ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΙΔΟΥ ΤΑ “ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ” ΣΑΣ – ΠΩΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΣΤΑ… ΑΖΗΤΗΤΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

    Κοινοποίηση:
    ellinikos-stratos

    Νέες και νέοι που ΓΥΡΝΑΝΕ την πλάτη στις Ένοπλες Δυνάμεις από την μία και από την άλλη στα στρατόπεδα της χώρας ένα προσωπικό που δίνει καθημερινά ΜΑΧΗ επιβίωσης είναι το αποτέλεσμα των προεκλογικών φούμαρων (υποσχέσεων) του 2017.

    Ιδού λοιπόν, σε ένα βιωματικό άρθρο από Στέλεχος των ΕΔ (ο οποίος ήταν και στην συνάντηση του 2017 όταν ο Μητσοτάκης υποσχόταν Δικαιοσύνη και νέα μισθολόγια και κτηγορούσε για κοροίδία τον ΣΥΡΙΖΑ), ένα προς ένα, το τι σημάινει σήμερα η επιλογή να είσαι έτοιμος 24 ώρες το 24ωρο να πεθάνεις για την Ελλάδα…

    Η μεθοδική προσπάθεια της κυβέρνησης της ΝΔ… απέδωσε τελικά.

    Οι άλλοτε περιζήτητες Στρατιωτικές Σχολές πήγαν στα…αζήτητα!!!

    Λίγο με όλο τον θορυβο που σήκωσε και τις εντυπώσεις που δημιούργησε για υποβάθμιση των Υπαξιωματικών με το περίφημο «Σώμα Υπαξιωματικών», λίγο με το δίχως έλεος χώσιμο σε κάθε πιθανό και απίθανο μπαλάκι που το Δημόσιο ήθελε απλά να πετάξει από πάνω του, λίγο με την οικονομική εξαθλίωση (να είναι καλά τα κοινωνικά δίκτυα τώρα όλοι ξέρουν πως από την πρώτη ημέρα στην Σχολή ως την τελευταία ημέρα για την Αποστρατεία ένας Στρατιωτικός θα πληρώνεται σταθερά σημαντικά λιγότερα χρήματα από ότι αν υπηρετούσε στα Σώματα Ασφαλείας) οι νέες και οι νέοι αυτού του τόπου ΓΥΡΝΑΝΕ την ΠΛΑΤΗ στον Στρατό.

    Οι ΆΡΙΣΤΟΙ ακόμα και αν επιλέξουν καριέρα με Στολή θα πάνε στα Σώματα Ασφαλείας και δεν θέλουν να ΜΠΛΕΞΟΥΝ με αυτό που λέγεται στρατιωτικός βίος.

    Ο Γιώργος Θεοδώρου (ΕΣΠΕΗΠ- ΠΟΜΕΝΣ) σε άρθρο του εξηγεί πως αυτή η εξέλιξη αποτελεί την άλλη πλευρά του νομίσματος που ακούει στο όνομα καθημερινότητα των Στρατιωτικών. Μία παρεμβαση που θα έπρεπε να μην χρειάζεται να κάνουν τα ίδια τα Στελέχη επειδή κανονικά θα έπρεπε ο πρώτος που θα είχε προβληματιστεί με αυτή την εξέλιξη να είναι ο ίδιος ο ΥΕΘΑ που όμως τελικά φαίνεται πως εξακολουθεί σταθερά να είναι πολύ μακριά από όσα απασχολούν το προσωπικό.

    Η Πτώση Των Βάσεων Στις Στρατιωτικές Σχολές Δείχνει Και Τα Προβλήματα Των Στρατιωτικών Που Μεγαλώνουν Και Αναζητούν Επιτέλους Λύσεις
    Αρθρο του Τχη (ΠΖ) Γιώργου Θεοδώρου

    Η πτώση των βάσεων στις Στρατιωτικές σχολές το 2022 καθώς και η μεγάλη διαφορά των βάσεων εισαγωγής σε αυτές από τις σχολές των Σωμάτων Ασφαλείας πρέπει να προβληματίσει όλους μας και ειδικά την Ηγεσία .

    Δυστυχώς τα προβλήματα των Στρατιωτικών έχουν μεγαλώσει τα τελευταία χρόνια οι συνθήκες εργασίας δεν έχουν βελτιωθεί ενώ και τα οικονομικά προβλήματα αποτέλεσμα των διαδοχικών μειώσεων των αποδοχών μας την τελευταία δεκαετία έχουν δυσμενείς επιπτώσεις και στον αριθμό των μαθητών που επιλέγουν τις Στρατιωτικές σχολές.

    Να υπενθυμίσω εδώ ότι η ολομέλεια του ΣτΕ έχει γνωμοδοτήσει ότι οι Έλληνες Στρατιωτικοί χρήζουν οι μισθολογικές απολαβές τους να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες και να εκπληρώνονται οι οικονομικές συνθήκες για την αξιοπρεπή τους διαβίωση. Η δικαιοσύνη έχει αποφασίσει πρόσφατα και για την νυχτερινή μας αποζημίωση.

    Τα προβλήματα όμως συνεχίζουν να μεγαλώνουν και αναζητούν επιτέλους λύσεις …

    Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου τα τελευταία χρόνια γίνεται δέκτης μηνυμάτων εκατοντάδων Στρατιωτικών αλλά και μελών των οικογενειών τους για τα χρόνια προβλήματα που τους απασχολούν και το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν οξυνθεί τα οποία παρά την ανάδειξή τους από την Ένωση αλλά και την Ομοσπονδία μας δεν λύθηκαν αλλά δυστυχώς παραμένουν και το 2022 τα οποία είναι ευκαιρία να λυθούν στο προσεχές νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ όποτε αυτό κατατεθεί …..

    Το 40ωρο εφαρμόζεται σε όλους τους εργαζομένους εκτός από τους Στρατιωτικούς.

    Εκατοντάδες ώρες απλήρωτης νυχτερινής εργασίας και χιλιάδες ώρες υπερωριακής εργασίας .Έως πότε;

    Απόφαση του ΣτΕ: Πόσα χρόνια θα περάσουν ακόμη και πόσες Κυβερνήσεις θα συνεχίζουν να μην εκτελούν αποφάσεις του Ανώτατου δικαστηρίου της Χώρας για πλήρη συμμόρφωση σε αυτή ;

    Ασφαλιστικό-(Αναγνώριση χρόνων στο διπλάσιο -Μάχιμη πενταετία): Έως πότε θα πληρώνουμε ασφαλιστικές εισφορές για την αναγνώριση, όταν είναι απλήρωτη πραγματική υπερωριακή εργασία . Αναγνώριση Συντάξιμου Χρόνου Υπηρεσίας (1990-95): Δυνατότητα εξαγοράς με ποσοστό 6,67%.

    Νέο Μισθολόγιο: Η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων έχουν οδηγηθεί σε νέες μειώσεις. Έως πότε θα συνεχίζεται η παραβίαση της απόφασης του ΣτΕ και στο μισθολόγιο; Μισθολογική και Συνταξιοδοτική Αποκατάσταση ΕΜΘ σύμφωνα με την βαθμολογική τους προαγωγή.

    Επίδομα παραμεθορίου: Εως πότε θα το λαμβάνουν μόνο οι μισοί Στρατιωτικοί που υπηρετούν σε παραμεθόριες περιοχές;

    Ημερησία αποζημίωση: Πότε θα γίνει εξίσωση η ημερήσια αποζημίωση με αυτή των υπολοίπων εργαζομένων στο Δημόσιο;

    Συντάξεις Στρατιωτικών: Γιατί δεν υπολογίζεται σαν Ασφαλιστικός -Συντάξιμος χρόνος η υπερωριακή εργασία των Στρατιωτικών σε όλο τον εργάσιμο βίο τους που πολλές φορές υπερβαίνει και το 50% του κανονικού.

    Πρόωρες Αποστρατείες ΕΠ.ΟΠ:Δικαίωμα στην επιλογή παραμονής ή αποστρατείας λόγω καταλήψεως του ηλικιακού ορίου. Η Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία μας οφείλει να δώσει λύσεις στο συγκεκριμένο ζήτημα, όσο και το Υπουργείο Εργασίας και να εφαρμόσουν τους εκάστοτε συνταξιοδοτικούς νόμους που διέπουν τους στρατιωτικούς, προς αποφυγή της μειωμένης συντάξεως ή και ακόμη μη καταβολής αυτής.

    Αμετάθετο με την συμπλήρωση 30 ετών υπηρεσίας: Έως πότε οι οικογένειές μας θα συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται; Μήπως και οι μεταθέσεις θα πρέπει να βγαίνουν και να ανακοινώνονται τον Μάρτιο και όχι ένα μήνα πριν;

    Βαθμολογική αποκατάσταση ΑΣΣΥ καταταγέντων 91-93 και νεότερων.

    Πρόωρη απώλεια συναδέλφων σε μικρή ηλικία: Η Ένωσή μας έχει γίνει αποδέκτης του έντονου προβληματισμού που υπάρχει στο σύνολο των συναδέλφων με την ξαφνική απώλεια αριθμού συναδέλφων που ειδικά τα τελευταία χρόνια έχει αυξητικό ρυθμό στους Στρατιωτικούς και πρέπει άμεσα να διερευνηθούν τα αίτια. Να σημειώσουμε εδώ την διάκριση στους συνάδελφους μας υπηρεσίας γραφείου λόγω ανικανότητας ένεκα παθήματος στην υπηρεσία που καταβάλλεται στο ένστολο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και τις καθυστερήσεις στην προαγωγή των συναδέλφων μας Ελαφράς υπηρεσίας από ΑΣΣΥ που έχουμε αναδείξει με σειρά εγγράφων μας.

    Στρατιωτικά ακίνητα: Πότε θα αλλάξουν τα κριτήρια, ή ανακατανομή τους με βάση την προέλευση και πότε θα γίνει δίκαιη η επιλογή με γνώμονα τα Ε1-Ε9 και εισοδηματικά κριτήρια για την είσοδο σε αυτά; Πότε θα γίνει η σωστή αξιοποίηση τους υπέρ των Ταμείων μας;

    Οι Έλληνες Στρατιωτικοί δεν είναι επαίτες ούτε ζητούν καμία διάκριση εις βάρος των Ελλήνων πολιτών.

    Ζητάμε όμως ισονομία και την άμεση επίλυση των χρόνιων αιτημάτων μας.

    Ήρθε η ώρα για ουσιώδες Μέριμνα Προσωπικού των Στρατιωτικών και για εφαρμογή των Νόμων και σε εμάς και όχι σε επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και ανούσιες φωτογραφίες και για τήρηση των προεκλογικών δεσμεύσεων .

    Προσωπικό με ηθικό είναι το καλύτερο, το πιο δυνατό και αξιόπιστο όπλο.

    Ταγματάρχης (ΠΖ) Γεώργιος Θεοδώρου

    Γεν Γραμματέας Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών

    Πρόεδρος Ένωσης Στρατιωτικών Ηπείρου

    Πηγή: yened.wordpress.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Απλός ναύτης αλλα με βιζμα. Δεν τα λες ολα.
      Εγω υπηρετησα 25 μηνες σε ξηφιοπλοιο και τα είδα όλα.
      Φρικη!!!!!!!

    2. Και αυτα που παιρνετε πολλα ειναι. Οταν βγαινατε 43 χρονων συνταξη με εφαπαξ και 14 μισθους, τι προσφερατε για να εχετε τετοιες απολαβες; Τωρα βγαινετε συνταξη στα 50. Στον ιδιωτικο τομεα στα 67. Κρατος δικαιου, επιβραβευει τους τεμπεληδες. Στα 67 να βγειτε και εσεις συνταξη και να εφαρμοσουμε 40ωρο κτλ. Μονο οτι σας βολευει, συμφεροντολογοι…

    3. Κανε μας τη χαρη ρε παλληκαρακι μου…
      Στρατιωτικοι υπηρχαν ΚΑΠΟΤΕ στην Ελλαδα.
      Αντε να πουμε …με τις μπυροκοιλιες σας και τα μια ντουζονα επιδοματα κοιταζετε να πηγαινεται στα ΚΑΑΥ για παραθερηση και να τη βγαζετε κουτρατζαν κανοντας τους στρατιωτες δουλους των παιδιων και των κυραδων σας!
      Συνταξιουχος 70 χρονων ο αλλος…αποστρατος…στη Λεσχη για φαϊ για να πληρωσει 2,5€ τη μπριζολα!
      Αντε…να μη πω και αλλα…γιατι γινατε κι εσεις πολυ “Δημοσιοι Υπαλληλοι”!

    4. οταν ηταν δημοσιουπαλληλικι ετρεχαν. τωρα που σφιγγουν τα γαλατα τη γυριζουν τη μπιφτεκα. αν γινει καμια επιστρατευση θα ψαχνει ο φλωρος με το κυαλι τους στρατιωτες.

    5. Η λύση είναι να βάλουμε στο στράτευμα Πακιστανούς,Μπαγκλαντεσιανους,Νιγηριανούς,Ινδούς κ φακίρηδες να γελάσουν τα τουρκικά ψάρια στον Βόσπορο.

    6. Η Θράκη χάνετε κύριο Χίο… Ψαχτε να δείτε τι συμβαίνει… Σε μονάδες του στρατού στην Θράκη μας.. Δεν υπάρχουν ελληνόπουλα.. Αυτά είναι τα κατορθώματα των πολιτικών..

    7. 32 μήνες υπηρέτησα πολεμικό ναυτικό.
      Ναυσταθμος Σαλαμινος.
      Απλός ναύτης.
      Χρόνια αξέχαστα.
      Και τι δεν θα εδινα να μπορούσα και τώρα να ξαναπάω..

    8. Μην βριζεται τους στρατιωτικούς. Δεν είναι εύκολη η ζωή τους.Σε όλη τους την καριέρα με την ιδια στολη να βαρανε προσοχες, και μια στην ανατολή και μια στη δυση.Τουλαχιστον μην βαζεται ολους στο ίδιο τσουβάλι.Εαν υπάρχει μια κατηγορία επαγγελματων που αξίζουν να πληρώνονται 100000 τον μήνα αυτοί είναι οι ιπτάμενοι της ΠΑ.
      Ειναι υβρις να πληρώνονται, οσο και ένας απλός πυροσβεστης δηλαδη 1200 τον μήνα.
      Επειδη εχω ανθρωπο δικο μου πυροσβεστη μηλαμε για τους απολυτους τεμπεληδες.
      Και διπλα στο σπίτι του.

      1. Στρατιωτικοί ήταν ο Παπαδόπουλος….αυτά είναι παρτάλια!

    9. Ολο αυτο το αρθρο καμια σχεση δεν εχει με την επικεφαλιδα.
      Παρουσιαζονται τα θελω των υπαξιωματικων και των εμθ.
      Τα χρονια προβληματα δεν ειναι προβληματα αλλα θελω των εκ σμυ και εκ εμθ. Μονο ζητανε. Δεν γινεται να ειστε ισοι με τους αξκους σσε. Δεν γινετε πολυ απλα. Ολοι ζητατε λεφτα και να σας κανουν αξκους
      Και ναι το σωμα υπαξιωματικων πρεπει να υπαρχει για να υπαρχει κ κινητρο ενας υπαξ να κανει καριερα και να μην γλειφει κανεναν

    10. άντε και στράτευση γυναικών σύντομα, για πραγματική ΙΣΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΟΥ..

      ήδη έχουμε αργήσει άλλωστε, δημογραφικά έπρεπε να έχει γίνει χθες..
      κι όσο αργούμε θα χειροτερεύει η κατάσταση.

    11. Η τηρησις του παροντος συνταγματος επαφιεται στον πατριωτισμο των Ελληνων.
      Μονο που δεν υπαρχει πλεον πατριωτισμος.

      1. Ποιος θα πάει να πολεμήσει για αυτό το μπουρδέλο!
        Βάλτε πάνω στην σημαία ένα κόκκινο λαμπάκι να ανάβει τα βράδια!

      2. Και αν είναι κάποιος να πολεμήσει για αυτά τα χώματα πρέπει να σφάξει την μισή Ελλάδα!
        Σιγά για αυτα τα μπουρδέλα μην κάτσει να πολεμήσει!

    12. Ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι, δεν έχουν κανένα μέλλον με μητσοτάκη.

    13. ευχομαι με ολους εσας τους γιωταδες να ειμαι στο ιδιο οριγμα……..

      1. γιατί είσαι μεγάλη κωλόστρα και κάποιος πρέπει να σε σώσει δειλέ.

    14. Στο στρατό πηγαίνουν μόνο για τη βόλεψη και το δημοσιοϋπαλληλίκι…Εάν γίνει κανένας πόλεμος οι μισοί μονιμάδες θα την κοπανήσουν και θα τους ψάχνουν…Όσο για τους απλούς φαντάρους, μόνο Αλβανοί υπάρχουν για να κατατάσσονται και αυτοί πηγαίνουν μόνο για την ελληνοποίηση…Σε περίπτωση πολέμου ο στρατός θα ψάχνει να βρει φαντάρους…

    15. Οι καραβανάδες μια ζωή ζητάνε και γκρινιάζουν. Η τεμπελιά κάνει κακό και σε κάνει γκρινιάρη. Ας πάνε σε εργοστάσια να δουλέψουν να προσφέρουν και κάτι εκτός απο την κατανάλωση των φόρων μας. Δεν τους έχω δει ποτέ να παραπονιούνται για την κατάσταση των εξοπλισμών ειδικά στον ΣΞ για να μην αναφέρω για το Σύνταγμα και τους προδότες που αλωνίζουν. Όταν είναι για λεφτά πρώτοι απο όλους ζητάνε και χορτασμό δεν έχουν. Τον πόλεμο ιστορικά πάντα νικάνε οι εφεδρείες και όχι οι μισθοφόιροι αξιωματικοί και καραβανάδες. Εξαιρώ τους ιπταμένους και μεγάλο μέρος του Π.Ν που είναι σε κρίσιμα πόστα. Δυστχώς στο Σ.Ξ λίγες οι καλές εξαιρέσεις.

      1. Εσύ λεβέντη, τράβα ,που κούφια να είναι η ώρα και να μην γίνει ,να πολεμήσεις με τις εφεδρείες και με τον κληρωτό δόκιμο αξιωματικό ως επικεφαλή . Και αν προλάβεις να βγεις από το στρατόπεδο πάρε τηλ . Τι ακούμε θεέ μου . Επιτέλους βάλτε λίγο τη λογική σας να λειτουργήσει και όχι τη βλακεία σας , Πρώτον όλοι οι στρατιωτικοί δεν είναι ίδιοι ,όπως δεν είναι ίδιοι όλοι οι αγρότες δημόσιοι υπάλληλοι , αστυνομία παπάδες κτλ κτλ άλλη είναι παραγωγικοι άλλοι όχι . 2 Όλοι οι καραβαναδες όπως τους λες είναι παιδιά κάποιον ,μπορεί όχι δικό σου αλλά κάποιου από αυτούς που εσύ μπορεί να θεωρείς παραγωγικούς, άρα κάτι έγινε λάθος και ο υιός βγήκε τεμπέλης όπως λες . Τρίτον αν δεν υπήρχαν οι καραβάνες μαζί με τις εφεδρείες ο φίλος μας ο ερντυ θα ήταν στην ακρόπολη από καιρό . 4 επιτέλους ρε Έλληνα επειδή μας γ….αν τα τελευταία χρόνια οικονομικά και ξεβολευτηκαν οι περισσότεροι αντί να διώξουμε τους τριακόσιους που τα τρώνε χοντρα ασχολούμαστε με το ποιος είναι ποιο παραγωγικός και ποιος περνει δέκα ευρώ ποιο πανω κάτι σαν εμφύλιος. Ξυπνάτε ρεεεεε.

    16. Τίποτα το ιδιαίτερο δεν προσφέρουν ειδικά οι υπαξιωματικοί / καραβανάδες κάθωντε και παίζουνε το π@υλί τους ολη μέρα , ο στρατός ήταν κάποτε τώρα έγιναν όλοι τουςτα γκαρσόνια των λαθροάπλυτων και κάθονται στα τέσσερα

    17. Τα καραβάνια ψόφησαν στη δουλειά και θέλουν και αυξήσεις. Όλη μέρα με ενα φραπέ και ένα στοίχημα στο χέρι. Αναλογικά με τήν μόρφωσή τους είναι οι καλύτερα αμοιβόμενοι δημόσιοι υπάλληλοι.

        1. Είσαι καραβανάς και θίχτηκες; Λες και δεν υπηρετήσαμε, δεν πήγαμε επίστρατοι, δεν έχουμε φίλους και συγγενείς καραβανάδες και δεν ξέρουμε τι γίνεται. Εγώ φίλε μου ζω στον Έβρο και ξέρω πολύ καλά τι γίνεται και όλη η κοινωνία ξέρει πολύ καλά τι γίνεται.

    18. Οι περισσότεροι είναι σαβούρες. Όσο υπηρετούν ζουν παρασιτικά αρμέγοντας τα στρατόπεδα και τους στρατιώτες που τους υπηρετούν ιδιωτικά. ΕΠΟΠ , ΕΠΥ η αποθέωση της αχρηστίλας διορισμένοι από τους βουλευτές. Οι αξιωματικοί έχουν καταντήσει οι σφουγγαρίστρες των πολιτικών. Μόλις αυνταξιοδοτηθούν, μεταμορφώνονται σε Κολοκοτρωναίους.

    19. Η λύση είναι ΜΙΑ!!!! 18ΜΗΝΟ ΤΩΡΑ!! Εμείς όλοι που υπηρετήσαμε 18+ μήνες τι παθαμε μωρέ!!
      Αρε γαμημ΄νο πασοκ με τις τροποοποιησεις σου,
      Στρατός ρε βόδια, η καλύτερη περίοδος για το αγοράκι να γίνει άντρας!!! Ξυπνάτε ωρέ!!!

    20. Η ΑΛΛΙΩΣ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΑΒΑΝΕΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΕΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΠΑΧΙΑ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΑ.

      1. Εσύ παραγωγικέ από ποιον και πόσο πληρώνεσαι για να γράφεις εναντίον των Ελλήνων στρατιωτικών ; Για Εβραιόσκυλο σε κόβο !

        1. Ένας κομπλεξικός άχρηστος, που δεν κατόρθωσε τίποτα στη ζωή του, και τον βολέψανε στο δημόσιο σε μια σκατοθέση ή κανένα αριστερό λοάτκι που δεν τον πηδάνε καλά οι φαντάροι…

    21. Πάνε αστυνομία δε πειράζει και εκτός αυτό γίνονται προσλήψεις επ.οπ

    22. Χειρότεροι τεμπέληδες από τους καραβαναδες κάθε βαθμίδας δεν υπάρχουν…. Εργάζονται με καθαρά δημοσιοπαλληλικο ωράριο, έχουν 45 συνολικά μέρες το χρόνο άδεια κάνοντας κανονικά χρήση και των αργιών, έχουν και οικήματα καταλύματα κατά τις μεταθέσεις τους και τώρα τελευταία μέρα την αποστρατεία τους κι αφού πάρουν κι ένα τρελό πόσο εφάπαξ, όλοι τους δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα, από παροχή υπηρεσιών ασφαλείας ακόμα και σε καράβια μέχρι σύμβουλοι κλπ κλπ…. οπότε αλλού την παραμυθα τους, δεν τους λυπόμαστε….
      Κάθονται όλη μέρα για έναν επικείμενο πόλεμο…ας τους νοικιάζει ρο κράτος, εφόσον κάθονται, για να έχει ενα εισόδημα και να είναι και σε πραγματική εγρήγορση… κουφάλες καραβαναδες

      1. Μετά την αποστρατεία τους δε σου πέφτει λόγος, είναι μάγκες και τους ζητούν, άμα μπορείς κάνε το ίδιο. Εργάζονται επτά με επτά το απόγευμα, τις άδειες τους που τους τις χώσανε μπας και δε μιλήσουνε όταν τους κόβανε μαζικά τους μισθούς δεν τις παίρνουν, διότι δεν προλαβαίνουν να τις πάρουν εξαιτίας του όγκου δουλειάς και των υποχρεώσεων, σε ένα υποστελεχωμένο περιβάλλον. Για να μπορεί ένα αρχίδι σαν και εσένα να τους βρίζει.

    23. ποιοι ακριβώς θεωρούν νόμιμη την κυβέρνηση και την Ελληνική Δημοκρατία και υπακούουν τις διαταγές του πρωθυπουργού και των παρατρεχάμενών του;;;;

    Comments are closed.