ΚΟΥΚΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΟΥΚΛΑΣ! “ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ” – ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ “ΕΚΡΗΚΤΙΚΗΣ” 35ΧΡΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΙΩΑΝΝΑ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    Image1

    Βοήθησε με να σε βοηθήσω είναι η ατάκα του δικηγόρου της 35χρονης για την υπεράσπιση της.

    Όπως αποκάλυψε στον Alpha ο δικηγόρος της Σ.Κεχαγιόγλου η 35χρονη δείχνει αποστασιοποιημένη από το συμβάν, πρέπει να πει την αλήθεια τόνισε μεταξύ άλλων.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 35ΧΡΟΝΗΣ – "ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ" | makeleio.gr from Makeleio WebTV on Vimeo.

    Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στην Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Παρασκευής:

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Ούτε μια μέρα φυλακή. Θειικό οξύ στο πρόσωπό, στην ίδια ποσότητα από την ίδια απόσταση. Αυτό θα είναι δικαιοσύνη. Έτσι όπως έχουν τα πράγματα τώρα, δικαιοσύνη δεν υπάρχει. Είμαστε όπως έγραψαν και άλλοι, Η ΧΑΡΆ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΊΑ…

    2. Ο ΑΛΕΞ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΒΑΖΗΣ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑ ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΚΑΙ ΕΝΑΙ ΠΑΤΣΙ , ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΚΑΣ ΤΕΛΟΣ,,,,,,

    3. Σιγά τις κούκλες. Ξανθό μακρύ μαλλί, ντύσιμο προκλητικό με όλα έξω σε κοινή θέα, τακούνια 12 πόντους, έντονο μακιγιάζ με πέντε στρώσεις make up και δεκάδες φωτογραφίες σε facebook και instagram σε πόζες εξόχως αποκαλυπτικές. Κρίμα στα κορίτσια, και σε όλα τα κορίτσια, που δεν κατάλαβαν ότι τα like κάτω απ’ τις φωτογραφίες τους δεν ήταν τίποτε άλλο πέρα από σανό στον ναρκισσισμό τους που τελικά τις οδήγησε στην καταστροφή. Κρίμα στην Ιωάννα. Πήγε θυσία στον βωμό μιας κούφιας δημοσιότητας που τροφοδότησε την ζήλια, τον φθόνο και την οργή μιας γυναίκας που ό,τι και να πεις για αυτήν είναι λίγο. Ίσως με αφορμή αυτό να μαζευτεί ο κόσμος απ’ την δημόσιες εικονικές πλατείες, να βάζουν λιγότερες φωτογραφίες και να εκτίθενται ακόμα πιο λίγο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχει μια γυναίκα 5.000 άγνωστους φίλους στο facebook, άντρες στην πλειονότητα που θα ενημερώνονται για το πού πάει, με ποιους, πότε, σε ποια μέρη ταξιδεύει, σε ποια μέρη πίνει καφέ ή ποτό, πού τρώει τα βράδια. Εκτός αν υπάρχει, οπότε ….

    4. τα πράγματα είναι απλά… δυστυχώς ζούμε σε ένα κλεπτοκρατικο κράτος με νόμους του κόλ0υ.. δεν χρειάζεται να χαλάς πολλά λεφτά σε δικηγόρους.. πληρώνεις έναν άνθρωπο της νύχτας και τελειώνει την δουλειά πιο οικονομικά και με περισσότερη δικαιοσύνη

    5. Τι κούκλες λέτε και μας πρήξατε; Δυο μέτριες που ντύνονταν προκλητικά, είχαν βάψει ξανθό το μαλλί και ήταν όλη μέρα στο διαδίκτυο στα 35 τους ψάχνοντας πλούσιους γαμπρούς, το απόλυτο κενό.

    6. Και ο δικηγόρος της Ιωάννας και ο δικηγόρος της 35 χρονης και ο Χατζηνικολαου και ο Παπαδάκης και πολλοί άλλοι κάνανε τον Σταυρό τους με την βλακεία που δέρνει το Ελληνικό διαδίκτυο.Έχουμε το πιο μπουρδέλο διαδίκτυο στον κόσμο.

    7. Η καταδίκη κάποιων κατηγορούμενων έπρεπε να αποφασίζεται άνευ δικαστηρίου κρίνοντας μόνο από τους δικηγόρους που τους εκπροσωπούν.

    8. Στέφανε ως Εθνικιστής πατριώτης δεν επιθυμώ την φίμωση του διαδικτύου αλλά η ιστορία έχει γίνει φίλε μου κάτι παραπάνω από γελοία.Ο κάθε ένας τυχαίος δημιουργεί ιστολόγια βρίζει σπίτια ιερά όσια μάνες συκοφαντεί απειλή κλέβει και κάνει ότι θέλει στο όνομα της Ελευθερίας του λόγου.Μέσα από αυτά τα ιστολόγια βγαίνουν ανώμαλοι παιδεραστές απατεώνες και ότι άλλο φαντάζεσαι.Να προτείνεις δημόσια ιστολόγια να έχουν μόνο επαγγελματίες καταστημάτων επαγγελματίες δημοσιογράφοι αθλητικοί ρεπόρτερ στρατιωτικοί ρεπόρτερ κτλ και ΟΧΙ ο κάθε ένας Άρχισε να γίνεται επικυνδινο το διαδίκτυο και η πολιτεία αυτό πρέπει να το κοιτάξει.Δεν πρέπει να έχει ο κάθε ένας ιστολόγιο.

      1. Αυτό θέλει και η ΝΤΠ. Και μετά ποιός θα παίρνει άδεια για ιστολόγιο; ΜΟΝΟ όποιοι γουστάρουν οι ίδιοι…. Και θα μαθαίνεις μόνο ό,τι θέλει η κυβέρνηση, σαν καλό προβατάκι…. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    9. Ο δικηγόρος την έδωσε καθαρά ξέρει ότι είναι αυτή αλλά με τα ψυχολογικά θέλει να τη βγάλει τρελή,για να τη γλυτώσει με λίγα χρόνια,…..

    10. Δεν ειναι η πρωτη φορα που φορτώνεται έγκλημα σε αθωα για να κλεισει μια υποθεση και να ηρεμησει η κοινωνια.

    11. Το όλο θέμα που προσπερνάμε είναι ότι ο 40χρονος που διατηρούσε “ελεύθερη σχέση” με την 35αρα μάλλον ήταν χορηγός. Πότε επειδή το μπικίνι μειώθηκε τελευταία η 35αρα τα έριξε στην άλλη.
      Άσχετος εάν είχε κάτι με την καμμένη η καμμένη σίγουρα είχε σπόνσορες για να κάνει τα ταξίδια που έκανε με μισθό λογίστρια.
      Κρίμα και για τις 2, νέες κοπέλες αλλά τα βλαχαδερα κάνανε καριέρα στην Αθήνα.
      Το άλλο κουφό είναι η ιστορία με τον κηπουρό. Δλδ η 35αρα μένει δε διαμέρισμα αλλά χρειαζόταν κούρεμα από τον μπαγκλαντεσιανο. Και εάν είναι όντως έτσι γιατί δεν τον Πειρε από το κινητό της αλλά χρησιμοποίησε την καυτή κάρτα.
      Και όσο το πανελλήνιο ασχολείται με τα τσιγάρα, το 10χρονο παιδάκι εξακολουθεί να είναι χαμένο.

    12. Τον Ιανουάριο δολοφόνησαν Βούλγαρο φίλο του ΑΡΗ στο Ποσειδώνειο της Θεσσαλονίκης Η Δικαιοσύνη τι κάνει;;

      1. Ότι έκανε στη Λαυρίου που τον τεμάχισαν σε φέτες τον άλλο.Αν είσαι Άρης .

    13. Κυριοι με συγχωρειτε αλλα εδω διαφωνω. Μπορει ο συγκεκριμενος δικηγορος να εχει καταφερει αδιανοητες αθωωσεις σε αλλες περιπτωσεις αλλα σε αυτη την υποθεση τον βρισκω αντικειμενικοτατο και μετρημενο. Λετε οι μπατσοι να μη του εχουν σφυριξει αν ειναι η οχι, δεμενη η υποθεση; Εμμεσως πλην σαφως οταν λεει δημοσια πως η πελατισσα του πρεπει να πει την αληθεια και πως θα κινηθει βασει δικογραφιας, αποδεχεται την βασιμοτητα της κατηγοριας. Οσον αφορα στο κατηγορητηριο δεν ειπε κατι διαφορετικο αποτι λενε τοσο καιρο οι υπολοιποι δικηγοροι. Καλως η κακως στην Ελλαδα εχουμε ενα νομοθετικο πλαισιο που ειναι η χαρα του εγκληματια.

    14. Μόνο που καμιά δεν ήταν κούκλα… Ξεκ@λο εναντίον ξεκ@λου ναι…

    15. Του είπε λέει το μπάζο πως αρνήθηκε την εμπλοκή της στην υπόθεση λες και διαφορετικά θα έβγαινε ο δικηγορίσκος στα κανάλια και θα έλεγε πως του είπε πως ναι εγώ το έκανα, σώσε με τώρα…. Έλεος…. Αυτοί οι δικηγορίσκοι νομίζουν πως απευθύνονται σε αμοιβάδες….

    16. Ο Κεχαγιογλου την υπόθεση την πήρε για διαφήμιση σε άλλους εγκληματίες που θα έχουν και φράγκα. Τους λέει να έβγαλα την μια με 10 κιλά ηρωίνη στην Κίνα και την άλλη με ένα φορτηγό στοιχεία εις βάρος της ότι αυτή πέταξε το βιτριόλι.

      1. Μετά το 19 χρόνο πρεζομόντελο τώρα παίρνει και αυτή. Ο ίδιος μπαινόβγαινε στην στενή για το δικαστικό κύκλωμα και όλα ΚΟΜΠΛΕ. Μπανανία χώρα…

    17. Δεν ντρέπεται αυτός ο Κεχαγιόγλου να αναλάβει την υπόθεση θα μου πεις δεν έχει παιδιά αυτός να καταλάβει γιατί εινε λαλας ας αναβλαβει ποιον διορίσει το δικαστήριο

      1. Αυτός δεν ντράπηκε ν’ ανήκει στο παραδικαστικό. Τώρα θα ντραπεί;

    Comments are closed.