ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΟΙ Λ@ΘΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ! ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ Λ@ΘΡΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΜΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΟΥΤΕ ΜΑΣΚΕΣ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ” – ΠΟΛΙΤΕΣ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    σσδω

    Aυτή την ώρα πραγματοποιείται η προαναγγελθείσα συγκέντρωση των Πακιστανών για το Κασμίρ, μέσα στο κέντρο της Αθήνας, μπροστά από την ινδική πρεσβεία! Οι Πακιστανοί ήταν αρκετά οργανωμένοι και μάλιστα είχαν προαναγγείλει και την μίσθωση πούλμαν!

    Τα παρακάτω αναφέρουν οι Πακιστανοί διοργανωτές σε αναρτήσεις τους στα social media:

    «Οδηγίες για τους συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία έξω από την Πρεσβεία της Ινδίας, με την ευκαιρία της ”Ημέρας Αλληλεγγύης στο Κασμίρ”:

    Οι συμμετέχοντες στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, στις 17:00 μ.μ. στην Ινδική Πρεσβεία στην Αθήνα, παρακαλούνται:

    (1)Να φοράτε μάσκεςκατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας.

    (2) Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να τηρήσουν τον περιορισμένο χρόνο, η διαμαρτυρία θα λήξει γρήγορα.

    (3) Εθελοντές θα είναι παρόντες στο σταθμό του μετρό Ευαγγελισμός, για να καθοδηγήσουν τους διαδηλωτές στην Ινδική Πρεσβεία.

    (4) Για την διευκόλυνση των διαδηλωτών που θα συμμετέχουν στην ”Ημέρα Αλληλεγγύης του Κασμίρ”, έχει κανονιστεί ιδιωτική μεταφορά από διάφορες περιοχές που θα αναχωρήσουν ακριβώς στις 16:00 από τα ακόλουθα σημεία: Αγ. Παρασκευή – Ομόνοια – Νίκαια – Αχαρνών».

    Πάντως όπως παρατηρούμε σε βίντεο που κυκλοφορεί εδώ και λίγη ώρα, μιλάμε για καμιά 50αριά άτομα που έχουν καταλάβει ένα πεζοδρόμιο στην πλατεία Συντάγματος. Αστείο το θέαμα αλλά συνάμα αποτελεί ακόμα ένα σκάνδαλο για την Κυβέρνηση – παρωδία του Μητσοτάκη. Κανένας δεν φοράει μάσκα, κανένας δεν κρατάει αποστάσεις, αλλά από πρόστιμα ούτε κουβέντα. Κι ας συνοδεύονται από αστυνομικούς…

    Δείτε το βίντεο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Τις παρελάσεις όμως στις εθνικές επετείους τις απαγόρευσαν!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
      Νέα Πακιστανοκρατία θέλατε.

    2. Πολλοι πακιστανοι δουλευουν ντελιβερι αυτα δεν τα βλεπουν αυτοι που τους δινουν δουλειες;;; αλλοι τους νοικιαζουν σπιτια και αλλοι μαγαζια ας παρουν χαμπαρι επιτελους τι γινεται

      1. Αυτούς επέλεξε ο Αθηναϊκός λαός για δήμαρχο. Φαίνεται το γουστάρουν το ξεφτυλίκι

    3. Άλωση της πόλης λέγετε αυτό έπρεπε όπως.εινσι σφαλιάρες κ σε ένα φορτηγό για Αλβανία π έχει κ τέμενο κ γλιφι κ κολια ο ράμα γ κάνα ευρο

    4. Ολα γίνονται με τις πλάτες των ανθελληνικων σκουπιδιών τα οποία θελουν κρέμασμα

    5. Άλλο το μεταναστευτικό στην Ελλάδα και άλλο η εξωτερική πολιτική. Η Ινδία δεν έχει δίκιο στο θέμα του Κασμίρ και η Ελλάδα έχει συμφέρον από την καταδίκη της Ινδίας στο θέμα του Κασμίρ. Επίσης, δεν κερδίζουμε τίποτα με τη συμμαχία με την Ινδία. Αμυντικά είναι χάλια. Πολιτικά δεν είναι ανεξάρτητη. Καλύτερα με Πακιστάν, για να μην το θεωρεί δεδομένο η Τουρκία. Εκτός κι αν θέλετε να ξανα-αναγνωρίσει το ψευδοκράτος στην Κύπρο.

      1. Έχεις GRANDE λάθος φίλε για την Ινδία στο θέμα του Κασμιρ.
        Διάβασε ιστορία (δεν στο λέω ειρωνικά) και θα εκπλαγείς.
        [με δυό λόγια] Το σημερινό Πακιστάν δημιουργήθηκε απο έδαφος που ήταν Ινδικό και η Ινδία τους το παραχώρησε για να τους ξεφορτωθεί. Όταν οι Πακιστανοί στάθηκαν στα πόδια τους άρχισαν να διεκδικούν εδάφη και ιδίως το Κασμιρ.

        1. Τι λες. Δεν ήταν η Ινδία, αλλά η Αγγλία, όταν έφευγε, που επέτρεψε σε κάθε πρίγκηπα να διαλέξει Ινδία ή Πακιστάν. Ο πρίγκηπας, εν μέσω λαϊκής εξέγερσης, διάλεξε Ινδία παρότι είχε μουσουλμανικό πληθυσμό το Κασμίρ (μην ξαναμιλήσουμε λοιπόν για Κύπρο και πλειοψηφία, ε;). Ο ΟΗΕ προέβλεπε δημοψήφισμα για να λυθεί η σύγκρουση. Η Ινδία είχε αρμοδιότητα μόνο σε νομισματική, εξωτερική και αμυντική πολιτική (μην ξαναμιλήσουμε λοιπόν για τα αντίστοιχα δικαιώματα σε Ίμβρο ή Β.Ήπειρο,ε;). Όλα τα άλλα ήταν αρμοδιότητα Κασμίρ, παραπάνω από τις άλλες πολιτείες. Όλα αυτά τα κατάργησε αυθαίρετα το ’19 η Ινδία, ακόμα και το καθεστώς πολιτείας (!). Στο μεταξύ, η Ινδία κατάπιε άλλα πριγκηπάτα παρότι ο πρίγκηπάς τους επέλεξε Πακιστάν (π.χ.Χαϊντεραμπάντ που μάλιστα είχε προσφύγει στον ΟΗΕ), κατά το “μονά-ζυγά δικά μου”. Μη μπλέκεις το μεταναστευτικό με την εξωτερική πολιτική και την ιστορία.

          1. Μουσουλμανικοί πληθυσμοί με πολλα και κυρίως θρησκευτικά προβλήματα είχαν διεισδύσει προγενέστερα σε πολλές και διάφορες Ανατολικές και Δυτικές περιοχές της Ινδίας και αυτός άλλωστε ήταν ο λόγος που ήθελαν να τους συγκεντρώσουν σε ένα μέρος ώστε να ζήσουν όπως ήθελαν μόνοι τους. Ο πρίγκιπας της πολιτείας του Κασμιρ ήταν εκείνος που δέν δέχτηκε και ήταν δικαιωμά του σε αντίθεση με άλλους να δώσει την πολιτεία του στο ανατολικά νεο-σχηματισθέν κράτος του “Πακιστάν”. Το ότι το Κασμιρ λόγω γεωγραφικής θέσεως είχε μεγαλύτερο μουσουλμανικό πληθυσμό απο άλλες περιοχές της Ινδίας δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι ήταν Πακιστανικό έδαφος.

    6. Το φορτηγακη το ασπρο με τα μεγαλα μεγαφωνα στιν οροφη που βλεπουμαι παρα πολλες φορες σε πορειες του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ με πακι παντα συνοδηγο ηταν πρωτη θεση απο οτι βλεπω και στιν φωτο του μακελειου μπροστα απο την βουλη…….Φυσικα οι κουμμουνιστες πισω και απο αυτην την ανθελληνικη ενεργεια ως γνησιοι προδοτες κατσαπλοιαδες συμμοριτες ανθελληνες που ειναι…….

    7. Ειμουνα απεναντι απο το Ζαπειο απο οππου περασαν αυτα τα οντα με πολλων ντεσιμπελ μεγαφωνα ακουγονταν απο παντου ποιος ξερει ο γνωστος Κωνσταντινου και δολοφονος της Μαρφιν της Ανταρσια ΘΑ τους ειχε προμηθευσει δεν ακουγες λεξεις απλος ηχους κραυγες που σε πηγαιναν στο Κασμιρ και στο Μπαγκλαντες κατευθειαν η σε καμμια ζουγκλα εκει τριγυρο…………………………………………….φυσικα με το ελευθερο που ειχαν εξασφαλιση απο την κυβερνηση του Χουντολουδοβικοκουλη εφτασαν μεχρι την βουλη….φτου σας τομαρια ανθελληνες πολιτικαντηδες που εχεται φθασει την χωρα και ποιος ξερει που αλλου θα μας τραβιξεται…………

    8. Κατεστρεψαν την χωρα οι Ανθελληνες, αλωνιζουν οι ισλαμιστες ανενοχλητοι στην Αθηνα Πακιστανοι!!!!!! Θα εδεινε αδεια το Πακισταν φιλος των Τουρκων, σε Ελληνες να διαδηλωσουν στο Ισλαμαμπατ;;;;; Ουτε για αστειο!!!!!!! Το δεν πειραζουν κανενα, ανεγκεφαλε, να πας να το πεις στην μητερα της Μυρτως, που την σακατεψε ο Πακιστανος κοπριτης στην Παρο!!!!!! Δεν νοιαζεσαι για την Ελλαδα, νοιαζεσαι για τους ΛαθροΠακιστανους Ανθελληνα!!!!!! Και ειμαστε εμεις φασιστες και συ εισαι ο…φιλεσπλαχνος δημοκρατης!!!!! Αντε να χαθεις!!!!!!

    9. Μια χούφτα κατσαριδόχρωμοι, έγιναν ρυθμιστές στις ζωές μας. Αλλά έτσι είναι : πρώτα ήταν «οι καημένοι οι μετανάστες», μετά εξελίχτηκαν σε «μειονότητες με δικαιώματα», στο τέλος «αφεντικά στον τόπο μου». Δυστυχώς, μια θλιβερή μειοψηφία κεερφάδων και ψευτοαριστερών, μας βαφτίζουν «ρατσιστές» και «φασίστες» όλους όσους θελουμε πίσω την ησυχία μας και τις ζωές μας, χωρίς το φόβο του κάθε «ανήλικου» ασυνόδευτου αράπη. Θα φάτε καλά στις εκλογές …….

      1. Όπως το λες.Θυμάσαι που λένε οι Παοκτσιδες ΠΑΟΚ ένα αφεντικό στην πόλη.Τωρα οι Αλβανοί λένε ποιος ΠΑΟΚ ρε ! Εμείς είμαστε τα αφεντικά της πόλης.Βρικαν τις ομάδες η αλλες πολιτικες οργανώσεις τις χρηματοδοτούν απ’ έξω και έχουν άλλους σκοπούς .Αυτή είναι η αλήθεια.
        Θέλουν να γίνουν και “Αφέντες” οι Τουρκολαγνοι.

    10. Τι σας νοιάζει εσάς ρε φασιστες; δεν ενοχλούν κανέναν Ελληνα οι άνθρωποι.

      1. Άμα σου έρθει κανένας με εκείνο το χατζαρι που έσφαξαν τον άλλο αλλά θα λές όμως ..
        Πρώτα από όλα θα έπρεπε να υπάρχει νόμος που να λέει ότι η Ελλάδα δεν δέχεται μετανάστες από χώρες στις οποίες Έλληνες δεν έχουν μεταναστεύσει.
        Δεύτερον να υπάρχει νόμος που να λέει ότι στην Ελλάδα απαγόρευεται ρητά η μετανάστευση για λόγους ανεργίας.
        Τρίτο απογορεύεται η μετανάστευση και δεν δέχεται πολίτες ξένων χωρών για λόγους οικονομικούς και κοινωνικούς.Τελος.
        Δεν μπορείς να πάρεις χαρτί διαμονής στα κλειδώνω όλα ηλεκτρονικά άμα σε πιάσω τρως πρόστιμο φυλακή και άντε γειά.

      2. ότι στο μάθημα της ορθογραφίας, του συντακτικού και της ετυμολογίας, θα διόρθωνες τις πιέτες της φουστίτσας σου ; Γιατί για Ελληνόφωνο δε σε κόβω. Σκιπτάρος ; Ομογενής εκ Μογγολίας ;

    11. Τί σέ νοιάζει εσένα?? Εσύ, θά περιμένεις τίς εκλογές!! Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!😁😁😁

    12. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΑΤΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ?!? ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ…

      1. Ούτε ένα λουλούδι στο άτυχο νέο δεν πήγαν.Ντροπη τους!
        Ο Ράμα πιάνει τα αρχ….του.
        Αρε ηρωικό 1940 άλλη μία να φωνάξουμε Αεραααα και στα Τίρανα μέσα.

    13. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
      Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως: Θα αγκαλιάσουμε τους αλλοεθνείς, θα πάρουν για νύφες και γαμπρούς τα παιδιά μας

      1. Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΟΡΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΔΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΧΗΜΑΝΤΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥΣ? ΟΧΙ! ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?

    14. ΑΦΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΕΝΟΥΝΕ ΣΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Η ΕΛΛΗΝΕΣ , ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ !!!

    15. Η δικοί μας είναι εδω κάνουν ποδηλατάδα οι Πακιστανοί στον ήλιο στο είπα δεν θα είχαν μεγάλη συμμετοχή βλέπω κόβω κλπ

    16. Έχουν ωραία τραγούδια έχουν τρελαθεί στην γυμναστική σήμερα και στο ποδήλατο

    Comments are closed.