ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ “ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ” ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ – ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΚΑΙ ΧΥΝΟΥΝ “ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ” ΔΑΚΡΥΑ

    Κοινοποίηση:
    Συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022.
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

    Μητσοτάκης και Τσίπρας βγήκαν χθες πρίμο σεκόντο για να κοροϊδέψουν τον κόσμο αναφορικά με τα επιτόκια των τραπεζών που αυξάνονται… Και ο μεν πρώτος πήγε στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και εκεί είπε ότι πρέπει να μειωθούν και να βάλουν πλάτη να μην υποφέρουν οι δανειολήπτες από την αύξηση. Και από κοντά και η άλλη, η Σακελλαροπούλου, έβγαλε ένα δεκάρικο για να πει ότι πρέπει να μειωθούν έστω με πίεση και φούμαρα…

    Την ίδια ώρα ο Τσίπρας (άλλος πονόψυχος αυτός) ζητούσε νομοθετική παρέμβαση και φορολόγηση των κερδών των τραπεζών…

    Κατάλαβαν οι πολιτικάντηδες ότι το θέμα καίει και άρχισαν να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τον κόσμο που υποφέρει… Και το κάνουν αυτό επειδή έρχονται εκλογές και δεν θέλει ο ένας να υστερήσει σε κορώνες έναντι του άλλου. Μιλάμε για μεγάλες μούφες, καθώς ό,τι και να κάνουν, θα  είναι παρηγοριά στον άρρωστο χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Θυμάστε τον Τσίπρα το 2015 που υποσχόταν σεισάχθεια και κατάργηση του ΕΦΚΑ  μαζί με τον υπόδικο φίλο του Νίκο Παππά; Κάτι ανάλογο κάνουν και τώρα τόσο η Ν.Δ. όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Και ο Κούλης βέβαια εν προκειμένω έχει λερωμένη τη φωλιά του. Το φθινόπωρο του 2019 είχε βάλει την Επιτροπή Ανταγωνισμού για να διερευνήσει τις ήδη από τότε τεράστιες τραπεζικές προμήθειες, βγάζοντας δεκάρικους λόγους.

    Εκτοτε οι προμήθειες έχουν αυξηθεί κατά πολύ και το θέμα θάφτηκε μια χαρά. Και μην τον είδατε τον Παναή… τα ξέχασαν όλα οι σουρεκλεμέδες!

    Και τώρα έρχεται ο πρωθυπουργός να εκμεταλλευτεί την αγωνία των πολιτών και να «απειλήσει» τις τράπεζες… και δεν λέει κουβέντα για εκείνην την έρευνα που την έθαψαν εξαρχής.

    Αλλά δεν το λέει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ… και αυτό προκαλεί εντύπωση όπως και να το κάνουμε. Αμφότεροι οι πολιτικάντηδες κοροϊδεύουν και παίζουν με την αγωνία των ανθρώπων που έχουν από τη μία την ακρίβεια να τους στοιχειώνει και από την άλλη μια αύξηση επιτοκίων που κάνει αδύνατη την εξυπηρέτηση των δανείων.

    Και τα Μέσα αντί να ανοίξουν τα μάτια στον κόσμο και να του πούνε τι γίνεται, στήνουν χορό στην αγωνία του και μιλάνε για παρεμβάσεις και άλλες διευκολύνσεις που δεν υπάρχει περίπτωση να συμβούν. Και έτσι ο Πρετεντέρης χθες στο Mega καταφερόταν κατά των τραπεζών και τα τσιμέντα έξω από το κανάλι στη Συγγρού είχαν βάλει τα γέλια, για τον «σκληρό» δημοσιογράφο…

    Βέβαια, εν όψει των εκλογών κάτι θα ανακοινώσουν οι κυβερνητικοί που θα είναι όμως σταγόνα στον ωκεανό και δεν θα αποτελεί σε καμία περίπτωση πραγματική βοήθεια στους δανειολήπτες.

    Πηγή: Εφημερίδα Μακελειό

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. …εκλογές την άνοιξη μάγκες σιγά μην αφήσουν τις ωραίες καρεκλίτσες τους…

    2. Ρε παρτε χαμπαρι, ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ,ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ. Θελουν να νομιζετε οτι ψηφιζετε,ενω στην πραγματικότητα, τους διοριζουν. Κανεις δεν μπαινει στη Βουλη τυχαία, ακομα και οι ταχα μου “πατριωτες”. Αυτοι βρίσκονται εκει για να ριχνουν στάχτη στα μάτια. Ταχα μου αντίδραση αλλα ποτε δεν γινεται τιποτα. Μια λυση υπάρχει, να ξεσηκωθουμε με οτι εχουμε,αλλα επειδη ο νεοέλληνας πια κοιμαται με τα τσαρουχια, πρέπει να ξεσηκωθούν καποιοι αλλοι ,να κανουν ζημια και να σκορπισουν τον θανατο,ωστε βλεποντας την σφαγη μα1 να βγουμε μετα και να ακολουθησει το χαος!!!

    3. εκλογες πλησιαζουν,
      οποιον προκανουν να κοροιδεψουν!
      Μεχρι και γλαστρα εβαλαν στο υποβρυχιο,το ιδιο υποβρυχιο που πριν μερικα χρονια δεν το παρελαμβαναν διοτι “εγερνε”, μομοπατα πηγαινε, αλλα τωρα ισιωσε!
      εκλογες πλησιαζουν,
      οποιον προκανουν να κοροιδεψουν!
      Μεχρι και γλαστρα εβαλαν στο υποβρυχιο,το ιδιο υποβρυχιο που πριν μερικα χρονια δεν το παρελαμβαναν διοτι “εγερνε”, μομοπατα πηγαινε, αλλα τωρα ισιωσε!
      Πολιτικοι απατεωνες,
      ολοι τους.,
      ολοι τους.

      1. ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΞ/ΚΩΝ – ΥΠΑΞ/ΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΗΡΩΙΚΑ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΑΘΕΟ ΜΟ#ΝΟΠ@ΝΟ & ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΡΑ ΠτΔ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΣΤΟ Υ/Χ…ΟΥΣΤ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ Π@ΛΙΟΚ@ΡΙΟΛ@…ΜΟΝΟ ΓΙΑ Π#ΠΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΙΣΑΙ, ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Ο ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΑΣ ΚΟΛΗΤΟΣ ΣΟΥ @ΛΕΞΗ# ΤΣ#ΠΡ@Σ…ΑΙ ΣΤΑ ΣΙΧΤΙΡΙ@ ΑΘΕΑ ΜΟ#ΝΟΠ@Ν@…ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΜΕ…Γ@ΜΙΕΣΤ# Π@ΤΟΚΟΡΦ@…

    4. Όλοι συνεχόμενοι είναι. Τα πολιτικά αφοδευματα εχουν εντολή από την ελίτ να εξαθλίωσουν και να φτώχεισουν τον ελληνικό λαό, μεχρι και τα σπίτια θα μας πάρουν κάποια στιγμή με πολλούς και διάφορους λόγους.
      Ψήφισατε Ηλία Κασιδιάρη να τούς πάρει τα κεφάλια.
      Μιζοτακη, Τσίμπλα και εσύ ρε Κάστορα Ανδρουλάκη, γ@μιεστε όλοι σας.

    5. Κουλαρα και ποντικομουρα εξευτελισμος των θεσμων! Νερωνα κι Αλεκθη τι ξεπλυνατε με την εκλογη της αρουραιοφατσας? Απο Δημοκρατια κατεχετε λαμογια της Μερκελ η ξεπουλατε ολη τη χωρα αντι πινακιου φακης δοσιλογοι?

    6. ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΕΣ Ας ψηφισουν νομους που να διευκοληνουν και να προστατευουν τους δανειοληπτες δεν πιστευουμε ΚΑΝΕΝΑ μονο με πραξεις θα πιστουμεμαυρο στους ψευτες που κοροιδευουν για να ψηφιστουν και μετα δεν ξερουν τιποτα ΜΑΥΡΟ

    7. Μα αυτο παντου γινεται μη γελιεστε κι εδω γερμανια εχεις λιγα λεφτα στην τραπεζα παιρνεις 0% τοκους μη σας πω οτι πληρωνεις κιολας.
      Αλλα οταν παιρνεις δανειο σε πηδανε κανονικα

    8. ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
      ΚΛΕΦΤΕΣ
      ΠΙΟΝΙΑ
      ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΠΟΙΟΝ
      ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ
      ΚΛΕΦΤΕΣ

    9. Σφουγγοκωλάριε του Μητσοτάκη.
      Μαζί με αυτόν θα εξαφανιστείς και εσύ.
      Συνέχισε το ίδιο τροπαριο

    10. Προδότη Μητσοτακη,λεφτα κ προστασία έχεις για κανάλια,επιχειρηματίες,κ λοιπούς σου κολλητούς.. Να βοηθησεις κόσμο,συνεπείς δανειοληπτες τίποτα.. Προδότη,γιατι δεν εφαρμόζεις ότι έκανε κ η Ισπανία για τα αυξανόμενα επιτόκια?Άλλα βέβαια πως θα αλωνίζουν οι φίλοι σου,τύπου Πατση!Κ@ριοληδες..

    11. Τραπεζίτες, δλδ ιδιοκτήτες επιχειρηματίες τραπεζών δεν υπάρχουν πλέον.
      Έχουμε χρυσοκάνθαρα στελέχη που σκοπό έχουν να αυξάνουν τις εργασίες σε όγκο μοιράζοντας δάνεια δεξιά και αριστερά για να εισπράττουν ετησίως εκατομμύρια bonus. Αποτέλεσμα τα κόκκινα δάνεια.

    12. HOCH LEBEN τα ελλαδιστανικα διποδα ζωα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και αυτους θα ξαναψηφησετε!!!!!!!!!!

    Comments are closed.