ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΤΟ “ΧΤΙΚΙΟ” ΑΛΛΟΙ 10 Λ@ΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ – ΜΑΝΤΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ – ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ – ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ… “ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ” …

    Κοινοποίηση:
    moriaenaeria-thumb-large--2-thumb-large-thumb-large

    Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές Αρχές της χώρας για τα κρούσματα κορωνοϊού που έχουν εντοπιστεί στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια.

    Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ξεπερνούν τα 10, ενώ τα κλιμάκια του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) συνεχίζουν με αμείωτους ρυθμούς τους δειγματοληπτικούς ελέγχους για τους διαμένοντες τόσο εντός, όσο και εκτός του ΚΥΤ. Για πάνω από 10 κρούσματα στη Μόρια κάνουν λόγο και οι τοπικές ιστοσελίδες της Μυτιλήνης.

    Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα είχε επιβεβαιωθεί το πρώτο θετικό κρούσμα στον προσφυγικό καταυλισμό, με έναν 40χρονο πρόσφυγα από την Σομαλία να εντοπίζεται θετικός στον ιό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Ραγιάδες, τα παραπάνω σας στην πουτάνα την κάλπη. Τα άλλα όλα ειναι να χαμε να λεγαμε..

    2. Να ανταλαξουμαι τη λεσβο με το καστελοριζο….

    3. ΦΕΡΤΕ….ΦΕΡΤΕ …ΦΕΡΤΕ….ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΤΡΑ. ΞΕΣΥΚΩΜΙΟΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ…ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΧΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ….ΕΙΝΑΙ ΟΡΔΕΣ, ΟΧΙ ΠΑΡΕΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ, ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΙΣΤΟΙ, ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ. ΔΙΟΤΙ ΣΠΛΑ ΕΊΝΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΈΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ.

    4. Ειστε σιγουροι, οτι προκειται, για το “Χτικιο – Κορωνοιο”??? Γιατι π.χ. υπαρχει και το
      “Χτικιο – Φυματιωση”! Που ειναι και το πιθανοτερο!

    5. αρα εισαι ετοιμος για το ισλαμ … γιδι
      Οσον αφορα τη μασκα αν θες μην φορας να κολλησεις απο τον πιθηκα
      Το σουπερ εχει υποχρεωση να απαγορευει εισοδο σε οποιον δεν φοραει τι τον δεχεται για να ξοδευει τα επιδοματα του κουλη
      Αρα και το σουπερ εχει ευθυνη

    6. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΡΕ… ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΙΟ..ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

    7. “”ΚΥΤ”” = φαβελες που θα εξελιχθουν σε παραγκουπόλεις που βρίσκονται σε διάφορα μέρη του πλανήτη. Ειναι και η ελλαδα στον πλανητη γη, πως να γινει?? Trendy νεοτευκτη κατασταση…..

    8. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι Ελληνες δεν ξεσηκωνονται σχετικα με τους λαθροεισβολεις ουτε καν λαθρομεταναστες δεν θα τους πω. Φοβομαστε να κυκλοφορησουμε εξω.Εγω δεν φοβαμαι τον κορονοιο αλλα αυτους που εχουν κατακτησει την πατριδα μου χωρις πολεμο.

    9. να βγουν χωρις μασκα και να πανε και τα παιδια τους σχολεια με τα δικα μας χωρις μασκα
      Και αν βρεθει κανεναν με κορονοιο να μην δεχτουν το τεστ γιατι θα τους παρουν dna
      Το ακουσαμε και αυτο…

      Αυτα δεν υποστηρζαν τα γιδια του συνταγματος;
      Λετε και ξελετε εδω μεσα αποφασιστε

    10. Δεν είναι “πρόσφυγας από την Σομαλία”, είναι λαθρομετανάστης, αφού: 1) ο πρόσφυγας πάει στην αμέσως γειτονική του χώρα και 2) στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων (θεωρημένη βίζα, πρόσκληση κλπ), καθώς και ταυτοποιήσεως (διαβατήριο), αλλά έχει iPhone (που περιέργως πως, δεν το έχασε). Ο δε τίτλος του άρθρου (θα πρέπει) να διορθωθεί σε : διώξτε τους όλους, αδιακρίτως. Οι ζωές των Ελλήνων έχουν αξία, εμείς φορολογούμαστε, εμείς πληρώνουμε, αυτοί και οι κάθε κυρά Τασίες, καταναλώνουν τον αέρα, καθώς και πόρους, που δε μπορούμε πλέον να τους παραχωρούμε.

      1. «Διωξτε τους ολους, αδιακριτως………αυτοί και οι κάθε κυρά Τασίες, καταναλώνουν τον αέρα, καθώς και πόρους, που δε μπορούμε πλέον να τους παραχωρούμε.» Το σχολιο σου….. on the dot… αυτα ειδαμε και εμεις στο καστελλοριζο πριν 4 χρονια

    11. σημερα ειδα στην συγγρου την μπατσαρια να κανει ελενγχο στα λεωφορεια αν φορανε μασκα οι επιβατες και αυτο γινεται καθε μερα απο οτι μου ειπαν και πηραν σβαρνα τα γηροκομεια που ειναι ετοιμοθανατοι απο παθησεις οι πιο πολλοι και τους χρεωσαν με ιο και αναρωτιεμαι στην ομονοια γιατι δεν πανε τα βραδυα να δουνε τι γινεται εκει απο την κοσμοσυροη των λαθρεων εκει δεν υπαρχει ιος? αλλα τους ενοχλουν οι ελληνες στην κρατικη τηλεοραση διαφημιζουν συναυλιες διαφορες απο 11/9 εως 11/10 εκει δεν εχει ιο? μονο στα παννηγυρια παει ο ιος τι υποκρισια ειναι αυτη ευχαριστω

    12. Απέλαση όλων τών λαθροπιθήκων μαζί μέ τούς Μητσοτάκηδες,Μπακογιάννηδες καί όλα τά σούργελα Χαρδαλιά,
      βλάξ Μηταράκη,Σιόρ Διονύσιο Δένδια,καί νά μήν ξεχάσουμε καί τούς οπαδούς τής μάσκας τούς κομπογιαννίτες.
      Γιάννης Λάκων

      1. Εσύ τι είσαι…;
        νόμιμος πιθικος αντί για λαθροπιθικος
        ή
        Ουρακοτάγκος

    13. Ο κόσμος να ξέρει πως εάν υπάρξει έκρηξη στα νησιά κορονοιου, θα ευθύνεται η κυβέρνηση. Τη στιγμή που απαγόρευσε τις λιτανείες (τόσο αλήτες είναι), άφησαν λαθρομετανάστες να κάνουν περιφορά στα νησιά, ενώ ήξεραν πως τα κατηλειμενα ελληνικά εδάφη από ισλαμοφασιστες εισβολείς είναι τίγκα από όλες τις αρρώστιες.

    14. Αναμενόμενο όταν σταυλίζονται τόσες χιλιάδες ανθρωποι, χωρίς στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής. Άνθρωποι που κάναμε το λάθος να τους αφήσουμε να μπούνε στη χώρα μας χωρίς να έχουμε κανενός είδους υποδομή. Λές και είμαστε η αποθήκη της Ευρώπης.
      Θα ήταν δε τρομακτικά τα ευρήματα αν τους “ψάχνανε” – και αυτούς αλλά και τους Έλληνες του νησιού- και για άλλες λοιμώδεις ασθένειες (φυματίωση, ηπατίτιδες, ψώρα, αφροδίσια κλπ. κλπ.)

      1. “”σταυλίζονται”” “”κάναμε το λάθος”” “”είμαστε η αποθήκη της Ευρώπης””
        “”τρομακτικά τα ευρήματα αν τους “ψάχνανε” – και αυτούς αλλά και τους Έλληνες του νησιού”” Λυπητερο και μαλλον μη ανατρεψημη η κατασταση…….

        1. Προς κα Μαρία
          Αναστρέψιμη είναι το σωστό.
          Και η δική σας κατάσταση πάντως το ίδιο μη αναστρέψιμη είναι.
          Και να προσπαθείτε να καταλαβαίνετε τα γραφόμενα. Αν χρειάζεται, να διαβάζετε το κείμενο δυο και τρεις φορές, μέχρι να το καταλάβετε

    15. Φέρτε τούς στό σύνταγμα να διαδηλώσουνε κατά της μάσκας γιατί να τούς κλείσεται μέσα.

    16. Σημερα βρεθηκα σε μεγαλο σουπερ μαρκετ λιγα χιλιομετρα απο την Μορια
      Τον ελληνα τον υποχρεωνουν στη Λεσβο να φοραει μασκα στη μοτοσυκλετα η στο αυτοκινητο εστω και αν ειναι οδηγει μονος…. διαφορετικα 150 ευρΩ
      Οποιος το σκεφτηκε αυτο ειναι μεγαλο καρουμπαλο

      Ο πιθηκος λοιπον ηταν με τη μασκα κρεμασμενη στο μαγουλο ενω εγω και οι υπολοιποι ΕΛΛΗΝΕΣ μαλακες φασκιωνενοι σαντρελλοι
      Πηρα αναποδες τον γαμοσταυρισα και ενα σουπερ μαρκετ στραφηκε εναντιον του Σκηνες απειρου καλους
      Στη Μυτιληνη μια μικρη σπιθα χρειαζεται και θα φτασουμε σε τρομερες καταστασεις

      Μην ακουτε τιποτα
      Οι λαθροπιθηκοι κυκλοφορουν παντου χωρις την παραμικρη προφυλαξη και δεν τους μιλαει κανεις

      1. εσεις δεν εισαστε που οι κωλογριες σας διναν γαλα στα μπασταρδα και θελανε νομπελ
        30 τα εκατο κκε βγαζατε αυτα πληρωνετε
        Τα κυκλωματα τα μαθαν και αντι να τους πανε σε κανα γαλαζιο νησι πχ ροδο τους φορτωσαν σε εσας

        1. Αερολογείς εκ του ασφαλούς…Τουλάχιστον ατυχής η τοποθέτησή σου.

      2. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου,αλλά δεν τα είπες όλα Ηρακλή.Ξέχασες την πλατεία Σαπφους,το πάρκο ΑγίαΣε Ειρήνης,την Ερμού και τόσα,άλλα μέρη που οι “επενδυτές” δε φοράνε καν μάσκες,ενώ εμείς κυκλοφορούμε μόνο με τα “φίμωτρα “.ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ.Ας μας το πουν στα ίσα επιτέλους…

    Comments are closed.