ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ – ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΣ ΝΕΜΟΥΤΑΣ ΟΙ ΦΛΟΓΕΣ – ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    nemouta-anazopuroseis4-day3

    Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι επίγειες Πυροσβεστικές δυνάμεις αλλά και το ελικόπτερο Ericsson από αέρος αυτή την στιγμή στη Νεμούτα καθώς οι αναζωπυρώσεις λαμβάνουν όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις.

    Το μέτωπο της Νεμούτας κινείται με μεγάλη ταχύτητα προς την Αρκαδία καθώς ενισχύεται από τους ανέμους που πνέουν στην περιοχή αυτή την ώρα.

    Στη μάχη έχουν ριχτεί και οι κάτοικοι της περιοχής με τρακτέρ, αγροτικά μηχανήματα και ό,τι άλλο μέσο διαθέτουν

    Σύμφωνα με πληροφορίες στην περιοχή Χάνια Νεμούτας υπάρχουν εγκλωβισμένα άτομα.

    Διαστάσεις λαμβάνει το μέτωπο που προκύπτει από τις αναζωπυρώσεις στην περιοχή της Αρχ. Πίσσας.
    Στο σημείο επιχειρούν επίγειες Πυροσβεστικές Δυνάμεις ενώ κλήθηκαν να συνδράμουν άμεσα και τα ενάερια μέσα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Όπως το είπε και ο μετεωρολόγο φτενε και οι ιδιοκτήτες που δεν καθαρίζουν τα χωράφια τους συμπληρώνω εγώ ότι τουλάχιστον μια μεγάλη ακτίνα γύρω από το χωριό

    2. ντροπη ρε κτηνη αφινετε αχρειστοι δολοφονοι τους ανθρωπους να καουν αναθεμασας

    3. Παιδιά 14 και 15 χρόνων πάνε στην αρχαία Ολυμπία και φυτεύουν μικρές ελιές! Ας ελπίσουμε να μη συλληφθούν επειδή… δεν φορούσαν μάσκες! Είναι τόσο αλήτες αυτοί που κυβερνούν, τόσο πουλημενα κοπρόσκυλα που τίποτα μην σας κάνει εντύπωση. Έκαψαν την πατρίδα μας για άνεμογεννήτριες και ξένες επενδύσεις στο Τατόι. Δολοφόνοι………..

    4. Σοκ!!!!!!!! Πριν 15 ημέρες όπως αναρτήθηκε στην Διαύγεια είχε παρθεί απόφαση για Αιολικά πάρκα στις περιοχές….. Μαντουδι, Αγία Άννα, Λίμνη, Μεσαπιων!!!!! Οι κάτοικοι αρνήθηκαν. Σήμερα καίγονται!!! Όλα δείχνουν πως Μητσοτάκης και εργολάβοι κάψανε την Εύβοια. Καταγγελίες από κόσμο στην Εύβοια. Παντού υπάρχουν γκαζάκια, δεν είναι αναζωπηρωσεις!!!!

    5. Το πρωί δεν είχε τίποτα από φωτιά, αλλά σιγόκαιγε, μετά δυνάμωσε ο άνεμος και τώρα καίγεται το σύμπαν

    Comments are closed.