ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΕΜΠΗ – ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η 19ΧΡΟΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ: “ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ!” (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    βασιλικη

    Ανατριχίλα προκαλούν οι περιγραφές ενός νεαρού κοριτσιού που επέζησε από το τρομερό δυστύχημα στα Τέμπη. Η 19χρονη Βασιλική επέβαινε στο μοιραίο τρένο μαζί με τον φίλο της προκειμένου να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζαν.

    Όπως αναφέρει η 19χρονη, εκείνη και ο Στέλιος κατάφεραν να βγουν από μια τρύπα και έτσι σώθηκαν: «Την ώρα της σύγκρουσης ήμασταν στο πρώτο τραπέζι του κυλικείου… Ακούστηκε ένα μπαμ και μαύρισαν όλα. Έπιασε απευθείας φωτιά. Βρήκαμε γρήγορα τις αισθήσεις μας. Φώναξα τον Στέλιο. Μου είπε ότι είναι εδώ. Είχε τρύπα στο πάτωμα. Είχε ανοίξει το πάτωμα μπροστά μας. Βγήκαμε από εκεί, βγήκαμε έξω. Εμείς δεν είχαμε κινητά, βρήκαμε ένα τηλέφωνο ξεκλείδωτο. Πήρα τον μπαμπά μου…» είπε μιλώντας στο Tlive η 19χρονη και συνέχισε περιγράφοντας τις ζοφερές εικόνες:

    «Περπατήσαμε λίγα μέτρα παρά πέρα. Ο κόσμος καιγόταν! Έπεφτε από τα βαγόνια. Βγήκαν και άνθρωποι που ήταν καλά, με βαλίτσες. Ο Στέλιος ήταν ξυπόλυτος και κρύωνε. Ζητάγαμε από τον κόσμο να μας δώσει μπουφάν. Μου έλεγε να πάμε στη φωτιά που έβγαζε το βαγόνι για να ζεσταθεί. Πιστεύαμε ότι θα πεθάνουμε, ότι αυτές ήταν οι τελευταίες μας στιγμές».

    Ο φίλος της Βασιλικής νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα: «Ο Στέλιος είχε κάποια εγκαύματα, εγώ είχα σπάσει τη σπονδυλική στήλη στα πλευρά, κάποιο κάταγμα στο πόδι…» είπε και εξήγησε ότι ήταν από τους πρώτους τραυματίες που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα.

    «Εμείς όταν βγήκαμε ήταν πάρα πολύ νωρίς. Όταν βγήκαμε ήμασταν σχεδόν μόνοι μας. Δεν είδα να βγαίνουν άλλοι από το κυλικείο που είχε μετατραπεί σε μάζα. Είχε καεί όλο. Δεν ξεχώριζες ότι εκεί ήταν το κυλικείο και βγήκαμε από εκεί. Κόσμος πήδαγε για να σωθεί αλλά από το άλλο βαγόνι, που είχε πέσει πάνω από το κυλικείο. Κανένας δεν ξέρω αν βγήκε από το κυλικείο και αν τα κατάφερε» περιέγραψε η 19χρονη Βασιλική.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Ίσως κάποιοι άνθρωποι να ζούσαν, να γλυτωναν. Αλλά λόγω της φωτιάς δεν υπήρχε σωτηρία. Η φωτιά απ’οτι φαίνεται προήλθε από εμπορική και από αυτό που κουβαλούσε. Εκεί ας το ψάξουν.

    2. Πάντως, αν το φορτίο ήταν παράνομο, πρέπει η Hellenic train να πήρε πολύ χρήμα για να το μεταφέρει και να κρατήσει το στόμα της κλειστό. Εκτός αν τα 850 μμύρια είναι η αμοιβή της. Ο Μπούτιας επίτηδες ξεπούλησε τον ΟΣΕ στους Ιταλούς μαφιόζους, για να κάνουν βρώμικες δουλειές με την κάλυψη του κράτους.

    3. Θέλω να μην μπαίνει ο διάβολος μέσα μου μακάρι τα παιδιά να μην τα φάγανε οι ξένες δυνάμεις.Η φωτιά δεν δικαιολογείται

    4. Τι κάνατε ρε αλήτες στα παιδια?Τα κεφάλια σας στο απόσπασμα.κανεις μέσα από τη Βουλή δεν είναι ικανός ούτε έχει το Χρισμα να κυβερνήσει για να ξέρετε λένε όλοι ψέματα.Ο Βελόπουλος δεν μπήκε τυχαία στη Βουλή θα τον αναγκάσουν να το βάλει στα πόδια .Παιδιά το τρένο το φάγανε οι μυστικές υπηρεσίες όταν θέλουν να ανεβάσουν η να κατεβάσουν κυβερνήσεις έτσι είναι ο Μητσοτάκης τελείωσε.Βρωμαει συγκυβέρνηση σαπιλα.
      Να μην τολμήσει να βγει κυβέρνηση καμία από.αυτους.
      Δεν θέλουν να σηκώσει η Ελλάδα κεφάλι θα έχουμε και άλλα γεγονότα η ιστορία επαναλαμβάνεται.Με το ισλάμ που βρίσκεται εδώ μέσα να περιμένετε χτύπημα.Αμεσα Έλληνας κυβέρνητης να απέλαση τους πάντες να κλείσει τα σύνορα να μην παίρνουν πρακτορια και να οδηγήσει στη θανατική ποινή τους πολιτικούς γιατί η φυλακή θα είναι χάδι γι’αυτους δεν θέλω να πάνε φυλακή.Τα κεφάλια σας στο απόσπασμα τι κάνατε ρε αλήτες στης ψυχουλες

    5. Πουλήσατε νησιά – πουλήσατε λιμάνια -πουλήστε και τη μάνα σας – και φύγετε τσογλάνια. Καήκανε άνθρωποι ζωντανοί ξεφτιλισμένοι υπάνθρωποι και για να κρατήσετε ένα υπουργείο πουλάτε και τη μάνα σας

    6. Όλοι αύριο σύνταγμα και κάθε μέρα. Όλοι λέγατε, μα πότε θα ξυπνήσει αυτός ο λαός. Ίσως ήρθε η ώρα, όλοι στους δρόμους. Αύριο πρέπει ο κόσμος να είναι παρών σε όλες τις συγκεντρώσεις και πορείες σε όλη την χώρα. Σκότωσαν παιδιά, πήραν μίζες, εργολάβοι κλέβουν από τις συμβάσεις, δημοσιογράφοι και δικαστές στημένοι για να βάζουν πλυντήριο. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση.

    7. ΟΛΟ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ!! ΡΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ. ΠΟΥΤΙΝ ΡΙΞΤΑ ΟΛΑ

    Comments are closed.