ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ, ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΛΕΨΙΜΟ – ΑΥΞΗΣΗ ΜΑΜΟΥΘ ΚΑΤΑ 246% ΣΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΣΚΟΥ! ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΕΗ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ;

    Κοινοποίηση:
    ΚΟΥΛΑ

    Αύξηση-μαμούθ παρουσιάζουν τα δάνεια και οι οφειλές του Κυριάκου Μητσοτάκη, σύμφωνα με τη έρευνα του Vouliwatch για το επίπεδο της οικονομικής κατάστασης των πολιτικών αρχηγών μέσα από τα πόθεν έσχες τους.

    Vouliwatch οφειλές δάνεια

    Αναλυτικά, οι οφειλές και τα δάνεια του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουν αυξηθεί κατά 246,21%. Έτσι, έχουν εκτοξευτεί στο 1.295.928,89 ευρώ από 374.308,82 ευρώ που ήταν.

    Αντίθετα, μηδενικές παραμένουν οι οφειλές του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα, που δεν έχει πάρει κανένα δάνειο.

    Ανάλογη είναι η εικόνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, που δεν έχουν ούτε δάνεια ούτε οφειλές.

    Τέλος, μείωση στις οφειλές και στα δάνειά τους παρουσιάζουν ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, κατά 10,57% και 23,21% αντίστοιχα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Αφού η Ελλάδα στην πλειοψηφία είναι νέα δημοκρατία. Αυτός θα βγει πάλι. Κάνουμε τον σταυρό μας και βοήθεια μας. Γενικά βέβαια όποιος και να βγει πια κάνουμε τον σταυρό μας. Ηγέτες δεν υπάρχουν δυστυχώς. Και όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο. Τρελλοί και παλαβοί μόνο.

    2. “Έτσι, έχουν εκτοξευτεί στο 1.295.928,89 ευρώ από 374.308,82 ευρώ”
      Δηλαδή ο Μητσοτάκης όσο κυβερνούσε δεν πλήρωσε τίποτα και πιθανόν να πήρε και άλλα θαλασσοδάνεια γιατί από 374 χιλιάδες ευρώ σε 1.295.928 τέτοια αύξηση μόνο από τόκους δεν δικαιολογείται.
      Την ίδια στιγμή με νόμο της κυβέρνησης επιτρέπει στα fund’s να κατακτούν σπίτια πολιτών.
      Να τον ξαναψηφίσετε παιδιά, έστω ψηφίστε ένα κόμμα που δεν θα μπει καν στη βουλή ή θα μπει οριακά για να έχει πιθανότητες ο Μητσοτάκης να βγει πρώτος.
      Αποδείξτε σε όλο το πλανήτη πόσο καθυστερημένοι είστε.
      Όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για να κατοχυρώσουμε το brand name του ποιο βλάκα λαού.

      1. Όταν θα συγκυβερνήσουν ομως όλοι μαζί «οι μεγάλοι» ξανά μπες να μας πεις τη γνώμη σου εσυ που είσαι έξυπνος. Να το γράφεις με τρία νι το όνομα σου να ξεχωρίζεις.

    3. Τα προσωπικά χρέη του Μητσοτάκη αυξήθηκαν τα χρέη της ΝΔ αυξήθηκαν επί κυβέρνησης Μητσοτάκη αυξήθηκε κατά 50 δις και το δημόσιο χρέος.
      Ψηφίστε μικρό κόμμα εσείς μπας και βγει δεύτερη τετραετία ο Μιζοτάκης.
      Μυαλό πολτός.

      1. Εσυ θέλεις να ψηφίσουν τσιπρεσκου ε χρυσοψαρο με μικρή μνημη;
        Μυαλο σκατα.

        1. Εσύ ψήφισε Μητσοτάκη να σε διορίσουν σταθμάρχη.
          Έτσι κι αλλιώς όλοι εσείς οι νουδουλαίοι για το ρουσφέτι τους ψηφίζετε.

        2. Ζορίστηκες κομματόσκυλο της Κούλας;
          Δαγκωτό ΣΥΡΙΖΑ.

    4. Πιστευω κατευθυνση θα δωσει ο Ηλιας μεχρι τις εκλογες.ΕΑΝ οχι !!!!

    5. Κανένας δεν γίνεται ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ για το καλό του λαου κ της πατρίδας του.
      Σκοτώνονται για το ποιος θα πρώτο μπει σε ψηφοδέλτια ;; γιατί άραγε…… ;;;
      Γιατί η Μιζα κ η Μασαμπουκα του πολιτικού συστήματος αλλά κ του, €υρωπαϊκού πάει έρχεται, βαλίτσες, διαφθορά χρήμα κτλ.
      Εβαλαν τ κόσμο να κάνει εμβόλια κ αυτοί πήραν την μίζα κ πρώτη κ καλύτερη η ΠΡΟΕΔΡΟΣ €. €.

    6. Αυτός έχει πτυχίο οικονομολόγου; με μέσο το πήρε;

    7. Mακελειο ,ανέβασε φωτο απο την σημερινή περιοδεία του ακατανομαστου στη Ηλεία , 3 κ.ο κούκος ήταν , σκέτη αποτυχία η σημερινή

    8. Προδότης Ελληνοκτονος Κούλης Μητσοτάκης ο άνθρωπος μαζί με την συμμορία του που κατεκαψε την Εύβοια για κερδος και συμφωνίες ενεργειακών πάρκων και τουλάχιστον 150.000 ψήφους τους χάνει από κει και οι ανεμβολιαστοι που είναι πάρα πολλοί μαζί με εμβολιασμενους που παρουσιάζουν προβλήματα υγείας από το πείραμα και Έλληνες που τους εξόντωσε με τα μπόλια και μέσα στα νοσοκομεία ακολουθώντας θανατηφόρα πρωτόκολλα!!! Αν οι εκλογές είναι κανονικές ούτε 5% δεν θα πάρει τώρα αν κλέψει στις εκλογές θα έχει κακό τέλος!!!

    9. ο τσίπρας δε χρειάζεται δάνεια γιατί εισέπραξε μετρητά με την προδοσία της Μακεδονίας. Ο κούλης παίρνει δάνεια για να ξεπλένει τις μίζες. Ο ανδρουλάκης δε χρειάζεται δάνεια γιατί έχει πάμπλουτο πατέρα. Ο φελόπουλος βάζει τους βουλευτές του να ξεπληρώνουν τα δάνειά του. Ο μπαρουφάκης τα έχει όλα έξω και δεν φαίνονται. Τον κουτσούμπα τον ζούνε οι μυστικές υπηρεσίες. Ευτυχώς ο Λιάκος είναι φυλακή και η χώρα δεν κινδυνεύει

    10. Κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος, καταστρέφει, χρεώνει και χρησιμοποιεί ακόμα το πρωθυπουργικό αεροσκάφος…
      Τι ψηφίσατε το 2019 ρε γίδια….

      1. Σαν τί να ψηφίζανε τα γίδια; Μόνο γίδια ψήφισαν

    11. Ο Μητσοτάκης και το κόμμα του που χρεοκόπησε την Ελλάδα και το κόμμα του χρωστάει 400 εκατ ψηφίστηκε από τους χαζούς νεοέλληνες για να τους σώσει.
      Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χρωστάει τίποτα άρα αυτοί αξίζουν ψήφο.

      1. Ακριβώς Πάνο, μιλάμε τον τύπο που πήρε την αρχηγεία της ΝΔ το 2016 με χρέος 220εκ ευρώ και τώρα έχει ξεπεράσει τα 400εκ ευρώ!!!
        Αυτός που κατάντησε έτσι το κόμμα του θα σώσει την οικονομία της χώρας…
        Σε πιο παράλληλο σύμπαν ζείτε όσοι τον υποστηρίζεται;;;

      2. Οι νεοφιλελεδες είναι γνωστό ότι ο παράνομος πλουτισμός είναι η ιδεολογία τους. Τα ζώα που τους ψηφίζουν δεν το καταλαβαίνουν όμως. Γιατί η ΝΔ και γενικά η δεξιά παράταξη από πάντα όση προσφορά και να λένε κάποιοι ότι είχε και όντως έκανε πράγματα εντούτοις είναι μια πολυκατοικία που κάθε όροφος έχει και διαφορετικούς ενοίκους. Τι σχέση έχει ο Αβέρωφ με τον Κούλη. Τουλάχιστον ο ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε τις τράπεζες αλλά κανένας δεν έχασε λεφτά. Τους ομολογιούχους όμως επί ΝΔ -πασοκ τους έκλεψαν τα λεφτά τους. Εγώ πάντως που θα ψήφιζα Ηλία και με απέκλεισαν ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ από οργή να πέσει ο Κούλης.

    12. Δεν μπορει να ειναι τοσο αυτοκτονικος ο λαος και να ξαναεκλεξει τον Κουλη, τον αχρηστο που ενωνει μονο και μονο με το ονομα την κρατικοδιαιτη Ελιτ της χωρας με τα κλεμμενα θαλασσοδανεια.
      Μονο τα δανει α της παρεας του τον νοιαζουν τον Κουλη , ξυπνηστε

    13. Έχεις απόλυτα δίκαιο.Μακρια από ΕΑΝ.Υποπτη η θετική στάση της ΝΔ απέναντι της.Ψηφιζουμε κόμματα που δε διαφημίζεται.Ναι στη ΝΙΚΗ του Νατσιου

      1. ΑΛΛΟΣ΅ΚΑΡΓΚΙΟΖΗΣ Ο ΝΑΤΣΙΟΣ.
        Μονο ΚΙΝΗΜΑ 21 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    14. Ρε ψηφίστε ΚΚΕ για να έχετε καθαρα χέρια και συνείδηση.

    15. Αυτό είναι μικροποσόν για τον Κούλη, για ξεκάρφωμα για να δικαιολογεί τον πολυτελή βίο του.
      Τα 45 ακίνητα που έχει στο όνομα του πως απεκτήθησαν; Από την σκληρή εργασία του πατέρα του που δεν είχε εργαστεί ως δικηγόρος και από το 1946 πολιτευόμενος στην θέση του αποβιώσαντος πατέρα Κυριάκου.
      Οι Μητσοτάκηδες στο εξωτερικό διαθέτουν δις μέρος των οποίων διακινούνται μέσω γνωστών funds.

    16. Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΚΕ .
      ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΙΣΧΥΡΟΣ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ.

    17. Πατριωτες ψηφοφοροι μακριά απο το ΕΑΝ του Κανελλοπουλου.Το στηριζει εμπρακτα ο Καρατζαφυρερ,οπότε καταλαβαινετε.Και φυσικα ποτέ ψηφο στο Σφυριζα εστω και αγανακτησης!!Καλυτερα να ψηφισετε τη “ΝΙΚΗ” του Νατσιού,ή οποιοδηποτε μικρο κόμμα, παρά ΕΑΝ και Τσιπρα…..Γνωμη μου και οποιος θελει την ακολουθει

      1. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ με το ΕΑΝ. Αλλα και ο ΝΑΤΣΙΟΣ βρωμαει.
        ΚΙΝΗΜΑ 21

          1. Είναι Οικουμενιστής Εμβολιολάγνος Μένουμε Εβραιοπέος.

      2. μην ανυσηχεις συμπατριωτη…εχουν γνωσι οι φυλακες…αφου ειχαν βγει τοσο καιρο ολα τα τρολλακια και εδιναν γραμμη για συριζα, τωρα η γραμμη που εχει δοθει και πολυ σωστα ειναι ολοι οι ψηφοφοροι πατριωτες που θα ψηφιζαμε Ηλια παμε ειτε σε ακυρο ειτε σε μικρο κομμα…προσωπικα και εγω αν καταληξω σε μικρο κομμα ειναι η ΝΙΚΗ του Δημητρη Νατσιου….

        1. Αν νομίζετε ότι είναι τυχαίο που κόψανε τον Ηλία και τον Εμφιετζογλου και άφησαν κάποια άγνωστα κόμματα είστε γελασμενοι και δεν ξέρετε τι σημαίνει φαμίλια Μητσοτάκη. Είναι ότι πιο αδίστακτο υπάρχει. Όλα αυτά τα κόμματα θα λειτουργήσουν ως κυματοθραύστης της οργής και ως ελπίδα ότι να έχουμε κάτι να ψηφίσουμε. Αυτά όλα είναι σε ανοιχτή γραμμή με το Μαξίμου είναι το κόλπο και όποιος ψαρωσει. Οι δύο που έκοψαν τους έκαναν ζημιά και δεν υπήρχε περίπτωση να γίνονταν υποχείρια του. Αν στις εκλογές είναι πρώτο κόμμα η ΝΔ δεν θα γίνουν δεύτερες εκλογές ή αν γίνουν με τίποτα δεν θα επιστρέψουν στον Ηλία να συμμετάσχει. Εγώ που ξέρω τη νοοτροπία της φαμίλιας όπως και πολλοί άλλοι για να έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία να συμμετάσχουμε με τον Ηλία με γνώμονα την οργή για αυτό που κανείς άλλος δεν θα έκανε θα ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ γιατί μόνο αν αυτός κερδίσει έχουμε μέλλον ως πατριωτικό κόμμα. Οτιδήποτε άλλο εκτός και απ’το Βελόπουλο αν θέλουν κάποιοι ευνοεί την ΝΔ.

    18. ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΙΣ.

    Comments are closed.