ΚΡΥΒΟΥΝ ΝΕΚΡΟΥΣ; ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ “ΞΕΒΡΑΣΜΕΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ”. ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟ ΣΧΙΝΙΑ. ΣΤΟΥΣ 89 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ. ΥΠΕΚΥΨΕ 55ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ

    Κοινοποίηση:
    mati-thalassa

    Συνεχίζονται οι μαρτυρίες πολιτών για “ξεβρασμένα πτώματα που δεν ανακοινώνονται από τις αρχές και δεν οφείλονται σε πνιγμούς ή άλλα παθολογικά αίτια στις παραλίες” αλλά στην καταστροφική συμφορά στο Μάτι και την καταραμένη παραλία, σύμφωνα με χθεσινοβραδυνές αναφορές στον υπεύθυνο βάρδιας του αστυνομικού ρεπορτάζ του makeleio.gr.

    Kατά τις ίδιες μαρτυρίες, δύο ανθρώπινοι σοροί εντοπίστηκαν από πολίτες στην περιοχή πλησίον της παραλίας στο Δασκαλειό της Κερατέας ενώ ένας ακόμα νεκρός εντοπίστηκε στην περιοχή του Σχινιά. “Δεν έχουν γίνει γνωστά τα περιστατικά αλλά έτσι δυστυχώς είναι τα πράγματα”, αναφέρουν οι ίδιες καταγγελίες που προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί ούτε και επιβεβαιωθεί από τις αστυνομικές και λιμενικές αρχές.

    Εν τω μεταξύ, μεγαλώνει συνεχώς ο μακρόσυρτος και μακάβριος κατάλογος των θυμάτων από τη φωτιά στο Μάτι καθώς το βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό ότι κατέληξε μια εγκαυματίας ηλικίας 55 ετών.

    Η άτυχη γυναίκα νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού.

    Με τον θάνατο της 55χρονης τα θύματα ανέρχονται πλέον σε 89.

    87 σύμφωνα με τον τελευταίο ανακοινωμένο απολογισμό της Πυροσβεστικής και μια, η άτυχη Μαργαρίτα, η μητέρα του βρέφους που άφησε την τελευταία της πνοή την Παρασκευή.

    Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Πυροσβεστική δύο από τα θύματα, δεν είναι δυνατό να ταυτοποιηθούν, καθώς δεν έχουν αναζητηθεί από τους συγγενείς τους, ώστε να γίνει η διαδικασία της αναγνώρισής τους μέσω DNA.

    Στους νεκρούς περιλαμβάνονται, κατά την ίδια ανακοίνωση, και τέσσερα άτομα που υπέκυψαν στα νοσοκομεία όπου είχαν διακομιοσθεί, ενώ αγνοούμενο παραμένει ακόμη ένα άτομο.

    Σε ΜΕΘ εξακολουθούν να νοσηλεύονται 9 άτομα ενώ ένα παιδί παραμένει σε νοσηλεία στο Νοσοκομείο Παίδων, ωστόσο η κατάστασή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

    Πάντως, όπως δείχνουν οι αναφορές αλλά και οι μακάβριοι υπολογισμοί, οι νεκροί από την εθνική συμφορά που μας χτύπησε εξαιτίας της εγκληματικής συμπεριφοράς των κυβερνώντων και των φορέων πολιτικής προστσίας, ηγεσίας της ΕΛΑΣ και της Πυροσβεστικής, και από την πυρκαγιά του θανάτου θα ξεπεράσουν τον αριθμό 100.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: