς το Σεπτεμβρη ,που θα πεθαινουν τα παιδάκια στα σχολεία σα μύγες,μετα τον “εμβολιασμό” … δε θα σε σώσει ούτε το “ακαταδίωκτο” ,ουτε το “ανεύθυνο” … Περίμενε λιγο και τα καλύτερα έρχονται …θα λέτε τοτε όλη η συμμορία της αρπαχτής “Δεν ήξερα,δεν συμφωνούσα,αλλα δε μπορούσα να μιλησω δημόσια…”

    46. Αν και θα κάνω το εμβόλιο, θεωρώ την πράξη αυτή της κυβέρνησης αηδιαστική κι επικίνδυνη καθότι με αφορμή αυτό θα μπορούσαν να περάσουν και άλλες διατάξεις που να υποχρεώνουν τους πολίτες σε οτιδήποτε τους κατέβει το κεφάλι. Είναι προφανώς παραβίαση του Συντάγματος και πρέπει να το πάρουν άμεσα πίσω…όσο για την ανοσία, έχουν εμβολιαστεί αρκετοί και θα εμβολιαστούν και άλλοι, όπως επίσης θα κολλήσουν και πολλοί και θα αποκτήσουν φυσική ανοσία, οπότε θα υπάρξει “ανοσία αγέλης” χωρίς να χρειαστεί να εμβολιαστεί το 60%-70% του πληθυσμού…

    47. Κατω το παρα-κρατος των εμβολιασμων.. Κατω η προπαγανδα των ακαταδιωκτων,
      Και μενα με πηρε ενα φιλος μου ξενοδοχος και μου ειπε ” τι σκατα χημικα μου λενε να βαλω μεσα μου ? Ρε δε πανε στοι διαολο ολοι τους ?”

    48. υπουργος ανάπτυξης ..που ειναι οι καλοπληρωμένες θέσεις εργασιας που υποσχέθηκε προεκλογικά ο Κούλης;;;
      έχουν ανοίξει καφετέριες στα όρθια σε κάθε γωνία..,
      γυρίζουν όλοι με εναν καπουτσίνο στο χέρι…
      αυτή είναι η ανάπτυξη το Ελλαδιστάν με τον βιβλιοπώλη;;;
      να έχουμε πολλές επιλογές που θα αγοράσουμε το καπουτσινο

    49. ΑΚΡΙΒΩΣ!! Πουθενά τό Σύνταγμα δέν κατοχυρώνει αυτόν που μέ τήν συμπεριφορά του θέτει σέ κίνδυνο τούς άλλους. Κι επειδή τά εμβόλια είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΕΓΜΕΝΑ, ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑ ΤΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ, ΑΜΕΣΩΣ Η ΕΜΜΕΣΩΣ!!!

    50. ” …θέλει νά ασκήσει τό ΔΗΘΕΝ δικαίωμά του νά μήν εμβολιαστεί” !!!!! ΠΟΙΟ ΔΗΘΕΝ ΡΕ;;;; ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ;;;

    51. Δαιμονικό μένος ………….. Εάν νοιαζόσαστε βρε λαμόγια για την υγεία μας γιατί δεν εμβολιάζεται πρώτα τα λαθροπιθήκια που μας έχετε φέρει και κινούνται ελεύθερα όπου θέλουν;
      ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ………..

    52. Βρες καλώς το λαμόγιο. Μιλάμε για πολλές κλωτσιες.

    Comments are closed.