ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ! Η ΜΙCROSOFT ΦΤΙΑΧΝΕΙ KENTΡO-“ΦΩΛΙΑ” ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – Η ΕΤΑΙΡΕΙA ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ Ο “ΨΥΧΑΚΙΑΣ” ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ, ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΙ; (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    m3

    Η εταιρεία σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα κέντρο ανάπτυξης RPA (Robotic Process Automation) – Η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω του Bloomberg – «Σήμα αισιοδοξίας οι επενδύσεις εν μέσω πανδημίας», τόνισε ο πρωθυπουργός

    Με τους ιδρυτές ελληνικών επιχειρήσεων τεχνολογίας που προσέλκυσαν ξένες επενδύσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας, καθώς επίσης και με τους εκπροσώπους των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών που τις εμπιστεύτηκαν, δίνοντας παράλληλα ψήφο εμπιστοσύνης στη χώρα μας, συζήτησε μέσω τηλεδιάσκεψης το απόγευμα της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε επιτυχίες – ορόσημο για την εξέλιξη της υψηλής τεχνολογίας στην χώρα μας τις πρόσφατες ανακοινώσεις εξαγορών δυο ελληνικών εταιριών, της Softomotive και της Think Silicon από δύο κορυφαίες παγκόσμιες επιχειρήσεις, την Microsoft και την Applied Material αντίστοιχα. Οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν, ανήκουν στο δίκτυο του οργανισμού υποστήριξης επιχειρηματικότητας Endeavor Greece.

    Ο εκπρόσωπος της Microsoft, Charles Lamanna, δήλωσε ότι η εταιρεία σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα κέντρο ανάπτυξης RPA (Robotic Process Automation) στην Ελλάδα. Όντας το πρώτο κέντρο της Microsoft σε επίπεδο Έρευνας και Ανάπτυξης στη χώρα θα ενισχύσει περαιτέρω τον αντίκτυπο της εξαγοράς στην τοπική οικονομία.

    Η είδηση μάλιστα ότι γίνεται μια τέτοια επένδυση εν μέσω πανδημίας κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω του Bloomberg.  

    MHTSOTAKIS_2

     

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επαίνεσε το γεγονός πως δύο όμιλοι παγκόσμιας κλίμακας βρήκαν στην Ελλάδα την τεχνολογία που αναζητούν συστηματικά σε όλο τον κόσμο ενώ απέδωσε τα εύσημα και στην εταιρεία DeepSea που κατάφερε να αντλήσει 3 εκατομμύρια ευρώ από το αγγλικό επενδυτικό σχήμα ETF Partners. Πρόκειται για την πρώτη ελληνική εταιρία που καταφέρνει να πείσει ένα ισχυρό fund του εξωτερικού να επενδύσει χρήματα στην χώρα μας, εν μέσω της πανδημίας.

    MHTSOTAKIS_4

    Κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση ο πρωθυπουργός ανέφερε:

    «Λαμβάνω μέρος σε αυτή τη συζήτηση με μεγάλη χαρά. Όταν διάβασα στις ειδήσεις για αυτές τις επενδύσεις, πραγματικά ενθουσιάστηκα, διότι πιστεύω ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικά θετικό μήνυμα: σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τη χώρα, νεοφυείς επιχειρήσεις που δημιουργήθηκαν στην Ελλάδα από ταλαντούχους ανθρώπους κατάφεραν να προσελκύσουν ξένα κεφάλαια.

    Πρόκειται για μια πραγματικά άριστη εξέλιξη, η οποία, μάλιστα, προέκυψε στη διάρκεια μιας πολύ δύσκολης περιόδου για τη χώρα. Πιστεύω, όμως, ότι επίσης καταδεικνύει το γεγονός ότι μπορούμε να κάνουμε τόσα πολλά περισσότερα πράγματα για να στηρίξουμε το περιβάλλον των νεοφυών μας επιχειρήσεων αλλά και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις που θα προσελκύσουν στη χώρα περισσότερα κεφάλαια, θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και θα αναδείξουν περισσότερο το οικοσύστημα των ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων στο εξωτερικό.

    Διότι, πιστεύω, ότι στο οικοσύστημα αυτό της χώρας μας γίνονται πολλά σημαντικά βήματα που δεν είναι πάντα άμεσα ορατά. Στη διάρκεια της κρίσης, υπήρξαν ορισμένες ιστορίες επιτυχίας, αλλά έχω την αίσθηση ότι η τάση αυτή αποκτά πλέον ανοδικά χαρακτηριστικά. Φυσικά, όσα περισσότερα κεφάλαια προσελκύουν αυτές οι επιχειρήσεις τόσο πιο γνωστές γίνονται αυτές οι ιστορίες επιτυχίας και τόσο περισσότερα κίνητρα θα έχουν οι νέοι για να στραφούν περισσότερο στην επιχειρηματικότητα. Φυσικά προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να στηρίξουμε το οικοσύστημα της επιχειρηματικότητας, παρέχοντας περισσότερες φορολογικές ελαφρύνσεις για επενδύσεις σε Έρευνα και Τεχνολογική Ανάπτυξη και ένα πλαίσιο για την καλύτερη φορολογική αντιμετώπιση των δικαιωμάτων προαίρεσης για την αγορά μετοχών (stock options).

    Ταυτόχρονα, το μάθημα των βασικών αρχών επιχειρηματικότητας θα εισαχθεί για πρώτη φορά στα σχολεία. Θα έλεγα ότι πραγματικά κάτι αλλάζει στη νοοτροπία της ελληνικής κοινωνίας απέναντι στην επιχειρηματικότητα. Καθώς, λοιπόν, κι εγώ προέρχομαι από τον χώρο των επιχειρηματικών κεφαλαίων, έχοντας εργαστεί επτά χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο και μάλιστα σε μια εποχή που ήταν δύσκολο να εδραιωθεί ένα περιβάλλον αύξησης τέτοιων επενδύσεων, χαίρομαι ιδιαίτερα για όσα συμβαίνουν σε αυτόν το τομέα».

    «Σήμα αισιοδοξίας οι επενδύσεις εν μέσω πανδημίας»

    MHTSOTAKIS

    «Θα ήθελα να απευθυνθώ στις εταιρείες που ήδη λειτουργούν στην Ελλάδα και να τις συγχαρώ», ανέφερε στη συνέχεια της συζήτησης ο πρωθυπουργός. «Είναι πάντα πολύ ευχάριστο να διαπιστώνετε ότι οι έως τώρα προσπάθειές σας μπορούν να σας οδηγήσουν στο επόμενο βήμα, για παράδειγμα, στην εξαγορά από μια μεγάλη εταιρεία ή σε μια σημαντική επένδυση από εταιρεία επενδύσεων επιχειρηματικών κεφαλαίων. Καταβάλατε μεγάλες προσπάθειες και εργαστήκατε σκληρά σε πολύ δύσκολες εποχές. Το γεγονός ότι οι συναλλαγές αυτές έλαβαν χώρα κατά τους τελευταίους μήνες, στέλνει ένα σήμα ακόμη μεγαλύτερης αισιοδοξίας», πρόσθεσε.

    «Ο στόχος είναι πάντα η δημιουργία νέων, ποιοτικών θέσεων εργασίας»

    Παράλληλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε το μήνυμά του και προς τους εκπροσώπους των μεγάλων εταιρειών τεχνολογία που ήταν παρόντες στην τηλεδιάσκεψη: «Απευθυνόμενος όμως και στους εκπροσώπους των μεγάλων εταιρειών τεχνολογίας, τους απευθύνω έκκληση να διαδώσουν το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα που πρέπει να βρίσκεται στο πεδίο ενδιαφέροντος των εταιρειών του κλάδου τους. Διαθέτει πολιτική σταθερότητα, ταλαντούχους ανθρώπους, το κατάλληλο ανθρώπινο κεφάλαιο, καθώς και μια κυβέρνηση που θεωρώ ότι αντιλαμβάνεται τι πρέπει να κάνει για να στηρίξει τις εταιρείες υψηλής τεχνολογίας που αναπτύσσονται ταχύτατα. Πιστεύω, λοιπόν, ότι η καλύτερη εμπειρία από τη χώρα μας που μπορείτε να διαδώσετε είναι ακριβώς η εμπειρία για την οποία μας μιλήσατε σήμερα, η οποία, μάλιστα, αποτελεί και ένα πάρα πολύ ενθαρρυντικό μήνυμα. Ελπίζουμε ότι θα δούμε και άλλες ελληνικές επιχειρήσεις να αναπτύσσονται και να προσελκύουν το ενδιαφέρον από το εξωτερικό. Ο στόχος είναι πάντα να δημιουργούμε όσο το δυνατόν περισσότερες νέες και ποιοτικές θέσεις εργασίας στην Ελλάδα και να φροντίζουμε ώστε οι ελληνικές επιχειρήσεις να μας κάνουν υπερήφανους, κάνοντας αισθητή την παρουσία τους στον διεθνή τεχνολογικό τομέα».

    Στην τηλεδιάσκεψη από πλευράς κυβέρνησης έλαβαν μέρος ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, αρμόδιος για τις Δημόσιες Επενδύσεις και το Εταιρικό Σύμφωνο για το πλαίσιο Ανάπτυξης, Γιάννης Τσακίρης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, αρμόδιος για την Έρευνα και Τεχνολογία, Χρίστος Δήμας, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για τον συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Άκης Σκέρτσος και ο Προϊστάμενος του Οικονομικού Γραφείου της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης.

    Από πλευράς των εταιρειών συμμετείχαν ο κ. Μάριος Σταυρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Softomotive – εταιρεία λογισμικού που ειδικεύεται στη Ρομποτική Αυτοματοποίηση Διεργασιών (ΡΑΔ), ο κ. Αργύρης Κανίνης, Πρόεδρος και συνιδρυτής της Softomotive, ο κ. Γιώργος Σιδηρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Think Silicon – εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των ημιαγωγών, ο κ. Gary Dickerson, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Applied Materials, από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας υλικών στον κόσμο, ο κ. Κώστας Μάλλιος, Εταιρικός αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Applied Materials, ο κ. Roberto Coustas, Διευθύνων Σύμβουλος της DeepSea – startup εταιρεία λογισμικού τεχνητής νοημοσύνης, ο κ. Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος, Συνιδρυτής και Διευθυντής Τεχνολογίας της DeepSea, ο κ. Rob Genieser, Διευθύνων εταίρος της ETF Partners – αγγλικός επενδυτικός οργανισμός, ο κ. Charles Lamanna, Εταιρικός αντιπρόεδρος του Low code application platform της Microsoft, κολοσσός της παγκόσμιας αγοράς ψηφιακών τεχνολογιών και ο κ. Παναγιώτης Καραμπίνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Endeavor Greece, o οποίος συντόνισε τη συζήτηση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΗΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΥΣ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΗΜΗΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΒΡΕΧΕΙ ΑΣΕ ΤΟ ΜΠΙΛΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΘΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΙΑ ΧΡΙΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΛΟΥΝ Ο ΜΠΙΛΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΕΣ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΗ ΕΜΑΣ ΕΔΩ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ ΕΔΩ ΔΙΝΕΤΕ ΔΑΝΕΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ …….ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΩΤΑΩ ΘΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΟΤΕ …………….ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΑΡΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΑΣ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ 10.000….ΕΥΡΩ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΕΠΕΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ ΕΦΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ……………………………ΟΛΑ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΨΕΜΜΑ ΕΤΣΙ ΥΑ ΠΟΡΕΥΕΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΗ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ………………….

    2. Η Microsoft δεν ανήκει στον Bill gates εδώ και χρόνια. Επίσης ανόητοι η Microsoft έχει ήδη γραφεία στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες. Τόσο βλάκας είσαι.

      ΥΓ: ο Bill gates δεν ανέφερε ποτέ εμβόλια. Ανέφερε μπογιά για τις χώρες της Αφρικής η οποία να είναι ανίχνευσιμη με UV light όπως έχουν και σε νυχτερινά μαγαζιά. Μόνο για όσους είναι αποδεδειγμένα μολυσμένοι. Όλα τα αλλά που λες Χίο είναι κουταμάρες. Είσαι ψεύτης και ξεφτίλας ή χαζός και πολύ κακός δημοσιογράφος που δεν κάνει καμμία έρευνα.. ή και όλα μαζί

    3. Και καπως ετσι παταει ο πορτιερης τα ποδια του στην Ελλας. Ετσι θα φερουν και τα ερπετα και ουτε θα μιλησουμε.
      Μα δε θελουμε νεες θεσεις εργασιας και επιχειρηματικοτητα ,τη στιγμη που υπαρχουν τοσοι αλλοδαπαροι λαθραιοι στις ηδη υπαρχουσες και τη στιγμη που ο μισθος ειναι εξευτελιστικος. Το πε 500 φορες νεες θεσεις και επιχειρηματικοτητα.
      Τη τελευταια 15ετια δεν ειναι σε εξαρση οι επιχειρησεις με συστημα πυραμιδας; Αυτο το μελλον βλεπει για ολη τη χωρα;

    4. συνωμοσιολόγοι εισαστε τα μεγαλυτερα καρκινωματα τις κοινωνιας.

      1. Και εσύ ο μεγαλύτερος Γιδοραγιάς που πέρασε απ’ την Ελλάδα

    5. O XITLER ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , & ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΗ ΑΥΤΟΣ , ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΗ & Η ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ , ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ & ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ,
      ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΓΕ

    6. Μη φάτε, έχουμε γλάρο. Η έδρα της μιας είναι στην Αγγλία και η άλλη έχει εγκαταστάσεις σε Καναδα, ΗΠΑ κλπ. Εξαγορά γίνεται και ο ιδρυτής είναι Έλληνας. Απλά ρίχνουν παραμύθι γιατί καταργούν τον ελληνικό άνθρακα για να βάλουν την πράσινη ανάπτυξη του Σόρος και των Γερμανών με ανεμογγενήτριες κλπ που καταστρέφουν το φυσικό τοπίο και δεν προσφέρουν σοβαρή ενέργεια. Να κονομήσουν και οι Γερμανοί γιατί τους ξέμεινε στοκ απο την αποτυχημένη αυτή τεχνολογία.

    7. ΘΈΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ, ΚΡΕΜΑΣΜΈΝΟΥ ΑΝΟΠΟΔΑ.
      ΌΛΟΥΣ…..

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    8. αμορφωτα ζωα και καραγκιοζηδες θελετε δεν θελετε , επενδυσεις θα γινουν..Χιο , θα το περασεις το σχολιο ?

      1. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΣΙΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝΕ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ … Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΗ , ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ….

    9. Μας κατάλαβε ο μπάσταρδος γιατί είμαστε οι μόνοι που αντισταθήκαμε έστω και χωρίς δυνατή φωνή και μας καταδικάζει ο κερατάς ο διάολος ο ίδιος να δεχτούμε πρώτη το barcode και να έχουμε απ’ τους πρώτους το ID μας
      Δεν θα είμαστε πλέον άνθρωποι αλλά προϊόντα καταδικασμένα
      Όλα αυτά ειπώθηκαν χιλιάδες χιλιάδων χρόνια πίσω όταν κάνεις δεν ήξερε τι εστί και αν υπάρχει τσιπάκι μαρκάρισμα ..ξανθό γένος …κλπ..
      Τώρα εσείς που μας καταδικάζετε αιωνίως και στην ζωή και πιο πολύ στην άλλη ζωή να πάτε να σφαχτείτε και δρόμο απ’ την Ελλάδα δεν θα γίνεται Έλληνες ποτέ ούτε είστε εσείς που ψηφίσατε αυτά τα χάλια!

    10. Μελέτησαν καλά που υπάρχουν οι ποιο ηλίθιοι,μαλάκες κυβερνώντες? Στην Ελλάδα αποφάσισαν εδώ να έρθουν με πειραματόζωα τους ραγιάδες Ελληνες. Ολα εδώ ξεκινάνε και εδώ μένουν…..από την μαλακία και την ηλιθιότητα που μας δέρνει,σαν λαός….

    11. Απο τους αφορισμενους δεν θα απαλαγουμε ευκολα
      εχουντην αξιοση και να μας κηβερνουν τα ρεταλια

    12. Απο αφορισμενους τι περιμενεις.
      Επρεπε ο Αμβροσιος να αφοριζε και τη μασονια
      για να ησυχασουμε σαπ ολους τους αφορισμενους
      που θελουν και πολιτικη εξουσια

    13. Λοιπόν έχουμε και λέμε. Σε ένα άρθρο για μια πιθανή επένδυση της Microsoft στην Ελλάδα τα σχόλια έχουν να κάνουν με την Tesla, Hp που μας κορόιδεψαν όλοι και δεν ήρθαν, τον Αλογοσκούφη και τα Linux στο δημόσιο, τα ριγανάτα chips, τους υπερεργολάβους της ψηφιακής μεταρρύθμισης και τους επενδυτές που στέλνει ο Σουλτάνος, με τους δημοσίους υπαλλήλους, τις αντινεοταξικές και αντιεπενδυτικές μας ιδεοληψίες, τα σπασμένα παράθυρα και τα εμβόλια του πάτου, την πτώχευση ή κατάσχεση των χρημάτων του Μπιλ, την συνομιλία του Μητσοτάκη με τον Πάππα της Ρώμης που πιθανόν να έχει πεθάνει και αντί gia τον Πάππα μας προέκυψε ο Μπιλ, την ανακύκλωση της ΕΕ…..κτλ….κτλ…..Κύριοι και κυρίες σχολιαστές….Τελικά δεν χρειάζεται ούτε να σας ψεκάσουν , αλλά ούτε και να σας εμβολιάσουν. Είστε ήδη αυτο-ψεκασμένοι και οποιοδήποτε εμβόλιο του Μπιλ ή άλλου δεν σας πιάνει στον αιώνα τον άπαντα.

      1. Ψεκασμένος ή ταισμένο κομματόσκυλο είναι όποιος πιστεύει πως θα γίνει επένδυση στην Ελλάδα επειδή εξαγοράστηκε μια εταιρεία στην Αγγλία. Αλλού τα παραμύθια. Για τον ελληνικό άνθρακα που καταργείτε για να κονομήσουν οι Γερμανοί με τις άχρηστες και καταστροφικές για χλωρίδα και πανίδα ανεμογγενήτριες να πείτε.

    14. Άντε επιτέλους να μας τσιπάρουν μήπως και ψηφίσουμε επιτέλους Κασιδιάρη και σωθούμε γιατί χωρίς τσιπάρισμα ψηφίζουμε προδότες και ανθέλληνες τόσες δεκαετίες….

    15. Τώρα ησυχάσαμε ! Γι΄ αυτό χρειάζονται οι κεραίες 5G !

      1. Για εξηγησε μου ρε Θαλη τι σχεση εχουν οι κεραιες με τα τσιπακια; επισης πες μου για ποιον λογο να μας τσιπαρουν αφου εδώ και χρονια κανουν ότι θελουν και δεν υπαρχει αντιδραση από τον κλασικο Ελληναρα ,παρα μονο πληκτρολογικες μαγκιες και κλανιες. Προσφατα μας κλειδωσαν μεσα με την προφαση του κορωνο’ι’ου χωρις να ειμαστε τσιπαρισμενοι και χωρις κεραιες,πεταμενα λεφτα δεν θα ηταν;

        1. Το “τσιπάκι”, Ιστορικέ μου, δεν είναι πλακέτα να την πάρεις στην πλάτη, μιλάμε για nano ! Μπαίνει με εμβολιάκι που ο κόσμος δεν θέλει να κάνει. Βγάζουμε στον δρόμο έναν ιό, πανεύκολο, κυρήσσουμε πανδημία, βγάζουμε και Νόμο περί υποχρεωτικού εμβολιασμού λόγω πανδημίας και κάνουμε το κοκτέιλ στα κακά παιδιά. Ναι αλλά το τσιπάκι θέλει και κεραιούλες και δορυφοράκια, για να ενημερώνεται το “Κέντρο”.

          1. Μιλα πιο συγκεκριμένα ,αυτά τα λεει και η κυρα Τασουλα στην γειτονια μου,το εχεις σπουδασει το πραγμα η βλέπεις πολύ βελοπουλο; πεταμενα λεφτα είναι αφου σε ελεγχουν και σου κανουν ότι θελουν εδώ και χρονια κυριε μου και δεν αντιδράς . Να κανουν τετοια τεραστια επενδυση για να ελεγχουν τον ελληνα μωρε; 400 χρονια ηταν ο ελληνας σκλαβωμένος στον τουρκο δεν σου λεει αυτό κατι;;;;

            1. Δεν έχω ούτε καλώδιο τηλεόρασης οπότε δεν βλέπω κανέναν. Αν τέλειωσες νηπιαγωγείο πρέπει να σου πάρουν πίσω το δίπλωμα. Αντε γεια .

    16. να που θα πάνε ξανά τα λεφτά της ΕΕ ανακύκλωση

    17. είναι κακό να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας τα εμβόλια; όσα πιο πολλά εμβόλια γίνονται τόσο μεγαλύτερο το όφελος για την οικονομία.

    18. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ BILL GATES , ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ … ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ….. ΕΛΕΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ , ΑΠΛΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ …..

    19. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΩ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ BILL GATES ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΣΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ , ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΤΩΧΟΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΨΑΞΕΤΕ ΣΤΟΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΕ …..

      1. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ , ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ & ΤΟΝ ΤΣΟΝΣΟΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΡΑΤΙΣΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟ & ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΛΛΗ

    20. Να τα βαλουν στον πατο τους τα εμβολια

      1. δεν θελουμε επενδυσεις
        προτιμουμε να μαστε τα γκαρσονια της ευρωπης οι αντρες και οι ελληνιδες στο κλαρι
        Καμμια νεα επενδυση προτυπο μας η β κορεα
        Για χωραφια δεν λεω ολα και ολα εκει εχουμε τα αλβανα

        1. κατοικουν ‘μεγαλα μυαλα’ στην ελλαδα πλεον; ολοι δε φυγαν;,,,..
          ποσο μαλλον ελληνες στην αθηνα;…………………
          αν ειναι τις φερουν για τους πακιστανομωαμεθανους της πλατ.ομονοιας να τις φερουν……………
          εσυ παντως…..δε το κοβω να πας………..μη κλαιγεσαι

    21. ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ, ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ , ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ], ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ.
      Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΑΝ ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ. ΤΑ ΣΥΜΦΑΙΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ. ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΑΤΖΕΝΤΑ.

    22. οξω οι επενδυσεις μονο δημοσιο ολοι δημ υπαλληλοι

      1. Και αυτοί δημόσιοι υπάλληλοι είναι, πάντα έρχονται αφού διασφαλίσουν συνεργασία με την κυβέρνηση.

        1. η προφανως δεν εΧεις σπουδασει πληροφορικη να σε ενδιαφερει τετοιο κεντρο ε

    23. Μυρίστηκαν το χρήμα της ψηφιακής διακυβέρνησης και ήλθαν, να βουτήξουν θέλουν. Οι υπεργολάβοι τους βρίσκονται στην Κίνα και για το λογισμικό στην Ινδία. Εδώ, κάτι άκουσαν για τα 32 δις € του προγράμματος διάσωσης. Έτσι, μας ήλθαν. Οι συγκεκριμένοι, συνεργάζονται πάντα με τις κυβερνήσεις, τις οποίες χειρίζονται άψογα. Να μας ζήσουν οι επενδυτές, αυτοί είναι χειρότεροι απο αυτούς που στέλνει ο σουλτάνος.

    24. Τι σας κάνει εντύπωση; Επί εποχής Αλογοσκούφη δεν έπεσαν οι υπογραφές για χρήση των Windows σε ΌΛΟ τον δημόσιο τομέα;

      Σε εποχή που όλη η Ευρώπη – με πρώτη την Γερμανία- άλλαζε στο ΔΩΡΕΑΝ Linux λόγω κόστους αλλά και ασφάλειας ώστε να αποδεσμευτεί από τον αμερικάνικο παράγοντα.

      ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ…

      1. Έχεις δίκιο σε αυτό που γράφεις αλλά υπάρχει μία ΜΕΓΑΛΗ διαφορά. Ξέρεις πολλούς δημοσίους κοπρίτες που στην Ελλάδα θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν Linux; Γιατί όσοι από αυτούς χειρίζονται υπολογιστές 5-10 πράγματα από Windows ξέρουν. Και μην μου πεις για “εκπαίδευση” γιατί εδώ γελάμε.

    25. ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ… ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΦΕΡΝΑΝ ΤΗΝ TESLA, HP ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.

    Comments are closed.