ΚΡΑΤΟΣ ΚΩΛΟΧ@ΝΕΙΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ! ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ – ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗ Ν. ΣΜΥΡΝΗ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ – ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ Χ@ΣΙΣΕΜΠΟΡΩΝ

    Κοινοποίηση:
    dolofonia-nea-smirni

    Το ενδεχόμενο η διπλή εκτέλεση που έγινε το βράδυ της Κυριακής (18.12.2022) σε καφετέρια στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, να συνδέεται με δολοφονία που σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στα Τίρανα, ερευνούν οι αρχές.

    Όπως σας είχε ενημερώσει το makeleio.gr, ο 41χρονος Kreshnik Cercizag, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος δέχθηκε πέντε σφαίρες στο κεφάλι, είχε απασχολήσει την αστυνομία στο παρελθόν, καθώς είχε καταδικαστεί για λαθροδιακίνηση, ναρκωτικά και ληστείες.

    Την περασμένη Παρασκευή (16.12.2022), δολοφονήθηκε μέσα σε μπαρ ο Edmond Papa, ιδιοκτήτης ξενοδοχείου που βρίσκεται στους Αγίους Σαράντα. Ο 49χρονος δέχθηκε πολλές σφαίρες και διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματα του. Στην Ελλάδα, είχε καταδικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών.

    dvsdvsvds

    Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ, δεν αποκλείεται τα θύματα να ήταν μέλη του ίδιου κυκλώματος ναρκωτικών και να εκτελέστηκαν από ομοεθνείς τους.

    Να σημειωθεί, ότι στην Αλβανία έχει ξεσπάσει “πόλεμος” μεταξύ κυκλωμάτων ναρκωτικών, καθώς έκαναν… φτερά 700 κιλά κάνναβης, ένα φορτίο για το οποίο ήταν υπεύθυνος ο επιχειρηματίας που δολοφονήθηκε στα Τίρανα. Και φυσικά, ο πόλεμος αυτός μεταφέρεται στην Ελλάδα όπου βασιλεύει η ανομία σε τέτοιο βαθμό που εκτελεστές μπορούν να σκοτώνουν ανάμεσα σε ανυποψίαστους πολίτες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Κρεμάλα στους ναρκέμπορους , Αλβανούς ή ντόπιους.

    2. ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΨΙΦΗΣΤΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΔΥΝΑΤΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΣΗΣ ΠΗΓΑΤΑΙ ΚΑΙ ΨΟΦΙΣΑΤΕ ΤΑ ΒΡΟΜΗΚΑ ΚΟΜΑΤΑ!
      ΑΙΜΑ ΤΗΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΟΝ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΛΗΠΟΤΑΧΤΕΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ
      ΖΙΤΩ Η ΝΙΚΙ.

    3. πολλοι λενε οτι οι τουρκαλβανοι ενσωματωθηκαν στην ελληνικη κοινωνια και δουλευουν σκληρα….. για σοβαρευτειτε……
      ακομα και το αγγλισταν τους πηρε χαμπαρι και τους διωχνει, οπως παλιοτερα και η ελβετια…. εχουν δολοφονησει χιλιαδες ελληνες, βιασει χιλιαδες ελληνιδες,ληστεψει σακατεψει και τρομοκρατησει εκατομμυρια αλλους.
      ειναι μαστιγα, εισβολεις κατακτητες και μεγαλυτεροι εχθροι του λαου μας και απ τους αναρχοκομουνιστες ακομα, οι οποιοι τους προτρεπουν να τα κανουν ολα αυτα εις βαρος των ελληνων
      φαντασου δηλαδη να μην ειχαν ενσωματωθει κιολας……

    4. Καλό θα ήταν όταν βγαίνετε βόλτα να έχετε πάνω σας ένα κουμπούρι, μπας και την κακια ώρα ο Κνιτακης είναι απασχολημένος στο Τουίτερ.

    5. Εμείς δεν τους θέλουμε γιατί είναι κωλοφάρα και δημιουργούν προβλήματα δυστυχώς όμως τους θέλει το σύστημα οπότε fuck the system

    6. Εμπορία ναρκωτικών και δολοφονιες στην Ελλάδα, ξενοδόχος και επιχειρηματίας στο Αλμπανια….
      Μη ξεχασετε στις επόμενες εκλογές , Μητσοτάκη και Τσίπρα να φέρουν κι άλλους επενδυτές – επιχειρηματίες

    7. Ο υπερκοριος της ΕΥΠ και το πριντέιτορ δεν μπορουν να παρακολουθουν σεσημασμενους αλβανούς κακοποιούς, είναι απασχολημένα με παρακολουθήσεις πολιτικών αντιπάλων του Μητσοτάκη και των χρηματοδοτών του.
      Τα μπουρδελα έχουν κανόνες, η χώρα έχει καταντήσει χειρότερη κι απο μπουρδέλο, μπατε αλβανοί αλεστε.
      ΥΓ. Ευτυχώς που ο Κασιδιάρης είναι στη φυλακη και τον έχουν φιμωμενο γιατι είναι επικίνδυνος (για το συστημα)… Σε αντίθεση σεσημασμενοι αλβανοί κακοποιοί μπορούν να απολαμβάνουν την καφεδαρα τους ελεύθερα και πάνω απ’ολα δημοκρατικά!!!!
      Συγχαρητήρια έλληνα ψηφοφορε, κέρδισες το βραβείο του μεγαλύτερου κορόιδου.

    8. EΔΩ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΟΚΑΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΘΑ ΚΟΛΩΣΟΥΝ?

    9. Ηρθαν εδω να ψωφησουν,να πληρωνουμε απο τους φορους μας ασθενοφορα που δε φτανουν για μας,αποσχοληση αστυνομιας που δε φτανους για μας,ιατροδικαστες,ερευνες,δικαστηρια,βενζινες,νεκροφορες ως κακαβια κλπ κλπ,αη σιχτιρ πια

    10. Όταν έχεις κράτος μπουρδέλο;ποιο σας φαίνεται περίεργο;

    11. Εξω μονο οι τηγανοκεφαλοι πιστολερο και οι ψυχασθενεις μπασκινες του Γκαλοπατζη, ολοι οι υπολοιποι μεσα μην φαμε καμοια αδεσποτη οπως η ατυχη κοπελα στην Νεα Σμυρνη.

    12. ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΗΝ ΜΕ ΚΟΨΕΙΣ.
      1.ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΨΩΦΗΣΑΝ ΤΑ 2 ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΙΚΑ ΚΟΥΡΑΔΙΑ.
      2. ΔΙΕΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΩΝ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ.
      ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΚΑΠΩΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ.
      3.ΡΕ ΠΡΩΗΝ ΚΝΙΤΗ ΥΠΟΥΡΓΕ Π.Π. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ; ΜΕΣΑ-ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΚΑΤΑ;
      ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΧΘΕΣ ΡΕ ΧΑΜΕΝΕ

      1. Συμφωνούμε 99%, η διαφωνία είναι στη διάρκεια της στρατιωτικής κυβέρνησης. Χρειάζονται 20-30 χρόνια για να αποκατασταθούν όσα γκρέμισε η μπουρδελομεταπολίτευση και η πουλημένη λαμογιογενια του πολυτεχνείου.

    13. Αν δεν απελαθούν όλοι οι αλβανοί και δεν κλείσουν οριστικά τα Ελληνοαλβανικά σύνορα, δεν φτιάχνει τίποτα

    14. Βρε ποιοι αλβανοι; εντολές απ την μαφια που είναι μέσα στην βουλή και στα υπουργεία,αυτή είναι η πραγμαγματικη μαφια!
      Εσείς τους ψηφίζετε ρε Ελληνες εσεις συντηρητές την πολιτική μαφια.

    15. κάτι άκουσα στις είδησης ότι οι δολοφονημένοι η ένας από τους δυο είχε καταδικαστεί εδώ Ελλάδα και του είχε απαγορευτεί η έξοδος από Ελλάδα!!!

    16. για κάθε αλβανό παραβατικό, άμεση απέλαση 100 τεμαχίων ομοεθνών του. Έτσι, τα ίδια τα αλβανά, θα περιορίσουν τα “καλόπαιδά” τους, αν δε θέλουν να γυρίσουν όλοι στο πόγραδετς με τα πόδια. Το ίδιο για παντοφλάδες πάκια, ρωσοπόντιους, γεωργιανούς, αλγερινούς κλπ φρούτα. Θέληση υπάρχει ; Ή είναι πολλά τα λεφτά που “διακινούνται” κι όλοι βάζουν το δάχτυλο στο μέλι ;

    17. Πουλάνε προστασία σε όλα τα μαγαζιά γιατί είναι ασύδοτοι. Γράφουν τώρα τα ρεπορτάζ ότι ο ένας είχε το παρατσούκλι “εισπράκτορας”και ήταν πασίγνωστος. Έχουν γενική ασυλία οι Αλβανοί μαφιόζοι .Σε λίγο θα αναλάβουν να κάνουν και τις εκλογές,όπως στην Αμερική. Οποίο μαγαζί ανοίξει και δεν το ελέγχουν,πάνε και το καταστρέφουν η το καίνε.

    18. Σε τι χώρα μεγαλώνουμε τα παιδιά μας? Έλεος ρε!

    19. Ληστείες,ναρκωτικά,κλπ… Και βέβαια … ήταν έξω το παιδί και απολάμβανε το καφεδάκι του… Ποιος να τον ενοχλήσει ? Ποιος να του παρακολουθήσει το τηλέφωνο ? Ποιος να τον έχει από κοντά ? Κωμικοτραγικά πράγματα … Ελεύθερα βέβαια τα “σύνορα” ( σύνορα… Λέμε καμμία μαλακια να περνάει η ώρα) Πως γίνεται και οι Αλβανοί μαφιοζοι βγάζουν στην Αλβανία οτιδήποτε πόσο θέλουν ,οποιαδήποτε μέρα και ώρα ,αυτό ίσως το βρει ο ιστορικός του μέλλοντος αιώνος… Γελάνε και οι ίδιοι οι Αλβανοί με το απίστευτο Κωλοχανειο που έχουν για μαγαζί τους .

    20. ΣΙΚΑΓΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΙΔΗ ΠΑΡΕΙ. ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ? ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ. ΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ Ν@ΖΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΚΟΥΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΜΕ “ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ” ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΝΟΙ!

    21. Υπάρχει Αλβανός που δεν πουλάει ναρκωτικά?

      1. κάθε αλμπάνι που σέβεται τον εαυτό του σπρώχνει πρέζα

    Comments are closed.