ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΕΛΛΑΔΑ: 73 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ – 62 ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ – 93 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΙ – 1.735 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ

    Κοινοποίηση:
    IOS NEKROI  1

    1.735 συνολικά τα κρούσματα στη χώρα μας


    Ανακοινώνονται 62 νέα κρούσματα του κορωνοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας.

    Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 1735, εκ των οποίων το 54.9% αφορά άνδρες.

    Από αυτά, 352 (20.3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 617 (35.6%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

    93 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι τα 65 έτη. 21 (22.6%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 68.8% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.

    10 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

    Τέλος, έχουμε 5 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 73 θανάτους συνολικά στη χώρα. Οι 21 ήταν γυναίκες (28.8%) και οι υπόλοιποι άνδρες.

    Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 74 έτη και το 83.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    Έχουν συνολικά ελεγχθεί 25453 κλινικά δείγματα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. δεν θα μας πουν ποσοι απο αυτους που ειναι διασωληνωμενοι επειζουν..απο οτι φαινεται αλλα στατιστικα μας δινουν στην Γερμανια αλλα στην Αγγλια..αλλα ολοι δινουν στατιστικα,,,εμεις ποτε θα ανακοινωσουν τα δικα μας για να δουμε και την ποιοτητα αυτων των μαναδων
      Εξαρτατε βεβαια και ποτε τους διασωληνωνουν…αμα τους λενε κατσε σπιτι και πανε πριν τον θανατο στο νοσοκομειο να το ξερουμε
      93 αρα εχουμε αλλες 150 μοναδες ελευθερες με εμπειρο προσωπικο απο οτι μας λενε…καλα κρασια βεβαια απαγορεψαν στους γιατρους να δινουν συνεντευξεις…μονο ο Τσιοδρας τα ξερει ολα..γιατι δεν φερνουν και μερικους μαχιμους γιατρους να μας που τι γινεται…στα καναλια βουβαμαρα αφοτ τους λαδωσανε πρωτα

    2. Αφού μέσα στον Απρίλη (όσα μέτρα και να πάρουν ) θα αυξηθούν κατακόρυφα οι θάνατοι δυστυχώς (σύμφωνα με τα στοιχεία από άλλες Χώρες).
      Κάθε μέρα λοιπόν θα έχουμε έκτακτο “τρομοκρατικό” δελτίο από τα ελεγχόμενα μμε ??
      Μέχρι να αποτρελαθεί ο κοσμάκης ο πολύς (Γιατί έτσι και αλλιώς αυτοί που δεν καταλαβαίνουν , δεν καταλαβαίνουν).
      Τα συστημικά μμε κάνουν μεγάλη ζημιά τελικά.

    3. Ωχ θα παει το κλαμα συννεφο απο το Σωτηρη αποψε και εμεις δε θα γλιτωσουμε το συνδρομο στοκχολμης.

    Comments are closed.