ΚΥΨΕΛΗ: ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΗΝ 22ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΓΙΑΤΙ… ΔΕΝ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ; ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΣΑΣΤΑΝ;

    Κοινοποίηση:
    δσασδ

    Περιστατικό… περίεργο καλούνται να διαχειριστούν οι ελληνικές αρχές. Ειδικότερα, 50χρονος αλβανικής καταγωγής προχώρησε στην… αρπαγή της 22χρονης κόρης του επειδή η τελευταία διατηρούσε σχέση με 37χρονο τον οποίο δεν ενέκρινε η οικογένειά της.

     Το αδιανόητο αυτό περιστατικό κλήθηκαν να διαχειριστούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στην Κυψέλη.

     Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 50χρονος πατέρας μαζί με τον 21χρονο γιο του, προχώρησαν στην αρπαγή της 22χρονης. Οι δυο άντρες μαζί με έναν φίλο τους, το μεσημέρι της Κυριακής, βγήκαν με αυτοκίνητο στους δρόμους της Κυψέλης και ξεκίνησαν να αναζητούν τη νεαρή.

    Κάποια στιγμή την εντόπισαν ενώ έκανε βόλτα με τον 37χρονη φίλο της και τότε κατέβηκαν από το όχημά τους και με χρήση λεκτικής και σωματικής βίας άρπαξαν την νεαρή γυναίκα.

    Εκτονώνοντας τα βίαια συναισθήματά τους πάνω της, πατέρας και γιος κατευθύνθηκαν προς υπόγειο διαμέρισμα στην Καισαριανή.

    Είχαν φροντίσει να πάρουν το κινητό τηλέφωνο της 22χρονης, για να μην μπορεί να ζητήσει βοήθεια ενώ την κλείδωσαν στον συγκεκριμένο χώρο.

    Πατέρας και αδερφός επιχείρησαν για ώρες να την πείσουν ότι είναι για το καλό της να διαλύσει αυτή τη σχέση, ενώ προσπάθησαν να διασφαλίσουν ότι δεν θα ενημερώσει την Αστυνομία.

    Το συγκεκριμένο σκηνικό διήρκεσε ώρες, μέχρι που το πρωί της Δευτέρας η 22χρονη τους έπεισε ότι πρέπει να πάει τουαλέτα. Επειδή στο συγκεκριμένο χώρο δεν υπήρχε, χτύπησαν το κουδούνι μίας γνωστής τους που διαμένει σε πολύ κοντινή απόσταση για να τους εξυπηρετήσει και κάπως έτσι η νεαρή κοπέλα βρήκε την ευκαιρία να ενημερώσει την Αστυνομία.

    Σε ελάχιστα λεπτά έφτασαν στο σημείο μηχανές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικό της Άμεσης Δράσης, χτύπησαν την πόρτα του υπόγειου διαμερίσματος και όταν τους άνοιξαν την πόρτα αποκαλύφθηκε τι συμβαίνει.

    Όλοι τους οδηγήθηκαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, με την 22χρονη να προβαίνει σε καταγγελία κατά του πατέρα και του αδερφού της, καθώς επίσης και του τρίτου ατόμου. Οι δύο πρώτοι συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της αρπαγής κατά συναυτουργία, ενώ τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. α νταααξξ…αυτοι ειναι στην εποχη του Χοτζα

    2. Αλβανός “ηθικός” μπαμπάς που ήθελε η κόρη του να μη μπλέξει μα καναν αλήτη.Σκέψουν να ταν και κανας Αλβανός ο γκόμενος ε;

    3. Απ’το να γίνει ένα ηλίθιο τσουλί να την κανονίζει ο κάθε τελειωμένος σάπιος καλύτερα στο μπουντρούμι.

    4. Οι Ελληνοφωνες συναπτουν σχεσεις με πακιστανους που το παιζουν και γκομενοι και μαλιστα σε σημειο να βαζουν υπογραφες για μαγαζια στο ονομα τους που ανηκουν στους πακιστανους φυσικα στα οποια το μεγαλο κερδος ερχεται σπο τα λαθραια τσιγαρα, ο συγκεκριμενος αλβανος τουλαχιστον ηξερε με ποιον π@διοταν η κορακλα του.

    5. Θα κλείδωμα τον πατέρα στο υπόγειο…
      Βλαμμένε.

    6. Και μετά κάποιος τυχερός θα την παντρευτεί. Θα πάρει σωστό κορίτσι.

    7. Δεν ασχολουμαι με την κολοφαρα…απελαση σε ολους τους αλβανους απο την χωρα. Αυτό.

    8. Μας τσιτωνεις Χίο αλλά εδώ συμφωνούμε με τον Αλβανικής καταγωγής πατέρα υπό προϋποθέσεις .Ας πουμε αν ο Κύριος ήταν πρεζακι ,η ο γάμιας της γειτονιάς που δεν αφηνη θηλυκή μύγα η αν είναι εγκληματικό στοιχείο η έστω κακή επιρροή για ένα κορίτσι 20 χρονών που έχει όλο το μέλλον μπροστά του πιθανοτατα θα κάναμε το ίδιο πολλοί Έλληνες. Δεν έχουμε πεταξουμενες τις κόρες μας για το κάθε βλάκα που μπορεί να τις βιντεοσκοπησει όπως ο αρβυλας η να τις ωθήσει στη πορνεία όπως ο μπάτσος στη σειρήνα η να έχει ψυχωτικό σύνδρομο και να τις σφάξει όπως ο δολοφόνος της γαρυφαλλιας .Αυτά .

    9. …..αυτα συμβαινουν στους αρβανητογαλατες και στους ισπανογυφτους αλβανους…..οι καυκασιοι αλβανοι και οι λογγοβαρδοι [οπως λεμε λογγο-μπαρμπας..] ειναι και αυτοι βαναυσοι και βαρβαροι .

    10. Γιατι τα ιδια δεν γινοντουσαν πριν 35 ετη με τα ”προξενεια” στο Ελλαδισταν και που γινονται ακομη σε πολλα μερη της πατριδος .Συνηθως ειναι τετοια η ψυχολογικη πιεσις απο την οικογενεια της κοπελας που την αναγκαζουν να πει το ναι ιδιως αμα ειναι και εξαρτωμενη οικονομικα απο δαυτους και δεν εχει βγει στην κοινωνια να διαμορφωσει την ανεξαρτησια της .Και κατα την παραδοπιστη γενικα συνηθεια το ”καλο” παιδι που πανε να της τον φορτωσουν εχει καποια οικονομικη ανεση ασχετα αν ειναι θεοβλακας κοινωνικα ,αξεστος και πανασχημος.Παθων μαθων ….

    11. Μηπως ειναι κανενας γyφτος και γιαυτό δεν τον εγκρίνει ο αλβανος;
      Συμπεθεροι απ τα τίρανα…..

    12. Ειναι τα υπο-προιοντα της πρωτης εισαγωγης “επενδυτων” ,συμφωνα με τις αποψεις του κ. πακη.Εννοειται οτι θα ακολουθησουν και αλλες “συγχρονες” διαδικασιες, γιατι οι ανθρωποι αυτοι προερχονται απο χωρες (Κ.Ασιας,Κ.Αφρικης,…)με υψηλοτατο πολιτιστικο επιπεδο, οι οποιοι ,κατα τον κουλη, θα μας λυσουν και το δημογρφικο προβλημα μας..

    13. Αλβανοι… μαλλον Ελληνας ο γκομενος και δεν τον ηθελαν….

    14. Θα την κουρευα γουλι και περιφορα για δημοσια διαπομπευση…..

    15. μήπως έβγαινε με κάποιο αλβανό ή κανένα φιμέ;

    16. Απάνθρωπο. Όλα λύνονται με σύνεση και διάλογο και όχι με τακτικές ταλιμπαν.

    Comments are closed.