“ΚΟΥΛΑ”: “ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ 25 ΕΚΑΤ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΜΕ”. ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ, ΓΕΡΜΑΝΕ ΔΟΣΙΛΟΓΕ”

    Κοινοποίηση:
    κουλης

    Περισσότερα από 25 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων κατά του Covid-19 μέσω των συμβάσεων προαγοράς που έχει υπογράψει η Ευρωπαϊκή Ένωση με φαρμακευτικές εταιρείες, αναλογούν στην χώρα μας, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος δήλωσε ότι οι πρώτες παραδόσεις αναμένονται στις αρχές του 2021.

    Μιλώντας κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με αντικείμενο τη στρατηγική εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού, ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι το εμβόλιο θα διαθέτει δωρεάν σε όλους, χωρίς καμία εξαίρεση. «Επιμένω στην ελεύθερη πρόσβαση όλων των Ελληνίδων και των Ελλήνων στο εμβόλιο, γιατί αυτή η κυβέρνηση από την αρχή αντιμετώπισε το εμβόλιο ως δημόσιο αγαθό. Γι’ αυτό και θα το διαθέτει δωρεάν σε όλους, χωρίς καμία εξαίρεση. Είναι υποχρέωσή μας αλλά ταυτόχρονα, με αυτό τον τρόπο, δηλώνεται και η προσήλωσή μας στην προστασία της δημόσιας υγείας», σημείωσε.

    25 εκατομμύρια δόσεις στην Ελλάδα- Αρχές του 2021 οι πρώτες παραδόσεις

    Αναφερόμενος στις συμφωνίες με τις φαρμακευτικές που αναπτύσσουν τα πειραματικά εμβόλια κατά του κορωνοϊού,  εξήγησε ότι η «αγορά και η κατανομή των εμβολίων έχει ήδη συμφωνηθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ήδη εξασφαλίσει -αν δεν κάνω λάθος- 1,1 δισεκατομμύρια δόσεις από τα σκευάσματα τα οποία βρίσκονται στην τελική φάση. Στην Ελλάδα αναλογούν παραπάνω από 25 εκατομμύρια τεμάχια, κάποια από αυτά είναι διπλές δόσεις που πρέπει να γίνουν, έχουμε δικαίωμα να ζητήσουμε ενδεχομένως και περισσότερα. Οι πρώτες παραδόσεις αναμένονται από τις αρχές του 2021».

    Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην διαδικασία του εμβολιασμού, υποστηρίζοντας ότι «η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμού, όπως συμβαίνει σε όλες τις χώρες, θα καθορίσει το πρόγραμμα του εμβολιασμού». Πρόσθεσε μάλιστα ότι κάλεσε «όλα τα κόμματα να αποστείλουν έναν εκπρόσωπο στην Εθνική Επιτροπή, ώστε να υπάρχει η μέγιστη δυνατή πολιτική συναίνεση» στον τρόπο με τον οποίο θα υπολοιηθεί το σχέδιο. «Είναι πάρα πολύ σημαντικό να πείσουμε τους συμπολίτες μας ότι το εμβόλιο δεν θα είναι απλά αποτελεσματικό, αλλά και ασφαλές», τόνισε.

    «Και όπως οι συμπολίτες μας εμβολιάστηκαν μαζικά και επιτυχημένα φέτος κατά της γρίπης -θέλω να συγχαρώ το υπουργείο για τον τρόπο με τον οποίο οργάνωσε τον εμβολιασμό κατά της γρίπης- το ίδιο ακριβώς πρέπει να συμβεί και με το εμβόλιο κατά του Covid. Γνωρίζουμε ότι κάποια από τα εμβόλια απαιτούν ειδικές συνθήκες συντήρησης, ορισμένα απαιτούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και από τη στιγμή που θα φύγουν από αυτές τις θερμοκρασίες πρέπει να χορηγούνται εντός λίγων ωρών», δήλωσε για να εμβαθύνει στη συνέχεια στον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιηθεί ο εμβλιασμός κατά του Covid-19.

    Ειδικές δομές για να υπσοτηριχθεί ο μαζικός εμβολιασμός

    «Θέλω να τονίσω ότι αυτός ο εμβολιασμός δεν θα μπορεί να γίνει μέσω του παραδοσιακού τρόπου, μέσω ιδιωτών γιατρών και φαρμακοποιών, ακριβώς γι’ αυτούς τους λόγους. Θα αναπτυχθούν -και θα μας μιλήσει στη συνέχεια ο Μάριος Θεμιστοκλέους- σε όλη την επικράτεια ειδικές δομές στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε αυτόν τον μαζικό εμβολιασμό. Και βέβαια θα υπάρχουν και κινητά συνεργεία τα οποία θα εμβολιάζουν υγειονομικούς, οίκους ευγηρίας ή άλλους συμπολίτες μας οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν μπορούν να μετακινηθούν. Και εννοείται ότι όλη αυτή η προσπάθεια θα πλαισιωθεί και με μία εκστρατεία ενημέρωσης από τους ειδικούς, τους καθ’ ύλην αρμόδιους υπέρ αυτού του εμβολιασμού», σημείωσε ανακοινώνοντας τις ειδικές δομές οι οποίες θα επιφορτιστούν με το έργο του μαζικού εμβολιαμσού.

    «Υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ»

    Κλείνοντας, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε πως «το εμβόλιο δεν δίνει τη λύση σήμερα», κρούωντας μάλιστα τον κώδωνα του κινδύνου από τον εφησυχασμό που μπορούν να προκαλέσουν οι καλές ειδήσεις για το εμβόλιο.

    «Μας δείχνει, όμως, το δρόμο προς τη λύση αύριο. Και θα διαπράτταμε τεράστιο λάθος αν αυτή η μεγάλη επιτυχία της επιστήμης μας οδηγούσε σε πρόσθετο εφησυχασμό. Πρέπει να γίνει ακριβώς το ανάποδο. Τώρα που γνωρίζουμε ότι υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ, τώρα που είμαστε περίπου βέβαιοι ότι, μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2021, θα έχουμε πετύχει ένα επαρκές επίπεδο εμβολιασμού ώστε να αφήσουμε πίσω μας αυτή την κρίση, αυτή ακριβώς η πληροφορία πρέπει να μας κάνει πιο δυνατούς και πιο προσηλωμένους να τηρήσουμε τα μέτρα προστασίας», δήλωσε καλώντας τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες.

    «Όταν ζητήσαμε από τους συμπολίτες μας να το κάνουν -και το έκαναν τον Μάρτιο και τον Απρίλιο- το έκαναν χωρίς να γνωρίζουμε τότε ποιο θα ήταν το τέλος αυτής της περιπέτειας. Τώρα το γνωρίζουμε πια, με αρκετά μεγάλο βαθμό σιγουριάς. Κατά συνέπεια, επαναλαμβάνω και σήμερα την έκκλησή μου, πέρα και πάνω από τα μέτρα τα οποία έχει ήδη πάρει η Πολιτεία, ο καθένας μας να αναλογιστεί την υπευθυνότητά του απέναντι στον εαυτό του, στην οικογένειά του, στο κοινωνικό του σύνολο και να περιορίσει τις μετακινήσεις του στο απολύτως απαραίτητο.

    Έτσι ώστε να μπορέσουμε, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, να διευκολύνουμε τους υγειονομικούς μας, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, που δίνουν μια τιτάνια μάχη αυτή τη στιγμή στα νοσοκομεία της χώρας, αλλά να στηρίξουμε και τους συμπολίτες μας εκείνους οι οποίοι μπορεί να χρειαστούν τις υπηρεσίες του Εθνικού Συστήματος Υγείας, να περάσουμε αυτό το δύσκολο διάστημα μέχρις ότου να μπορούμε να έχουμε επίπεδα εμβολιασμού τέτοια που θα αφήσουμε για τα καλά πίσω μας αυτή την πανδημία», κατέληξε.

    Να σηεμιωθεί ότι στη σύσκεψη έλαβαν μέρος ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Άκης Σκέρτσος, ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Θανάσης Κοντογεώργης, ο Διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Βουλή Μιχάλης Μπεκίρης και η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. Πάρε το κολοσογο σου και πήγαινε στην Γερμανία για πάντα… Σας σιχαθηκαμε…δεν σας γουστάρουμε… Πήγαινε να βρεις τον χριστοφορακο…

    2. Ο γουρλομάτης καί ή συμμορία του δέν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο.Νομίζουν ότι ξεχάσαμε τά εμβόλια τού απατεώνα του Αβραμόπουλυ πού παρήγγειλε ληγμένα εμβόλια γιά “δυόμιση Ελλάδες”καί έκλεψε τά εκατομμύρια τού ελληνικού λαού μαζί μέ τόν σεμνούλη καί αχαμνούλη Σωτηράκη Τσιόδρα καί τον σημερινό υφυπουργό Υγείας
      Βασίλη Κοντοζαμάνη.Ο Αβραμόπουλος είχε παραγγείλει 16 εκατομμύρια εμβόλια ο Κούλης παραγγέλνει 25 εκατομμύρια δόσεις διότι η Μητσοτέικη σκατοφάρα είναι μεγάλη καί έχει μεγάλες απαιτήσεις.Οί άπληστοι Μητσοτάκηδες πατάνε επί πτωμάτων γιά τά υψηλά ιδανικά τους τήν ΚΟΝΟΜΑ.
      Γιάννης Λάκων

    3. 25 εκ εμβολια για 11 εκ Έλληνες; η φαρμακευτική ξέρετε πόσα θα βγάλει από παραγγελίες Ευρώπης και Αμερικής; πάνω από 3,5 δις

    4. Κυριάκο, επειδή δεν εμπιστεύομαι εσένα γιατί είσαι γνωστος γερμανοτσολιάς κ επειδή δεν εμπιστεύομαι ούτε τη Pfizer, δεν θα κάνω το εμβολιο!
      Όποτε τη δόση μου βάλτην στο π@το σου. Καλό βράδυ

    5. Από που κι ως πού δωρεάν;
      Από την τσέπη του τα πληρώνει;

      Γραικύλοι, σας κερνάει με τα λεφτά σας.

    6. ΠΟΛΛΑ “ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ” / ΛΙΓΑ ΘΥΜΑΤΑ / ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ
      Πολύς θόρυβος για το ΤΙΠΟΤΑ (ή μια απλή γρίπη) !!!!!
      ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΡΕΥΝΑ
      Α) ΔΕΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ (τα μμε)
      ΔΕΣ τι είναι
      – ΤΕΣΤ
      – Θετικό σε covid
      – “κρούσμα”!!!! η λέξη εκτός του ότι είναι κακό-ηχη δεν αφορά αυτό που εννοούν (όσοι κάνουν χρήση της). Ψάξε (δες τα λεξικά), πχ ως μια καλή προσέγγιση
      ΚΡΟΥΣΜΑ = βαρειά λύμωξη του αναπνευστικού ???? κλπ (και όχι απλά θετικος/η στο ΤΕΣΤ????

      Β) ΕΜΒΟΛΙΑ (ας τρέξουν όσοι τα θέλουν ΜΟΝΟ !!!!)
      και ας ρωτήσουν κάποιοι ΓΙΑΤΙ????
      ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ????
      – πόσοι από αυτούς που πέθαναν (ΜΟΝΟ από covid) είχαν κάνει εμβόλιο πριν το 2020 (για τη γρίπη και πόσοι ΟΧΙ)
      ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ !!!!
      ΕΣΕΙΣ ????

      Γ) ΔΕΣ (ΕΣΥ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΡΕΥΝΑ)
      Τι ισχύει στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες και κάνε σύγριση (θέλει ΚΟΠΟ αλλά ΑΞΙΖΕΙ !!!!!)
      – ΠΟΣΟΙ ΠΕΘΑΙΝ0ΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ (κατά μέσο όρο) είναι κάπου 300 άτομα !!!!
      – ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟ 2020, ΤΟ 2019, ΤΟ 2018
      (στην Ελλάδα γύρω στους σύνολο 120.000 / χρόνο, από κάπνισμα γύρω στις 25.000 / χρόνο, κλπ
      ΨΑΞΕ ΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ !!!!

      Δ) ΔΕΣ τι ισχύει στην Ελλάδα
      πΧ αν ψάξεις το covid 19 Greece
      ή/και το
      https://news.google.com/covid19/map?hl=en-US&mid=%2Fm%2F035qy&gl=US&ceid=US%3Aen
      Θα δεις και μόνος/η σου τι λένε οι αριθμοί (που θα σου δείξουν την ΑΛΗΘΕΙΑ).
      =======================
      ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ
      ΘΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ !!!!!
      ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!!
      “Γνώσεσθε τήν ἀλήθειαν καί ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς” (Κατά Ιωάννην κεφ.8, στ.32).

    7. Πωπωπω ρε κάτι σωτήρες του έθνους.Μηπως να σε κορνιζάρουμε όπως και τον Κιμ Γιονγκ;;Ρε έχετε καταλάβει τίποτα από το χάος που επικρατεί;; Κάντε έστω μια προσομοίωση της πραγματικότητας.. Έστω εικονικά..Που όμως να καταλάβετε από κοινωνικά θέματα αφού μεγαλώσατε στα κολέγια με Φιλιππινέζες; Κύριοι είστε υπόλογοι στο λαο..Οι πράξεις σας είναι ηθικά ισότιμες με εγκληματικές πρακτικές.Θα ξεσηκωθούμε επιτέλους;

    8. 10 εκατομμύρια “Έλληνες”+15 εκατομμύρια “επενδυτές”=25 εκατομμύρια φαρμάκια

    9. Τι κάνει ρε ο γερμανοτσολιας? 10εκ. είμαστε και ούτε οι μισοί δεν έχουν δηλώσει πως θα κάνουν το εμβόλιο. Και αυτός ο γερμαναρας παραγγέλνει 25εκ εμβόλια!!!! Μαζεύει ότι υπάρχει σε ρευστό και τα στέλνει στην μερκελ ο αλήτης. Ψάχνει τρόπους να στέλνει συνεχώς λεφτά στους Γερμανούς. Ρε αυτός στη καλύτερη περίπτωση είναι πράκτορας των γερμανων. Για τους γερμανους δουλεύει. Πολύ φοβάμαι πως εάν η ψυχασθενης του Βερολίνου του δώσει εντολή να παραδώσει εδάφη και νησιά στους Τούρκους, αυτός θα το κάνεις. Και εάν παρατηρήσατε, ο ηλιθιος γερμανοτσολιας έκανε το ίδιο σήμα με τα χέρια του με αυτό που κάνει η τρελή που τρέμει. Και καλά πίστη και υποταγή στην κοινωνία των πολιτών και την παγκοσμιοποιηση. Α ρε βλακα.

    10. Ρε, άντε μου στον πατέρα σου τον διάολο, λεχρίτη!!!

    11. Αυτά, ενόσω έχουν ήδη γίνει παραδεκτές μεταλλάξεις του ιού προς το χειρότερο;;;

    12. TI ΜΑΣ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΞΕΚΟΥΛΑ 25 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ????ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΑΛΗΤΑΡΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ??? ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΤΗΣ ΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΗΣ ΜΑΜΑΣ ΣΟΥ !!!ΑΚΟΥ ΔΩΡΕΑΝ???? ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ???? ΣΕ ΓΕΛΑΣΑΝΕ !!!ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΙΔΙΑ ΟΧΙ ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ ??????

    13. Ο πατέρας,ο ιός ,ο θείος και ο ανηψιος.. πληρώστε μ@λακες.. κορόιδα λεφτά υπάρχουν για να τα τρώνε οι έξυπνοι..

    14. Κυριάκο το νου σου. Γράφουν σε ιστοσελίδες πως ο λαός της Αρμενίας λιντσαρισε τον δοσίλογο προδότη πρωθυπουργό τους που παρέδωσε την γη της πατρίδας του στους Τούρκους. Δεν είναι γνωστό ακόμη ποια ήταν η τύχη του αλλά ο αντιπρόεδρος της βουλής είναι νεκρός από το λιντζαρισμα του κόσμου. Τι κοινό έχει ο Μητσοτάκης με τον δοσιλογο προδότη πασινιαν? Και οι δύο έχουν σχέσεις και τα παίρνουν από τον σορος.

    15. Μάλλον σκέφτηκε αν δεν τους αφανισω με τη πρώτη δόση με τη δεύτερη σίγουρα πράματα και αν πάλι μείνει κανείς έχει και τριτη.
      Εσύ φυσικά κου λιν θα πάρεις το αεροπλανάκι και μη τον είδατε τον παναη.
      Δε γ@μιόμαστε λέω γω..

    16. Θα πάρει ότι έχει απομείνει από την χώρα και θα το δώσει στην μερκελ. Εμβόλια, πράσινη ενέργεια, τηλεπικοινωνίες. Από τα 32 που λένε πως θα πάρουμε από την εε (@@ θα πάρουμε αλλά λέμε) τα 20 τουλάχιστον θα τα δώσει στους Γερμανούς. Είναι δοσίλογος γερμανοτσολιας χωρίς καμία αντίρρηση.

    17. τουλαχιστον να αλλαζανε τους βασικους πρωταγωνιστες ,,,,,,,, αλλα παλι οι ιδιοι οπως κ το 2009 ……….

      ο νεκροθαφτης καθηγητης με τα γυαλακια ,,,,,

      κ ο υφυπουργος λαδοποντικας ποντικομαμη….

    18. Θα πρεπει να το κανουμε 2 φορες ΟΛΟΙ. Για καποιους θα περισσεψει και για τριτη φορα. Και μετα εχετε παραπονο απο τον καλυτερο πρωθυπουργο στην ιστορια του ελληνικου κρατους…ο οποιος θελει να ειναι και δυο και τρεις φορες σιγουρος για το οτι θα γιατρευτουμε!
      Και οταν λεμε ολοι, εννοουμε ΟΛΟΙ.
      Οσοι εξυπνακηδες θελησουν να το αποφυγουν, θα επικηρυκτουν. Θα μπαινει η αστυνομια μεσα στα σπιτια σας, διοτι η υγεια θα διαφυλακτει σαν κορη οφθαλμου. Δεν θα πεθανουν 10 εκατομμυρια ανθρωποι για καποιους ανευθυνους…25 εκατομμυρια εμβολια ΔΩΡΕΑΝ….Ο Κυριακος σωζει ζωες ΔΩΡΕΑΝ….Ηδη εχει σωσει συμφωνα με υπολογισμους τουλαχιστον 5-6 εκατομμυρια με τα μετρα που ειχε παρει την Ανοιξη…ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Σ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!
      Και αν με ρωτατε, τα 25 ειναι λιγα….1 δις επρεπε να παραγγειλει, να κανουμε καθε βδομαδα, ωστε να ειμαστε 100% σιγουροι.
      Επαναλαμβανω οσοι αρνηθουν, θα επικηρυκτουν, και θα το κανουν το εμβολιο της λυτρωσης θελουν δεν θελουν. Η δημοκρατια κυριοι δεν κανει εκπτωσεις, ουτε εχει αδιεξοδα. Ουτε σημαινει ασυδοσια, οπως μαθατε τοσο καιρο.Υπομονη και ολα θα γινουν οπως πριν.Θα ερθουν παλι οι μερες οπου τοσο το κομμα μας οσο και τα υπολοιπα κομματα της κοινοβουλευτικης μας δημοκρατιας, θα στελνουν τα στελεχη τους στις περιοχες σας ωστε να εχετε ξανα το προνομιο να τους φιλησετε τα χερια. Υπαρχει καλυτερη Ελλαδα, και τη θελουμε.

      1. Το σχόλιο σου είναι ειρωνικό ή τα εννοείς αυτά που γράφεις ;

    19. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΜΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ. ΨΟΦΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΩΛΟΦΑΜΙΛΙΑ ΤΟΥ.

    20. Είναι ανησυχητικό, η σιγουριά και προπαντώς η χαρά που εκπέμπουν τα λόγια του, ότι θα το κάνει όλος ο κόσμος.Απο πού αντλεί νούμερα για το σιγουράκι του;Απο τους πόσους αποχαυνώνει η τηλεόραση;Απο τους πόσους τσακώνονται για τις μάσκες, απο τους πόσους ηλίθιους στήνονται για τα τεστ;Απο τους πόσους υπακούν στα μέτρα του;Και για να είναι σίγουρος ότι δε θα του ξεφύγει κανένας, συνεργειο πάει κι έξω απο την πόρτα του.ΑΜ ΔΕ, στη χωματερή θα πάνε ξανά

      1. Η σιγουρια του αποπνεει, διοτι σκεπτεται, οτι ποσοι ειναι αυτοι, που θα το αρνηθουν, οταν ξερουν, οτι θα εχει φυλάκα 10 ετων, εαν δεν το κανουν;

    21. Από εμβόλιο γρίππης που δεν ήταν σωστά κατεψυγμένο πέθαναν 59 άτομα στη Νότιο Κορέα (26/10/2020) ενώ στην Ιταλία 13 άτομα.Οποτε καταλαβαίνετε τι περιμένει τους εμβολιαζόμενους σε περίπτωση που κάνουν εμβόλιο που δεν είναι σωστά συντηρημένο!!

    22. Τα «δωρεαν» εμβολια που διαφημιζει η κυβερνηση ειναη πληρωμενα απο τους φορους του Ελληνικου λαου. Ειτε ειναι αντιγριπικο, ειτε covid ειτε οτιδηποτε. Αντε γιατι πολυ κουτοχορτο νομιζετε οτι τρωμε.
      Επισης φετος αντιγριπικο δεν μπορουν να κανουν ουτε τα μικρα παιδια ουτε οι μεγαλοι ανθρωποι εκτος αν ειναι «ευπαθεις» ομαδες σε αντιθεση με περσι.
      Εκτος αμα πληρωνεις τους ιδιωτες γιατρους και τοτε ολα γινονται.
      Αυτους θελατε στην κυβερνηση ε;
      Τα καλυτερα ερχονται λοιπον…

    Comments are closed.