“ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΓΡΙΑ”! ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΝΔΩΝΗ! ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    11

    Μετά τον καταιγισμό καταγγελιών από ηθοποιούς που έχουν υποστεί κάποια μορφή βίας ή σεξουαλικής παρενόχλησης από ανθρώπους του θεάματος, αλλά και μετά τις αποκαλύψεις για την υπόθεση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη, οι καλλιτέχνες πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας, διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο Πολιτισμού ζητώντας την παραίτηση της Υπουργού Λίνας Μενδώνη.

    122 11

    Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος εξήγησε πώς «είμαστε εδώ γιατί εδώ και 3 εβδομάδες η κυρία Μενδώνη κωφεύει και η ίδια και ο πρωθυπουργός» ενώ τόνισε ότι «Δεν χρειάζεται ο πολιτισμός άλλους υπουργούς σαν την Μενδώνη»

    Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΘΑ «συμβαίνουν πράγματα, καταγγέλλουν φαινόμενα κατάχρησης εξουσίας με πολλούς θύτες, αποκορύφωμα τα τελευταία που έχουν ακουστεί και η υπουργός κωφεύει. Υπάρχουν δημοσιεύματα από τις 6 Φεβρουαρίου και δεν φρόντισε να προσφέρει αμέριστη στήριξη στα θύματα και νομική υποστήριξη» και συνέχισε Λέγοντας πως «Κάνουμε έκκληση να σταματήσουν τα απειλητικά τηλεφωνήματα»

    Αναφορικά με τα μέλη του σωματείου τα οποία κατηγορούνται για άσκηση βίας απάντησε ότι «υπάρχουν τα πειθαρχικά, υπάρχει η δικαιοσύνη και όλα πρέπει να γίνουν με χειρουργική ακρίβεια».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Δε σας θέλει ο λαός άντε δρόμο ξεπουλημένοι μαζί με τον χαζούλη

    2. οι μισοι απο αυτους που διαδηλωναν ειναι αδελφες του ελεους και οι αλλοι μισοι τους πηδανε . την…. ξερουμε ποια την πηδαει κανεις δεν μιλαει ομως . τω ρα ξυπνησαν ολοι να φωναζουν . αφου ολοι τα ηξεραν γιατι δεν τα κατηγγειλαν τοτε , γιατι απλα θα τους ετρωγε το μαυρο σκοταδι . τωρα ομως που ολοι μιλουν τωρα παραδεχονται ναι ξεραμε αλλα δεν ειχαμε στοιχεια ειναι η διακιολογια . Αρχ22ιδια καλαβρεζικα και το μο@@@υνι της χαιδως .οταν εισαι φτασμενος δεν φοβασαι τιποτα αλλο. ολοι κλεινατε αυτια και ματια και ο ΔΛ αλωνιζε στις πιατσε των ανηλικων μεταναστων.

    3. Ο μισος τουρκικος στολος κανει βολτα στο αιγαιο οπου νανε θα δεσει στη Ραφηνα και πρωτο θεμα εχουμε τους ανωμαλους.
      Γιατι αραγε;;;;;;;

      1. Γιατί η κοινωνία πλέον αποτελείται από χαπατα που τα παραμυθιαζουν οι πολιτικάντηδες όπως αυτοί θέλουν και φυσικά με την αμέριστη βοήθεια καναλιών και δημοσιογράφων με το αζημιωτο πάντα, για να κάνουν τις σκοτεινές χοντρές δουλειές στο Αιγαίο.

    4. Άργησαν,όταν θέλουν να δανείζουν-χαρίζουν τα ιερά τεχνουργήματα του αρχαίου πολιτισμού μας για 50-100 έτη,όταν ”θάβουν” την Αμφίπολη και φυγαδεύουν ή καταχωνιάζουν αρχαιότητες,αυτά δεν τα γνώριζαν;Μόνο τα κολλητιλίκια με τον παιδεραστή τους πείραξαν;

    5. Αυτός ο χώρος μόνο με τόν βόθρο μπορεί να συγκριθεί

    6. Προσπαθούν να καλύψουν οι ελεεινοί κυβερνώντες ότι προλάβουν. Είναι όλοι τους βρωμεροι και τρισαθλιοι. Σαπιλα!!!

    7. Ποια μενδώνη ρε; Η κυβέρνηση πρέπει να παραιτηθεί και να δικαστεί η δυσωδία ξεκινάει από τον ίδιο τον πρωθυπουργό τη γυναίκα του και την ξαδέρφη του σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Για να μην πούμε ιστορίες με αστρολόγους και μάγους που τα διαβάζεις μόνο σε ιστορίες με σαλεμενους αυτοκράτορες της Ρώμης.

    8. Δλδ αν παραιτήθει τελείωσε το πρόβλημα;
      Κι ο επόμενος θα είναι τελειος;
      Η είχαμε ποτέ κάποιον αξιόλογο στη θέση αυτή;
      Τότε θα πρέπει να διαδηλώσετε και για τόσους άλλους που μας κυβερνάνε

    9. ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ…ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΑ!!! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ??? ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

    10. Τους βλέπω να αγκομαχούνε φωνάζοντας πίσω απο τη μάσκα και με πιάνει θλίψη για την κατάντια.

    11. …..ΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝΕ ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΥΚΗΤΕΣ!!!….ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ….ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΣΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΡΩΝΕ…..ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΛΟΓΟΜΥΓΕΣ!!!!….ΣΟΥ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ!!!…..ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΚΑΙ ΜΠΙΧΛΑ Σ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!….ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ!!!!

    12. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Καμια παραίτηση μόνο σύλληψη για όλους όλοι πρέπει να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη σήμερα πρέπει να γίνουν συλλήψεις όλων πολιτικών και μη

    13. Ζητούν την παραίτηση Μενδώνη !!! ποιοι ? οι καλλιτεχνες !!! εφόσον ολοι αυτοι κατι ήξεραν , γιατί δεν μίλησαν και τα συγκάλυπταν ? βγήκε και εκείνος του Μερα 25 ο Κλέων , και αυτός κάτι ήξερε , ειχε και την βουλευτική ασυλία , αλλα δεν μίλησε ουτε αυτός , κοιτα να δεις που στο τελος θα γίνουμε και υπεράσπιση της Μενδωνη

    Comments are closed.