ΚΟΥΛΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΛΗΞΟΥΝ ΟΙ ΤΟΡΠΙΛΕΣ;;; ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟ ORUC REIS – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ…

    Κοινοποίηση:
    oruc-reis-1-3

    Στην έκδοση νέας NAVTEX για σεισμογραφικές έρευνες του «Oruc Reis» εξέδωσε σήμερα (Δευτέρα 31 Αυγούστου) το βράδυ η Άγκυρα.

    Η νέα ναυτική αγγελία (1093/20) αφορά στη χρονική περίοδο 2 Σεπτεμβρίου με 12 Σεπτεμβρίου και εκδόθηκε όπως και οι προηγούμενες από τον σταθμό της Αττάλειας και αφορά μία περιοχή η οποία εφάπτεται, προς Βορρά, με την αμέσως προηγούμενη, άρα και εγγύτερα προς το νησιωτικό σύμπλεγμα του Καστελλορίζου και τη Ρόδο.

    Είναι σαφές ότι η Άγκυρα δεν πρόκειται να υποχωρήσει από τις διεκδικήσεις της στην περιοχή, ενώ διπλωματικοί και στρατιωτικοί παράγοντες αναμένουν και το αν η τουρκική πλευρά προχωρήσει και στην παραχώρηση αδειών ερευνών σε περιοχές κοντά στα έξι ναυτικά μίλια νοτίως Ρόδου, Καρπάθου και Κάσου, καθώς και νοτιοανατολικά Κρήτης.

    Όταν απέναντι σου έχεις μια Κυβέρνηση σε διατεταγμένη υπηρεσία… παραχώρησης του Αιγαίου, γιατί να μην συνεχίσεις να προκαλείς και να καταπατάς κυριαρχικά δικαιώματα. Άλλωστε όπως γράψαμε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ λίγο νωρίτερα, Κούλης και Ντόρα “δεν ενδιαφέρονται για το αν το Oruc Reis έκανε έρευνες”. Ιδού τα αποτελέσματα. Το τουρκικό πλοίο αγκαζέ με τις φρεγάτες και τις τορπιλακάτους συνεχίζει να πλέει στα ελληνικά νερά έχοντας γίνει πλέον κάτι… συνηθισμένο.

    Αυτή είναι η νέα τουρκική NAVTEX:

    TURNHOS N/W : 1093/20 (Antalya NAVTEX Station) (Published Date: 31-08-2020 21:19)
    TURNHOS N/W : 1093/20
    MEDITERRANEAN SEA
    1. SEISMIC SURVEY, BY R/V ORUÇ REİS, ATAMAN AND CENGİZHAN UNTIL 122059Z SEP 20 IN AREA BOUNDED BY;
    34 12.28 N – 027 59.93 E
    34 29.50 N – 027 59.90 E
    34 49.62 N – 028 00.15 E
    35 42.53 N – 030 04.25 E
    35 27.57 N – 030 13.35 E
    35 12.12 N – 030 22.15 E
    6 NM BERTH REQUESTED.
    2. CANCEL THIS MESSAGE 122059Z SEP 20.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Ολα είναι θέατρο, η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει εδώ και έξι μήνες να πάει σε διμερείς συναντήσεις για συμφωνία συνδιαχείρησης του Αιγαίου και μέχρι τέλος Οκτώβρη θα έχουμε δωρήσει στους Τούρκους το μισό Αιγαίο.
      Μητσοτάκη δεν θέλατε καλή χώνεψη τώρα!!!

      1. Σωστος!!! Ενω με συριζοπασοκαρα θα ηταν ολα απλα…θα ελεγε ο τσε-αλεξις οτι δεν υπαρχουν θαλασσια συνορα και ολα οκ… θα εκαναν ερευνες εξω απο τη βουλιαγμενη

    2. Δεν εχουν σκοπο να κανουν τιποτα και αυτο φαινεται απο τα μεσα μαζικης αποβλακωσης που εχουν θαψει το θεμα και απο την απραξια στην οργανωση των μετοπισθεν.Οταν καποιος επροκειτο να χτυπησει εισβολεα προετοιμαζει τον αμαχο πληθυσμο του
      Εχετε δει τιποτα;;;;

    3. Όταν αρχίσουν να βαράνε τον Πειραιά οι Τούρκοι μέσα απο τα καράβια τους, ρίξτε αμυντικά πυρά μην σας πούν ρατσιστές και πολεμοχαρείς..

    4. το νατο , η ΗΠΑ , η γερμανια και η εε( εκτος απο λιγα κρατη), με την πολιτικη ισων αποστασεων , στην ουσια στηριζουν τον ερντογαν και την πολιτικη του του αναθεωρητισμου, σε βαρος ολων των γειτονων του και οχι μονο και ιδιως κατα της ελλαδας, απο οτι φαινεται δεν μας θελουν η δεν μας υπολογιζουν σαν σημαντικο εταιρο τους, αν ο μητσοτακης κατορθωσει να παρει με το μερος μας την γαλλια μια υπολογισιμη δυναμη και με πυρηνικα, η οποια θα μας βοηθησει και στην ειρηνη και στον πολεμο που μπορει να ειναι προ των πυλων, τοτε οσο και να τον εχουμε βρισει και να τον κατηγορουμε γιατι δεν χτυπαμε τους τουρκους που μας ξεφτιλιζουν , θα πρεπει να του το αναγνωρισουμε και να του το πιστωσουμε, ας περιμενουμε 20 μερες, με τους γαλλους να δουμε τι θα γινει…. και να ειμαστε ενωμενοι και ετοιμοι……., αν γινουν αυτα που που ειναι ορατα,, , οι τουρκαλαδες θα βαλουν τις απειλες τους στ@ν κ@λ@ρ@ τους θα τα μαζεψουν και θα την κοπανησουν

    5. Μητσοτακηδες και μπακογιανηδες. Εβραίος εκ ελληνικής Βουλής δυαλυουν την χώρα ως ανυελληνας Ιουδαίοι ελληνόφωνοι ερπετοειδης Χάζαροι …

    6. ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ !!ΣΕ ΠΟΙΟ !ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΥΡΟΠΑΙΚΟ!!Η ΜΗ!!ΘΑ ΑΝΕΧΟΤΑΝ !! ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!Η ΒΟΥΛΙΑΞΕΤΕ ΤΟΥΣ!!Η ΚΑΤΣΕΤΕ ΣΤΑ 4ΑΡΑ!!ΟΠΩΣ!!ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ!!ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ!!ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ!@!

    7. Πάρτε μαθήματα από τους Γάλλους παλιό προδότες …ας τολμήσει να πλησιάσει το oruc reis κατά εκεί και σουρωτηρι θα το κάνουν..εμείς εδώ καθόμαστε και το κοιτάμε να αρμενιζει και τον Τούρκο να μας βρίζει …

    8. Βιαστικό το Μακελειό. Είπαμε, μόλις στρίψει στη Ψυττάλεια θα βγει ο στόλος να τους “παρενοχλήσει”.
      Κάνετε εικόνα να κάναμε κάτι αντίστοιχο εμείς.
      Προσπαθώ να σκεφτώ πως θα μας.πλασάρουν τη κατάσταση όταν θα μας σύρουν σε ένα τραπέζι για να παραδώσουμε κάτι από τα κερδισμένα σε 2 βαλκανικούς και παγκόσμιους…

      1. μα τωρα πλασαρεται η παραδοση των συμφωνημενων. διαπραγματεύσεις Ελλάδας – Τουρκίας το 1976 – 1981 του παπου/μπαμπα του τωρινου, Κων/νου Μητσο……….. στο ΥΠΕΞ με τουρκια. ολα θα δειξουν λιαν συντομως…..

    9. Βυθίστε το, να τελειώνουμε. Δεν έχουν μπέσα, πάνε γυρεύοντας να κάνουν τζαμί και τον Παρθενώνα. Ο Μητσοτάκης τους αφήνει ανεξέλεγκτους, οι Έλληνες όμως θέλουν να τους πολεμήσουν, δεν γουστάρουν να κάνουν τα γιουσουφάκια.

      1. Ο Παρθενώνας ήταν τζάμι επί Μωάμεθ β του πορθητή το 2821. ..η ιστορία επαναλαμβάνεται…

    10. Πολιτικοί προδότες μητσοτάκης ντόρα αφήνουν τους πουστότουρκους να μας βιάζουν την ελληνική επικράτεια.

    11. Οτι πει η μαμα Ντορα θα κανει ο υιος Κουλης,αλλιως θα τους τις βρεξει.Οσον αφορα τον Τερυ Gold,δεν ξερω αν τον ακουει…………….

    12. Δεν ξέρω αλλά νομίζω πως ακόμη και ο Μητσοτάκης που είναι άνθρωπος των Γερμανών, αρχίζει να κατανοεί πως η Γερμανία βρίσκεται πίσω από τους Τούρκους. Για αυτό πάει με την Γαλλία που έχουμε κοινά συμφέροντα στην περιοχή. Οι γ@μιολες οι Γερμανοί παρά τις προκλήσεις συνεχίζουν να μπλοκάρουν μέτρα εναντίον των μογγολων. Όποιος καταναλώνει η αγοράζει γερμανικά προϊόντα γ@μιεται πατόκορφα. Αγοράζεις γερμανικά, βάζεις την χώρα σου σε κίνδυνο. Αυτα τα μ@υνοπανα χρηματοδοτουν τον ερντογαν που μας απειλεί με πόλεμο.

    13. Το μεγαλύτερο ρεζιλίκι της χώρα. Καμία κυβέρνηση δεν ρεζίλεψε τη χώρα τόσο στην εξωτερική πολιτική. Ούτε ο κατσαπλιάς.

      1. “κατσαπλιάς” ! Απο πού ξετρύπωσες την λέξη πάλι. !!

    Comments are closed.