ΚΟΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ- ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ ΠΟΥΤΙΝ – ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΖΗΤΑΝΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    πουτιν-μπαιντεν

    Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν δήλωσε σήμερα ότι δεν προβλέπεται κάποια δια ζώσης συνάντηση του προέδρου Τζο Μπάιντεν με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν, εν μέσω της κλιμακούμενης έντασης με αφορμή τη συγκέντρωση ρωσικών δυνάμεων στα σύνορα με την Ουκρανία.

    «Νομίζω ότι θα πρέπει κατ’ αρχάς να δούμε αν υπάρχει κάποια πρόοδος σε διπλωματικό επίπεδο», είπε ο επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους εάν θα μπορούσε να οργανωθεί μια σύνοδος κορυφής σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι.

    «Θέλουμε επίσης να δούμε τη Ρωσία να αποκλιμακώνει (την κατάσταση), να μετακινεί τις δυνάμεις της από τα σύνορα με την Ουκρανία, να μειώνει την ένταση», πρόσθεσε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Ο Πουτιν βλεπει μια αρρωστοφοβικη Δυση με ηγετη εναν σαψαλο που για να σωσει 80αρηδες και 90αρηδες φυλακιζει τον πληθυσμο της και παταει αμφιλεγομενα εμβολια στα παιδια της, και ολα αυτα για κατι που μοιαζει με γριπη. Προφανως ειναι η ευκαιρια του Πουτιν (και αλλων…) να αρπαξουν οτι μπορουν….

    2. Το NATO έχει φτάσει σχεδόν εξω απο την πόρτα της Ρωσίας μέσω των χωρών της Βαλτικης, Πολωνίας, Ρουμανίας κτλ. Το είδαμε το κοντό πρώην Καγκεμπιτη Βλαδίμηρο όταν ο Σουλτάνος του έριξε το μαχητικό και αυτός κάθισε σαν κότα!!! Επίσης ας μαζεψουν οι Ρώσοι μεθυστακες τις γυναίκες τους απο τα μπουρδελα της Δύσης και μετά συζητάμε για τα υπόλοιπα.

      1. να υποθεσω μαλακα ψεκασμενε ψηφιζεις κουλη και μενουμε ευρωπη….

    3. Γυφτοαμερικανά δεν θα φοβόσαστε τον αδερφό μου τον Πούτιν. Εμένα τον πλανητάρχη Λουκασένκο θα τρέμετε. Σας περιμένω να σας περιποιηθώ πρώτα εγώ. 😉

    4. Ο Πουτιν δεν ειναι κανενος γιουσουφακι.Τα γιουσουφακια που υπαρχουν στον πλανητη τα γνωριζει ο λαος.Οπως γνωριζει και ποιος ειναι ηγετης .

    5. Διπλωματια ρε φιλε , ετσι λυνονται τα προβληματα τι δεν καταλαβαινετε ? Θα μου πεις λυνονται ? μπορει και οχι ,οκ . Αλλά τουλαχιστον οι αμοιβαιες υποχωρησεις διασφαλιζουν την ειρηνη και την παγκοσμια σταθεροτητα . Τωρα για μερικους περιεργους που ονειρευονται πυρηνικους πολεμους , θα ελεγα να συνεχισουν να παιρνουν τα χαπια που τους εγραψε ο γιατρος τους . Επισης . Διαβαστε τις αναλυσεις εγκριτων αναλυτών . Αν ξεφυγει η κατασταση εκει πανω , ο απεναντι εχει ετοιμα σχεδια αποβασης στα νησια μας και κανενας μα κανενας δεν θα ασχοληθει οταν στην ουκρανια γινεται της καρ@πουτανας το καγκελο ……….

    6. Μόλις είδαν ότι ο Πούτιν δέν μπλοφάρει βάλανε την ουρά στά σκέλια οι νεοταξίτες τού κερατά.

    7. Χ@σμ@νο τον εχει τον σουλτανο. Το συμφερον του κοιταει.

      1. Αν τους κλείσει τον βοσπορο ο Ερντι τοτε θα δεις τσιφτετέλια που θα χορεύουν τα ρωσακια σου.

    8. Ναι, ενώ θά ‘πρεπε να τον αφήσουν να μάς κάνει παρανάλωμα του πυρός, επειδή θα δίσταζε φαντάζεστε…

    9. Και ο πουτιν είναι το γιουσουφάκι του πολύχρονεμενού μας σουλτάνου Ερντογαν.

    10. Γ@μώ τις Ρωσίδες πόρνες και τους Ρώσους μαφιόζους που έχει γεμίσει η έρμη Ελλάδα. Μισητός λαός για ‘μένα.

    11. Κατα τ αλλα ντεμεκ υπερδυναμη η 🗽
      Αμ γιαυτο δεν εχει λυθει ποτε και ουτε και προκειται να λυθει το κυπριακο αλλα και τοσα αλλα θεματα.

    12. Βλαδιμηρος με βουτια στους -20 εν ονοματι του Ιησου Χριστου vs σαψαλο υπαλληλακι της παγκοσμιοποιησης. No comments να τον χαιρονται οι γιανκηδες!

    13. μην τον έχετε του πουτινιάρη για αντινεοταξίτη, προσκυνημένος είναι στον Κίσινγκερ και στους Ρόσκιλντ. Απλά μας δουλεύουν όλους.

    14. ……οτι πουν οι γλυφοτοκοι ροτσιλδοπουλοι εκτελουν αυτοι οι δυο δημοσιοι υπαλληλοι του κ@λου.

    15. Τα αμερικανακια είναι μια πορδή μπροστά στον Πούτιν

    Comments are closed.