ΚΟΛΑΦΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ STAR ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΑ ΖΑΧΑΡΕΑ. ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΤΣΑΚΡΗ. «ΘΑ ΝΟΣΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ…».ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ. (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    IOS STAR

    Για το πώς διαμορφώνεται η καμπύλη των κρουσμάτων του κορωνοϊού στην Ελλάδα μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο καθηγητής Μικροβιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, κ. Αθανάσιος Τσακρής.

    «Υπάρχει μια αύξηση των περιστατικών, κάτι που το περιμέναμε. Οι επόμενες εβδομάδες είναι πολύ κρίσιμες. Ιδιαίτερη σημασία έχει το πώς θα κρατήσουμε τα μέτρα» είπε ο κ. Τσακρής.

    Μάλιστα μίλησε και για το πόσο σημαντικό ρόλο «θα παίξει» το κλίμα στην αντιμετώπιση της κατάστασης. «Ακόμα και ένας βαθμός Κελσίου διαφορά μειώνει τη μεταδοτικότητα του ιού» ανέφερε.

    «Η ψυχική μας ταλαιπωρία αυτή την ώρα θα είναι μικρότερη από μια ψυχική ταλαιπωρία μεγάλης εξάπλωσης του επιδημικού κύμματος» είπε ο καθηγητής.

    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΑΚΡΗΣ – ΚΑΘ. ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ | makeleio.gr from Makeleio WebTV on Vimeo.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Μια ….χαζή ερώτηση…..εάν στα νοσοκομεία…και γενικά στα σπίτια …ανεβάσουν τη θέρμανση στο φουλ …. βοηθάει????

    2. Προς τι η έκπληξη; Μήπως δεν γνωρίζουμε ότι διατηρητέος κρίνεται όποιος έχει τη δύναμη, δηλαδή το χρήμα: Αυτό συμβαίνει για εκατομμύρια χρόνια, φυσικός νόμος, ο πλέον ισχυρός επιβιώνει. Τα υπόλοιπα είναι αριστερίστικες μαλακίες των πονηροψυχανώμαλων πού προσπαθούν να πείσουν πως η δημοκρατία δεν είναι το πολίτευμα της οργανωμένης μειοψηφίας.

    3. Μια κριση σαν και αυτη δειχνει την γυμνια του συστηματος υγειας. Σε ολη την Ευρωπη τα ξεσκισαν οι νεοφιλελευθεροι. Αφου θελουν να τα ιδιωτικοποιησουν ολα μη ξεχασουν στο τελος να ιδιωτικοποιησουν και την πουτανα τη μανα που τους γεννησε.

    4. σκεφτειτε οτι αυτο το υποκειμενο ο Κουλης ηθελε να ιδιωτικοποιησει τα δημοσια νοσοκομεια και ηταν υπερ των απολυσεων

    5. Η ουσία είναι μια! Οποίος νοσήσει χρειάζεται νοσοκομείο και επειδή δεν μπορούν όλοι να πάνε (μόνο αν έχεις παπά στη Κορώνη η είσαι εφοπλιστης – υπουργός- λεφτας) τους λένε να πηγαίνουν μόνο οι ευπαθείς ομάδες… Αυτό κάνουν και μόνο στα ύστερα τους!! Οι υπόλοιποι στη μοίρα τους και ας ψοφισουν σπίτια τους λες και είναι απίθανη οποία υποτροπή και σε υγιή άτομα ..που μέχρι τώρα ακούσαμε πόσο εξίσου σοβαρά αρρωσταίνουν και ας θέλουν να το κρύψουν!! Προπαγάνδα είναι ότι μόνο οι ηλικιωμένοι κινδυνεύουν ώστε να κάτσουν σπίτι οι υπόλοιποι κ να ψοφισουν, για να μη κολλήσει το σύστημα!! Συγχαρητήρια

    6. Εμεις που δεν εχουμε τα λεφτα να μας δωσουν σημασια για να μας κανουν το τεστ αμεσως , μπορούμε να πεθανουμε σπιτι μας , μην ενοχλούμε και το ΕΣΥ.

    7. Η ερμηνεια είναι ότι οι φτωχοι θα πρεπει να κατσουν στα σπιτια τους να πεθανουν εκει , γιατι προτεραιοτητα εχουν οι φραγκατοι . Μη μου πειτε ότι καποιος φραγκατος , πολιτικος , εφοπλιστης , κτλ θα περιμενει δυο βδομάδες σπιτι πριν παει στο νοσοκομειο , γιατι ? για να συνεχισει να δουλευει ο ιος και να χειροτερεψει ? Του Μαρινακη γιατι του τον βρηκανε αμεσως ? Γι’αυτον υπηρχαν τα τεστ ? Οπου φτωχος και η μοιρα του κυριοι.

    8. έχουν βγάλει λυτούς και δεμένους, έχουν λαδώσει, έχουν εκβιάσει για να επιβάλουν το παραμύθι με τον κοροϊδοϊό που όπου νάναι πεθαίνουν όλοι.

    Comments are closed.