ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΑΙΜΟΝΑ: «ΟΧΙ ΡΕ ΑΥΤΟΝ!!»: ΙΔΟΥ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΩΡΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ!(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    χριστοδουλος

    «Όχι ρε, αυτόν!! Αυτός με τα κηρύγματά του έφερε χιλιάδες ανθρώπους στην Εκκλησία και έσωσε πολλές ψυχές!!»
    (Απόσπασμα από το κήρυγμα του Ηγουμένου της Ι.Μ.Οσίου Δαυίδ Γέροντος Γαβριήλ, μετά την Θεία Λειτουργία, που μεταδόθηκε διαδικτυακώς από το Καθολικό της Μονής, την 28/1/2021).

    Μεταξύ άλλων, στο κήρυγμά του ο Γέροντας Γαβριήλ ανέφερε και το εξής συγκλονιστικό περιστατικό: «…Πολλές ψυχές έσωσε, αγαπητοί μου αδελφοί, και ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, του οποίου το μνημόσυνο τελούμε σήμερα, επί τη συμπληρώσει 13 ετών από της εκδημίας του.

    Έτσι ομολόγησε ο δαίμονας, όταν κάποτε ο άγιος Γέροντας Κύριλλος διάβαζε έναν ταλαιπωρημένο άνθρωπο από δαιμόνια. Εκεί στον Άγιο Χαράλαμπο ήμασταν και επικαλείτο πολλούς Αγίους, μεταξύ των οποίων πήγε ν’ αναφέρει τον Άγιο Χριστόδουλο τον εν Πάτμω, εννοούσε..

    Με το που αναφέρει την λέξη “Χριστοδούλου…”, ωρύεται το δαιμόνιο και φωνάζει: “Όχι ρε, αυτόν!! Αυτός με τα κηρύγματά του έφερε χιλιάδες ανθρώπους στην Εκκλησία και έσωσε πολλές ψυχές!!”».


    ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ • Ὑπὲρ πίστεως καὶ πατρίδος

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Είσαι πολύ βαρεμένος μεγάλε. Να το δεις και γρήγορα.

    2. Ζητω η ορθοδοξια ζητω η Ελλας Ελληνες μη πσραδινεστε στην νεα ταξη πραγματων γυριστε στην οικγενεια καιστην εκκλησια ευλογειται

    3. Περίμενα εγώ να ακούσω το δαιμόνιο με υπερφυσική φωνή και αντί για αυτό είδα ένα μλκα να λέει παραμύθια.

      1. Βουλώσε μωρη σταραπου βρωμιαρη

    4. Εχουμε την ‘εξυπναδα’ να αποκαλουμε “Εθναρχες” ανθρωπους που δεν αξιζουν τον τιτλο αυτον ( Καραμανλης, Μακαριος κλπ), ενω αλλοι, αξια τεκνα της Πατριδας μας δεν αναφερονται σχεδον καθολου κι εχουν μπει στο περιθωριο της ιστοριας ( Χριστοδουλος, Καποδιστριας, Γριβας Διγενης κλπ).

      Δυστυχως αυτοι ειμαστε!….

    5. ΗΓΕΤΗΣ με κεφαλαία ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!!!!

    6. και πως ξερετε οτι δεν εννοουσε τον Χριστοδουλο Ξηρο?

      1. Επειδη αν ηταν για τον ξηρο το δαιμονιο θα ελεγε απλυτο

      2. Τι δουλειά έχει ο βρωμιάρης άπλυτος

    7. Αγιε Χριστόδουλε μην εγκαταλείπεις τον Ελληνικό λαό που τόσο αγάπησες!!

    8. Α ρε αλισμόνητε, αξιοσέβαστε και μακαριστέ Χριστόδουλε. Δεν μας σκέφτηκες εμάς και έφυγες. Στη θέση σου τώρα όλοι γλύφτες του συστήματος και οπισθόδουλοι. Πού είσαι Χριστόδουλε μου. Γιατί μας εγκατέλειψες? Γύρισε πίσω.

    9. Ένας και μοναδικός. Δεν υπάρχει άλλος σαν αυτόν. Τον φάγαν άδικα τα πιόνια της νέας τάξης πραγμάτων. Αγαπούσε και νοιαζόταν πραγματικά για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Αν γινόταν πρωθυπουργός της χώρας, η Ελλάδα δεν θα ήταν σε αυτά τα χάλια που είναι τώρα.

    10. Τώρα τα δαιμόνια συνεργάζονται άψογα με κάποιους από τους ιεράρχες της εκκλησίας μας και με τους πολιτικούς αρχηγούς..

    11. Εθναρχης πραγματικός αδέρφια! είχα την τιμή να τον γνωρίσω στα φοιτητικά μου χρόνια κ οι μνήμες είναι αλησμονητες. Λείπει απ το προσκήνιο αλλά τον φάγανε σκόπιμα διότι ξέρανε τι έρχεται….. Αθάνατος!!!!!!!!!

    12. Ο δεύτερος μεγάλος ΕΘΝΑΡΧΗΣ μετά τόν Ιωάννη Καποδίστρια.Τόν δολόφόνησαν διότι αγαπούσε τήν Ελλάδα καί τούς Ελληνες.Είχε προβλέψει τί θά συμβεί στήν Ελλάδα καί τόν κίνδυνο από τόν σιωνισμό καί τήν νέα τάξη πραγμάτων πού θέλει νά καταστρέψει τήν χώρα μας.
      Μακαριστός Χριστόδουλος.
      “Ισως νά αλλάξουν καί τήν σημαία μας επειδή έχει στόν σταυρό επάνω.Βλέπουν τόν σταυρό καί
      ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΝΤΑΙ
      Γιάννης Λάκων

    13. Την προδοσία πολλοί ηγάπησαν, τον προδότη ουδείς….!

    14. ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΟΣ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ! ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΦΑΡΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ, ΓΕΛΟΙΟ, ΑΠΙΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ, ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ.

    15. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝΕ ΔΕΜΑΤΑ ΜΕ ΣΑΝΟ , ΤΡΙΦΥΛΛΗ , ΒΙΚΟ , κ.λ.π. ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠ’ ΟΤΙ
      ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΟΒΟΥΛΑ , ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΤΥΦΛΑ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ , ΜΠΡΑΒΟ !!

    Comments are closed.