ΚΡΑΔΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΑΠΟΒΑΣΗ – «ΧΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ» ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΟΚΤΑΪ – Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΞΕΧΝΑ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ F-16 ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Νέα εικόνα (38)

    Δηλώσεων συνέχεια είχε ο Τούρκος αντιπρόεδρος Φ. Οκτάι δείχνει ένα χάρτη με τον οποίο στηρίζει τα επιχειρήματα του που συνοψίζονται ως εξής:

    «Η Χίος και οι Οινούσσες -είναι τα παραδείγματα που χρησιμοποιεί- είναι τόσο κοντά στα μικρασιατικά παράλια. Που είναι η Αθήνα; Πολύ μακριά απαντά. Συνεπώς δεν μπορεί να γίνει δεκτή η ελληνική θέση για τα αυτονόητα και απολύτως νόμιμα δικαιώματα των νησιών! “Αυτή τη λογική θα την “σπάσουμε” αν χρειαστεί», καταλήγει ο Τούρκος αντιπρόεδρος. Οι απειλές από την Τουρκία είναι καθημερινές πλέον και μάλιστα από επίσημα χείλη.

    Αυτό που ξεχνά ίσως ο Τούρκος αντιπρόεδρος, είναι πόσο γρήγορα μπορούν να φτάσουν τα ελληνικά F-16 πάνω από το κεφάλι του.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Περνάμε την πλάκα μας αλλά για το πότε ο Ερντογάν θα κάνει την απόβαση χαμπάρι δεν θα πάρουμε όσο για τα f16 το ίδιο ισχύει και για τούς Τούρκους σε αυτούς πιο κοντά είναι! και ας μην ξεχνάμε ότι υπερισχύουν σε πολλά από εμάς εμείς μόνον λόγια είμαστε αυτή πράττουν…

    2. Στέφανε σε απειλούν με απόβαση οι τουρκαλαδες;;;;….. Χίο θα ακούνε και θα τρέχουνε…..

    3. αν ειχαμε πολιτικους με καρυδια, τωρα η ελλαδα θα ειχε συγκεντρωσει 100.000 ενοπλους ορκισμενους εχθρους της τουρκιας.. κουρδους-συριους-λιβυους-αρμενους–αιγυπτιους- ΗΑΕ και μαζι με μας + γαλλια θα ειχαμε κατακτησει την μιση τουρκια απο ξηρα συν ναυτικο – αεροπορια η τουρκια δεν θα υπηρχε

    4. Κάντε απόβαση στην Χίο και βάλτε τα με το 80% της παγκόσμιας ναυτιλίας που έχουν εκεί βίλες και πατρικα σπίτια! Πηγαίνετε και την επομένη μέρα θα ζητάτε συγγνώμη με εντολή της Αμερικα και πολλών άλλων κυβερνητων!
      Ξυπνήστε τους ντε και βάλτε τα μαζί τους… Κάντε το ντε! Μόνο λόγια.. Λόγια.. Λόγια και τσάμπα μαγκιά με πλάτες!

    5. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟ Γ@@@ΜΕΝΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΜΟΓΓΟΛΟΥ? ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΛΑΛΙΣΤΑΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ? ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΣΠΙΛΩΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΧΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ. ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΜΠΕΛΙΚΗ ΦΥΛΗ.

    6. Ένα πολύ εύστοχο που είδα στο διαδίκτυο. Γιατί βρε παιδιά βρίζετε την τουρκοφιλη Γερμανία? Στον πλανήτη, 2 χώρες έχουν καταδικαστεί για ολοκαυτώματα και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Η Γερμανία και η Τουρκία! Είναι ποτέ δυνατόν οι δολοφόνοι της ανθρωπότητας να μην τρέφουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον? Είναι ποτέ δυνατόν να κατηγορήσει μια χώρα που έχει κάνει ολοκαύτωμα όπως η Γερμανία, την επίσης δολοφόνο Τουρκία? Όταν ο Τούρκος εισβάλει σε χώρες φτωχές σφάζει και εκτελεί αμάχους και παιδιά, ο Γερμανός δακρύζει από συγκίνηση καθώς του έρχονται μνήμες από το….. ένδοξο παρελθόν του! Η Γερμανία έδωσε διορία ένα μήνα στον Τούρκο δολοφόνο να έχει δημιουργήσει τετελεσμενα με την Ελλάδα και ενσυνεχεια θα αναλάβουν οι ναζι φιλοτουρκοι του Βερολίνου να συρουν την Ελλάδα σε διαπραγματεύσεις άνευ όρων. Για αυτό όταν έρθει η ώρα, οι ένοπλες δυνάμεις να δράσουν προς όφελος του λαού και της πατρίδας και ούτε στιγμή μην ακούσουν πολιτικούς και Γερμανία.

    7. Γιατι δεν Ε λιγοι καποιος το στομα του να του πει πως τα νησιά μας ειναι κοντά στις σημερινές τουρκικές ακτές, επειδη η σημερινή Τουρκια ειναι Ελληνικό έδαφος υπο τουρκική κατοχη. Η Ελλαδα είχε παντα, εδω και αιωωωνες το ενα πόδι απο την μια μεριά του Αιγαίου και το αλλο στην αλλη. Η Τουρκια ειναι μια χώρα εφτά, Αντε οχτώ αιώνων, ενω η Ελλαδα χιλιαααδων αιώνων. Τα νησιά μας λοιπον δεν ειναι καθόλου μακρια απο την Ελλαδα. Εξω απο την πορτα της ηταν παντα. Αλλα ποιος να τα πει αυτα;;; Οι προδοτες;;;

      1. Οι τουρκολάγνοι – αιωνίως ευγνώμονες, γυμνοί από κάθε αξιοπρέπεια μιζοτάκουλες; Τι σχέση περιμένεις να αναδείξουν με την ιστορία της χώρας; Το πώς την αντιλαμβάνονται, τό ‘χουν δείξει με το εξάμβλωμα για το 1821 και την επάξιά τους συνεργάτιδα δασκαλάκη…

    8. Χα χα χα…
      Τι λεει ο μπουνταλας…
      Και τα Φωκλαντς μακρια απο τη Βρετανια ειναι.
      Τα’χουν διπλα τους οι Αργεντινοι…τη συνεχεια την ξερουμε ολοι.

      1. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΑΚΡΙΑ…ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ…ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΑΓΓΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

    9. Ισιδα- Αθηνά, Ρά – Φώς και Ήλ -Ελ κλεμένα Ελληνικά συνθετικά. Απο τον αιώνιο εχθρό του ανθρώπου που όμως κατανόησε ότι η Ισχύς διατηρεί την Ύπαρξη. Δεν έχουμε άλλη επιλογή επιβίωσης σαν Έθνος απο το να ξαναγίνουμε Οπλίτες-Πολίτες όπως είμασταν απο την Αρχαιότητα.Πράγμα που ξεχάσαμε με τα 400 χρόνια Τουρκικής κατοχής και γίναμε ραγιάδες και “φαναριώτες”. Όπως αποδείχτηκε αυτή η φιλοσοφία των αφοπλισμένων διαφωτιστών μας οδηγεί στο θάνατο. Με γείτονα φασίστα η οργάνωση σε κράτος τύπου Ισραήλ αποτελεί άμεση ανάγκη.

    10. Ευρωπαικός Σρατός έπρεπε να γίνει απο την πρώτη μέρα δημιουργίας της ΕΕ. Παρακαλάτε τώρα τον Τράμπ και το Ρώσο και κάντε ..υπομνήματα..

    11. Παιδιά ας μην γελιόμαστε. Η γ@μημενη η Γερμανία προφανώς έδωσε 1 μήνα διορία στην Τουρκία για να επιτεθεί στην χώρα μας, αυτό βγαίνει ως συμπέρασμα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως μετά την σύνοδο στην εε την Παρασκευή και όπου οι γερμανοι πέτυχαν να μπλοκάρουν για άλλη μια φορά κυρώσεις εναντίον των μογγολων, η Τουρκία ανέβασε τις προκλήσεις και μιλάει ξεκάθαρα πλέον για εισβολή και πόλεμο. Τα μ@υνοπανα οι Γερμανοί άναψαν το πράσινο φως στην Τουρκία για επίθεση στην Ελλάδα μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου.

    12. Οι Πακιστανοί στην Κρήτη αφού λιγδωσε το αντεράκι τους ψάχνουν να ξεσπάσουν τα ανώμαλα ένστικτα τους σε ότι βρουν. Οι κρητικές ούτε πλησιάζουν από τα γκέτο τους οπότε ξεδινουν πάνω στους άμοιρους καρπαζοεισπρακτορες Κρητικούς.

    13. Η Άγκυρα ποσά χιλιόμετρα είναι .
      Πρωτεύουσα με πρωτεύουσα .
      Όπως θέλουν τα βολεύουν με την ανοχή του δικού μας ανάξιο κράτος

    14. Τι ειναι μακρυα βρε βαριομοιρε κατσαπλια της μογγολικης στεπας.. Α ρε πουστη γ@μησι που θελεις.. Οχι σε θαλασσα, αλλα ουτε σε ποταμι δεν θα ξαναβγαλεις βαρκα..

    Comments are closed.