ΚΟΥΛΗΣ-ΧΑΤΖΗΛΑΛΑΚΗΣ: ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΤΑΞΟΥΝ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠ’ ΤΟ ΚΡΥΟ ΣΕ ΝΕΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. “ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΜΕΝ…”

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή1

    Αύξηση του κατώτατου μισθού ανακοινώνει ο πρωθυπουργός. Μίλησε, επίσης, για το πρόστιμο των 100 ευρώ για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους άνω των 60, όπως και για νέα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία.
    Νέα αύξηση του κατώτατου μισθού θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, η οποία και θα εφαρμοστεί μετά την 1η Μαΐου.
    Ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου δήλωσε πως από τον Μάιο ο κατώτατος μισό θα αυξηθεί κατά πολύ περισσότερο σε σχέση με την προηγούμενη φορά, όταν και το ποσοστό της αύξησης ήταν το 2%.
    Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι δεν μπορεί να προσδιορίσει ένα συγκεκριμένο ποσό ή ποσοστό, αλλά πως είναι βέβαιος ότι θα πρόκειται για μια μεγάλη αύξηση.
    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως έχει δώσει ήδη εντολή στον υπουργό Εργασίας να προχωρήσει σε όλη την απαραίτητη προεργασία για την αύξηση, καθώς αυτή θα έρθει νωρίτερα από την 1η Ιουλίου, όταν και αναμενόταν.
    «Έχω ζητήσει από τον υπουργό Εργασίας να ξεκινήσει άμεσα τη διαδικασία για μία δεύτερη αύξηση του κατώτατου μισθού, η οποία θα εφαρμοστεί από 1η Μαΐου αυτού του έτους. Εκτιμώ ότι η αύξηση του κατώτατου μισθού θα είναι σημαντική, θα είναι πολύ μεγαλύτερη από την αύξηση 2% που ήδη έχουν δει οι εργαζόμενοι από 1η Ιανουαρίου του 2022. Δεν μπορώ να προσδιορίσω. Αλλά μπορώ να σας πω ότι θα δούμε με σιγουριά μία σημαντική αύξηση του κατώτατου μισθού» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός στη συνέντευξή του.
    Σχετικά με το πρόστιμο των 100 ευρώ στους άνω των 60 που έχουν επιλέξει να μην εμβολιαστούν και την κριτική που του ασκείται καθώς ορισμένοι εξ αυτών επιβιώνουν με συντάξεις 500 ή 600 ευρώ, αντέτεινε ότι δεν είναι υποχρεωτικό το πρόστιμο, καθώς μπορούν να εμβολιαστούν.
    Επίσης, επισήμανε πως αύριο τα υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών θα ανακοινώσουν νέα μέτρα στήριξης επιχειρήσεων και εργαζόμενων που έχουν πληγεί από την πανδημία και πιο συγκεκριμένα για τους περιορισμούς που τέθηκαν από την κυβέρνηση από την Πρωτοχρονιά και μετά.
    Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι το πλαίσιο στήριξης θα αφορά στους κλάδους του επισιτισμού και και του πολιτισμού, ενώ θα έχουν ισχύ για δύο εβδομάδες.
    Οι επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να βάλουν το 25% των εργαζομένων τους σε αναστολή, έτσι ώστε να μην πληρώνονται από αυτές, αλλά από το κράτος.
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    47 Σχόλια

    1. Φερτε πισω τα λεφτα που χρωσταει το κομμα σου….

    2. ΕΛΕΕΙΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.
      ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΤΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
      ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΗΣ ΑΗΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΗΛΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΤΥΧΩΔΙΩΧΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΡΑΡΕ.

    3. Τού έκανε σκληρές ερωτήσεις μετά “πάσας” γιά να ξεφύγει ή απαλύνει τίς πατάτες… πχ “Χάθηκε η έκθεση Λύτρα-Τσιοδρα……όπως καί ή λιστα Lagarde (τού ΠΑΣΟΚ) !

    4. Να τους δωσουμε απο 600 ευρω το μηνα στον καθενα να πανε να ζησουνε. Ρε δε πανε να γαμ@@ουν τα λαμογια.

    5. Μας φτυνουν και εμεις νομιζουμε οτι…βρεχει!
      Μας χλευαζουν και εμεις νομιζουμε οτι μας…επικροτουν!
      Μας κοροιδευουν και εμεις νομιζουμε οτι μας λενε ….αλληθεις!
      Μας στελνουν στους καδους για να ζησουμε και εμεις νομιζουμε οτι ειμαστε σε Λουκουλεια γευματα!
      Μας απαξιωνουν και εμεις νομιζουμε οτι μας εχουν σε….εκτιμηση!
      Μας θελουν “νεκρους” και εμεις νομιζουμε οτι ενδιαφερονται για τη ζωη μας!
      Μας θελουν αρρωστους και εμεις νομιζουμε οτι θελουν την…υγεια μας!
      ΕΛΛΗΝΕΣ συμπατριωτες.Ή ΤΩΡΑ ή ΠΟΤΕ! Δεν υπαρχει αυριο!Αυτοιειναι ξεκαθαροι το τι θελουν για εμας.
      Εμεις εχουμε ξεκαθαρισει μεσα μας τι γινεται, τι πρεπει να κανουμε για να σταματησουμε τον , με μαθηματικη
      ακριβεια τον δικο μας θανατο, αλλα και της πατριδος μας?

    6. Το εμβόλιο λέει ο τρόμπας είναι απολύτως ασφαλές!
      Τι λες ρε που κρύβεται αυτούς όλους που έπεφταν
      σαν τα κοτόπουλα μπροστά στα μάτια μας?

    7. Συμπέρασμα: Πρωθυπουργός που να νιάζετε και να καταλαβαίνει τον λαό άμα δεν έχει κάνει φτωχός δεν υπάρχει.ΤΕΛΟΣ.

    8. TA ΠΑΡΤΑΛΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ……..ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΚΑΤΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑ Ο REAL ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ???? ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΡΩΤΑ …………………………………..

    9. ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΝΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ……ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΟ…???? ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ….!!! ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ …ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ….ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ….ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΑΣ…..ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ….ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ….!!!! ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Η ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ….!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ….????

    10. δανια αυξηση μισθου απο 1/1 30% μια και εξω απο τον αλο μηνα το ειπαν χριστουγεννα και εγινε αλα τι συγκρινουμε τωρα καμια συγκριση ,, το 100€. αρικο απο δευτερα να δω πιος θα πληρωσει μαλλον κανενας .

    11. Και τους κομμουνιστές που τους έστελναν εξορία δεν ήταν διώξεις, αφού μπορούσαν να αποκηρύξουν τον κομμουνισμό και να ζήσουν κανονικά.

    12. Ωραίο το εργάκι…….Τεράστιοι διάλογοι αξιόλογες ερμηνείες………Ξέρει ο Μωυσής τι κάνει …..Άλλωστε όπως δήλωσε ο ίδιος έχει και τόσα ένσημα στην πλάτη του !!!!!!!!! Θα σέβεστε……..

    13. Ακουσα των υπ. οικονομικων….
      Ο δημοσιογραφος εκανε δυο ερωτησης και πηρε και ασχετες απαντησεις αυτος συνεχισε να λεει για τους φορους που ειχανε μεινει απο το 2021 για την ακριβεια τιποτα το συγκεκριμενο δωσαμε δωσαμε ελεγε το θεμα ειναι οτι δεν τα εδωσε σε εμας…ας ψαξουνε να βρουνε που τα δωσανε η επομενες κυβερνησης γιατι εχουνε μοιρασει πολλη χρημα στους δικους τους.

    14. Aυτος ο τρελός μας δουλεύει λέγοντας ότι δεν είναι υποχρεωτικό το πρόστιμο των 100€, κάνοντας όμως το εμβόλιο!!

      Μιλάμε για έναν από τους γλειωδεστερους εκβιαστες της ιστορίας.

    15. Αυξήσεις κατώτατου μισθού του κώλου, δίνουν 2 και τα παίρνουν πίσω τριπλάσια αφού σε όλα τα αγαθά έχουν κάνει αυξήσεις συν τα έξοδα που έχουν βάλει τον κόσμο να κάνει σχεδόν καθημερινά με μάσκες και ότι άλλο αφορά την πανδημία, όσο για το πρόστιμο των 60+ που δεν είναι υποχρεωτικό αφού μπορούν να εμβολιαστούν… απλά εκβιασμός!

      1. σωστά! Εκβιάζει τον κόσμο σε εμβολιασμό για να γλιτώσουν τα 100€ από την σύνταξη που ήδη τους έχει φάει η ΝΔ μέσα στα χρόνια όσες φορές ανέλαβε κυβέρνηση. Είπε παρέλαβε χάος!! Δεν είπε ότι βρήκε λεφτά στα ταμεία. Από πότε γίναμε walking dead ? Πραγματικά σαν να μας κυνηγάνε τα ζόμπι να μας φάνε. Έκανε λέει 17.000.000 εμβόλια έχουν πεθάνει και οι υπόλοιποι οπότε οι ανεμβολίαστοι θα πρέπει να είναι 5 6 άτομα. Με βάση τα νούμερα τους κ τα μηνύματα που μας στέλνουν κάθε ήμερα για την εξέλιξη της πορεία; του ιού. Εμένα με ενδιαφέρουν οι θάνατοι από την γρίπη γιατί δεν δεχόμαστε μηνύματα για αυτή την ασθένεια.
        Την μια μας λέγανε ότι πέθαναν οι άνθρωποι 2000-3000-4000 ανά ήμερα επί 6 μήνες τώρα οι νεκροί είναι 16000. Μα για τελείως χαζούς μας έχουν ή επειδή ξέρουν ότι δεν είμαστε τόσο χαζοί το κάνουν επίτηδές σαν μέτρα καταστολής και κυριαρχίας. Θα αλλάξει και την απλή αναλογική την κάτσαμε θα είναι για πάντα πρωθυπουργός μας.

    16. Ο κ. Τσιόδρας πού είναι; Αερίζει το ιερό ράσο που του φόρεσαν για τις υπηρεσίες που πρόσφερε και δεν βλέπει ότι κατασπαράζεται ο λαός; Στην θέση του, θα ντρεπόμουνα να κοιτάξω τα παιδιά μου στα μάτια. Λυπάμαι τον εαυτό μου που υφίσταμαι διωγμό, μα πιο πολύ λυπάμαι τα παιδιά του οφφικιάλιου. Θα μεγαλώσουν και θα ντρέπονται όταν μάθουν ότι ο θεοσεβούμενος ψάλτης πατέρας τους συναίνεσε να κοπεί το ψωμί από φτωχά γεροντάκια που δούλεψαν μια ζωή, και τώρα στη δύση της ζωής τους πληρώνουν επειδή φοβήθηκαν να βάλουν μια ένεση με ένα πειραματικό φάρμακο την ίδια ώρα που οι εικοσιπεντάχρονοι λαθρομετανάστες πληρώνονται για να κάθονται αραχτοί και μάλιστα απείραχτοι από κάθε μέτρο που σκοτώνει την κοινωνία και ανεμβολίαστοι. Κρίμα!

    17. 22 Μαρτίου 2022 ,θα γίνουν οι εκλογές ,ας προσέξει ο κάθε ενας τι θα ψηφίσει . Φυσικα θα εχουμε τρικομματική για 6 μήνες ,με σκοπό να περάσουν πιο σκληρα μετρα

    18. Θεε μου,Θεε μου,τι λεει ο αφορισμενος.δεν ειναι λεει υποχρεωτικο γιατι μπορουμε να εμβολιαστουμε.ρε παλιανθρωπε που μας ειρωνευεσαι κιολας,δεν θα εχεις καλο τελος.Ο Θεος θα σε τακτοποιησει καλα.

    19. Μητσοτάκη γ@μιέσαι και πάρε δώρο το ”χρυσό κ@βλί”

    20. Το λέει και είναι έτοιμος να κλάψει…. πραγματικά το λέω … λεφτά από αυτόν τον “άνθρωπο” δεν θέλω,προτιμώ να κάνω υπομονή άλλο ενάμιση χρόνο μέχρι να ξεκουμπιστη να φύγει παρά να τον ακουω λέει σας έδωσα αύξηση 60 ευρώ!

    21. Για να ζήσει μιά οικογένεια χρειάζεται περίπου 3000 euro το μήνα. Θα δώσετε 2000 – 2500 euro ??? ;H μήπως θα δώσετε κάνα 50άρι ή 100 ρικο ? Σημείωση : 60 euro είναι 1 καφές τη μέρα δώρο (2 euro επι 30 ημέρες )

    22. Τσιόδρα βάζουν πρόστιμο στα γεροντάκια και δεν παραιτείσαι. Εσύ ο πρώην ψάλτης έχεις διαβάσει την Αποκάλυψη; Ή τώρα που έγινες άρχων οφικιάλιος διαβάζεις τα βιβλία του κούλη που δεν ντράπηκε να πάει στη μπιλντεμπεργκ. Γιατί συνέχεια θα το λέω άρχων οφικιάλιε, το άρχων δεν μου φαίνεται Χριστιανικό! Πλέον δεν σου λέω να παραιτηθείς γιατί δεν θα το κάνεις, είσαι ίδιος με αυτούς που βάζουν πρόστιμο στα γεροντάκια! Αλλά δεν θα γελάτε για πολύ άρχων οφικιάλιε, η οργή του Θεού θα πέσει στα κεφάλια σας για τον βασανισμό των πολιτών.

    23. “…δεν ειναι υποχρεωτικο το προστιμο καθως μπορουν να εμβολιαστούν.”
      αλλά:
      Επιλογή ιατρικής πράξης ελευθερη βουληση/δικαίωμα ή απλα ελευθερια.
      καί:
      Υποχρεωτικότητα = επιβολή = στέρηση δικαιώματος/ελευθερίας/ελευθέρας βουλήσεως.
      οπότε: υποχρεωτικότητα = επιβολή ιατρικής πράξης = στέρηση δικαιώματος/ελευθερίας/βουλήσεως.
      άρα: Επιλογή ιατρικής πράξεως ≠ υποχρεωτικότητα => χερι …αγκχχμ πρόστιμο στη τσεπη των παππουδων και των γιαγιάδων των 400 ευρω.
      Ντροπή…

    24. Μιλάμε ολοι για τους συνταξιουχους των 600-700 ευρω,αλλα ξεχναμε να πούμε και για τον κόσμο που ζεί με το επιδομα ανασφαλιστου υπερήλικα (360,00) και αυτους που ζουν μονο με τα 200,00 ευρώ του ΚΕΑ,που ειναι πάρα πολλοί ανω των 60 . κατα τα λοιπά, Γ@μιέται όλη η ΒρωμοΒουλή

    25. Το λεει και στεναχωριεται…τι είναι αυτός ρε …πάμε να φύγουμε από αυτή την χώρα….αυτοί έχουνε μισος με τους ανθρώπους.
      Δεν ανεβάζεις το μισθό για λόγους promotion τον ανεβάζεις γιατι να ζήσουν οι άνθρωποι καλύτερα.

    26. Ο ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ

    27. Κούλη άσε το σωστό για το σώμα μου να το αποφασίζω εγώ όχι εσύ…Άντε κ γ@ μισου τώρα μπας κ ξελαμπικάρει το μυαλό σου προδότη ανθέλληνα.

    28. Ο Μητσοτάκης έκανε botox;;;;;ή προσέλαβε ειδικό φωτιστή;;;

    29. Ο Μητσοτάκης δε γουστάρει τους ανεμβολιαστους γιατί οι ανεμβολίαστοι δεν αποτελούν απειλή για τη Δημόσια Υγεία αλλά για την εξουσία!!!

    30. Δεν είναι υποχρεωτικό το πρόστιμο είπε ο Μητσοτάκης.
      Άρα είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός!!!
      Κάθε μέρα βλέπουμε όταν κυκλοφορούμε τουλάχιστον δύο ασθενοφόρα!
      300 αθλητες πέθαναν από πέρσι μέχρι φέτος κι άλλοι τόσοι έμειναν με σοβαρά καρδιολογικά και νευρολογικά προβλήματα .
      Όλοι αυτοι αυτοί κατάλαβαν πόσο κακό είναι το εμβόλιο.
      Όταν ένα εμβόλιο είναι καλό σημαίνει ότι δε ξανασθενεις.
      Οι περισσότεροι μετά που το κάνουν και κολλάνε και δημιουργούν νέες μεταλλάξεις και μεταδίδουν τον ιό!!
      Πώς λοιπόν υποστηρίζει ότι αυτοί που το έκαναν κατάλαβαν ότι τους έκανε καλό;;
      Κι αφού η πανδημία φεύγει κι ο ιός γίνεται ενδημικος όπως ακόμα και επιστήμονες γιατροί το επιβεβαιώνουν, γιατί ο Μητσοτάκης επιμένει στην υποχρεωτικοτητα;;;
      Ο Χατζηνικολάου φυσικά δεν είναι δυνατόν να του κάνει τέτοιες ερωτήσεις!!! προφανώς γιατί η γλώσσα του είναι απασχολημένη..

    31. Δεν ειναι υποχρεωτικο να υπαρχετε!
      Απλα ! η θα φυγετε η θα σας διωξουμε αλητες!

    32. Μητσοτάκης: «δεν είναι υποχρεωτικό το πρόστιμο, καθώς μπορούν να εμβολιαστούν»!!!!!!!!!!!!

      Βρέ τόν γελοῖον, ἄκου τί λέγει! Τέτοια διαστροφή τῆς ἀληθείας θά τήν ἐζήλευε καί ὁ ἴδιος ὁ Διάβολος! Ὁ λόγος διά τόν ὁποῖον ἐπιβάλλεται τό «πρόστιμον» εἶναι ὅτι πολλοί ἐπιλέγουν νά μήν συμμετέχουν εἰς τό ἐπικίνδυνον πείραμα τῶν «θανατηφόρων ἐνέσεων» (Dr Vladimir Zelenco), καθότι ἔχει ἀποδειχθῆ θεωρητικῶς καί στατιστικῶς ὅτι τά ἐν λόγῳ πειραματικά σκευάσματα πού πλασσάρει ὁ ὡς ἄνω «πλασιέ» καί οἱ ὁμόφρονές του Νεοταξῖται δέν εἶναι οὔτε ἀποτελεσματικά οὔτε ἀσφαλῆ. Ἐπιπλέον, ἐφόσον διά τήν ἀνάπτυξίν των ἔχουν χρησιμοποιηθῆ κυτταρικαί σειρά ἐμβρύων ἀπό ἐκτρώσεις, ὅποιος τά λαμβάνει καθίσταται ἀρνητής τῆς Ὀρθοδόξου Πίστεως (π. Στυλιανός Καρπαθίου). Ἑπομένως, θά ἔπρεπε νά εἶχαν πρό πολλοῦ ἀποσυρθῆ, πολύ δέ περισσότερον δέν ὑπάρχει ἐπιστημονικός καί ἠθικός λόγος διά νά τά καθιστοῦν ὑποχρεωτικά οἱ Νεοταξῖται. Κατόπιν τούτων. ἡ ἐπιλογή τῆς μή συμμετοχῆς εἰς τό πείραμα εἶναι ἀπολύτως ἐπιστημονική, λογική καί Ὀρθόδοξος. Συνεπῶς, ὅταν τιμωρῇς κάποιον πού δέν δέχεται νά διακινδυνεύσῃ τήν ζωήν του συμμετέχοντας στό πείραμα πού κάμνεις, οὔτε νά προδώσῃ τήν πίστιν του, ὅπως τοῦ ζητεῖς νά κάμῃ, τότε κατά ποίαν ἔννοιαν δέν εἶναι ὑποχρεωτικόν τό «πρόστιμον»;;; Ντροπή! . .

    33. Ο ΧΑΤΖΗΛΑΛΑΚΗΣ ΈΚΑΝΕ ΠΡΏΤΗ ΕΚΠΟΜΠΉ ΓΙΑ ΤΟ 2021 ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΊΔΗ………
      ΦΕΤΟΣ ΚΆΝΕΙ ΠΡΏΤΗ ΕΚΠΟΜΠΉ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΑΝΤΕΜΟΣΑΥΡΟ. ΟΠΌΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ

    34. Σχετικά με το πρόστιμο των 100 ευρώ στους άνω των 60 που έχουν επιλέξει να μην εμβολιαστούν και την κριτική που του ασκείται καθώς ορισμένοι εξ αυτών επιβιώνουν με συντάξεις 500 ή 600 ευρώ, αντέτεινε ότι δεν είναι υποχρεωτικό το πρόστιμο, καθώς μπορούν να εμβολιαστούν.

      ΠΟΣΟ Μ@Λ@Κ@Σ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑ ΕΚΒΙΑΣΤΗ .

    35. ο ένας χρωστάει 10εκ και το παίζει επιχειρηματίας ..ο άλλος γόνος που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωη του εκτος απο την μαϊμού δουλεια στην Εθνικη του Καρατζά που τον έβαλε ο πατέρας του σύμβουλο για μερικά φεγγάρια
      οι κύριοι μιλανε για 700 ευρώ μισθό μικτά όταν χρειαζεσε το ελάχιστο 200+ να πληρώσεις ΔΕΗ και πρέπει στο σπίτι σου να φοράς πολλά ρούχα γιατί με την φορολογία πήγαν το πετρέλαιο 1,30 το λίτρο
      twilight zone

    36. στα παπαρια μας τελειωμενοι ειναι ολοι τους συνολικα και οι 301

    Comments are closed.