ΚΟΥΛΗ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ “ΣΑΛΑΤΑ”! ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ! ΘΑ ΤΙΣ «ΦΑΣ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ! ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΕΞΠΡΕΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΒΑΘΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ – ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

    Κοινοποίηση:
    1

    H υπόθεση υποβιβασμού του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης και η τροπολογία με βάση την οποία θα απφευχθεί αυτό έχει δημιουργήσει σοβαρά εσωτερικά προβλήματα στη ΝΔ και στη κυβέρνηση.

    Η κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία έφερε σε ακόμα δυσκολότερη θέση την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κυβερνώντος κόμματος, καθώς είναι σαφές ότι οι βουλευτές που εκλέγονται στη βόρεια Ελλάδα αλλά και στην περιφέρεια του Πειραιά είναι σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση καθώς δεν θα μπορούν να κρυφτούν ενώ είναι γνωστό πως ο ΠΑΟΚ δεν θα ανεχτεί ούτε την παραμικρή αφαίρεση βαθμών, τουλάχιστον έτσι λέει.

    Το Μέγαρο Μαξίμου διαβλέποντας τον κίνδυνο να υπάρξουν διαρροές στη σημερινή ψηφοφορία έστειλε σαφές μήνυμα στους βουλευτές ότι δεν θα γίνει δεκτή οποιαδήποτε διαφοροποίηση από την κυβερνητική γραμμή.

    «Η κυβέρνηση είναι υπεράνω ομάδων. Δεν μας αφορά αν διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ γιατί αφαιρούνται βαθμοί ούτε αν διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός γιατί δεν υποβιβάζεται ο ΠΑΟΚ» είναι το μήνυμα της κυβέρνησης προς τους βουλευτές, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές αλλά η καρδούλα τους το ξέρει πόσο ανησυχούν για μια ιστορία που μπορεί να έχει πολύ άσχημο τέλος και όχι μόνο για την κυβέρνηση αλλά και για την ίδια την ελληνική κοινωνία.

    Όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, η χθεσινή διαγραφή του Θοδωρή Ζαγοράκη από την ευρωομάδα του κόμματος ήταν και ένα έμμεσο μήνυμα στα μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μάλιστα, διαμήνυσε ότι δεν θα δεχθεί ούτε πιθανή απουσία από τη σημερινή ψηφοφορία η οποία είναι ιδιαίτερα κρίσιμη όπως εξελίχθησαν τα πράγματα.

    «Δεν πιστεύουμε ότι θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την ονομαστική ψηφοφορία. Κάποιες απουσίες είναι δικαιολογημένες, αλλά δεν θα υπάρξει πρόβλημα», διαβεβαίωσε πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

    Στη Νέα Δημοκρατία θεωρούν ότι η αξιωματική αντιπολίτευση λειτούργησε με λαϊκιστικά αντανακλαστικά και καλούν τα κόμματα να απαντήσουν ευθέως αν κάποιος πρέπει να τιμωρείται αν παρανομεί ή αν πρέπει να μένει στο απυρόβλητο. «Πρέπει να τιμωρείται όποιος παρανομεί ή να μένει στο απυρόβλητο; Η τιμωρία αυτή είναι ο υποβιβασμός; Ας αφήσει τα παραμύθια κι ας απαντήσει καθαρά», επισήμαιναν χθες κυβερνητικές πηγές.

    Οι ίδιες πηγές τόνιζαν επίσης ότι η κυβέρνηση εξυπηρετεί το κοινό συμφέρον. «Η επιλογή της είναι πολιτική και κοινωνική κι όχι οπαδική. Και δεν πρόκειται να κάνει πλάτες στην παρανομία, ούτε να επιτρέψει ανούσιους διχασμούς, τη στιγμή που η πατρίδα μας αφήνει πίσω της την κρίση και καλείται να αντιμετωπίσει εθνικούς κινδύνους».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. αν οσφπ και παοκ ηταν στην ιδια πολη θα ειχαμε νεκρους.
      θιξε την ομαδα του αλλου και θα δεις τον πραγματικο του χαρακτηρα. “πατριωτες” μιλουν για Ελλαδα στα δυο και για τουρκοβουλγαριες

    2. Κουλη!!!! Κουλη!!!! φερε επενδυσεις για καλοπληρωμενα μεροκαματα και μειωσε την φορολογια…. Σταματα να ασχολεισαι με μακακιες….

    3. Ω ρε που καταντήσαμε. Η χώρα χάνεται, ο Ερντογαν φτιάχνει έναν δεύτερο στρατό μέσα στην Ελλάδα, η χώρα αλλοιώνεται πολιτισμικά και πληθυσμιακά, για διαμελισμό πάμε σίγουρα, θα γίνει κάποια στιγμή, το διαίρει και βασίλευε το πάνε μια χαρά, μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων με τα βίας επιβιώνει, τα νέα παιδία σε μεγάλο βαθμό αναγκάζονται να φεύγουν στο εξωτερικό και για όλα αυτά δεν ανοίγει ρουθουνι. Θα υποβιβστεί ο Πάοκ και ολοι στους δρόμους κάψτε το σύμπαν. Πιέστε την κυβέρνηση να μην υποβιβαστεί ο Πάοκ. Και τέλος πάντων η οποιαδήποτε ομάδα. Η Μακεδονιά πουλήθηκε…..που ήταν ο Σαββίδης? Ο Σαββίδης που μας αγαπάει τόσο πολύ και αγαπάει τόσο πολυ τη χώρα μας. Και για τον Μαρινάκη τα ίδια θα πώ, δεν τους ξεχωρίζω. Πουλήσαν την Μακεδονία δεν βγήκατε να τα σπάσετε….για την ομάδα όμως χαμός. Στις δημοτικές εκλογές τον Ζέρβα γουσταρε ο Σαββίδης να βγάλει για δικά του συμφαίροντα, έδωσε γραμμή. Όλοι τον Ζέρβα μάγκες το είπε ο θεος ο Σαββίδης. Ο Ρώσος μαφιόζος που σας αγοράζει τον τόπο σιγά σιγά, την κυβέρνηση….αλλά δεν πειράζει ο Πάοκ να πάρει πάλι double (με όποιο μέσω) και ας κάνει ότι θέλει η μαφία. Θα μας δώσει ο Πάοκ να φάμε…θα δίώξει τα λαθροισλαμοπιθήκια,θα σώσει τη χώρα ο Πάοκ (και η κάθε ομάδα). Βρωμιά και δυσωδία. Βουλιάξαμε στη βρώμα. Αφού φτάσαμε στο σημείο ως λαός να μας ορίζει ένας “Σαββίδης” ποιόν θα ψηφίσουμε και πότε θα ξεσηκωθούμε……είμαστε άξιοι της μοίρας μας, καμμένο χαρτί. ΄Εχουμε ήδη καεί, απλά δεν το έχουμε καταλάβει ακόμη.

    4. μαρινακη βγαλε τα 156 ονοματακια και το payroll σε οσους ψηφισαν ναι για τον τσετσενο κατασκοπο

    5. Ειναι πολυ λογικο το κομμα που χρεοκοπησε την χωρα και μας οδηγησε στα μνημονια
      να εχει την βασικη του οδηγία να υπηρετει τον Μαρινακη…τον Βαρδινογιαννη….γενικα ολα τα λαμογια…

    6. Είναι τόσο δύσκολο να εφαρμοστεί η νομιμότητα σε αυτή τη χώρα; Δηλαδή ζητάμε πολλά; Η κυβέρνηση το μόνο που είχε να κάνει, ήταν να μην εμπλακεί καθόλου. Να αφήσει την υπόθεση στα δικαστήρια. Αν τα ΟΡΚ του ΜΠΑΟΚ έκαναν επεισόδια, η κυβέρνηση ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ έχει. Εκτός αν δεν είχαν πρόβλημα να δέρνουν νοικοκυραίους για τη Μακεδονία, αλλά έχουν στο να δείρουν τα πρεζόνια της Θύρας 4….

      Αλλά ξέχασα, το πρόβλημα είναι πως ο Γεωργιανός πράκτορας έχει μοιράσει χρήμα και σας κρατάει στο χέρι και θα έριχνε τη κυβέρνηση…

    7. Ποιο ολοφανερη περιπτωση για το ποιοι κυβερνουν αυτον τον τοπο δεν υπερχει.Οι νουδουλες κατεβασαν τα παντελονια στους μσυρους κσι στους κοκκινους(τα αφεντικα τους δηλαδη).Ουστ κοτες.

    8. Kαι εμεις περιμενουμε απο αυτην την κυβερνηση να λυσει σοβαρα εθνικα-οικονομικα θεματα, οταν απο μονη της πνιγεται σε μια σταγονα νερο! Τα λογια ειναι πλεον περιττα, ας ξυπνησουμε απο το ληθαργο, ας κουνησουμε λιγο το κεφαλι μας και να δουμε την ψυχρη πραγματικοτητα! Ειναι επικινδυνο ολο το πολιτικο συστημα της Ελλαδος! ΟΛΟΙ για τον καιαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!

    9. Φοβήθηκαν τον πόλεμο με τον λαό του παοκ και κατέβασαν τα παντελόνια! Φαντάσου τι θα κάνουν με τα ζητάω των Τούρκων. Πάει και η Θράκη και το Αιγαίο! Ζήτω η κουραδοκοφτες που μας κυβερνανε

    10. Εξυπηρετήσεις κάνουν γιαυτους που ξεκινάνε τα δικαστήρια σε λίγες μέρες.Αυτη η τροπολογία θα έχει πολλά και βάζουν να φαίνεται ότι εξυπηρετήθηκε ο ΠΑΟΚ. Τη nova την πήρε ο κύριος Μαρινάκης ή ακόμα;Θα παίζουν όλες οι ομάδες την super league στο κανάλι του;

      1. Γιατί ρε τα έκανε σαλάτα ο Κούλης; Επειδή εσένα δε σε βολεύει;;; Ότι να ναι

    11. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΑΛΛΟΙΩΣ ΟΛΑ ΥΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΝΤΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕ.

    12. ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΡΩΣΣΟ ΟΛΙΓΑΡΧΗ ΦΕΟΥΔΑΡΧΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,
      ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΨΙΟ…..ΤΟΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΡΙΟΥΧΟ…..ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟΥΣ ΘΡΑΚΟΠΟΜΑΚΟΥΣ….
      ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ………….Ο ΜΑΦΙΟΖΟΣ ‘ΠΟΝΤΙΟΣ’,ΠΟΥ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ,ΓΡΙ……ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ….
      ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΩΤΟΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΙΓΑΡΧΗ ΑΡΑΓΕ,ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ Κ ΒΟΥΛΓΑΡΟ-ΥΠΟΛΛΕΙΜΑΤΑ,ΓΙΑ ΑΙΜΑ Κ ΑΠΟΣΧΙΣΗ……..ΕΘΝΟΣ-ΤΕΛΟΣ

    13. δινετε στα χαρτια πρωταθληματα στην χαβουζα και περιμενουν οι ΝΔουλες οτι τα πραγματα θα ηρεμησουν….κουλη τελειωσες…

    14. Αυγενάκη μαντάρα τα εκανες………………Με ντροπολογίες και ραβε ξηλωνε δεν λυνεται το προβλημα.Σαν βλακες και απειροι πολιτικοι τα κανατε σκατα.Δεν επρεπε να ανακατευτείτε καθόλου.Τι καταφερατε βλάκες…Τα δυο «ακρα» εναντιον σας….

      1. Μια χαρα τα κατεφεραν . Αυτο θελει πλεον ο λαος.
        Να πεσει η χουντα.

    Comments are closed.