ΚΡΕΣΕΝΤΟ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ – ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! «ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ» ΔΗΛΩΣΕ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΔ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΡΕΛΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΝΤΟΡΑ 2

    Ως μη γενόμενες ουσιαστικά χαρακτηρίζει η Ντόρα Μπακογιάννη τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Με απόλυτα αλαζονικό και προκλητικό ύφος, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απαξίωσε την εκλογική διαδικασία, αλλά και τους πολιτικούς αντιπάλους του κυβερνώντος κόμματος, κλείνοντας την «πόρτα» με εμφατικό τρόπο σε οποιαδήποτε προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης.

    Η Ντόρα Μπακογιάννη, δίνοντας το στίγμα της «γαλάζιας» διαχείρισης της επόμενης μέρας των εκλογών, ξεκαθάρισε πως δεν θα γίνει καμία συζήτηση για σχηματισμό κυβέρνησης και τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ μπορεί να κάτσει στο ίδιο τραπέζι μόνο μετά τις δεύτερες εκλογές.

    «Στην πρώτη εκλογή δεν θα κάνουμε καμιά προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης γιατί τα αποτελέσματα της απλής αναλογικής είναι αποτελέσματα που εξ ορισμού δεν μπορούν να δώσουν σταθερή κυβέρνηση. Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να συνεννοηθεί μαζί μας μετά τις δεύτερες εκλογές», είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής Χανίων.

    ΝΤΟΡΑ

    Στη συνέχεια η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε και για «καλάμια» που έχουν καβαλήσει αρχηγοί κομμάτων. Σε ερώτηση που δέχθηκε για το εάν υπάρχει περίπτωση η χώρα να οδηγηθεί και σε τρίτες εκλογές απάντησε: «Θα κάνουμε ότι μπορούμε για κυβέρνηση συνεργασίας μετά τις δεύτερες εκλογές με ενισχυμένη αναλογική. Όλοι οι τόνοι και όλα τα καλάμια θα έχουν μείνει στα πάρκινγκ. Αυτοί που λένε ‘εγώ θα ορίσω την ατζέντα, εγώ θα ορίσω το πρόγραμμα’, εντάξει παιδιά λίγο να προσγειωνόμαστε και καλό είναι να είμαστε προσγειωμένοι. Βλέπω πολλά καλάμια σε αρχηγούς κομμάτων».

    Στη συνέχεια δήλωσε και περήφανη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί «παρά τις αδυναμίες του και τα λάθη του έσυρε το κάρο της Ελλάδας μέσα σε τρομακτικές φουρτούνες, θωράκισε αμυντικά τη χώρα και έδωσε μέρισμα της ανάπτυξης στους πολίτες», αποκλείοντας παράλληλα το ενδεχόμενο να δεχόταν ποτέ η ίδια να είναι πρωθυπουργός.

    «Ορισμένοι υπουργοί της ΝΔ θα έπρεπε να είναι πιο παρόντες», πρόσθεσε ακόμα σηκώνοντας εκ νέου «ασπίδα προστασίας» στον Κυριάκο Μητσοτάκη με φόντο προφανώς το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, για το οποίο κάποια προβεβλημένα στελέχη δεν τοποθετήθηκαν τόσο «ηχηρά» όσο περίμενε το Μέγαρο Μαξίμου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    75 Σχόλια

    1. Έπιασαν προεκλογικά δουλειά τα γνωστά τρολ της κυβέρνησης ως σχολιαστές, έχουν πάρει φωτιά

    2. Πηρε σβαρνα τα βοθροκαναλα να μας πει τις π…παριες της τη καρκινο και μαλακιες μια χαρα την βλεπω την κοτα…Τ η εγινε Ντορακλα αφησες τα Χανια τις βιλες τις χοντρες μασσες σου τις ψαρουκλες σου στα πανακροιβα ταβερνια την καλοπεραση σου και ηρθες να διαφημισεις την παρτι σου για τις εκλογες…….???

    3. ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ Ν.Δ. – Α.Ε.- ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΣΟΥ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!!!!! ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ?????

    4. Καλα αυτη δεν πεθαινε; δεν ελεγε οτι εχει καρκινο σε προχωρημενο σταδιο; ζωντανεψε ξαφνικα;

    5. φοβάται το κσργιολάκι μην λυντσάρουνε αυτή και την οικογένειά της. Όπως μετά τον πόλεμο, οι ρουφιάνοι και οι προδότες, αφού είχαν φύγει οι ναζί, είχαν να αντιμετωπίσουν την οργή του κόσμου. Το φίδι το κολοβό χωρίς την δύναμη της εξουσίας γνωρίζει οτι η φάρα τους έχει τελειώσει.

    6. ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΥΝΤΟΜΟΤΑΤΑ

    7. Εν ολίγοις η Ντόρα με θράσος απύθμενο λέει έχουμε γραμμένες τις πρώτες εκλογές γιατί δεν μας βγαίνουν τα κουκιά θα πάμε σε όσες εκλογές χρειάζεται για να κερδίσουμε εμείς.
      Και το σοβαρότερο όλων προαναγγέλει συνεκμετάλευση με την Τουρκία σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσογείο, αποστρατικοποίηση νησιών όχι 12 μίλια όπως είχε δηλώσει πρόσφατα και μπορεί να χαθεί το Καστελόριζο αλλά θα κερδίσουμε τη Ρόδο όπως επίσης είχε δηλώσει παλιότερα επειδή κατά τη γνώμη της είναι ευκαιρία τώρα με την Τουρκία που δεν πρέπει να χαθεί.
      Μετεκλογικά αν είναι πάλι κυβέρνηση θα πει να ορίστε εμείς τα είχαμε δηλώσει όλα αυτά και ο ελληνικός λαός μας ψήφισε ξανά άρα συμφωνούν με τις επιλογές μας.
      Τα πετσοταϊσμένα κανάλια και οι παπαγάλοι τους θα λένε μπράβο και ζητώ στην ιστορική και πετυχημένη συμφωνία και κάνεις δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα.
      Αυτά για να μην λέτε μετά πως τάχα δεν τα ξέρατε.
      Εξακολουθώ να έχω μια απορία μόνο, θέλω να δω πόσο ποσοστό θα πάρει η ΝΔ και οι Μητσοτάκηδες στις προσεχείς εκλογές για να βεβαιωθώ πόσοι νεοελληναράδες είναι απατεώνες, βολεμένοι, κομματόσκυλα, παλιάνθρωποι και απατεώνες.
      Οι Τούρκοι εδώ στη Γερμανία πανηγυρίζουν με τις “δηλώσεις” της Ντόρας να το ξέρετε.
      Αν αποφασίσατε για το ρουσφέτι το βόλεμα και το διορισμό να γίνεται αυτόχειρες μετά δεν θα σας φταίει κανένας άλλος πάρα μόνο ο εαυτός σας.
      Μετά από όσα έχει κάνει η ΝΔ και οι Μητσοτάκηδες και όσα ετοιμάζονται να κάνουν αν τους ξαναψηφίσετε δεν θα φταίνε αυτοί.

    8. Οτι πιο σιχαμερο κυκλοφορει στην ελλαδα ειναι το ντορουλινι Αυτη η οικογενεια τους που επιβιωνει απο το δημοσιο καποια στιγμη να τελειωνει

      1. Είναι πολλοί από δαυτους το φρόντισαν έγκαιρα γιατί έχουν πολλά να φάνε και έπρεπε να υπάρχει μεγάλη φαμίλια. Δυστυχώς για την Ελλάδα.

    9. Ποιο παράθυρο ευκαιρίας μαντάμ; Τα φου δεκάξι θέλει να πάρει και μετά θα αρχίσει τα ίδια. Άσε που άμα κάνει τα γλυκά μάτια κατά Δύση μεριά.μας βλέπω να χάνουμε το Καστελόριζο για να κερδίσουμε τη Ρόδο. Έτσι δεν είναι μανδάμ;;;;

    10. Ρωτάει η κυρία ” το λάδι γιατί ακριβαινει τόσο πολύ? Δεν έχει η Ελλάδα λάδια?
      Άδωνης Γεωργιαδης: “ναι αλλά όταν μειώνεται έξω το λάδι, τραβάνε το ελληνικό και ανεβαίνει η τιμή”
      Ε, τι να πει…οι μαυραγορίτες ετσι θέλουν ή όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαινει?

    11. Ξεκουμπίσου η τουλάχιστον σκάσε επιτέλους…Σε βαρέθηκε η ψυχή μας…Εμετός…

    12. Η Ντόρα σε γενικές γραμμές είναι ΓΤΠ (σαν τους “ΓΤΠ Έλληνες” που νομίζουν πως είναι ακροΔεξιοί ενώ στην πραγματικότητα είναι ΕθνικοΣοσιαΛηστές, δηλαδή εθνικοσυριζαίοι, εξάλλου το 2015-2019 ήταν τσιράκια του σύριζα, 4 χρόνια πίτες έκαναν στον καταληψία και για αυτό φυσικά δεν τους έβαλαν στην Βουλή οι ίδιοι οι ψηφοφόροι τους το 2019!),
      αλλά εδώ μιλάει με την λογική: ποιό κόμμα θα πάρει 51%? Ποιός συνδυασμός κομμάτων θα πάρει 51% για να συγκυβερνήσει?
      Οπότε η απόλυτη λογική οποιουδήποτε νοήμοντα Έλληνα (εξαιρούνται οι αγράμματες κι αμόρφωτες αμοιβάδες του Ηλία), σαφώς λέει πως θα πάμε σε δεύτερες εκλογές την 2α Ιουλίου.
      Εκεί ο Ελληνικός λαός θα αποφασίσει ποιός εκ των Κούλη vs αγράμματου καταληψία θέλει να τον κυβερνήσει, απλά τα πράγματα.
      Ο ρομά Σαλβίνι με τα αραβικά χαρακτηριστικά, το ανώτερο ποσοστό που μπορεί να λάβει είναι το 7% της πρώην ΧΑ, κι αυτό το πολύ στις πρώτες εκλογές της απλής αναλογικής.
      Στις εκλογές της 2ας Ιουλίου, θα κυμανθεί κοντά στο 4% γιατί ο Ελληνικός λαός θα χρειαστεί να επιλέξει Κούλη αντί αμόρφωτου κωλοτούμπα των “360” μοιρών!!
      ΑΝ επιμείνει η οργή και ο θυμός των δήθεν “ψευτοεπαναστατών” και “ψευτοπατριωτών” που στο Μάτι και την Μάνδρα δεν έκαναν ούτε μια πορεία αλλά στα Τέμπη βγήκαν όλοι στους δρόμους, θα πάμε σε τρίτες εκλογές.
      Σε γενικές γραμμές, οι άνεργοι τεμπελχανάδες του ίντερνετ, ΔΕΝ μπορούν να καθορίσουν τις εξελίξεις, ας ανάψουν καμιά λαμπάδα στον Κούλη που τους χάριζε διπλά ΚΕΑ και ένα σωρό επιδόματα και pass για να σχολιάζουν νυχθημερόν στο διαδίκτυο,
      με τσίμπλα και αναρχοαριστερά, προβλέπω τους ψηφοφόρους του Ηλία να κοιμούνται στα παγκάκια!!!

      Υ.Γ. και για να προλάβω μερικούς, 2η φορά σχολιάζω στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ούτε καν λογαριασμούς στα social media έχω.

      1. Αν θεωρείς εσύ ανάπτυξη μιας χώρας την αύξηση της ανεργίας και τα επιδόματα είσαι γελασμένος και αξιολύπητος και να σε ενημερώσουμε αφού δεν ξέρεις όπως λες ότι.., όποιος ασχολείται με ίντερνετ και σοσιαλ μίντια (συνήθως νεολαία) έχει τη δυνατότητα να βγάλει πολύ περισσότερα από τον αυξημένο βασικό μισθό της πείνας που έδωσε ο καλός σου ο οποίος μόνο καταστροφή έφερε από την αρχή μέχρι το τέλος σε όλα
        Υ.Γ. μην ξανασχολιάσεις γιατί λες παπαριές

        1. Ποιά αύξηση της ανεργίας ρε μπούφο, το αναροχάπλυτο ντοκουμέντο διαβάζεις?
          Άναψε καμιά λαμπάδα στον Κούλη που σου δίνει διπλό ΚΕΑ Χριστούγεννα και Πάσχα συν 30 επιδόματα και διάφορα pass για να αράζεις νυχθημερόν στο ίντερνετ, να βρίζεις τον Κούλη και να βάζεις πλάτες στους αριστερούς κατσαπλιάδες όπως το 2014-2015!
          Μας φορτώσατε όλοι οι ακροδεξιοί τους αναρχοάπλυτους της Αριστεράς χωρίς να κάνετε ούτε μια πορεία για τα ανοιχτά σύνορα και το 1,5εκ των λάθρο, και μιλάτε τώρα για ΝΔ?
          Πόσο ήταν ο κατώτατος μισθός επί κατσαπλιά που στήριζες(=495 ευρώ καθαρά) και πόσο είναι τώρα??
          Πηγαίνετε να βρείτε καμιά δουλειά, αφήστε το ίντερνετ όλοι οι τεμπελχανάδες του Κασιδιάρη για να πάρετε έστω και μια μυρωδιά της καθημερινής πραγματικότητας, τα πάντα όλα είναι γεμάτα, καφετερίες, γυράδικα, πιτσαρίες, σουσάδικα, χαμπουργκεράδικα, ουζερί, ταβέρνες, κουτούκια, μπαράκια, κλαμπάκια, ξενοδοχεία,
          είστε πολύ λίγοι στο ίντερνετ, μεταξύ σας τα λέτε, μεταξύ σας αγαπιέστε!! Τα ίδια λέγατε και το 2019 και δεν μπήκατε καν Βουλή!!!

          Υ.Γ. 3ο σχόλιο στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ξαναβγάλτε το συριζα οι ψευτοπατριώτες για να κοιμάστε στα παγκάκια!

          1. το συμπέρασμα που έβγαλες και μόνο δείχνει πόσο βλήμα και γελοίος είσαι όσο για τις αυξήσεις του μισθού υπολόγισε και τις αυξήσεις σε όλα τα αγαθά οπότε δώρο άδωρο άντε πήγαινε σε καμιά μάζωξη της ΝΔ να κάνετε μπούγιο καημένε ή μήπως σε έχουν βάλει παπάρα να σχολιάζεις σε σάιτ ?

            1. Πήγαινε να βρείς καμιά δουλειά τώρα που υπάρχουν 100 χιλιάδες ελεύθερες θέσεις εργασίας γιατί με τον αμόρφωτο καταληψία που στηρίζεις, ούτε ΚΕΑ θα παίρνεις! Άντε γίδι…

    13. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΉ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΉ ΕΝΌΤΗΤΑ
      Φερτους να μιλήσουν ρε Στέφανε

    14. αυτο θα το αποφασισει ο λαος οχι η κορη του μητσοτακη

    15. μακάρι να πεθάνει σύντομα.να λιώσει από καρκίνο

    16. Η Ντόρα, πρέπει να σταλεί σε μια κοιλάδα για βοσκή.

    17. Δεν κατάλαβες πουλημένο βδέλυγμα.. εσύ να ξεκουμπιστείς από δω και μην ξεχάσεις να πάρεις και τους ομοίους σου, στον αγύριστο λοιπόν!

    18. Στις πρώτες εκλογές κάνεις δεν μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση ο Ανδρουλάκης είναι δικός μας και πιόνι.
      Στις δεύτερες εκλογές δεν ισχύει η απλή αναλογική αλλά η ενισχυμένη αναλογική με μπόνους στο πρώτο κόμμα νόμο που άλλαξε η κυβέρνηση και θα έχει ισχύ από τις δεύτερες εκλογές.
      Οπότε ξέρετε τι σας περιμένει.
      Σας τα λέω για να μην σκούζετε άδικα.
      Εδώ θα είμαι και μετά τις εκλογές να σας γλεντάω εσείς θα εξαφανιστείτε σαν τα ποντίκια.

      1. Μην ξεχνάς να παίρνεις τα φάρμακα σου και ελπίζω να έχεις κάνει όλες τις δόσεις εμβολίων χαλάρωσε

      2. 25-26% θα πάρει η εγκληματική οργάνωση και πολύ της είναι.

    19. Σας γλεντάει μια χαρά η Ντόρα Μπακογιάννη και σε όσα λέει έχει απόλυτο δίκιο.
      Αν δεν μας βολεύει στις πρώτες εκλογές να σχηματίσουμε κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα πάμε σε δεύτερες εκλογές όπου με το νέο νόμο της κυβέρνησης δεν ισχύει η απλή αναλογική και θα πάμε σε ενισχυμένη αναλογική με μπόνους.
      Θα πέσει μεγάλο γλέντι στις εκλογές ήδη έχουμε παραγγείλει τα,αρνιά που θα ψήσουμε για να γιορτάσουμε τη νέα νίκη της ΝΔ.
      Όσο για εσάς κλάψα και μίρλα για,αλλά τέσσερα χρόνια.
      Η Ελλάδα θα πάει μπροστά είτε το θέλετε είτε όχι.
      Όσοι θέλουν σοβιετίες και Βενεζουέλες δρόμο από την Ελλάδα.
      Εδώ είναι Ευρώπη.

      1. Αν δεν είσαι βολεμενος είσαι πολύ βλάκας. Είσαι και Ευρωπαίος αλλά όταν μας συμφέρει ε; Η δικαιοσύνη μας είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών ε; Η παιδεία, η υγεία, η εργασία όλα ε; Το ρουσφέτι,η μίζα όλα όντως απ’την Ευρώπη τα πήραμε.

      2. Και όσοι θέλουν κολομβίες του εσκομπάρ επίσης δρόμο από ελλάδα.

    20. Ο Πήλιος Γούσης είναι η Ντόρα??? χαχαχαχαχαχαα

    21. τα σκατα ειναι το ιδιο νοστιμα με το μελι. ταδε εφη ντορα. . .τα σκατα ειναι πιο υγιεινα απο το μελι. πιστεψτε το ειναι για το καλο σας.

    22. Ανέλαβε τη χώρα με 356,5 δις € χρέος κ το 12/2022 σπάσαμε το φράγμα των 400 δις €.
      Τα χρέη στης ΝΔ φτάνουν πλέον τα 381.296.000€ κ του Μητσοτάκη στα..1,3εκ€!
      Ως κοινωνία μας αρέσει να ταΐζουμε ισόβια Μητσοτάκηδες.

    23. Το τέρας του Δρακουμέλ
      Τα έτερα τερατάκια η Κατερίνα, η μητέρα του Δημητριάδη και τρίτη η Αλεξάνδρα Γκουρντέν, με τον Γάλλο σύζυγο και εκπρόσωπο στην Ελλάδα της νεοταξικής actionaid.

    24. Κυβερνητικό πραξικόπημα στην Δικαιοσύνη. Ο Μητσοτάκης μεθοδεύει παραίτηση της ηγεσίας του Αρείου Πάγου, πριν την ολοκλήρωση της θητείας της στα τέλη Ιουνίου, για να τοποθετήσει άτομα της αρεσκείας του γιατί ξέρει ότι έρχεται φυλακή. Αν το κάνει, είναι αδιάσειστη απόδειξη ενοχής κ φόβου.

    25. Σκάσε επιτέλους… Ανακατοστρα …Τι μπορείς να προσφέρεις; Μόνο προβλήματα θέλεις να δημιουργείς, όπως ο πάτερ Δράκουλας. Ρουφιξατε το αίμα του λαού. Πουλήσατε την Ελλάδα ,και συνεχίζετε να την πουλάτε. Φτάνει, στα τσακιδια. Γεμίσατε όλες τις τράπεζες του εξωτερικού. Αφήσατε τον ελληνικό λαό στο έλεος, στην εξαθλίωση. Οι τράπεζες παίρνουν τα σπίτια του λαού, με εντολή Μητσοτάκη….Ανύπαρκτα έργα , αιτία, να σκοτώνονται νέοι… ηλίθιοι φτάνει ….

    26. Τα μάτια της κοιτάχτε. Λες και την έχει κυριεύσει ο έξω από δω.

    27. Είδα ένα βιντεάκι που η κυβέρνηση Μητσοτάκη στέλνει ΟΠΚΕ σε διαμαρτυρία που κάνουν ΑΜΕΑ και σκέφτηκα τι να κάνει άραγε αυτή η ψυχή ο Κυμπουρόπουλος.

    28. να μας πεις βρε καρο ποσους διορησες στο δημοσιο εισαι μια προδωτης και σκατα εχεις και αποψη βουλωσετο δεν θελουμε να σε βλεπουμε πουθενα παρε και το αδελφακι σου που δεν μπορει να ζηση με 800 ευρω καταπατατε το συνταγμα βαλατε αθωους φυλακη τα 400 εκατομμηρια που χρωστα το κομμα σου βρε βρωμιαρα ποτε θα τα πληρωσει εδω δεν μιλας

      1. Πές τα! Δεν σου κάνω τον άγιο αχ αμάρτησα …

      2. Δίκιο έχεις και θα δούμε και χειρότερα αν ξαναβγεί ο Κούλης. Όμως οι φανατικοί και οι βολεμενοι ξέρουν μόνο να φωνάζουν για τη Μακεδονία και τις κλειστές τράπεζες. Όταν θα έρχεται το ρεύμα και όταν θα μπαίνουμε στο σούπερ μάρκετ θα τρώμε και θα πληρώνουμε με Μακεδονία.

    29. Τόσο θράσος και τόση αλαζονεία δεν έχουν ούτε στα τριτοκοσμικά καθεστώτα.
      Το βλέμμα της είναι το βλέμμα του διαβόλου.

    30. “Δεν πρέπει να χάσουμε το παράθυρο ευκαιρίας με την Τουρκία” είπε η κόρη του δοσίλουγου και του αποστάστη.
      Που σημαίνει δεύτερη τετραετία ΝΔ η συνεκμετάλευση θα είναι δεδομένη όπως και η αποστρατικοποίηση όπως και ότι θέλει ο Τούρκος.

    31. Τι τα θέλετε, αυτή ξέρει που στοχεύει,ΣΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ που πρώτοι θα πάνε να ρίξουν το ψηφαλακι τους στη κάλπη.Απο την ηλικιακή ομάδα 18-38 δεν πείθει κανένα και είναι γεγονός ότι θα προτιμήσουν την αποχή αυτοί παρά τη συνενοχή.Συμφωνα με τις τελευταίες εκλογές ψήφισαν κοντά 2,5 εκατομμύρια Έλληνες στα 10! Με το 80% να είναι άνω των 45

    32. Οι 3 κ@ργι@ληδες θέλουν συγκυβέρνηση για να μας βουλιάξουν πάλι σε νέα μνημόνια και να κάνουν την Ελλάδα ακόμα μεγαλύτερο πολυπολιτισμικό μπουρδέλο…μοναδική ευκαιρία είναι τώρα πια που και οι αμοιβάδες καταλαβαίνουν με τι έχουμε να κάνουμε να τους στείλουμε όλους στον αγύριστο…ψηφίστε ότι γουστάρετε εκτός από τα τρία πολιτικά καθάρματα υπηρέτες του ανθελληνισμού…καλό βόλι σε όλους…μην ακούτε τις μ@λ@κίες που λένε για χαμένη ψήφο αν ψηφίσετε μικρά κόμματα…η μόνη χαμένη κατ’ επανάληψη ψήφος θα είναι αν ξαναψηφίσουμε τους δολοφόνους της Ελλάδας…έφτασε η ώρα τα μεγάλα κόμματα της διαφθοράς και της προδοσίας να τα κάνουμε μικρά…Στέφανε βγάλε στον αέρα ΕΛΛΗΝΕΣ…ΕΠΑΜ…ΠΑΤΡΙΔΑ-ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ…ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ…και άλλα πατριωτικά κόμματα-κινήματα να ακουστούν οι θέσεις τους για λαθρομετανάστευση, εγκληματικότητα, άμυνα, εξωτερική πολιτική, υγεία,παιδεία,οικονομία, φορολογία, πολιτισμό κ.λπ. Και επιτέλους που να πάρει και να σηκώσει δεν μπορεί να κατέβει μια μεγάλη πατριωτική παράταξη και να πάει κατευθείαν για κυβέρνηση? Αφού όλοι λέτε ότι πάνω από όλα είναι η Πατρίδα αφήστε πια τα προεδριλίκια και τα αρχηγιλίκια και ενωθείτε να πάρουμε την εξουσία…σκεφθείτε επιτέλους το κοινωνικό καλό και αφήστε το εγώ στην άκρη. Η Ελλάδα τελειώνει…ΞΥΠΝΗΣΤΕ…

      1. Αυτό που λες το έλεγα και ακόμα περιμένω να ενωθούν αλλά φίλε μου είναι κολλημένοι και δήθεν πατριώτες μόνο στα λόγια. Αλλιώς θα είχαν ήδη συμφωνήσει. Ξέρω αρκετούς που απορούν πως ο πατριωτισμός τους αρχίζει και τελειώνει με ένα κόμμα απόκομμα του 1%. Επικαλούνται τον πατριωτισμό και προσωπικά πιστεύω τον καπηλευονται. Να πετάξουν το εγώ τους για το εμείς αλλά δεν το κάνουν. Ενώ πρέπει να ξέρεις ότι ο πατριωτισμός καποιου από αυτό ξεκινάει, αλλιώς είναι ψευτοπατριωτης. Στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι αλλά δεν έχουν καμία σχέση με Κολοκοτρώνη, Παπαφλέσσα, Μεταξά, Χριστόδουλο.

    33. Που πουλάνε αρχαιά να αγοράσω και εγώ να φτιάξω μια ωραία συλλογή και όταν τα βαρεθώ να τα δωρίσω σε ‘κανα Μουσείο να το παίξω και ευεργέτης.

    34. Πάντως είπε την αλήθεια. Δεν υπάρχει περίπτωση συγκυβέρνησης γιατί αυτοί θέλουν μόνοι τους την καρέκλα και όλοι οι υπόλοιποι να τους ακούν και να εκτελούν τις εντολές τους. Το μιτσοτακαιικο δεν παίζει με άλλους να μοιραστεί την εξουσία. Αυτοί θα φύγουν μόνο αν στις πρώτες εκλογές είναι ή πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ ή πολύ κοντά ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Κασιδιάρης τρίτος. Τότε μόνο χεσμεντεν.

    35. Παντως πρεπει να ειναι υπερηφανη για τον εαυτον της συνχρονως δυο γιους στην κυβερνηση. Μεγαλωσε δυο καμαρια!!! Τι αλλο θα παραγη αυτη η χωρα;;;;; Τι αλλο θα ψηφησουν τα κατοικιδια τους;;;; Οσο για την τουρκια οτι ηθελε το εχει παρει απο τον πατερα της κιολας…. Το καμαρι της το μεγαλο φινιρισε τις τελειωτικες λεπτομεριες με το αζημιωτο οπως παντα

    36. Αδίστακτοι και επικίνδυνοι είναι το μητσοτακέικο για την Ελλάδα, μόνο εχθροί μπορούν να χαρακτηριστούν έχουν καταφάει και καταστρέψει τη χώρα και τους Έλληνες, η μαντάμ τα λέει όπως την βολεύει για να σώσει την κατάσταση…
      Όποιος τους ψηφίσει ή έχει συμφέρον που σημαίνει δοσίλογος ή είναι πανηλίθιος, δυστυχώς υπάρχουν πολλοί και στις δύο περιπτώσεις.-

    37. Ποια ψήφο; οι διαταγές απευθείας απ’το εξωτερικό έρχονται,ανεξαρτήτως κυβερνώντος κόμματος.

    38. Κ@λόσογο….Πλησιαζει η ωρα σας που θα μαυριστειτε

    39. Κάρο είσαι και φαίνεσαι μωρή σαράβαλο. Το μπάσταρδό σου και δρόμο παλιόγρια!

    40. Ειναι πολυ κακοί ανθρωποι,
      και δεν ντρεπονται να το δειξουν.
      Κακοι επικινδυνοι αδισταχτοι και καλα ειναι να τους αποφευγουμε.

    41. Τι διάολο θα κερδίσει από το ξεπούλημα του Αιγαίου ? Κούσαλο είναι, δεν μπορεί να τα φάει, άσε που ανήκει στην πλουσιότερη πολιτική οικογένεια της Ευρώπης. Πιθανότερη εξήγηση είναι η υλοποίηση συμβολαίου, κάτι δηλαδή σαν αυτό που πήραν εντολή να υλοποιήσουν οι δύο πακιστανοί με την αμοιβή των 15.000€. Το μόνο που διαφέρει με αυτήν είναι το ύψος της αμοιβής και ίσως ο εντολέας.

    42. Ειδα ενα βιντεο στο διαδικτυο, απο την επισκεψη της Ντορας, στα Χανια! Αν θυμαμαι, καλα! Ενας τυπος, που βρισκοταν διπλα της, δημαρχος ηταν ή δεν ξερω τι αλλο, κατα την ομιλια του, ειπε κατι για την Τουρκια, που προφανως και δεν αρεσε, στην Ντορα! Μπαρουτι, εγινε! Αξιζει να δει καποιος, τις αντιδρασεις της!

    43. Ωχου συγχωρειστε την! Την εχει βαρεσει….ο…επικοινωνιακος καρκινος στον εγκεφαλο! Αντε κυρατσα εχω θαψει τη μιση μου οικογενεια απο καρκινο ! Σε τα μας τωρα? Καλα κανεις και στηριζεις το μπασταρδο σου! Ακομα κι.οι παραδοσιακοι Νεοδημοκρατες σας εχουμε σιχαθει! Ο Τσιπρας μπροστα σας ειναι παρθενα παναγια! Αλλαχτε τουλαχιστον το ονομα του κομματος που καταμαγαρισατε! Αυτα ηταν τα ιδανικα του Κωνσταντινου Καραμανλη?

    44. για ψάξτε αποκάτω τη ντόρα μήπως έχει ανδρικά γεννητικά όργανα

    45. Οικογένεια ρουφιάνων προδοτών οι Μητσοτακαιοι Οποίος και να βγει τελικά ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ με ΠΑΣΟΚ με τις σίγουρα τρίτες εκλογές Σεπτεμβρίου έχει κλείσει το Αιγαίο θα ανήκει και στην Τουρκία Είναι επιβεβλημένο από ΗΠΑ και Γερμανία μην τυχόν χάσουν την Τουρκία
      Και δεν θα μιλήσει κανένας ως συνήθως Αναξιόπιστοι οι Έλληνες μηδενικά πάει η Ελλάδα τώρα είναι ευκαιρία που λείπουν εξωτερικό 1.5 εκατομμύρια και ζουν εκεί 3 εκατομμύρια παρατρεχάμενοι Ρεντικολα ρεμπεσκεδες Έλληνες

    46. χαχαχαχαχα τι κάνει η καργι@α για να την ψηφίσουν ….ΨΩΦΑ ΒΡΩΜΙΑΡΑΑΑΑ

    47. Σε ολόκληρη την Ελλάδα δεν υπάρχει οικοδομικό συνεργείο ελληνικό μόνο Αλβανικό για μερεμέτι αν σου τυγχει μπορεί να βρεις μόνο Έλληνα παλαιό οικοδομο να το κάνει και πάλι μπορεί να αρνηθεί η να σου πει πως θα το κάνεις εσύ

    48. Δεν ξέρω εσείς πάντως από εμένα και τους δικούς μου θα φάνε μαύρο κατάμαυρο αρκετά μας εβασάνισαν

    49. Η μεγάλη fuck κλάνα, το Κουλουκι της κατάστρεψε την Ελλάδα και αυτό την κάνει χαρούμενη.

    50. οτι σας πουνε οι αμερικανοι ντορα μου που εκβιαζεις κιολας.

    51. κρατήστε τα ζόμπι ζωντανά, τα έχει ανάγκη η δύσμοιρη πατρίδα μας, το κυριότερο μέλημα τους είναι να καταστρέψουν τον Ελληνισμό και μέχρι στιγμής τα καταφέρνουν τελεία με τη συμμετοχή μας

    Comments are closed.